Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ας καλύψει πρώτα το κενό στα χαφ (που έπρεπε η ομάδα να το έχει κάνει πριν 15 μέρες) και μετά ΑΝ μείνει κανένα ψιλό ας πάρει ότι άλλο νομίζει
Παντος για μεσο θελει αυτον ο Ισπανος
www.aek365.gr/a-138854/o-kordero-prwth-epilogh-ths-aek.htm]http://www.aek365.gr/a-138854/o-kordero-prwth-epilogh-ths-aek.htm[/url]

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ας καλύψει πρώτα το κενό στα χαφ (που έπρεπε η ομάδα να το έχει κάνει πριν 15 μέρες) και μετά ΑΝ μείνει κανένα ψιλό ας πάρει ότι άλλο νομίζει
τωρα που εμεινε ο λεοναρντο θα προτιμουσα εναν αμυντικο χαφ κ εναν επιθετικο απο το να παρει 2 χαφ...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τωρα που εμεινε ο λεοναρντο θα προτιμουσα εναν αμυντικο χαφ κ εναν επιθετικο απο το να παρει 2 χαφ...
Ο Λεό δεν είναι χαφ. Αν τον βάλεις εκεί λόγο της σωματοδομής του κινδυνεύει η σωματική του ακαιρεότητα. Σα χαφ μπορείς να πεις ότι μπορεί να παίξει ο Γκερέιρο. Ο Λεο είναι πιο πολύ εξτρεμ. Νομίζω πως η ομάδα ποιο πολύ έχει ανάγκη έναν αμυντικό και ένα δημιουργηκό χαφ. Αν πάλι μπορέσει και βρει με τα λίγα λεφτά που έχει έναν που να είναι το ίδιο καλός και στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι (2 σε 1 δηλαδή) τότε ναι πρέπει να πάρει και έναν καλό επιθετικό που να μπορεί να παίζει φουνταριστός και να μπορεί να εκμεταλεύεται με την μία τις πάσες από Γκούντι και Κάρλος εφόσον η ομάδα το γυρίσει στο 4-3-1-2....Πάντως τα χαφ είναι προταιρεότητα.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Λεό δεν είναι χαφ. Αν τον βάλεις εκεί λόγο της σωματοδομής του κινδυνεύει η σωματική του ακαιρεότητα. Σα χαφ μπορείς να πεις ότι μπορεί να παίξει ο Γκερέιρο. Ο Λεο είναι πιο πολύ εξτρεμ. Νομίζω πως η ομάδα ποιο πολύ έχει ανάγκη έναν αμυντικό και ένα δημιουργηκό χαφ. Αν πάλι μπορέσει και βρει με τα λίγα λεφτά που έχει έναν που να είναι το ίδιο καλός και στο δημιουργικό και στο αμυντικό κομμάτι (2 σε 1 δηλαδή) τότε ναι πρέπει να πάρει και έναν καλό επιθετικό που να μπορεί να παίζει φουνταριστός και να μπορεί να εκμεταλεύεται με την μία τις πάσες από Γκούντι και Κάρλος εφόσον η ομάδα το γυρίσει στο 4-3-1-2....Πάντως τα χαφ είναι προταιρεότητα.
για χαφ εχεις καφε,μακο,γκεντσογλου,γκερειρο (αν μεινει) και συν μια μεταγραφη εχεις πεντε... επιθετικους περιοχης εχεις μονο τον μπελεκ κ τον νικολτση... γιαυτο λεω ας παρει εναν αμυντικο χαφ κ εναν επιθετικο,για μενα καλυτερα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
για χαφ εχεις καφε,μακο,γκεντσογλου,γκερειρο (αν μεινει) και συν μια μεταγραφη εχεις πεντε... επιθετικους περιοχης εχεις μονο τον μπελεκ κ τον νικολτση... γιαυτο λεω ας παρει εναν αμυντικο χαφ κ εναν επιθετικο,για μενα καλυτερα...
Από αυτούς ο Μάκος δεν είναι ούτε αμυντικό χαφ ούτε δημιουργικό. Είναι αυτό που λέμε βοηθητικο. Ο Γκερέιρο ΔΕΝ υπολογίζεται. Ο Καφές στα 34 του ΔΕ μπορεί να σου βγάζει 20 παιχνίδια τη σεζόν και ο Γκέντζογλου ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής δε ξέρει σα τι να τον χρησιμοποιήσει. Αν και κατά την άποψη μου είναι πιο πολύ δημιουργικό χαφ. Άρα από τους 4 ο μόνος σίγουρος για να σου βγάλει τη σεζόν είναι ο Μάκος (αρκεί να είναι γερό το παλικάρι) ο καφές πλέον πρέπει να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λίγα ποιοτικά λεπτά, ο Γκέντζογλου είναι ερωτιματικό και ο Γκερέιρο ΔΕΝ υπολογίζεται. Άρα ουσιαστικά έχεις 2 χαφ (ένας ο Μάκος και από μισό καφές και Γκέντζογλου) και έναν που δεν υπολογίζεις. Άρα θέλεις 2 χαφ για να μπορέσεις να βγάλεις τη χρονιά εκ του ασφαλούς. Στους φορ περιοχής τώρα. Έχεις Μπέλεκ και έχεις και Λύμπε που μπορεί να παίξει εκεί. Βέβαια στα 35 του θα μπορεί να σου δίνει κάποια ποιοτικά λεπτά ή να παίζει σε πολύ λιγότερα παιχνίδια από πέρσι. Επίσης δε ξέρω αν ο Σιαλμάς μπορεί να παίξει σα φουνταριστός. Όμως το ξέραμε ότι η φετινή ΑΕΚ θα βάζει γκολ δύσκολα. Το θέμα είναι να ΜΗ τρώει γκολ. Άρα χρειάζεσαι ένα αμυντικό χαφ για να δένει την άμυνα με το χώρο του κέντρου και ένα δημιουργικό χαφ για να φέρει τον Κάρλος στον άξονα (που είναι σαφός καλύτερος εκεί) και τον Γκούντι σα περιφεριακό επιθετικό που θα μπορεί να τραβάει παίκτες απάνω του και να ανοίγει έτσι χώρους και στον φουνταριστό (πχ Μπέλεκ) και στον Κάρλος. Με 2 χαφ πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πατάει καλύτερα και περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή και θα έχει και καλύτερη αμυντική λειτουργία

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φορλαν δεν ξερω αλλα μεταγραφικη φολα εχει φαει σιγουρα... τουλαχιστον 6 μεταγραφικοι στοχοι εχουν χαθει για τον αρουλη...
αυτό δεν είναι κακό
σκέψου τι στόχοι ήταν αυτοί που δεν πήγανε στον Άρη

κοίτα να δεις να μη με κερνάει ο Κάπταιν US γμτ...
και δεν το έχω δοκιμάσει το μαγαζί αυτό...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Από αυτούς ο Μάκος δεν είναι ούτε αμυντικό χαφ ούτε δημιουργικό. Είναι αυτό που λέμε βοηθητικο. Ο Γκερέιρο ΔΕΝ υπολογίζεται. Ο Καφές στα 34 του ΔΕ μπορεί να σου βγάζει 20 παιχνίδια τη σεζόν και ο Γκέντζογλου ακόμα και ο ίδιος ο προπονητής δε ξέρει σα τι να τον χρησιμοποιήσει. Αν και κατά την άποψη μου είναι πιο πολύ δημιουργικό χαφ. Άρα από τους 4 ο μόνος σίγουρος για να σου βγάλει τη σεζόν είναι ο Μάκος (αρκεί να είναι γερό το παλικάρι) ο καφές πλέον πρέπει να έρχεται από τον πάγκο και να δίνει λίγα ποιοτικά λεπτά, ο Γκέντζογλου είναι ερωτιματικό και ο Γκερέιρο ΔΕΝ υπολογίζεται. Άρα ουσιαστικά έχεις 2 χαφ (ένας ο Μάκος και από μισό καφές και Γκέντζογλου) και έναν που δεν υπολογίζεις. Άρα θέλεις 2 χαφ για να μπορέσεις να βγάλεις τη χρονιά εκ του ασφαλούς. Στους φορ περιοχής τώρα. Έχεις Μπέλεκ και έχεις και Λύμπε που μπορεί να παίξει εκεί. Βέβαια στα 35 του θα μπορεί να σου δίνει κάποια ποιοτικά λεπτά ή να παίζει σε πολύ λιγότερα παιχνίδια από πέρσι. Επίσης δε ξέρω αν ο Σιαλμάς μπορεί να παίξει σα φουνταριστός. Όμως το ξέραμε ότι η φετινή ΑΕΚ θα βάζει γκολ δύσκολα. Το θέμα είναι να ΜΗ τρώει γκολ. Άρα χρειάζεσαι ένα αμυντικό χαφ για να δένει την άμυνα με το χώρο του κέντρου και ένα δημιουργικό χαφ για να φέρει τον Κάρλος στον άξονα (που είναι σαφός καλύτερος εκεί) και τον Γκούντι σα περιφεριακό επιθετικό που θα μπορεί να τραβάει παίκτες απάνω του και να ανοίγει έτσι χώρους και στον φουνταριστό (πχ Μπέλεκ) και στον Κάρλος. Με 2 χαφ πιστεύω πως η ΑΕΚ θα πατάει καλύτερα και περισσότερο στην αντίπαλη περιοχή και θα έχει και καλύτερη αμυντική λειτουργία
όλα καλά αυτά που λες αλλά ο Χιμένεθ δεν παίζει το σύστημα που θέλεις

και με τα λεφτά που λέτε οτι εξοικομούνται και καερδίζονται από το Γιουρόπα ελέω ΠΑΟ (αν προκριθείτε), αν ήμουνα Αδραχμίδης, θα έφτιαχνα την ακαδημία σε χρόνο ντετε και όχι να ψάχνω για μεταγραφές από τριτοκλασάτες ομάδες Ισπανίας και πανέρια για να φτιάξω ομάδα πεπερασμένων ούτως ή άλλως δυνατοτήτων.
Ας χάσει και μία και δύο χρονιές αρκεί να φτιάξει κορμό για το μέλλον

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Η νιρβανα συνεχιζεται. Δεν μπορει να εισαι τοσο αφελης.
Εσυ και να υποβιβαστουμε, θα δεις τη θετικη πλευρα οτι θα παρουμε το πρωταθλημα της Β εθνικης.
Συνυπολογιζεις στα χαφ τον 34χρονο Καφε, τον τουριστα Γκερειρο, τον ανυπαρκτο και υπο πωληση Γκεντζογλου και μια μεταγραφη (??) που θα γινει προφανως στις 30 Φεβρουαριου του 2015.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Προσπαθωντας να πεισεις το Αλανι για τις ελλειψεις της ΑΕΚ, ειναι σαν να θελεις να πεισεις την Παπαρηγα για τα αδιεξοδα του κομμουνισμου.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
κατσε οπου να νε θα ερθει κ θα σας λεει για την ομαδαρα του αρη που καταφερε να ισοφαρισει την κερκυρα,την ομαδα που χτυπαει πλευ οφ και εξοδο στο γιουροπα :2funny:
Αυτος τουλαχιστον την ισοφαρισε την Κερκυρα, δεν εχασε 0-2.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Γραψε λαθος.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
όλα καλά αυτά που λες αλλά ο Χιμένεθ δεν παίζει το σύστημα που θέλεις

και με τα λεφτά που λέτε οτι εξοικομούνται και καερδίζονται από το Γιουρόπα ελέω ΠΑΟ (αν προκριθείτε), αν ήμουνα Αδραχμίδης, θα έφτιαχνα την ακαδημία σε χρόνο ντετε και όχι να ψάχνω για μεταγραφές από τριτοκλασάτες ομάδες Ισπανίας και πανέρια για να φτιάξω ομάδα πεπερασμένων ούτως ή άλλως δυνατοτήτων.
Ας χάσει και μία και δύο χρονιές αρκεί να φτιάξει κορμό για το μέλλον
Ο Χιμένεθ θέλει να παίξει το 4-3-1-2. Εγώ είμαι παραδοσιακός τύπος. Γουστάρω το 4-4-2 καθαρό άντε στα μεγάλα κέφια το 4-3-3  :grin: :grin: :grin:

Οι ακαδημίες ΔΕ θέλουν λεφτά για να φτιαχτούν. Όχι πολλά τουλάχιστον. Θέλουν ανθρώπους που θα οργώνουν την Ελλάδα για να παρακολουθούν νεαρούς παίκτες, θέλει ανθρώπους που να μπορούν να μάθουν στους παίκτες αυτούς τα μυστικά της μπάλας χωρίς πίεση και χωρίς άγχος. Θέλει η ομάδα να διοργανώνει κάποια τουρνουά κτλπ. Επίσης για να έρθουν παιδιά στις ακαδημίες η ανδρική ομάδα θα πρέπει να παρουσιάζει και κάποιες επιτυχίες. ΔΕΝ είμαστε Αγγλία που τα παιδιά που μένουν στο Στόουκ έχουν θέλουν να παίξουν για τη Στόουκ. Είμαστε Ελλάδα και τα παιδιά είναι με την ομάδα που έχει και επιτυχίες. Άρα για να μαζέψεις παιδιά για να χτίσεις αύριο σε αυτά θα πρέπει να κάνεις επιτυχίες. Και αν τερματίζεις 5ος ή 6ος δύσκολα θα βρεις παιδιά που θα θέλουν να παίξουν για την ΑΕΚ. Δες παράδειγμα στον ΟΣΦΠ. Πριν 15 χρόνια τα πιτσιρίκια που ήταν ΟΣΦΠ ήταν σααφώς λιγότερα από αυτά που ήταν ΠΑΟ ή ΑΕΚ. Τώρα 7 στα 10 σου λένε ότι είναι ΟΣΦΠ. Άρα η διοίκηση πρέπει να ισοροπήσει και δεν είναι καθόλου εύκολο.
Επίσης τα λεφτά από το Γιουρόπα ΑΝ όντως φτάνουν στα 1.5 εκ είναι λεφτά με τα οποία η ΑΕΚ μαζί με τα λεφτά που θα βάλει, άντε να δούμε, ο Νοτιάς, θα μπορέσει να ξεχρεώσει ΟΛΟΥΣ σε όσους χρωστάει. Γι αυτό και λέω πως τα λεφτά τα οποία γλιτώνει από τον Μπέρνς και τη μείωση του Λεό θα πρέπει να τα δώσει για 2 χαφ. Αν μάλιστα μπορέσει να ξεφορτωθεί ή να μειώσει στο μισό τα λεφτά του Γκερέιρο θα μπορέσει να πάρει και έναν επιθετικό. Προσωπική άποψη. Με 2 χαφ και με καλό φουνταριστό η ομάδα μπορεί να γίνει άκρος ανταγωνιστική. Όχι φυσικά να μπορέσει να χτυπήσει στον ΟΣΦΠ στα ίσια, αλλά τουλάχιστον να μπορέσει να διεκδικήσει τη 2η θέση μαζί με τον ΠΑΟΚ και να περιμένει τυχόν στραβοπατήματα του ΟΣΦΠ.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Και να μιλήσουμε και λίγο με αριθμους.
Η ΑΕΚ χρωστάει 2.5μύρια (έχουν δωθεί 500χιλιάδες στην εφορία)
ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ (επαναλαμβάνω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ, αλλά μπορεί η σοβαρή ΑΕΚ να το πετύχει) η ΑΕΚ παίρνει 600χιλιάδες για μπόνους. Επίσης για κάθε παιχνίδι που παίζει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ παίρνει 60χιλιάρι. 6*60=360 χιλιάδες.
Θα είμαι συντηριτικός και θα πω ότι η ΑΕΚ μαζεύει 3 βαθμούς με 3 ισοπαλλίες. Η ισοπαλία δίνει (αν δε κάνω λάθος περίπου 40 χιλιάρικα) οπότε έχουμε 40*3 = 120. Άρα το σύνολο περίπου 1.1εκ. Να πούμε και πως με τα εισητήρια των 3 αγώνων (με μέσο όρο 15χιλιάδες κόσμο) τα καθαρά της κέρδη είναι 700 χιλιάρικα; Άρα πήγαμε στα 1.8. Αν μέσα σε αυτά προσθέσεις και τα 500 χιλιάρικα του "δώρου" του ΠΑΟ μιλάμε πλεόν για 2.3εκ. Δε θεωρώ πως τα νούμερα που έκανα υπόθεση είναι όνειρα θερινή νυχτός. Άρα με τα έσοδα από το Γιουρόπα Λίγκ η ΑΕΚ μπορεί να ξεχρεώσει εύκολα. Αν μάλιστα υπολογίσουμε και τα λεφτά από τα τηλεοπτικά δικαιώματα τότε το ποσό μπορεί να φτάνει και τα 3εκατομύρια. ΚΑΙ δεν έχω υπολογίσει τα λεφτά του Νοτιά.
Να γιατί πιστεύω πως η ΑΕΚ με τα λεφτά που εξοικονομεί από τα συμβόλαια πρέπει να πάρει 2 χαφ και αν μείνει κάτι ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ να κυνηθεί για επιθετικό ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΦΤΗΝΟ.
Αν ήμουν διοίκηση θα προσπαθούσα να πιέσω (όσο γίνεται αυτό) τον Χιμένεθ να πάρει τον παίκτη της Ρόμα (ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΑΝ Η ΡΟΜΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ) και θα προσπαθούσα να κινηθώ σωστά για την απόκτηση ενός καλού δημιουργικού χαφ, και σκεφτόμενος και το μέλλον θα προσπαθούσα να έρθω από τώρα σε συμφωνία με τον Πανσεραικό για τον Ανάκογλου, ωστέ του χρόνου που ο Καφές θα είναι πιο μεγάλος και πιο δύσκολο να μου παίζει βασικός να έχω έναν πιτσιρικα ο οποίος να μπορεί σιγά και σταθερά να αναπληρώσει τη θέση του. ΑΝ μάλιστα μπορούσα να ξεφορτωθώ και τον Γκερέιρο ή να καταφέρω να μειώσω τις αποδοχές του ( υπάρχει και η λύση να βρει μια ομάδα που θα του δίνει πχ 400χιλιάρικα και εγώ για τον έναν ακόμα χρόνο συμβολαίου που θα είχε με την ΑΕΚ να του δίνω τα 200 ώστε να μη βγει χαμένος για ένα χρόνο αφού 400 τα λεφτά της νέας του ομάδας συν 200 τα δικά μου 600, και εγώ κερδίζω 400 που μπορώ να τα δώσω άλλου) τότε θα έβλεπα για φορ.

Υ.Γ ΑΝ η ΑΕΚ δε καταφέρει να μπει στους ομίλους δεν είναι ανάγκη να πω το πόσο δύσκολα θα είναι τα πράγματα και που θα πρέπει να πάνε τα λεφτά του Νοτιά και τα κέρδη μας από τα συμβόλαια.

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
Αυτος τουλαχιστον την ισοφαρισε την Κερκυρα, δεν εχασε 0-2.
Το αλάνι και εσύ είσαστε τα 2 άκρα. Ο ένας υπεραισιόδοξος (έβλεπε νίκη της ΑΕΚ με 3-0) εσύ υπεραπαισιόδοξος (έβλεπε ήττα της ομάδας με πολλά γκολ)....

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Το αλάνι και εσύ είσαστε τα 2 άκρα. Ο ένας υπεραισιόδοξος (έβλεπε νίκη της ΑΕΚ με 3-0) εσύ υπεραπαισιόδοξος (έβλεπε ήττα της ομάδας με πολλά γκολ)....
αυτος και την νικη μεσα στην κερκυρα την ειδε για ηττα  :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Να ρωτησω κατι ασχετο.
Οκ, ο Μελισσανιδης δεν θελει να ασχοληθει με τα διοικητικα, δικαιωμα του.
Ούτε ομως ο Νοτιας ασχολειται, αλλά στελνει πού και που κανενα τσεκ.
Ο Μελισσανιδης δεν μπορει να στειλει τιποτα? Θα φτωχυνει?
Οχι τιποτα αλλο, αλλά για να βλεπουμε τελικά ποιοι ειναι οι ΑΕΚαρες.
Και ποιοι τελικα ηταν αυτοι που εφτιαξαν ονοιμα χαρη στην ΑΕΚ και μετα μπηκαν στην Wall Street, αλλά μετα δεν εδωσαν πενηνταρακι.
Υπαρχει απαντηση? Και ρωτω, επειδη ο Μελισσανιδης εδωσε χαλαρα 5 εκατομμυρια ευρω τις προαλλες για να φτιαξει λεει ενα κτιριο προς τιμην του πατερα του (δεν καταλαβα ακριβως).
Αρα λεφτα εχει. ΑΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ.
Γιατι δεν τον ξεχεζει κανενας ομως, αλλά τα βαζουμε ολοι με τον Παππα, τον Αδαμιδη και το Νοτια, που στο κατω κατω ειναι και οι μονοι που ασχολουνται?
Πώς? Δεν ειναι υποχρεωμενος? Οκ, δεν ειναι. Αλλά μην μας το παιζει ΑΕΚαρας ομως.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
το 2ο γκολ σου το ακυρωσε ο εποπτης... το 3ο δεν μπηκε γιατι δεν υπολογισε σωστα ο μπελεκ  :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
το 2ο γκολ σου το ακυρωσε ο εποπτης... το 3ο δεν μπηκε γιατι δεν υπολογισε σωστα ο μπελεκ  :grin:
Μια χαρα σου εκατσε το λαθος που εκανα, σταθηκες εκει και δεν ειπες λεξη για τα αλλα ποσταρισματα μου.
Τωρα μου θυμιζεις το ΦΩΣ, που εβγαζε κατι πρωτοσελιδα "1-0 ΑΝΤΙ 5-0".

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Μια χαρα σου εκατσε το λαθος που εκανα, σταθηκες εκει και δεν ειπες λεξη για τα αλλα ποσταρισματα μου.
Τωρα μου θυμιζεις το ΦΩΣ, που εβγαζε κατι πρωτοσελιδα "1-0 ΑΝΤΙ 5-0".
τι να πω για τα αλλα ποσταρισματα σου? τις περιπτωσεις των μετοχων,του μελισσανιδη κτλ τις εχουμε αναλυσει 100 φορες... παλι τα ιδια θα λεμε? το θεμα ειναι εμεις που ειμαστε αεκαρες να στηριξουμε την ομαδα οπως μπορει κ θελει ο καθενας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom