Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (2 μέλη και 22 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καμία σχέση. Τα διαρκέιας δε σου τα υπολόγισα. Οι κάρτες των σαπόρτερς είναι 1500. Τα διαρκείας που έχουν πουληθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στους σαπόρτερς είναι περίπου 1500.
βρε ξεκόλλα
μου λες 15000 μέσο όρο εισητήρια σε κάθε ματς
και μου λέει το αλάνι πως φέτος έχετε ήδη 10 χιλιάρικα διαρκείας, άρα σε κάθε ματς κομμένα 15 είναι εύκολο
και σου λέω εγώ πως τότε τα έσοδα σου από κάθε ματς είναι τα 5 χιλιάρικα και όχι τα 15

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
βρε ξεκόλλα
μου λες 15000 μέσο όρο εισητήρια σε κάθε ματς
και μου λέει το αλάνι πως φέτος έχετε ήδη 10 χιλιάρικα διαρκείας, άρα σε κάθε ματς κομμένα 15 είναι εύκολο
και σου λέω εγώ πως τότε τα έσοδα σου από κάθε ματς είναι τα 5 χιλιάρικα και όχι τα 15
Εσύ ξεκόλα γαμώ το φελέκι μου. ΔΕ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1500ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Μ-Α-Ζ-Ι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Καμία σχέση. Τα διαρκέιας δε σου τα υπολόγισα. Οι κάρτες των σαπόρτερς είναι 1500. Τα διαρκείας που έχουν πουληθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στους σαπόρτερς είναι περίπου 8000.

Γι αυτό τα βάζω και σαν εισητήρια. Μπορείς να κάνεις το άλλο φυσικά. Να πεις πως από τα 8000διαρκείας με μέσο όρο στη τιμή 300 ευρώ (γιατί υπάρχουν και τα φτηνά υπάρχουν και τα ακριβά και δεν είμαι σε θέση να ξέρω ακριβή νούμερα) τότε βγάλε τα 3.5 από τα εισητήρια, βάλε 2.5 από τα διαρκείας που στα ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ και βάλε 5χιλιάδες*15*30=2.3μύρια. Να πούμε πως από αυτά τα καθαρά της ΑΕΚ είναι 1.2μύρια. Οπότε 2.5+1.2=3.7...έχεις δίκιο..Βγαίνουν 200χιλιάρικα παραπάνω
χαχαχαχα
καλά οκ
τότε λοιπόν είστε πλούσια ομάδα
αφού τα έχεις βρει τα λεφτά εσύ
εσύ και ο Γιωργάκης
χαχαχαχα
σόρρυ ρε συ Γρηγόρη αλλά μην τρως τίποτα περίεργα ρε συ εκεί που είσαι
αν είναι όπως τα λες, πού είναι το πρόβλημα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Εσύ ξεκόλα γαμώ το φελέκι μου. ΔΕ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ 1500ΚΑΡΤΕΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ. ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΣΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Μ-Α-Ζ-Ι
ναι, αλλά δεν υπολογίζονται έτσι
τι να κάνουμε δηλαδή, με το ζόρι;
τέλος πάντων, εσύθεωρε΄ςι πως έχεις περίσσευμα
εγώ σου λέω πως αν δεν πουλήσεις παίκτη ΔΕΝ έχεις.

εγώ σου το αφήνω να θεωρήσεις πως έχεις δίκιο
δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω άλλωστε
οπότε μετά από φέτος η ΑΕΚ θα έχει ξεχρεώσει και θα έχει φτιάξει και ομάδα - σούπερ το βρίσκω

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χαχαχαχα
καλά οκ
τότε λοιπόν είστε πλούσια ομάδα
αφού τα έχεις βρει τα λεφτά εσύ
εσύ και ο Γιωργάκης
χαχαχαχα
σόρρυ ρε συ Γρηγόρη αλλά μην τρως τίποτα περίεργα ρε συ εκεί που είσαι
αν είναι όπως τα λες, πού είναι το πρόβλημα;
Eσύ αυτό κατάλαβες; Ξεκόλλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ΑΝ η ομάδα περάσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τότε τα λεφτά από τα συμβόλαια του Λεό και του Μπερνς ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε για τα 2 χαφ.
ΑΝ η ομάδα ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Γιουρόπα Λιγκ τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΒΑΡΚΑ ΙΣΑ ΝΕΡΑ . Θα μπεί και περίπου 2.5 μύρια μέσα. Κατάλαβες τι προσπαθώ να πω; Με του Γιουρόπα Λιγκ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τα νούμερα βγαίνουν (έστω και με τη βοήθεια του Νοτιά) και μπορούμε να κινηθούμε και για την απόκτηση 2 χαφ (σου ξαναλέω άλλη κουβέντα το αν θα είναι καλοί ή όχι). Χωρίς το Γιουρόπα Λιγκ ΔΕ βγαίνουμε και θα πρέπει να πουλήσουμε και παίκτη.
Ξεκάθαρο;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Eσύ αυτό κατάλαβες; Ξεκόλλα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε. Όλα τα παραπάνω ισχύουν ΑΝ η ομάδα περάσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Τότε τα λεφτά από τα συμβόλαια του Λεό και του Μπερνς ΜΠΟΡΟΥΝ να πάνε για τα 2 χαφ.
ΑΝ η ομάδα ΔΕ ΠΕΡΑΣΕΙ στο Γιουρόπα Λιγκ τότε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ ΒΑΡΚΑ ΙΣΑ ΝΕΡΑ . Θα μπεί και περίπου 2.5 μύρια μέσα. Κατάλαβες τι προσπαθώ να πω; Με του Γιουρόπα Λιγκ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ τα νούμερα βγαίνουν (έστω και με τη βοήθεια του Νοτιά) και μπορούμε να κινηθούμε και για την απόκτηση 2 χαφ (σου ξαναλέω άλλη κουβέντα το αν θα είναι καλοί ή όχι). Χωρίς το Γιουρόπα Λιγκ ΔΕ βγαίνουμε και θα πρέπει να πουλήσουμε και παίκτη.
Ξεκάθαρο;
Και γιατι τοσα χρονια που βγαιναμε ευρωπη μαζευαμε τελικα χρεη, και τωρα θα τα εξοφλησουμε ολα με τα λιγοτερα εσοδα απο καθε αλλη χρονια συνολικα και θα παρουμε και παικτες?
Αυτην την απορια την εχω κι εγω, ομολογω.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ξεκάθαρο;
μα και εγώ έτσι σου τα υπολογίζω και σου λέω πως είσαι λάθος
είπαμε, θα περάσετε
στην τσέπη τα λεφτά αυτά
αλλά τι να κάνουμε που δεν είναι έτσι τα νούμερα όπως τα γράφεις

αλλά και πάλι σου λέω, εγώ θα σε αφήσω να το πιστεύεις αυτό, δεν έχω λόγο να σε πείσω
με είσοδο λοιπόν στον όμιλο ξεχρεώνετε και φτιάχνετε και ομάδα.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, αν στη διάρκεια της χρονιάς σας πει κάποιος πως λεφτά ΔΕΝ υπάρχουνε, ή τα έφαγε ή έκανες λάθος υπολογισμούς, σωστά;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και γιατι τοσα χρονια που βγαιναμε ευρωπη μαζευαμε τελικα χρεη, και τωρα θα τα εξοφλησουμε ολα με τα λιγοτερα εσοδα απο καθε αλλη χρονια συνολικα και θα παρουμε και παικτες?
γιατί τώρα θα βάλει ο Νοτιάς 1,5 μύρια και οι σαππόρτερς άλλα τόσα
α, ναι ξέχασα, γιατί πήρατε και τον Γκούντιονσεν

το λέω πολύ καιρό αλλά δεν με ακούει κανείς
το ποδόσφαιρο είναι σαν την πολιτική.
οι οπαδοί βλέπουνε όλα τα στραβά αλλά δέχονται μόνο των άλλων (που όμως είναι ακριβώς ίδια με αυτά της δικής τους ομάδας!)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ναι, αλλά δεν υπολογίζονται έτσι
τι να κάνουμε δηλαδή, με το ζόρι;
τέλος πάντων, εσύθεωρε΄ςι πως έχεις περίσσευμα
εγώ σου λέω πως αν δεν πουλήσεις παίκτη ΔΕΝ έχεις.

εγώ σου το αφήνω να θεωρήσεις πως έχεις δίκιο
δεν με ενδιαφέρει να σε πείσω άλλωστε
οπότε μετά από φέτος η ΑΕΚ θα έχει ξεχρεώσει και θα έχει φτιάξει και ομάδα - σούπερ το βρίσκω
ΟΚ. Ας πούμε ότι η ΑΕΚ φέτος θα έχει ΚΟΣΜΟ κατά μέσο όρο 15χιλιάδες. Και ΑΣ πούμε πως όσοι έχουν κάρτες διαρκείας θα πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα εντός έδρας ματς. Τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι 10000. Από αυτά τα 1500 είναι των σαπόρτερς, οπότε δε τα υπολογίζουμε. Άρα μας έμειναν 8500. Βγάλε σου λέω και τα 500 να πάμε στα 8000. Να πω έναν μέσο όρο 300ευρώ το διαρκείας, ή είναι πολύ και θέλεις να το κατεβάσω στα 100; Εγώ θα πω 300. Μας κάνει 2.4 μύρια;
Τώρα μας μένουν 5000εισητήρια σε κάθε αγώνα; Να πούμε κατά μέσο όρο το εισητήριο 30 ευρώ ή μήπως θες να το πω 10; Γιατί σε έχω ικανό να μου πεις τίποτα τέτοιο.
15 οι αγώνες.30 το εισητηριο 5000 τα εισητητια. το σύνολο να σου πω χοντρικα 2.5μύρια. Η εφορία δε ξέρω πόσο παίρνει. Αν πούμε 700χιλιάδες. Βάλε και 600 το νοίκι του ΟΑΚΑ. 1.3. Άρα 1.2 στην ΑΕΚ.

Απλά.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ΟΚ. Ας πούμε ότι η ΑΕΚ φέτος θα έχει ΚΟΣΜΟ κατά μέσο όρο 15χιλιάδες. Και ΑΣ πούμε πως όσοι έχουν κάρτες διαρκείας θα πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα εντός έδρας ματς. Τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ είναι 10000. Από αυτά τα 1500 είναι των σαπόρτερς, οπότε δε τα υπολογίζουμε. Άρα μας έμειναν 8500. Βγάλε σου λέω και τα 500 να πάμε στα 8000. Να πω έναν μέσο όρο 300ευρώ το διαρκείας, ή είναι πολύ και θέλεις να το κατεβάσω στα 100; Εγώ θα πω 300. Μας κάνει 2.4 μύρια;
Τώρα μας μένουν 5000εισητήρια σε κάθε αγώνα; Να πούμε κατά μέσο όρο το εισητήριο 30 ευρώ ή μήπως θες να το πω 10; Γιατί σε έχω ικανό να μου πεις τίποτα τέτοιο.
15 οι αγώνες.30 το εισητηριο 5000 τα εισητητια. το σύνολο να σου πω χοντρικα 2.5μύρια. Η εφορία δε ξέρω πόσο παίρνει. Αν πούμε 700χιλιάδες. Βάλε και 600 το νοίκι του ΟΑΚΑ. 1.3. Άρα 1.2 στην ΑΕΚ.

Απλά.
ώχου ρε γρηγόρη κόλλημα
εγώ σου είπα
τα δέχομαι όλα όπως τα λες κι ας ξέρω πως δεν είναι έτσι
σου είπα, στη μέση της χρονιάς λοιπόν, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΙ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, δεν νοείται να σου πει κανείς πως η ΑΕΚ ΔΕΝ έχει χρήμα.
Σωστά;
έτσι τα λες

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Τσ Λ από το 2004 και μετά βγήκαμε πόσες φορές; 1. Όλες τις άλλες ή δε βγήκαμε ή παίζαμε Γιουρόπα. Μη ξεχνάς ότι για 2 χρόνια πληρώναμε τον Φερέρ, περίπου 2 μύρια το χρόνο. Επίσης μη ξεχνάς πως πέρσι πχ το μπάτζετ της ομάδας ΜΟΝΟ ήταν 10μύρια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ώχου ρε γρηγόρη κόλλημα
εγώ σου είπα
τα δέχομαι όλα όπως τα λες κι ας ξέρω πως δεν είναι έτσι
σου είπα, στη μέση της χρονιάς λοιπόν, ΕΙΔΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝΕ ΟΙ 2 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ, δεν νοείται να σου πει κανείς πως η ΑΕΚ ΔΕΝ έχει χρήμα.
Σωστά;
έτσι τα λες
Πρώτον δε τα λέω εγώ. Απλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω από αυτά που διαβάζω. Δεν είμαι μέσα στη διοίκηση. Και αυτά που διαβάζω λένε πως η ΑΕΚ ΑΝ περάσει στους ομίλους ΚΑΙ έρχεται ίσα βάρκα ίσα νερά και μπορεί να κινηθεί για 2 μεταγραφές.
Άρα ΑΝ η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους τότε ναι η χρονιά βγαίνει οικονομικά
ΑΝ όχι τότε τον μπούλο και στο μπαούλο όλοι

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πρώτον δε τα λέω εγώ. Απλά αυτό το συμπέρασμα βγάζω από αυτά που διαβάζω. Δεν είμαι μέσα στη διοίκηση. Και αυτά που διαβάζω λένε πως η ΑΕΚ ΑΝ περάσει στους ομίλους ΚΑΙ έρχεται ίσα βάρκα ίσα νερά και μπορεί να κινηθεί για 2 μεταγραφές.
Άρα ΑΝ η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους τότε ναι η χρονιά βγαίνει οικονομικά
ΑΝ όχι τότε τον μπούλο και στο μπαούλο όλοι
ωραία
οπότε με αυτά τα αν σου, που θα γίνουνε σίγουρα, στη μέση της χρονιάς αν δεν έχετε λεφτά, σημαίνει πως είτε κάποιος έκλεψε τα λεφτουδάκια είτε όλος ο συλλογισμός σου και τα σεντόνια σου έχουν λάθος κάπου, σωστό;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
ωραία
οπότε με αυτά τα αν σου, που θα γίνουνε σίγουρα, στη μέση της χρονιάς αν δεν έχετε λεφτά, σημαίνει πως είτε κάποιος έκλεψε τα λεφτουδάκια είτε όλος ο συλλογισμός σου και τα σεντόνια σου έχουν λάθος κάπου, σωστό;
Ναι. Αν η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους και το Δεκέμβρη πει ο Αδαμίδης από λεφτά 0, τότε αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες (σου ξαναλέω ότι έγραψα παραπάνω είναι από αυτά που έχω διαβάσει από εφημερίδες) έχουν κάνει λάθος, άρα και εγώ ή κάποιος έβαλε χέρι στο ταμείο ή υπάρχουν και άλλα χρωστούμενα που δε τα ξέρουμε και δε τα έχουν πει

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ναι. Αν η ΑΕΚ περάσει στους ομίλους και το Δεκέμβρη πει ο Αδαμίδης από λεφτά 0, τότε αυτά που έγραφαν οι εφημερίδες (σου ξαναλέω ότι έγραψα παραπάνω είναι από αυτά που έχω διαβάσει από εφημερίδες) έχουν κάνει λάθος, άρα και εγώ ή κάποιος έβαλε χέρι στο ταμείο ή υπάρχουν και άλλα χρωστούμενα που δε τα ξέρουμε και δε τα έχουν πει
κι εγώ σου λέω να μην αναμασάς και μάλιστα με λύσσα όσα γράφουνε οι εφημερίδες -ειδικά οι οπαδικές.
η ΑΕΚ έχει πρόβλημα
και δεν λύνεται απλά με την μείωση 2 μισθών και την είσοδο στο Γιουρόπα με μπόνους από τον ΠΑΟ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
αυτά και την κάνω γιατί ψιλοβαρέθηκα
καλή συνεχεια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
κι εγώ σου λέω να μην αναμασάς και μάλιστα με λύσσα όσα γράφουνε οι εφημερίδες -ειδικά οι οπαδικές.
η ΑΕΚ έχει πρόβλημα
και δεν λύνεται απλά με την μείωση 2 μισθών και την είσοδο στο Γιουρόπα με μπόνους από τον ΠΑΟ.
Δε διαβάζω εφημερίδες...Το ότι η ΑΕΚ θα είναι ΟΚ οικονομικά ΑΝ περάσει στο γιουρόπα ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ το έχουν γράψει πολλές μη οπαδικά σάιτ (πχ σπορ φμ)

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Η επίσκεψη αδραχμίδη στο Πατριαρχείο απέδωσε!   :priest:
Πρώτα σας ήρθαν εύκολα λεφτά από το παναθηναϊκάκι που θα αποκλειστεί
και τώρα οι Άραβες θέλουν τον Gayρέιρο!!!
Βλέπω να παίρνετε και επιστροφή φόρου σε λίγο.  :grin:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Η επίσκεψη αδραχμίδη στο Πατριαρχείο απέδωσε!   :priest:
Πρώτα σας ήρθαν εύκολα λεφτά από το παναθηναϊκάκι που θα αποκλειστεί
και τώρα οι Άραβες θέλουν τον Gayρέιρο!!!
Βλέπω να παίρνετε και επιστροφή φόρου σε λίγο.  :grin:

Γιατι νομιζες πηγε στο πατριαρχειο? νομιζες για διακοπες? τωρα που θα παει και στην ζουγκλα να κανει βουντου με τους μαο-μαο να δεις τι θα παθετε :tooth:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Γιατι νομιζες πηγε στο πατριαρχειο? νομιζες για διακοπες? τωρα που θα παει και στην ζουγκλα να κανει βουντου με τους μαο-μαο να δεις τι θα παθετε :tooth:
Θα φέρει κανένα γορίλλα για τερματοφύλακα, να κρεμιέται από το δοκάρι.
Ορίστε, τον έντυσε κιόλας στα κίτρινα!!!! :grin:

gorilla.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom