Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (3 μέλη και 40 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
οπαδικο επιπεδο ascoli εισαι παρε χαμπαρι και μη μου ζαλιζεις τα παπαρια... και ποδοσφαιρικο επιπεδο χιμπερνιαν,παραλιμνι κτλ :tooth:
για αυτο οπου σε βρισκω εχει ντα στο ποπουδακι ε;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
για αυτο οπου σε βρισκω εχει ντα στο ποπουδακι ε;
που με βρισκεις ρε παπαριδη αφου ουτε ταξι δε γεμιζεις... στα φιλαδελφεια ερχοσασταν 50 νοματεοι και δεν σας πειραζαμε,σας κοιταγαμε και κλαναμε απο τα γελια... στο οακα 2 φορες ηρθατε και παθατε πανωλεθρια,ειδικα οι αθηναιοι σουπεραδες ουτε θελουν να ακουν για εκεινη τη νυχτα... τωρα για χαριλαου μην ξεχναμε που παρακαλαγες τους μπατσους να μας βγαλουν εξω για να ζησεις... και μιλαμε για εκδρομες με 1000 και 2000 ατομα... τωρα μωρε μαλακα εισαι σοβαρος? συγκρινεις το λαο της αεκαρας με τους αρειανους? το λαο που εχει οργωσει ελλαδα και ευρωπη με το λαο που ναυλωνε ταξι για ματς της Β εθνικης? μα που ζεις ρε παιδι μου...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
που με βρισκεις ρε παπαριδη αφου ουτε ταξι δε γεμιζεις... στα φιλαδελφεια ερχοσασταν 50 νοματεοι και δεν σας πειραζαμε,σας κοιταγαμε και κλαναμε απο τα γελια... στο οακα 2 φορες ηρθατε και παθατε πανωλεθρια,ειδικα οι αθηναιοι σουπεραδες ουτε θελουν να ακουν για εκεινη τη νυχτα... τωρα για χαριλαου μην ξεχναμε που παρακαλαγες τους μπατσους να μας βγαλουν εξω για να ζησεις... και μιλαμε για εκδρομες με 1000 και 2000 ατομα... τωρα μωρε μαλακα εισαι σοβαρος? συγκρινεις το λαο της αεκαρας με τους αρειανους? το λαο που εχει οργωσει ελλαδα και ευρωπη με το λαο που ναυλωνε ταξι για ματς της Β εθνικης? μα που ζεις ρε παιδι μου...
και ομως ρε μαλακα εχω κανει το μεγαλυτερο κατεβασμα πανελλαδικως και πανευρωπαικως
κλαψε μουνακι
εκεινη την βραδια που οργωσαμε την την εγνατια και ερχομασταν στην χαβουζα κρυφτηκατε ολοι στα μπουρδελα της φυλης

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
και ομως ρε μαλακα εχω κανει το μεγαλυτερο κατεβασμα πανελλαδικως και πανευρωπαικως
κλαψε μουνακι
εκεινη την βραδια που οργωσαμε την την εγνατια και ερχομασταν στην χαβουζα κρυφτηκατε ολοι στα μπουρδελα της φυλης
κακομοιρη αν επαιζα εγω τελικο σαλονικα γεμιζα ολα τα γηπεδα σας για πλακα... τι καθεσε κ μας λες τωρα... μικρη ομαδα,επαιξε τελικο μια φορα,κατεβηκαν νεοι γεροι και παιδια,οκ μπραβο τους... και οι ατρομητοι περσυ μαζεψαν κοσμο στον τελικο που δεν ειχαν μαζεψει ολη τη χρονια... αυτο ειναι που σου λεω διαφορα επιπεδου αλλα που να παρεις χαμπαρι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Αυτο το πραγμα, να ξεροχυνουν οι οπαδοι με το ποιος μετακινησε περισσοτερους, λες και μιλαμε για το ποιος ειναι το καλυτερο εκδρομικο γραφειο, εχει καταντησει κουραστικο.
Δηλαδη η Μπαρτσελονα που μετακινει λιγοτερους στα ευρωπαϊκά της παιχνιδια απο οσους μια ελληνικη ομαδα ξελιγωμενη για ευρωπαικη διακριση, ειναι χειροτερη ή οι οπαδοι της λιγοτερο πιστοι?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
κακομοιρη αν επαιζα εγω τελικο σαλονικα γεμιζα ολα τα γηπεδα σας για πλακα... τι καθεσε κ μας λες τωρα... μικρη ομαδα,επαιξε τελικο μια φορα,κατεβηκαν νεοι γεροι και παιδια,οκ μπραβο τους... και οι ατρομητοι περσυ μαζεψαν κοσμο στον τελικο που δεν ειχαν μαζεψει ολη τη χρονια... αυτο ειναι που σου λεω διαφορα επιπεδου αλλα που να παρεις χαμπαρι...
συγκρινεις τον ατρομητο με εμας
κατεβηκαμε για πλακα 30.000 πετσια
τοτε ειχατε κλειστει στα σπτια σας
σαν να εχει κατοχη εμοιαζε η αθηνα

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Αυτο το πραγμα, να ξεροχυνουν οι οπαδοι με το ποιος μετακινησε περισσοτερους, λες και μιλαμε για το ποιος ειναι το καλυτερο εκδρομικο γραφειο, εχει καταντησει κουραστικο.
Δηλαδη η Μπαρτσελονα που μετακινει λιγοτερους στα ευρωπαϊκά της παιχνιδια απο οσους μια ελληνικη ομαδα ξελιγωμενη για ευρωπαικη διακριση, ειναι χειροτερη ή οι οπαδοι της λιγοτερο πιστοι?
αυτος το ξεκινησε πρωτος
εγω μιλουσα για ποδοσφαιρικα θεματα αμειγως και πεταχτηκε να πει την μαλακια του για την ασκολι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
συγκρινεις τον ατρομητο με εμας
κατεβηκαμε για πλακα 30.000 πετσια
τοτε ειχατε κλειστει στα σπτια σας
σαν να εχει κατοχη εμοιαζε η αθηνα
συγκρινο τον ατρομητο,τον βασικο σου αντιπαλο για την 5η θεση  :tooth: παρε χαμπαρι λεμε...
εγω το ματσακι το εβλεπα σε καφετερια στο παγκρατι και σε σπιτι δεν ειδα κλεισμενο κανεναν... ασε που εμαθα οτι φευγατε σαν κλαμενα αιδοια μετα  :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
αυτος το ξεκινησε πρωτος
εγω μιλουσα για ποδοσφαιρικα θεματα αμειγως και πεταχτηκε να πει την μαλακια του για την ασκολι
ασκολι μαλακα μεγαλη υποθεση... σε περνουν στο κυνηγι για πλακα :2funny: χαβαλε κανω ρε παπαρα να γελασουμε να περασει η ωρα... αλλα εισαι μικρουλης και ψαρωνεις :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
συγκρινο τον ατρομητο,τον βασικο σου αντιπαλο για την 5η θεση  :tooth: παρε χαμπαρι λεμε...
εγω το ματσακι το εβλεπα σε καφετερια στο παγκρατι και σε σπιτι δεν ειδα κλεισμενο κανεναν... ασε που εμαθα οτι φευγατε σαν κλαμενα αιδοια μετα  :2funny:
χασαμε την κουπα... τι θες να καναμε
παρτυ με ουζα;;;;;
γιατι ρε μαλακες ολοι θεωρειται για βασικο μας αντιπαλο τον ατρομητο;;; :think: :think: :think:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παρτυ με ουζα;;;;;
γιατι ρε μαλακες ολοι θεωρειται για βασικο μας αντιπαλο τον ατρομητο;;; :think: :think: :think:
γιατι εκτος του οτι κρατησε τον περσυνο κορμο και τους καλους του παιχτες,πηρε εργαλια επσταιν κ μητρογλου... και εκτος αυτων ο δωνης οταν μενει πανω απο χρονο σε ομαδα φτιαχνει συνολο...

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Και το ρεσιτάλ συνεχίζεται ακάθεκτο   :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
παρτυ με ουζα;;;;;
επισης ατρομητος=νεο παραρτημα χοντρου... σφυρυγματα κατα του δεν θα εχει...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
επισης ατρομητος=νεο παραρτημα χοντρου... σφυρυγματα κατα του δεν θα εχει...
τα σφυριγματα ξεχνατα
μετα απο αυτα που εγινα με τις κασετες κτλ
ολοι θα ειναι μαζεμενοι
ετσι και αλλιως ο γαυρος θα παιξει σολο φετος για πρωταθλημα
την αμυνα του ατρομητου την ειδες;;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
πηρε τον επσταιν και :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τα σφυριγματα ξεχνατα
μετα απο αυτα που εγινα με τις κασετες κτλ
ολοι θα ειναι μαζεμενοι
ετσι και αλλιως ο γαυρος θα παιξει σολο φετος για πρωταθλημα
την αμυνα του ατρομητου την ειδες;;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :idiot: :idiot:
πηρε τον επσταιν και :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
τον Μήτρογλου...Ξέρεις αυτόν που ήθελες και εσύ (και πιθανώς πολλές ομάδες που έχουν πρόβλημα στη θέση του επιθετικού) και ο οποίος όταν πήγε στον Πανιώνιο σου έκλεισε (και εσένα) το σπίτι. Ο οποίος ήταν η βασική αιτία να μην υποβιβαστεί ο Πανιώνιος. Όσο για τον Επστάιν ήταν η βασική αιτία να μη πέσει η Κέρκυρα. Ο Ατρόμητος όντως είναι ενισχυμένος στην επιθετική γραμμή, αλλά τώρα αν θα φτάσει να διεκδικήσει θέση στα πλέι όφ δε ξέρω. ΔΕ το αποκλείω όμως αφού ο Ατρόμητος με τις προσθήκες αυτές λύνει το σοβαρό πρόβλημα που είχε πέρσι στην επιθετική του γραμμή.

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
την αμυνα του ατρομητου την ειδες;;;;;;

Την δική σου χωρίς Γκιάρο την είδες?
Το θέμα είναι όταν ακους 2 αλήθειες φαντάζεσαι μένος για την ομάδα σου.
Σου το ξαναείπα. Στα 40 μου δεν έχεις δείξει τίποτα παρά ένα μπαράζ στο Βόλο. Τελικούς κυπέλου έπαιξαν και άλλοι ενώ ευρωπαϊκές νίκες έκαναν και άλλοι. Φαντάζεσαι τι θα έλεγες αν εσύ αποκλειόσουν από την Μάντσεστερ με 2 ισοπαλίες και ήττα στην παράταση αντί για τον Αθηναϊκό? Ακόμη και η Λάρισα και ο Πανιώνιος έχουν πάρει τίτλους και μπήκαν σε όμιλο στην Ευρώπη. Τι έχεις παραπάνω από αυτούς? Εγώ ξέρω τι δεν έχεις όλα αυτά τα χρόνια. Τίτλους. Που αν δεν ήταν αυτός του 1970 θα μιλούσαμε για τους άλλους της εποχής του Ξέρξη. Τα περί εκδρομών είναι αστεία. Αν αύριο παίξει τελικό η ΑΕΚ στην Θεσσαλονίκη ή ο ΠΑΟΚ στην Αθήνα και πάρουν 50 χιλιάδες εισιτήρια λες να μην τα εξαντλήσουν? Εδώ κάποτε το Γιάννενο κατέβασε πάνω από 20 χιλιάδες κομμάτια σε αγώνα Β Εθνικής και καμιά 15άρα η Λάρισα και ο Ηρακλής στους τελικούς των 80's.
Και τι δεν θα έδινες για να είχες δει έναν τίτλο από το να λες ότι κατέβασα τόσο κόσμο στον τελικό. Τα περί κόσμου είναι για τις μικρές ομάδες. Αυτό που έγραψε ο φίλος για την Μπάρτσα με κάλυψε απολύτως.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚαρες! :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• ΟΑΚΑ_ΡΟ2009.jpg
    ΟΑΚΑ_ΡΟ2009.jpg
    303,5 KB · Εμφανίσεις: 21
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Σας έφεξε πάλι. Εφόσον αποκλειστεί το παναθηναϊκάκι και εσείς προκριθείτε, ανεβαίνετε στο 2ο γκρουπ
δυναμικότητας
για την κλήρωση των ομίλων, οπότε έχετε καλύτερες πιθανότητες να προχωρήσετε!
Και ο μπάογκ ανεβαίνει στο 3ο! Σε εμάς έδωσε 4-5 μύρια, οπότε πρέπει όλοι να πούμε ένα μεγάλο
ευχαριστώ σε Πόντικα, Φερέιρα, στον Alexis, στους Βυντροκαντέδες και στον Λέτσο
και στο Νίνη να κάνουμε δώρο κουβαδάκια με το Μπομπ Σφουγγαράκη και το Μπομπ το Μάστορα!! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom