You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
Η ριγέ είναι καλύτερη, πιο κλασική. Σφηκέ θα ήταν αν ήταν οριζόντιες οι γραμμές. Έτσι:Είναι χειρότερη από την κίτρινη φανέλα αλλά καλύτερη από τη ριγέ. Καλύτερα τιγρέ πάρα σφηκέ.
Εμένα αυτή η τιγρέ μου φαίνεται από τις χειρότερες που έχω δει ποτέ σε ομάδα.
sirodoht
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 4
- Like
- 742
- Πόντοι
- 361
Είναι μάλλον της μόδας φέτος το animal print...Η ριγέ είναι καλύτερη, πιο κλασική. Σφηκέ θα ήταν αν ήταν οριζόντιες οι γραμμές. Έτσι:
Εμένα αυτή η τιγρέ μου φαίνεται από τις χειρότερες που έχω δει ποτέ σε ομάδα.
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.510
- Πόντοι
- 2.536
"Η ΠΑΕ ΑΕΚ με τιμή, χαρά και υπερηφάνεια, ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή μας Ματίας Χεσούς Αλμέιδα για την επέκταση του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2028!
Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!"
Η δήλωση Almeyda:
"Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση...Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!"
Εγώ γουστάρω τρελά επειδή εκτός από προπονηταράς είναι και ωραίος τύπος και φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ στην ΑΕΚ και τον κόσμο. Τι λέτε;
Ο άνθρωπος που μας έκανε ξανά να ανυπομονούμε για κάθε επόμενο αγώνα της ομάδας μας, υπέγραψε ένα συμβόλαιο ζωής, ένα συμβόλαιο καρδιάς, για να ζήσουμε και πάλι όλοι μαζί μέρες δόξας και μεγαλείου της ΑΕΚ!"
Η δήλωση Almeyda:
"Είναι μια από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής μου. Νιώθω πραγματικά ευγνώμων στον πρόεδρο και στη διοίκηση, αλλά και στον κόσμο μας για την αγάπη του. Ήθελα πραγματικά να δεσμευτώ με την ΑΕΚ για πολύ καιρό και είμαι ευτυχισμένος αυτή την στιγμή. Υπόσχομαι να συνεχίσουμε την δουλειά μας, μαζί με τους παίκτες με την ίδια και παραπάνω ένταση...Δεν είναι θέμα χρημάτων. Είναι θέμα αγάπης, πάθους και όρεξης να κερδίζεις. Πολλοι προπονητές βλέπουν την δουλειά σε μια ομάδα σαν την δημιουργία της ευκαιρίας για την επόμενη. Εγώ όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση όχι. Θέλω να είμαι εδώ, θέλω να είμαι στην ΑΕΚ!"
Εγώ γουστάρω τρελά επειδή εκτός από προπονηταράς είναι και ωραίος τύπος και φαίνεται ότι ταιριάζει πολύ στην ΑΕΚ και τον κόσμο. Τι λέτε;
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.510
- Πόντοι
- 2.536
Τι έγινε @Ωρίων α; Παρακολουθείς και το ρεπορτάζ της ΑΕΚ τώρα; Αν θες, μπορώ να σε πάρω στο γήπεδο μαζί μου την Κυριακή και μετά να σε πάω για σουβλάκια και μπύρες, αλλά δεν θα ζητήσεις και μπουρδελότσαρκα στο τέλος! Θα είσαι σοβαρός
Yatoputso
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 3.781
- Πόντοι
- 5.396
Μπαλάρα σήμερα!
Πολλές τελικές ωραίο ποδόσφαιρο!
Ευτυχώς είναι κοντά η Τετάρτη ώστε στα άγια Χώματα θα είμαστε πάλι να βλέπουμε με την καψούρα να παίζει ωραία μπάλα!
Απίστευτο αυτό που ζούμε πριν από κάθε εντος έδρας ματς!
Πολλές τελικές ωραίο ποδόσφαιρο!
Ευτυχώς είναι κοντά η Τετάρτη ώστε στα άγια Χώματα θα είμαστε πάλι να βλέπουμε με την καψούρα να παίζει ωραία μπάλα!
Απίστευτο αυτό που ζούμε πριν από κάθε εντος έδρας ματς!
Kalomoiros
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2023
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Εξαιρετικό ποδόσφαιρο σήμερα με ωραίες μεταβιβάσεις, σουτ με τη μία. Απλό και όμορφο παιχνίδι.
nostradamosg
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.578
- Πόντοι
- 456
Εμεις παιζουμε μπαλαρα και αλλοι περιμενουν το 95 να κερδισουν πεναλντι.Εξαιρετικό ποδόσφαιρο σήμερα με ωραίες μεταβιβάσεις, σουτ με τη μία. Απλό και όμορφο παιχνίδι.
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Ρε σεις....την άλλη Κυριακή που έχουμε Άρη δεν μαζευόμαστε όσοι είμαστε άσχετα από την θύρα για κάνα μπυρομεζεκλικι μετά;;;;
Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ μπορδελιαριδων
Σύνδεσμος φιλάθλων ΑΕΚ μπορδελιαριδων
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.510
- Πόντοι
- 2.536
Για όσους φίλους δεν το πήραν χαμπάρι, χορταστική συνέντευξη Almeyda, εφ'ολης της ύλης
Έτσι έζησα τον Ματίας Αλμέιδα
Το SPORT24 είχε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσει την πρώτη συνέντευξη του Ματίας Αλμέιδα στην Ελλάδα. Ο Βαγγέλης Αρναούτογλου γράφει για το βίωμα της συζήτησης με έναν σπάνιο χαρακτήρα.
www.google.com
CaptainK
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 12.510
- Πόντοι
- 2.536
Τελικά προτιμάς την σφηκέ εμφάνιση του Άρη από την δική μας; Αλήθεια πες.Όλα καλά κι όλα ωραία ρε παιδιά. Και γηπεδάρα έχετε, και ομάδα έχετε.... αυτή την άθλια τιγρέ εμφάνιση τί την θέλατε; Τί αίσχος είναι αυτό;
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 1.056
Πωωωω.!! Subbuteo..!!@CaptainK ε ναι. Τέτοιες ρίγες οριζόντιες υπάρχουν γενικώς - από το subbuteo τις ξέραμε. Τιγρέ είναι χάλι μαύρο.
Πόσα χρόνια είχα να το θυμηθώ?
Χιλιάδες ώρες έχουμε περάσει παίζοντας Subbuteo..!
Μετά μεγαλώσαμε και παίζαμε GameBoy...
ΑΝΤΖΕΛΟ
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2012
- Like
- 31.288
- Πόντοι
- 5.006
Τσοχες εξέδρες ομάδες προβολείς,ανεβαίναμε μινιόν τοτε και αγοράζαμε ομάδες τότε 500 δραχμές.Πωωωω.!! Subbuteo..!!
Πόσα χρόνια είχα να το θυμηθώ?
Χιλιάδες ώρες έχουμε περάσει παίζοντας Subbuteo..!
Μετά μεγαλώσαμε και παίζαμε GameBoy...
xxx_male
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2022
- Like
- 8.217
- Πόντοι
- 1.056
Τσόχες ναι..!!Τσοχες εξέδρες ομάδες προβολείς,ανεβαίναμε μινιόν τοτε και αγοράζαμε ομάδες τότε 500 δραχμές.
Και μπάλες, νομίζω είχαμε και διαφορετικό χρώμα μπάλες εκτός από άσπρες...
Πορτοκαλί.!
Ούτε που θυμάμαι πόσες ομάδες είχα...
Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.529
- Πόντοι
- 2.836
Αν πάρουμε πρωτάθλημα το 2πλο αυτό θα είναι από τα πιο σημαντικά που πήραμε...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις