Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (3 μέλη και 34 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
τι να πω για τα αλλα ποσταρισματα σου? τις περιπτωσεις των μετοχων,του μελισσανιδη κτλ τις εχουμε αναλυσει 100 φορες... παλι τα ιδια θα λεμε? το θεμα ειναι εμεις που ειμαστε αεκαρες να στηριξουμε την ομαδα οπως μπορει κ θελει ο καθενας...
Στρουθοκαμηλιζοντας?

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Στρουθοκαμηλιζοντας?
αν εσυ το βλεπεις ετσι γουστο σου κ καπελο σου... δεν θα σε κατακρινω... παντως την ομαδα δεν την στηριζεις με γκρινια και με το να τα βλεπεις ολα μαυρα...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Ο Χιμένεθ θέλει να παίξει το 4-3-1-2. Εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος. Γουστάρω το 4-4-2 καθαρό άντε στα μεγάλα κέφια το 4-3-3  :grin: :grin: :grin:

Οι ακαδημίες ΔΕ θέλουν λεφτά για να φτιαχτούν. Όχι πολλά τουλάχιστον. Θέλουν ανθρώπους που θα οργώνουν την Ελλάδα για να παρακολουθούν νεαρούς παίκτες, θέλει ανθρώπους που να μπορούν να μάθουν στους παίκτες αυτούς τα μυστικά της μπάλας χωρίς πίεση και χωρίς άγχος. Θέλει η ομάδα να διοργανώνει κάποια τουρνουά κτλπ. Επίσης για να έρθουν παιδιά στις ακαδημίες η ανδρική ομάδα θα πρέπει να παρουσιάζει και κάποιες επιτυχίες. ΔΕΝ είμαστε Αγγλία που τα παιδιά που μένουν στο Στόουκ έχουν θέλουν να παίξουν για τη Στόουκ. Είμαστε Ελλάδα και τα παιδιά είναι με την ομάδα που έχει και επιτυχίες. Άρα για να μαζέψεις παιδιά για να χτίσεις αύριο σε αυτά θα πρέπει να κάνεις επιτυχίες. Και αν τερματίζεις 5ος ή 6ος δύσκολα θα βρεις παιδιά που θα θέλουν να παίξουν για την ΑΕΚ. Δες παράδειγμα στον ΟΣΦΠ. Πριν 15 χρόνια τα πιτσιρίκια που ήταν ΟΣΦΠ ήταν σααφώς λιγότερα από αυτά που ήταν ΠΑΟ ή ΑΕΚ. Τώρα 7 στα 10 σου λένε ότι είναι ΟΣΦΠ. Άρα η διοίκηση πρέπει να ισοροπήσει και δεν είναι καθόλου εύκολο.
Επίσης τα λεφτά από το Γιουρόπα ΑΝ όντως φτάνουν στα 1.5 εκ είναι λεφτά με τα οποία η ΑΕΚ μαζί με τα λεφτά που θα βάλει, άντε να δούμε, ο Νοτιάς, θα μπορέσει να ξεχρεώσει ΟΛΟΥΣ σε όσους χρωστάει. Γι αυτό και λέω πως τα λεφτά τα οποία γλιτώνει από τον Μπέρνς και τη μείωση του Λεό θα πρέπει να τα δώσει για 2 χαφ. Αν μάλιστα μπορέσει να ξεφορτωθεί ή να μειώσει στο μισό τα λεφτά του Γκερέιρο θα μπορέσει να πάρει και έναν επιθετικό. Προσωπική άποψη. Με 2 χαφ και με καλό φουνταριστό η ομάδα μπορεί να γίνει άκρος ανταγωνιστική. Όχι φυσικά να μπορέσει να χτυπήσει στον ΟΣΦΠ στα ίσια, αλλά τουλάχιστον να μπορέσει να διεκδικήσει τη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και να περιμένει τυχόν στραβοπατήματα του ΟΣΦΠ.
γράφεις αρκετά λάθη για τις ακαδημίες
οι άνθρωποι που θα οργώνουνε την Ελλάδα θέλουνε λεφτά
το κάθε παιδί που θα φέρνεις από την επαρχία θέλει λεφτά
ο κάθε γυμναστής που θα έχεις στην ακαδημία θέλει λεφτά

χοντρά χοντρά να στο πω..θες γύρω στο μιλλιόνι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ για στοιχειώδεις υποδομές - δεν μιλάμε να κάνεις πρότυπες ακαδημίες

επίσης, πριν μαζέψεις την πιτσιρικαρία από τριγύρω, μάζεψε την κοντινή σου
δώσε κίνητρα να έρθουνε οι κοντινοί σου
γμτ το κέρατό μου, ένα γαμημένο business plan δεν ξέρουνε να κάνουνε στις ομάδες;

λάθος και για το θέμα των επιτυχιών σαν ομάδα
δεν μπορεί όλοι εδώ μέσα στο θρεντ της ΑΕΚ να λέτε πως η ΑΕΚ είναι ιδέα και όχι σαν τις άλλες και μετά να λες πως χρειάζεται επιτυχίες - μπαρμπούτσαλα, κάτι δεν λέτε σωστά από τα δύο (για μένα το "ιδέα")
αλλά ομάδες όπως ο Πανιώνιος, πολλές της Β. Ελλάδας, η Τρίπολη και αρκετές μικρότερων κατηγοριών έχουνε φυτώρια, προφανώς όχι σε επίπεδο πρέμιερ λιγκ, αλλά αναδεικνύουνε φυντάνια.
Κάνε συνεργασίες - δώσε κίνητρα, γμτ το μάρκετινγκ του πούτσου γμτ.

Δεν λέω πως είναι εύκολα όλα, αλλά τέλος πάντων είναι πιο ελπιδοφόρο, πιο προσοδοφόρο μελλοντικά, πιο ευγενές να χτίσεις μια ακαδημία από την αρχή, για να μην πω πως είναι πιο εύκολο κιόλας από το να βρεις παίκτη μεσαίας γραμμής αξίας στο τέλος της μεταγραφικής και με πενταροδεκάρες....
ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ή τους άλλους γύρω σου

τον μαλάκα τον Ισλανδο τι τον πληρώνετε;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
«Άραβες για Γκερέιρο», γράφουν οι Πολωνοί

Για τη διοίκηση της ΑΕΚ θα ήταν ευκταίο σενάριο. Όμως για την ώρα παραμένει τέτοιο. Πολωνικά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βραζιλιάνου (με πολωνικό διαβατήριο) μέσου και στην κιτρινόμαυρη ΠΑΕ εύχονται να γίνει κάτι τέτοιο πράξη, προκειμένου να ξεφορτωθούν το βαρύ του συμβόλαιο, το οποίο προβλέπει περίπου 600.000 ευρώ για την ερχόμενη σεζόν.

AN ισχύει με απλά μαθηματικά η ΑΕΚ γλιτώνει περίπου 1εκ. Αν υπολογίσουμε και τα 500 που έχει πει πως έχει ο Χιμένεθ για να κινηθεί, τότε πάμε στο 1.5. Ουουουουουυο. ΚΑΙ 2 χαφ, ΚΑΙ επιθετικό ΚΑΙ τον Ανάκογλου (έχω αδυναμίες τι να κάνουμε).
Να ρωτησω κατι ασχετο.
Οκ, ο Μελισσανιδης δεν θελει να ασχοληθει με τα διοικητικα, δικαιωμα του.
Ούτε ομως ο Νοτιας ασχολειται, αλλά στελνει πού και που κανενα τσεκ.
Ο Μελισσανιδης δεν μπορει να στειλει τιποτα? Θα φτωχυνει?
Οχι τιποτα αλλο, αλλά για να βλεπουμε τελικά ποιοι ειναι οι ΑΕΚαρες.
Και ποιοι τελικα ηταν αυτοι που εφτιαξαν ονοιμα χαρη στην ΑΕΚ και μετα μπηκαν στην Wall Street, αλλά μετα δεν εδωσαν πενηνταρακι.
Υπαρχει απαντηση? Και ρωτω, επειδη ο Μελισσανιδης εδωσε χαλαρα 5 εκατομμυρια ευρω τις προαλλες για να φτιαξει λεει ενα κτιριο προς τιμην του πατερα του (δεν καταλαβα ακριβως).
Αρα λεφτα εχει. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.
Γιατι δεν τον ξεχεζει κανενας ομως, αλλά τα βαζουμε ολοι με τον Παππα, τον Αδαμιδη και το Νοτια, που στο κατω κατω ειναι και οι μονοι που ασχολουνται?
Πώς? Δεν ειναι υποχρεωμενος? Οκ, δεν ειναι. Αλλά μην μας το παιζει ΑΕΚαρας ομως.
Το κτήριο που λες ειναι στη Παναγία τη Σουμελά στον Πόντο και είναι ΑΝ ΔΕ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ  το Αρχονταρίκι της Μονής.
Για μαλάκα τον έχεις τον Μελισσά; Να δώσει αυτός τα ωραία του λεφτά για να πάρει η ΑΕΚ παίκτες; Και αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του και η ΑΕΚ κάνει μια επιτυχημένη χρονιά να δράψουν οι άλλοι την επιτυχία;;; Τον έχεις για τέτοιο; Τι τον πέρασες; Λουκά Μπάρλο;
Όσο για τον Παππά, τον Νοτιά και τον Αδαμίδη τα λέω. Οι μαλάκες της ορίτζιναλ και όχι μόνο τους έβριζαν (όπως οι Παναθηναικοί τον Τζίγγερ) αλλά δε σκέφτονταν πως αν φύγουν αυτοί τότε η ΑΕΚ θα έπαιρνε τα αρχίδια της...Και να τα τώρα. Ο Παππάς έφυγε, ο Νοτιάς θα στείλει άλλο ένα τσεκ και μετά γειά σας και μετά η ΑΕΚ θα προσπαθεί να κάνει παιχνίδι με το ένα ή τα δύο εκατομμύρια που θα μαζεύουν οι σαπόρτερς κάθες χρόνο. Και μετά πάλι θα βρίζουν τον Παππά και τους αμετόχους που δεν είναι ΑΕΚάρες γιατί δε βοηθάνε την ΑΕΚ.
Αν παρακολουθήσεις κιόλας μερικές συνεντεύξεις του μαλάκα του Χατζημούσια προσπαθεί να πείσει Παππά και Πόλυ να ξανασχοληθούν; Ποιους; Αυτούς που πριν λίγο καιρό τους έβριζε και τους έλεγε αμετόχους  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Και να μιλήσουμε και λίγο με αριθμους.
Η ΑΕΚ χρωστάει 2.5μύρια (έχουν δωθεί 500χιλιάδες στην εφορία)
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, αλλά μπορεί η σοβαρή ΑΕΚ να το πετύχει) η ΑΕΚ παίρνει 600χιλιάδες για μπόνους. Επίσης για κάθε παιχνίδι που παίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ παίρνει 60χιλιάρι. 6*60=360 χιλιάδες.
Θα είμαι συντηριτικός και θα πω ότι η ΑΕΚ μαζεύει 3 βαθμούς με 3 ισοπαλλίες. Η ισοπαλία δίνει (αν δε κάνω λάθος περίπου 40 χιλιάρικα) οπότε έχουμε 40*3 = 120. Άρα το σύνολο περίπου 1.1εκ. Να πούμε και πως με τα εισητήρια των 3 αγώνων (με μέσο όρο 15χιλιάδες κόσμο) τα καθαρά της κέρδη είναι 700 χιλιάρικα; Άρα πήγαμε στα 1.8. Αν μέσα σε αυτά προσθέσεις και τα 500 χιλιάρικα του "δώρου" του ΠΑΟ μιλάμε πλεόν για 2.3εκ. Δε θεωρώ πως τα νούμερα που έκανα υπόθεση είναι όνειρα θερινή νυχτός. Άρα με τα έσοδα από το Γιουρόπα Λίγκ η ΑΕΚ μπορεί να ξεχρεώσει εύκολα. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τότε το ποσό μπορεί να φτάνει και τα 3εκατομύρια. ΚΑΙ δεν έχω υπολογίσει τα λεφτά του Νοτιά.
Να γιατί πιστεύω πως η ΑΕΚ με τα λεφτά που εξοικονομεί από τα συμβόλαια πρέπει να πάρει 2 χαφ και αν μείνει κάτι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να κυνηθεί για επιθετικό ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ.
Αν ήμουν διοίκηση θα προσπαθούσα να πιέσω (όσο γίνεται αυτό) τον Χιμένεθ να πάρει τον παίκτη της Ρόμα (ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ Η ΡΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ) και θα προσπαθούσα να κινηθώ σωστά για την απόκτηση ενός καλού δημιουργικού χαφ, και σκεφτόμενος και το μέλλον θα προσπαθούσα να έρθω από τώρα σε συμφωνία με τον Πανσεραικό για τον Ανάκογλου, ωστέ του χρόνου που ο Καφές θα είναι πιο μεγάλος και πιο δύσκολο να μου παίζει βασικός να έχω έναν πιτσιρικα ο οποίος να μπορεί σιγά και σταθερά να αναπληρώσει τη θέση του. ΑΝ μάλιστα μπορούσα να ξεφορτωθώ και τον Γκερέιρο ή να καταφέρω να μειώσω τις αποδοχές του ( υπάρχει και η λύση να βρει μια ομάδα που θα του δίνει πχ 400χιλιάρικα και εγώ για τον έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου που θα είχε με την ΑΕΚ να του δίνω τα 200 ώστε να μη βγει χαμένος για ένα χρόνο αφού 400 τα λεφτά της νέας του ομάδας συν 200 τα δικά μου 600, και εγώ κερδίζω 400 που μπορώ να τα δώσω άλλου) τότε θα έβλεπα για φορ.

Υ.Γ ΑΝ η ΑΕΚ δε καταφέρει να μπει στους ομίλους δεν είναι ανάγκη να πω το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα και που θα πρέπει να πάνε τα λεφτά του Νοτιά και τα κέρδη μας από τα συμβόλαια.
δεν μας είπες από πού προκύπτουνε τα υπόλοιπα έσοδα γιατί η ΑΕΚ έχει και τρέχοντα έξοδα, δεν έχει μόνο πάγιες υποχρεώσεις.
επίσης, 15 χιλιάδες κόσμο....παρακαλώ να αλλάξετε πλευρό
και τέλος
με +2 μεταγραφές τα έσοδα που είχες κουνήσανε μαντήλι
πάμε και στο τελευταίο
υπολόγισες δόσεις μεταγραφών που χρωστάτε; Χρωστούμενα στους παίκτες;
τι διάολο...η ΑΕΚ μόνο στην Εφορία χρωστάει; Στις άλλες υποχρεώσεις της Κιουρια;;

δεν νομίζω Τάκη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Να ρωτησω κατι ασχετο.
Οκ, ο Μελισσανιδης δεν θελει να ασχοληθει με τα διοικητικα, δικαιωμα του.
Ούτε ομως ο Νοτιας ασχολειται, αλλά στελνει πού και που κανενα τσεκ.
Ο Μελισσανιδης δεν μπορει να στειλει τιποτα? Θα φτωχυνει?
Οχι τιποτα αλλο, αλλά για να βλεπουμε τελικά ποιοι ειναι οι ΑΕΚαρες.
Και ποιοι τελικα ηταν αυτοι που εφτιαξαν ονοιμα χαρη στην ΑΕΚ και μετα μπηκαν στην Wall Street, αλλά μετα δεν εδωσαν πενηνταρακι.
Υπαρχει απαντηση? Και ρωτω, επειδη ο Μελισσανιδης εδωσε χαλαρα 5 εκατομμυρια ευρω τις προαλλες για να φτιαξει λεει ενα κτιριο προς τιμην του πατερα του (δεν καταλαβα ακριβως).
Αρα λεφτα εχει. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.
Γιατι δεν τον ξεχεζει κανενας ομως, αλλά τα βαζουμε ολοι με τον Παππα, τον Αδαμιδη και το Νοτια, που στο κατω κατω ειναι και οι μονοι που ασχολουνται?
Πώς? Δεν ειναι υποχρεωμενος? Οκ, δεν ειναι. Αλλά μην μας το παιζει ΑΕΚαρας ομως.
μα δεν στο έπαιξε ΑΕΚάρας
εσείς τον τρέχετε από πίσω να βάλει λεφτά κάθε τρεις και λίγο
ο άνθρωπος έχει πει τεακόσιες φορές πως δεν θέλει να ασχοληθεί

* όσο για το όνομα που έφτιαξε από την ΑΕΚ, ας είναι καλά οι γνωριμίες του μπαρμπουτιού και του Κόκκαλη...δεν τα ξες καλά

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γράφεις αρκετά λάθη για τις ακαδημίες
οι άνθρωποι που θα οργώνουνε την Ελλάδα θέλουνε λεφτά
το κάθε παιδί που θα φέρνεις από την επαρχία θέλει λεφτά
ο κάθε γυμναστής που θα έχεις στην ακαδημία θέλει λεφτά

χοντρά χοντρά να στο πω..θες γύρω στο μιλλιόνι ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ για στοιχειώδεις υποδομές - δεν μιλάμε να κάνεις πρότυπες ακαδημίες

επίσης, πριν μαζέψεις την πιτσιρικαρία από τριγύρω, μάζεψε την κοντινή σου
δώσε κίνητρα να έρθουνε οι κοντινοί σου
γμτ το κέρατό μου, ένα γαμημένο business plan δεν ξέρουνε να κάνουνε στις ομάδες;

λάθος και για το θέμα των επιτυχιών σαν ομάδα
δεν μπορεί όλοι εδώ μέσα στο θρεντ της ΑΕΚ να λέτε πως η ΑΕΚ είναι ιδέα και όχι σαν τις άλλες και μετά να λες πως χρειάζεται επιτυχίες - μπαρμπούτσαλα, κάτι δεν λέτε σωστά από τα δύο (για μένα το "ιδέα")
αλλά ομάδες όπως ο Πανιώνιος, πολλές της Β. Ελλάδας, η Τρίπολη και αρκετές μικρότερων κατηγοριών έχουνε φυτώρια, προφανώς όχι σε επίπεδο πρέμιερ λιγκ, αλλά αναδεικνύουνε φυντάνια.
Κάνε συνεργασίες - δώσε κίνητρα, γμτ το μάρκετινγκ του πούτσου γμτ.

Δεν λέω πως είναι εύκολα όλα, αλλά τέλος πάντων είναι πιο ελπιδοφόρο, πιο προσοδοφόρο μελλοντικά, πιο ευγενές να χτίσεις μια ακαδημία από την αρχή, για να μην πω πως είναι πιο εύκολο κιόλας από το να βρεις παίκτη μεσαίας γραμμής αξίας στο τέλος της μεταγραφικής και με πενταροδεκάρες....
ή κοροϊδεύεις τον εαυτό σου ή τους άλλους γύρω σου

τον μαλάκα τον Ισλανδο τι τον πληρώνετε;
Αν με τη λέξη υποδομές εννοείς γήπεδα και χώρους, έχω τα Σπάτα, που είναι πολύ καλά. Άρα χρειάζομαι ανθρώπους που να μπορεί να κόβει το μάτι τους; Πόσους να σου πω ότι πρέπει να πάρουμε; Να πω 3; Και οι 3 μαζί άντε να σου έρθουν 90χιλιάρικα το χρόνο (επειδή είμαι και χουβαρντας). Πάμε στους προπονητές. Σου πετάεω έξω όσους ασχολούνται με την ακαδημία και σου φέρνω πόσους καινούργιους και καλούς; Να πω 3; Και οι 3 μαζί να σου κοστίσουν 250 χιλιάρικα; Πάμε στα 350 περίπου. Πόσα να φέρω από την επαρχία; Να πω 5; Πόσο θα κοστίζουν και τα 5 μαζί; Να πω 50χιλιάρικα; Το σύνολο 400χιλιάρικα (τα οποία τα θεωρώ και πολλά, αλλά είμαι χουβαρντάς).
Ρε τώρα θες να μιλήσουμε σοβαρά ή να λέμε ρομαντικά πράγματα; Σου είπα πότε ένας πιτσιρικάς γίνεται ΑΕΚ ή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή ΠΑΟΚ ή Άρης. Ναι παίζει ρόλο και το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά κυριώς όταν ακούει μια ομάδα να έχει επιτυχίες. Τι ιδέα μου λες τώρα εσύ. Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι. Όταν πήγαινα εγώ πχ δημοτικό (προς τα μέσα του 80) οι πιο πολλοί ή ήταν ΠΑΟ ή άλλαξαν στην πορεία σε πάω. Όταν πήγαινε ο μικρός μου ο ξάδερφος δημοτικό (αρχές του 90) τα περισσότερα παιδάκια ή ήταν ΑΕΚ ή άλλαξαν σε ΑΕΚ. Και τώρα που έχω έναν πιτσιρικά στην οικογένεια και πάει δημοτικό τα περισσότερα παιδάκια είναι ΟΣΦΠ ή γίνονται ΟΣΦΠ. Άρα για να μπορέσεις να αποκτήσεις υποψήφιους παίκτες για το μέλλον πρέπει η πρώτη σου ομάδα να κάνει επιτυχίες. Αλλιώς άντε γεια.
Και φυσικά πρέπει να γίνουν συνεργασίες. Όσο για κίνητρα η ΑΕΚ μπορεί να δείξει στους νεαρούς παίκτες πως αν παίξουν στην ομάδα μπορούν να εξεληχθούν και αύριο μεθαύριο να πάνε εξωτερικό (παράδειγμα πχ Κατσουρ ή Παπασταθό)

δεν μας είπες από πού προκύπτουνε τα υπόλοιπα έσοδα γιατί η ΑΕΚ έχει και τρέχοντα έξοδα, δεν έχει μόνο πάγιες υποχρεώσεις.
επίσης, 15 χιλιάδες κόσμο....παρακαλώ να αλλάξετε πλευρό
και τέλος
με +2 μεταγραφές τα έσοδα που είχες κουνήσανε μαντήλι
πάμε και στο τελευταίο
υπολόγισες δόσεις μεταγραφών που χρωστάτε; Χρωστούμενα στους παίκτες;
τι διάολο...η ΑΕΚ μόνο στην Εφορία χρωστάει; Στις άλλες υποχρεώσεις της Κιουρια;;

δεν νομίζω Τάκη
Άντε να σου το ξαναγράψω.
600 από το μπόνους. Υπολογίζω πως η ΑΕΚ θα κάνει 3 ισοπαλλίες άρα 120χιλιάρικα και 360 χιλιάρικα οι αγώνες που θα δώσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος μιλάμε για 1.1. Πρόσθεσε και τις 500 χιλιάδες το δώρο του ΠΑΟ πήγαμε στα 1.6
Όσο για τις 15χιλιάδες που λέω. Τόσους είχαμε με τη ομάδα της γεωργίας. Οπότε άλλαξε εσύ πλεύρο και σκεπάσου γιατί θα κρυώσεις. Στα 3 εντός έδρας παιχνίδια με 15χιλιάδες κόσμο μέσο όρο μιλάμε περίπου για 700χιλιάδες ΚΑΘΑΡΑ κέρδη. Άρα πήγαμε στα 2.3. Πρόσεχε τώρα. Αυτά που χρωστάει η ομάδα είναι 2.5μύρια. Από αυτά έχουμε τις δώσεις των παικτών που πρέπει να πληρωθούν, τις προκαταβολές στον Ισλανδό και στο Μανωλά για το νέο του συμβόλαιο, τα χρωστούμενα σε Μπλάνκο, το ΙΚΑ και τα 700 στην ΕΠΟ. Γκέγκε;
Πάμε τώρα και παρακάτω. Η ΑΕΚ έχει να λαμβάνει τα λεφτά του Νοτιά περίπου 1.5μύρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα (που είναι περίπου 2μύρια). Βάλε και τα είσητήρια από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έγώ πάλι θα σου πω πως θα έχουμε κατά μέσο όρο 15χιλιάδες κόσμο. 15 οι αγώνες, άρα καθαρά περίπου 3.5 μύρια. Πρόσθεσε τώρα. 3.5+1.5+2=7μύρια. Όσο είναι και το μπάτζετ της ομάδας για φέτος..Ίσα βάρκα ίσα νερά.
Α! Και οι μεταγραφές που λέω πληρόνονται από τα λεφτά που εξοικονόμησες από Μπερνς και Λεό. Α! Και δεν έχω υπολογίσει και το 1.5μύριο που έχουν μαζέψει οι σαπόρτερς και ακόμα δεν έχει δωθεί στην ομάδα (το κρατάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου). Αν το βάλεις το ποσό αυτό στα έσοδα τότε πάμε 3,5+1,5+1,5+2=8.5μύρια. Μήπως θες να το βάλω στις πληρωμές τψν χρωστουμένων; Αμέσως αμέσως έπεσε στο 1 μυριόνη το οποίο αποπληρώνεται με την είσοδο της ΑΕΚ στου ομίλους (600+360=960) και κρατάω εισητήρια και μπόνους βαθμών και τηλεοπτικά δικαιώματα για να πληρώσω τις 2 μεταγραφές και με τα λεφτά που εξοικονομώ από τα συμβόλαια τα δίνω πχ σε κάποιες δώσεις των συμβολαίων.
Και για να σου το κάνω ποιο απλό. Η ΑΕΚ με την είσοδο στο Γιουρόπα όχι παίρνει οικονομική ανάσα αλλά βγάζει τη χρονιά άνετα, πληρώνει τα χρωστούμενά της και μπορεί να κάνει 2 μεταγραφές (αν θα είναι καλές ή όχι είναι άλλη κουβέντα). ΑΝ δε περάσει στο Γιουρόπα τα πράγματα γίνονται στριμόκωλα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 30 και 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ θα μπορέσει να φέρει την ομάδα στα ίσια της (πράγμα που δε το βλέπω να γίνεται...Να πηγαίνει τόσος κόσμος εννοώ)

Κατάλαβες Τάκη;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Αν με τη λέξη υποδομές εννοείς γήπεδα και χώρους, έχω τα Σπάτα, που είναι πολύ καλά. Άρα χρειάζομαι ανθρώπους που να μπορεί να κόβει το μάτι τους; Πόσους να σου πω ότι πρέπει να πάρουμε; Να πω 3; Και οι 3 μαζί άντε να σου έρθουν 90χιλιάρικα το χρόνο (επειδή είμαι και χουβαρντας). Πάμε στους προπονητές. Σου πετάεω έξω όσους ασχολούνται με την ακαδημία και σου φέρνω πόσους καινούργιους και καλούς; Να πω 3; Και οι 3 μαζί να σου κοστίσουν 250 χιλιάρικα; Πάμε στα 350 περίπου. Πόσα να φέρω από την επαρχία; Να πω 5; Πόσο θα κοστίζουν και τα 5 μαζί; Να πω 50χιλιάρικα; Το σύνολο 400χιλιάρικα (τα οποία τα θεωρώ και πολλά, αλλά είμαι χουβαρντάς).
Ρε τώρα θες να μιλήσουμε σοβαρά ή να λέμε ρομαντικά πράγματα; Σου είπα πότε ένας πιτσιρικάς γίνεται ΑΕΚ ή ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ ή ΠΑΟΚ ή Άρης. Ναι παίζει ρόλο και το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά κυριώς όταν ακούει μια ομάδα να έχει επιτυχίες. Τι ιδέα μου λες τώρα εσύ. Αυτή είναι η αλήθεια είτε μας αρέσει είτε όχι. Όταν πήγαινα εγώ πχ δημοτικό (προς τα μέσα του 80) οι πιο πολλοί ή ήταν ΠΑΟ ή άλλαξαν στην πορεία σε πάω. Όταν πήγαινε ο μικρός μου ο ξάδερφος δημοτικό (αρχές του 90) τα περισσότερα παιδάκια ή ήταν ΑΕΚ ή άλλαξαν σε ΑΕΚ. Και τώρα που έχω έναν πιτσιρικά στην οικογένεια και πάει δημοτικό τα περισσότερα παιδάκια είναι ΟΣΦΠ ή γίνονται ΟΣΦΠ. Άρα για να μπορέσεις να αποκτήσεις υποψήφιους παίκτες για το μέλλον πρέπει η πρώτη σου ομάδα να κάνει επιτυχίες. Αλλιώς άντε γεια.
Και φυσικά πρέπει να γίνουν συνεργασίες. Όσο για κίνητρα η ΑΕΚ μπορεί να δείξει στους νεαρούς παίκτες πως αν παίξουν στην ομάδα μπορούν να εξεληχθούν και αύριο μεθαύριο να πάνε εξωτερικό (παράδειγμα πχ Κατσουρ ή Παπασταθό)
600 από το μπόνους. Υπολογίζω πως η ΑΕΚ θα κάνει 3 ισοπαλλίες άρα 120χιλιάρικα και 360 χιλιάρικα οι αγώνες που θα δώσει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος μιλάμε για 1.1. Πρόσθεσε και τις 500 χιλιάδες το δώρο του ΠΑΟ πήγαμε στα 1.6
Όσο για τις 15χιλιάδες που λέω. Τόσους είχαμε με τη ομάδα της γεωργίας. Οπότε άλλαξε εσύ πλεύρο και σκεπάσου γιατί θα κρυώσεις. Στα 3 εντός έδρας παιχνίδια με 15χιλιάδες κόσμο μέσο όρο μιλάμε περίπου για 700χιλιάδες ΚΑΘΑΡΑ κέρδη. Άρα πήγαμε στα 2.3. Πρόσεχε τώρα. Αυτά που χρωστάει η ομάδα είναι 2.5μύρια. Από αυτά έχουμε τις δώσεις των παικτών που πρέπει να πληρωθούν, τις προκαταβολές στον Ισλανδό και στο Μανωλά για το νέο του συμβόλαιο, τα χρωστούμενα σε Μπλάνκο, το ΙΚΑ και τα 700 στην ΕΠΟ. Γκέγκε;
Πάμε τώρα και παρακάτω. Η ΑΕΚ έχει να λαμβάνει τα λεφτά του Νοτιά περίπου 1.5μύρια, τα τηλεοπτικά δικαιώματα (που είναι περίπου 2μύρια). Βάλε και τα είσητήρια από τους αγώνες του πρωταθλήματος. Έγώ πάλι θα σου πω πως θα έχουμε κατά μέσο όρο 15χιλιάδες κόσμο. 15 οι αγώνες, άρα καθαρά περίπου 3.5 μύρια. Πρόσθεσε τώρα. 3.5+1.5+2=7μύρια. Όσο είναι και το μπάτζετ της ομάδας για φέτος..Ίσα βάρκα ίσα νερά.
Α! Και οι μεταγραφές που λέω πληρόνονται από τα λεφτά που εξοικονόμησες από Μπερνς και Λεό. Α! Και δεν έχω υπολογίσει και το 1.5μύριο που έχουν μαζέψει οι σαπόρτερς και ακόμα δεν έχει δωθεί στην ομάδα (το κρατάνε για την αύξηση του μετοχικού κεφαλάιου). Αν το βάλεις το ποσό αυτό στα έσοδα τότε πάμε 3,5+1,5+1,5+2=8.5μύρια. Μήπως θες να το βάλω στις πληρωμές τψν χρωστουμένων; Αμέσως αμέσως έπεσε στο 1 μυριόνη το οποίο αποπληρώνεται με την είσοδο της ΑΕΚ στου ομίλους (600+360=960) και κρατάω εισητήρια και μπόνους βαθμών και τηλεοπτικά δικαιώματα για να πληρώσω τις 2 μεταγραφές και με τα λεφτά που εξοικονομώ από τα συμβόλαια τα δίνω πχ σε κάποιες δώσεις των συμβολαίων.
Και για να σου το κάνω ποιο απλό. Η ΑΕΚ με την είσοδο στο Γιουρόπα όχι παίρνει οικονομική ανάσα αλλά βγάζει τη χρονιά άνετα, πληρώνει τα χρωστούμενά της και μπορεί να κάνει 2 μεταγραφές (αν θα είναι καλές ή όχι είναι άλλη κουβέντα). ΑΝ δε περάσει στο Γιουρόπα τα πράγματα γίνονται στριμόκωλα ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ 30 και 40 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ θα μπορέσει να φέρει την ομάδα στα ίσια της (πράγμα που δε το βλέπω να γίνεται...Να πηγαίνει τόσος κόσμος εννοώ)

Κατάλαβες Τάκη;
pm τακη  :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Κατάλαβες Τάκη;
λυπάμαι που στο λέω αλλά οι υπολογισμοί σου είναι απλοϊκοί
πραγματικά ο μόνος λόγος που δεν σου γράφω τα αντίστοιχα ποσά είναι γιατί βαριέμαι να γράψω σεντόνι.
εντελώς επιγραμματικά δεν έχεις υπολογίσει μπόνους συμμετοχών βάσει συμβολαίων, ενοίκια, τρέχοντα έξοδα.
με την εφορία τα μπερδεύεις λιγάκι, ξανακοίταξε το ποστ σου, μετράς ένα έσοδο για καλυψη δύο φορές.

πάντως για την ακαδημία έχεις βαθιά μεσάνυχτα
και πίστεψέ με δεν σου το λέω θεωρητικά
τα νούμερα είναι τελείως διαφορετικά

Πολύ απλά σου λέω πως αν δεν πουλήσεις παίκτη πάλι στο μείον είσαι
με δύο μεταγραφές; (υπόψην πως είναι άγνωστο και το κόστος) κανείς δεν ξέρει.
15000 κόσμος σε κάθε ματς όλη τη χρονιά; έλεος. άμα πατώσει η ομάδα στα μισά του πρωταθλήματος θα πάνε τόσοι;

πες μου τι θες να πετύχεις αυτή τη χρονιά σαν ομάδα - τι στόχο βάζεις. Όπως είναι η ομάδα οικονομικά και διοικητικά, όχι με βάση το υπάρχον ρόστερ.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
α, και δεν μίλησα για "υποδομές",μίλησα για "ακαδημίες"

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
πραγματικά ο μόνος λόγος που δεν σου γράφω τα αντίστοιχα ποσά είναι γιατί βαριέμαι να γράψω σεντόνι.
εντελώς επιγραμματικά δεν έχεις υπολογίσει μπόνους συμμετοχών βάσει συμβολαίων, ενοίκια, τρέχοντα έξοδα.
με την εφορία τα μπερδεύεις λιγάκι, ξανακοίταξε το ποστ σου, μετράς ένα έσοδο για καλυψη δύο φορές.

15000 κόσμος σε κάθε ματς όλη τη χρονιά; έλεος. άμα πατώσει η ομάδα στα μισά του πρωταθλήματος θα πάνε τόσοι;

πες μου τι θες να πετύχεις αυτή τη χρονιά σαν ομάδα - τι στόχο βάζεις. Όπως είναι η ομάδα οικονομικά και διοικητικά, όχι με βάση το υπάρχον ρόστερ.
αν δεν ειναι 15 τοτε 12-13 μεσο ορο θα βγαλει σιγουρα... στην χειροτερη θες να πουμε 11? 10 ειναι μονο τα διαρκειας...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
και το οτι τα διαρκείας είναι 10 χιλιάδες δεν σημαίνει τίποτα
αυτά ειναι υπολογισμε΄να ήδη στα έσοδα
εσύ μιλάς για 15 χιλιάδες ΝΕΑ εισητήρια

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Πάμε...
έξοδα
2.5μύρια το ποσό που χρωστάει η ΑΕΚ
7εκ το μπάτζετ της ομάδας (μισθοί, συμβόλαια, μπόνους εφορία)
800χιλιάρικα τα λεφτά του τεχνικού τιμ
600χιλιάρικα το ενοικιο για το προπονητήριο
Το σύνολο 10.9 μύρια. θες να πούμε 11 ; Να πούμε 11.

Είσαι σοβαρός ρε; Πέρσι που έκανα μέτρια χρονιά (αν εξαιρέσεις το κύπελο) είχα μέσο όρο περίπου 17χιλιάδες κόσμο και ήμουν καμιά 10αριά βαθμούς από την κορύφη στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Άρα θεωρώ το 15χιλιάδες απόλυτα φυσιολογικό νούμερο. Μη λες ότι θέλεις. Εντάξυ είσαι ΟΣΦΠ και πιστεύεις πως ούτε 10 δε θα μαζεύω.

Εσοδα
Γιουρόπα 2.3 μύρια
Τηλεοπτικά δικαιώματα 2μύρια
Εισητήρια αγώνων ελλάδος 3.5μύρια
Εισητήρια Κυπέλου ελλάδος 1μύριο (πολύ απαισιόδοξα)
Λεφτά από Νοτιά 1.5 μύρια
Λεφτά Σαπόρτερ 1.5 μύρια
το σύνολο 11μύρια.
Τις μεταγραφές τις πληρώνεις με τα λεφτά που σου περισσεύουν από το Λεό και τον Μπερνς συν τα 500χιλιάρικα που έχει ο Χιμένεθ

Όσο αφορά τις ακαδημίες να υποθέσω ότι δουλεύεις σε τέτοια; Γιατί εγώ μιλάω από τις ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ που έπαιζα όταν ήμουν στους παίδες και στους εφήβους και απλά τα έφερε σε αναλογία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Και μετά μου λες εμένα να ξαναδιαβάσω τα ποστ μου.... :grin:
Και σου λέω τις υποδομές τις έχω. Η οργάνωση των ακαδημιών δε θα στοιχίσει πάνω από 400χιλιάρικα. Και επειδή νοιώθω χουβαρντας να σου πω μισό μύριο. Και εννοώ να φέρεις νεόυς ανθρώπους που να οργώνουνε τη χώρα. Νέους προπονητές, να φέρεις και 4-5 παιδιά από την επαρχία.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Στο ποστ μου με τα νούμερα, τα συνολικά έξοδα είναι 10.9 μύρια (και όχι 8.5 που έγραψα). Άρα 11. Όσα δηλαδή και τα έσοδα. Αλλά και πάλι η ΑΕΚ έχει γλιτώσει από τον Μπέρνς και τον Λεο περίπου 300 χιλιάρικα. Πράγμα που σημαίνει πως τα λεφτά αυτά μπορούν να προστεθούν στα 500 που έχει ήδη ο Χιμένεθ φτάνοντας στα 800χιλιάρικα. Ποσό καλό για να φέρει 2 χαφ. Σημείωση πως ο Απια πχ ήθελε 300καθαρά, δηλαδή με την εφορία 450χιλιάρικα το χρόνο.

Σημείωση στα έξοδα το 7 εκατομύρια είναι με το παλιό συμβόλαιο του Λεό και με τον Μπέρνς μέσα (είχε γραφτεί πως ήταν τόσο όταν η ΑΕΚ είχε πάρει τον Ισλανδό). Αν βγάλουμε τα 180χιλιάρικα του Μπερνς (του δίνουμε 70 σαν αποζημίωση) και τα 120 που γλιτώνουμε από τον Λεό πάμε στα 6.7.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Πάμε...
έξοδα
2.5μύρια το ποσό που χρωστάει η ΑΕΚ
7εκ το μπάτζετ της ομάδας (μισθοί, συμβόλαια, μπόνους εφορία)
800χιλιάρικα τα λεφτά του τεχνικού τιμ
600χιλιάρικα το ενοικιο για το προπονητήριο
Το σύνολο 8.4 μύρια. θες να πούμε 9 βάζοντας μέσα και άλλα έξοδα; Να πούμε 9

Είσαι σοβαρός ρε; Πέρσι που έκανα μέτρια χρονιά (αν εξαιρέσεις το κύπελο) είχα μέσο όρο περίπου 17χιλιάδες κόσμο και ήμουν καμιά 10αριά βαθμούς από την κορύφη στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Άρα θεωρώ το 15χιλιάδες απόλυτα φυσιολογικό νούμερο. Μη λες ότι θέλεις. Εντάξυ είσαι ΟΣΦΠ και πιστεύεις πως ούτε 10 δε θα μαζεύω.

Εσοδα
Γιουρόπα 2.3 μύρια
Τηλεοπτικά δικαιώματα 2μύρια
Εισητήρια αγώνων ελλάδος 3.5μύρια
Εισητήρια Κυπέλου ελλάδος 1μύριο (πολύ απαισιόδοξα)
Λεφτά από Νοτιά 1.5 μύρια
Λεφτά Σαπόρτερ 1.5 μύρια
το σύνολο 11μύρια. Άρα +2μύρια
Πόσο θες να σου πω ότι θα μας κοστίσουν και οι 2 μεταγραφές; Να σου πω 1 μύριο και οι 2 με την εφορία; Άρα μείναμε στο +1.

Όσο αφορά τις ακαδημίες να υποθέσω ότι δουλεύεις σε τέτοια; Γιατί εγώ μιλάω από τις ακαδημίες της ομάδας μπάσκετ που έπαιζα όταν ήμουν στους παίδες και στους εφήβους και απλά τα έφερε σε αναλογία.
πρώτον μου κάνεις ανάλυση για έσοδα έξοδα με βάση το μπάτζετ.
Ποιο μπάτζετ; του Νοτιά; των σαπόρτρς; του Αδαμίδη; Ποιανού; Ποιός έχει δώσει ακριβή νούμερα γιατί το μπάτζετ είναι πάντα γενικόλογο
γμτ με έκανες να ανακαθήσω στον καναπέ για να γράψω κανονικά - σα δεν ντρέπεσαι

οι 17 χιλιάδες δεν είναι καθαρά έσοδα, εξαρτάται πώς τα μετράς - αν αφαιρέσεις τα διαρκείας πας σε λιγότερα
Δόσεις σε άλλες ομάδες δεν έχεις υπολογίσει.
Αλλά σου είπα και πάλι, βαριέμαι να κάνω σεντόνι για αυτό, δεν θα σου αναλύσω εδώ τα οικονομικά της ομάδας, άλλωστε και στα έσοδα δεν έχεις υπολογίσει πράγματα. Η ομάδα ας πούμε δεν έχει μόνο έξοδα αθλητικού τιμ, είναι πολλά άλλα που δεν έχεις βάλει.

Ας πούμε πως τα έχεις υπολογίσει σωστά

Στην ακαδημία σου το ξαναλέω πως έχεις βαθιά μεσάνυχτα.
Έχω ξαναπεί πως ΜΟΝΟ το ενοίκιο του Νιγκλητσιώτη στον Ολυμπιακό ήταν 1200 γιούρια ΤΟ ΜΗΝΑ. Κάνε τις αναγωγές σου. Έχεις να πληρώνεις σχολεία και δασκάλους συν διατροφές κλπ και όλα αυτά ΑΝ έχεις εγκαταστάσεις.
Εδώ κολλάει αυτό
Και μετά μου λες εμένα να ξαναδιαβάσω τα ποστ μου.... :grin:
Και σου λέω τις υποδομές τις έχω. Η οργάνωση των ακαδημιών δε θα στοιχίσει πάνω από 400χιλιάρικα. Και επειδή νοιώθω χουβαρντας να σου πω μισό μύριο. Και εννοώ να φέρεις νεόυς ανθρώπους που να οργώνουνε τη χώρα. Νέους προπονητές, να φέρεις και 4-5 παιδιά από την επαρχία.

και αυτό

ΔΕΝ φέρνεις 4-5 παιδιά από την επαρχία όταν κάνεις ακαδημία
κάνεις καπάρα, κάνεις ταξίδια, κάνεις συμφωνίες με ομάδες, δεν είναι μπάσκετ εδώ το πράγμα

όχι, δεν δουλεύω σε ακαδημία
αλλά έχω πει πολλάκις πως πριν από μερικά χρόνια δούλευα με ΠΑΟ κυρίως για τέτοια θέματα, δεν θα επεκταθώ όμως παραπάνω το έχω πει και αυτό πολλάκις.

Εάν πιστεύεις πως όλα βγαίνουνε μια χαρά, τότε δεν μου λες και το στόχο που θέτεις στην ομάδα ΑΣΧΕΤΩΣ του ρόστερ; Δηλαδή, με τι στόχο θα έπρεπε να κάνει προγραμματισμό χτισίματος της ομάδας η διοίκηση με βάση τα οικονομικά δεδομένα της όπως τα παραθέτεις;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και το οτι τα διαρκείας είναι 10 χιλιάδες δεν σημαίνει τίποτα
αυτά ειναι υπολογισμε΄να ήδη στα έσοδα
εσύ μιλάς για 15 χιλιάδες ΝΕΑ εισητήρια
Καμία σχέση. Τα διαρκέιας δε σου τα υπολόγισα. Οι κάρτες των σαπόρτερς είναι 1500. Τα διαρκείας που έχουν πουληθεί ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ στους σαπόρτερς είναι περίπου 8000.

Γι αυτό τα βάζω και σαν εισητήρια. Μπορείς να κάνεις το άλλο φυσικά. Να πεις πως από τα 8000διαρκείας με μέσο όρο στη τιμή 300 ευρώ (γιατί υπάρχουν και τα φτηνά υπάρχουν και τα ακριβά και δεν είμαι σε θέση να ξέρω ακριβή νούμερα) τότε βγάλε τα 3.5 από τα εισητήρια, βάλε 2.5 από τα διαρκείας που στα ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΩΝ ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ και βάλε 5χιλιάδες*15*30=2.3μύρια. Να πούμε πως από αυτά τα καθαρά της ΑΕΚ είναι 1.2μύρια. Οπότε 2.5+1.2=3.7...έχεις δίκιο..Βγαίνουν 200χιλιάρικα παραπάνω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom