Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (5 μέλη και 34 επισκέπτες)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
τότε μήπως είσαι στη λατρεμένη Πολωνία (το αγαπώ το Ντάσχτ)
Τη κατάλαβα, αλλά όπως στην ΑΕΚ ψάχνουν για ρευστό μπορεί κάποιος να μπει στο μπου να νομίζει πως είμαι λεφτάς και να με αρχίσουν στα πμ :grin: :grin: :grin:
θα είμαι το μισό Σεπτέμβρη αλλά στο Πόζναν - όχι στο Γκντανσκ
ξέρεις καμιά εταιρία εκεί κάτω στο Γκντάνσκ που να πουλάει προμήθειες στα πλοία ρε συ;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
θα είμαι το μισό Σεπτέμβρη αλλά στο Πόζναν - όχι στο Γκντανσκ
ξέρεις καμιά εταιρία εκεί κάτω στο Γκντάνσκ που να πουλάει προμήθειες στα πλοία ρε συ;
Εγώ νόμιζα ότι τη λένε Νταντσχτ (και όχι όπως το έγραψα). Δυστυχώς δε ξέρω. Βλέπεις είχα πάει το 2007 για 2 μήνες σε μια επισκευή πλοίου. Αλλά είναι λατρεμένο γιατί είχα πάει Αυγουστο-Σεπτέμβριο ο καιρός ήταν γαμάτος, ο αντζέντης ποιο γαμάτος που με είχε βάλει σε ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν και κοπέλες που έκαναν μπαλέτο σε μια σχολή δίπλα στο ξενοδοχείο και κάθε πρωί για 2 μήνες ειχα απίστευτα πρωινά, συν ότι ο αντζέντης (που ήταν λίγο μεγαλύτερος από μένα) είχε τρέλλα με τις μιλφογυναίκες (σα και μένα) και με πήγε σε 2-3 τέτοια μαγαζια και έκατσε και πηδούσα μια 45 Ο-Ν-Ε-Ι-Ρ-Ο...Αυτά ήταν χρόνια...Πάντως στην ερώτηση σου όχι δε ξέρω.
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Η ΑΕΚ διαβάζω ότι ματαξαναξεκίνησε να βρει αμυντικό χαφ!!! Να δω τι όνομα θα γραφτεί πάλι

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Εγώ νόμιζα ότι τη λένε Νταντσχτ (και όχι όπως το έγραψα). Δυστυχώς δε ξέρω. Βλέπεις είχα πάει το 2007 για 2 μήνες σε μια επισκευή πλοίου. Αλλά είναι λατρεμένο γιατί είχα πάει Αυγουστο-Σεπτέμβριο ο καιρός ήταν γαμάτος, ο αντζέντης ποιο γαμάτος που με είχε βάλει σε ξενοδοχείο στο οποίο έμεναν και κοπέλες που έκαναν μπαλέτο σε μια σχολή δίπλα στο ξενοδοχείο και κάθε πρωί για 2 μήνες ειχα απίστευτα πρωινά, συν ότι ο αντζέντης (που ήταν λίγο μεγαλύτερος από μένα) είχε τρέλλα με τις μιλφογυναίκες (σα και μένα) και με πήγε σε 2-3 τέτοια μαγαζια και έκατσε και πηδούσα μια 45 Ο-Ν-Ε-Ι-Ρ-Ο...Αυτά ήταν χρόνια...Πάντως στην ερώτηση σου όχι δε ξέρω.
Και για να επιστρέψουμε στο θέμα μας. Η ΑΕΚ διαβάζω ότι ματαξαναξεκίνησε να βρει αμυντικό χαφ!!! Να δω τι όνομα θα γραφτεί πάλι
ειπαμε αν δεν βρεθει χαφ θα παιξω εγω... εχω ξεκινισει προθερμανση στην παραλια :grin: θα μασαω σιδερα :rockon:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Γιατί ρε αμφιβάλετε για την αξία του Ρεντέρια? Στρασβούργο, Μπράγκα, Ατλέτικο Μινέιρο, Όνσε Κάλντας. Πολυβόλο σε τεράστιες ομάδες. Έβαζε 1 γκολ κάθε 4 ματσάκια. Αν το συνεχίσει θα βάλει 7-8 και εδώ. Χρυσό παπούτσι αν όχι διαμαντένιο.
Ή για τον ογκόλιθο Ντίκο. Πέρυσι η ομάδα του ρούφηξε 61 γκολ (χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος) ενώ με Ουτρέχτη ήταν στα 50 μέσο όρο. Δεν περνούσε κουνούπι ακόμη κι όταν έπαιζε beach-soccer στην Ακτή του Κουνουπιού όταν ήταν πιτσιρικάς... Ρε πως γίνεται όσοι ανύπαρκτοι ακούγονται για τον ανύπαρκτο να γίνονται παιχταράδες. Πάλι θα γελάσουμε και φέτος...
εσυ μαλακα ελα με τον κωλο...
με τον γκουντιοσεν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
σα δε ντρέπεσαι
ο άνθρωπος θέλει να την κάνει για Αγγλία και εσύ τον ειρωνεύεσαι...
κοίτα να δεις κάτι κακκεντρεχείς ρε συ... τς-τς-τς

ξέρεις τι ήταν αυτά τα 300 γιούργια που του έφυγαν στο στοίχημα ρε;; επειδή εσύ είσαι πλούσιος και δεν μπορείς να νιώσεις;
ε...φυσικα ειναι πλουσιος αφου κανει παρεα με αυτους που χτενιζουν τον αχυνο....
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ μαλακα ελα με τον κωλο...
με τον γκουντιοσεν.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ρε μπούφε ποιος Γκούντγιονσεν? Η δική μου ομάδα είναι μικρή όπως η δική σου. Δεν ανήκω στις 4 μεγάλες.
Έγραψα τίποτα ψέματα ρε μαλάκα? Αυτά είναι τα στατιστικά των παικτών που παίρνεις.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Ρε μπούφε ποιος Γκούντγιονσεν? Η δική μου ομάδα είναι μικρή όπως η δική σου. Δεν ανήκω στις 4 μεγάλες.
Έγραψα τίποτα ψέματα ρε μαλάκα? Αυτά είναι τα στατιστικά των παικτών που παίρνεις.
ποια ειναι η δικη σου ομαδα ρε μπουφε
και τα στατισικα του κοκε ηταν μετρια οταν πρωτοηρθε αλλα μετα τα παστελωνε γερα τα τεμαχια

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποια ειναι η δικη σου ομαδα ρε μπουφε
και τα στατισικα του κοκε ηταν μετρια οταν πρωτοηρθε αλλα μετα τα παστελωνε γερα τα τεμαχια
38 γκολ σε 175 ματς με αυτό το συμβόλαιο και λες ότι τα παστέλωνε γερά?
Μάλλον όντως κάνεις stand up comedy.
Άσε που ο Κόκε ήρθε στα 23 και είχε να δείξει ακόμη. Το τι θα δείξει ένας 26χρονος με αυτά τα στατιστικά που πριν ένα μήνα γράφτηκε ότι απορρίφθηκε από την Κρουζ Αζουλ για ιατρικούς λόγους ας το δούμε στο χορτάρι. Το παράδειγμα του Ρουις μόνο μακρινό δεν είναι...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
38 γκολ σε 175 ματς με αυτό το συμβόλαιο και λες ότι τα παστέλωνε γερά?
Μάλλον όντως κάνεις stand up comedy.
Άσε που ο Κόκε ήρθε στα 23 και είχε να δείξει ακόμη. Το τι θα δείξει ένας 26χρονος με αυτά τα στατιστικά που πριν ένα μήνα γράφτηκε ότι απορρίφθηκε από την Κρουζ Αζουλ για ιατρικούς λόγους ας το δούμε στο χορτάρι. Το παράδειγμα του Ρουις μόνο μακρινό δεν είναι...
ο ρουις ηταν αποτυχια
τον καμπορα τον θυμασαι
θυμασαι που σε γαμουσε γερα;
ο κοκε την πρωτη σεζον εβαλε 11 γκολακια
μια χαρα ειναι για τους στοχους μας αν βαλει και τοσα ο ρεντερια
για 2 θεση παμε ετσι και αλλιως
υγ:δεν μου ειπες ομως τι ομαδα εισαι;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ο ρουις ηταν αποτυχια
τον καμπορα τον θυμασαι
θυμασαι που σε γαμουσε γερα;
ο κοκε την πρωτη σεζον εβαλε 11 γκολακια
μια χαρα ειναι για τους στοχους μας αν βαλει και τοσα ο ρεντερια
για 2 θεση παμε ετσι και αλλιως
υγ:δεν μου ειπες ομως τι ομαδα εισαι;
Το έχω γράψει και παλαιότερα ότι η ομάδα μου δεν παίζει Α' Εθνική οπότε ο Κάμπορα μου έχει κλάσει τα φρύδια όπως και η ομάδα σου πριν λίγες μέρες στο μεταξύ μας φιλικό. Ο Κάμπορα που έβαζε 1 γκολ κάθε 2 αγώνες ήταν πολύ καλός αλλά στα 30 του είχε ήδη δείξει ότι είναι γκολτζης αφού κάπου εκεί ήταν και τα στατιστικά του. Το δεύτερη θέση είναι ανέκδοτο. Στα 40 μου σε θυμάμαι να την παίρνεις μονάχα 1-2 φορές. Ευτυχώς ξεκινάνε με μείον ο Βόλος και η Καβάλα οπότε θα παλέψεις μόνο με τον Ατρόμητο για την 5η εκτός κι αν υπάρξει έκπληξη από άλλη ομάδα. Το να τερματίσεις έστω 4ος έλα μεταξύ μας θα αποτελέσει έκπληξη και για εσένα. Πότε ρε απίθανε είχες στόχο την 2η και με ποιον θα την πετύχεις? Με αυτούς που είχαν την γριά 10η?
Εγώ γράφω εδώ αφού έχω πολλά φιλαράκια από Κατερίνη που είναι οπαδοί της ΑΕΚ και νιώθω ότι έχω κάποια σχέση με αυτήν. Εσύ γιατί γράφεις? Για να ασχολούνται με την μικρή σου ομάδα? Ποτέ δεν ήσουν και ποτέ δεν θα είσαι αντίπαλός της. Υπάρχεις λόγω μια επταετίας στο μπάσκετ και με την έξυπνη κόντρα που διατηρείτε με την μόνη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν μιλάω για Ελλάδα αφού ποτέ της δεν θα γίνει γάβρος ή βάζελος.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Το έχω γράψει και παλαιότερα ότι η ομάδα μου δεν παίζει Α' Εθνική οπότε ο Κάμπορα μου έχει κλάσει τα φρύδια όπως και η ομάδα σου πριν λίγες μέρες στο μεταξύ μας φιλικό. Ο Κάμπορα που έβαζε 1 γκολ κάθε 2 αγώνες ήταν πολύ καλός αλλά στα 30 του είχε ήδη δείξει ότι είναι γκολτζης αφού κάπου εκεί ήταν και τα στατιστικά του. Το δεύτερη θέση είναι ανέκδοτο. Στα 40 μου σε θυμάμαι να την παίρνεις μονάχα 1-2 φορές. Ευτυχώς ξεκινάνε με μείον ο Βόλος και η Καβάλα οπότε θα παλέψεις μόνο με τον Ατρόμητο για την 5η εκτός κι αν υπάρξει έκπληξη από άλλη ομάδα. Το να τερματίσεις έστω 4ος έλα μεταξύ μας θα αποτελέσει έκπληξη και για εσένα. Πότε ρε απίθανε είχες στόχο την 2η και με ποιον θα την πετύχεις? Με αυτούς που είχαν την γριά 10η?
Εγώ γράφω εδώ αφού έχω πολλά φιλαράκια από Κατερίνη που είναι οπαδοί της ΑΕΚ και νιώθω ότι έχω κάποια σχέση με αυτήν. Εσύ γιατί γράφεις? Για να ασχολούνται με την μικρή σου ομάδα? Ποτέ δεν ήσουν και ποτέ δεν θα είσαι αντίπαλός της. Υπάρχεις λόγω μια επταετίας στο μπάσκετ και με την έξυπνη κόντρα που διατηρείτε με την μόνη μεγάλη ομάδα της Θεσσαλονίκης. Δεν μιλάω για Ελλάδα αφού ποτέ της δεν θα γίνει γάβρος ή βάζελος.
πιερικαρα εισαι
γκουγκουλιας και ετσι
παντως τα φιλαρακια σου τους αεκτσηδες εκει στην κατερινη ρε παππου τα χουμε αλλαξει τον αδοξαστο
πολυ ξυλο
προπερσυ ρε παππου 4ος τερματισα πανω απο τον γαυρο
ποιος ατρομητος ρε παππου
σου ειπα μπαινω play off και χτυπαω με αξιωσεις και 2 θεση
αφου ολοι πλην του γαυρου ειναι αστα να πανε
υγ:δεν με λες κανα μουνι γαμας στην κατερινη παππου;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
πιερικαρα εισαι
γκουγκουλιας και ετσι
παντως τα φιλαρακια σου τους αεκτσηδες εκει στην κατερινη ρε παππου τα χουμε αλλαξει τον αδοξαστο
πολυ ξυλο
προπερσυ ρε παππου 4ος τερματισα πανω απο τον γαυρο
ποιος ατρομητος ρε παππου
σου ειπα μπαινω play off και χτυπαω με αξιωσεις και 2 θεση
αφου ολοι πλην του γαυρου ειναι αστα να πανε
υγ:δεν με λες κανα μουνι γαμας στην κατερινη παππου;
Τα τελευταία (πολλά πλέον) χρόνια δουλεύω και ζω στην Θεσσαλονίκη οπότε ότι μουνί γαμάω είναι από εδώ. Όσο για τα περί ξύλου εγώ ασχολούμαι μόνο με την μπαλίτσα. Είμαι όπως είπες παππούς πλέον για να τρέχω για ξύλο και αν θα το κάνω θα το κάνω για τους δικούς μου και όχι για την ομάδα μου.
Όποτε μπήκες πεντάδα δεν χτύπησες ποτέ την δεύτερη θέση με αξιώσεις. Έπειτα πονάς σε σέντερ φορ, σέντερ μπακ ενώ οι πλάγιοι σου μπακ και τα αμυντικά σου χαφ είναι για ρηχά νερά. Δεν βλέπω να έχεις καμία τύχη. Απλά θα παλέψεις για να μπεις πεντάδα και από εκεί αν το κάνεις το πολύ πολύ να περάσεις κανέναν απογοητευμένο όπως πρόπερυσι με τον γάβρο. Ούτε παίκτες έχεις ούτε ειδικό βάρος.
Είναι σκληρή η αλήθεια αλλά έτσι τα βλέπω. Υγεία να έχουμε για να είμαστε εδώ και να τα ξαναπούμε.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Τα τελευταία (πολλά πλέον) χρόνια δουλεύω και ζω στην Θεσσαλονίκη οπότε ότι μουνί γαμάω είναι από εδώ. Όσο για τα περί ξύλου εγώ ασχολούμαι μόνο με την μπαλίτσα. Είμαι όπως είπες παππούς πλέον για να τρέχω για ξύλο και αν θα το κάνω θα το κάνω για τους δικούς μου και όχι για την ομάδα μου.
Όποτε μπήκες πεντάδα δεν χτύπησες ποτέ την δεύτερη θέση με αξιώσεις. Έπειτα πονάς σε σέντερ φορ, σέντερ μπακ ενώ οι πλάγιοι σου μπακ και τα αμυντικά σου χαφ είναι για ρηχά νερά. Δεν βλέπω να έχεις καμία τύχη. Απλά θα παλέψεις για να μπεις πεντάδα και από εκεί αν το κάνεις το πολύ πολύ να περάσεις κανέναν απογοητευμένο όπως πρόπερυσι με τον γάβρο. Ούτε παίκτες έχεις ούτε ειδικό βάρος.
Είναι σκληρή η αλήθεια αλλά έτσι τα βλέπω. Υγεία να έχουμε για να είμαστε εδώ και να τα ξαναπούμε.
δεν συμφωνω, εχεις μενος με την ομαδα μου, λες παο, αεκ παοκ ειναι σουπερ
αλλα πανω απο ολα υγεια ευχομαι φιλε μου και καλα γαμησια
τα λεμε

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν συμφωνω, εχεις μενος με την ομαδα μου, λες παο, αεκ παοκ ειναι σουπερ
αλλα πανω απο ολα υγεια ευχομαι φιλε μου και καλα γαμησια
τα λεμε
μαλακα οπαδοι Φουτμπολ Λιγκ και Β Ιταλιας σου κανουν μανουρες :2funny: ποσο ποιο χαμηλα? :2funny:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Stories

Νέο!