Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Και σου ξαναλέω τα σπόρια του βορρά σε έχουν χαζέψει.
1ον Τον Μίτσελ δεν τον έδωσα γιατί ΔΕΝ τον είχα. Δανεικός είχε έρθει.
2ον Τον Ντιοπ ΔΕΝ τον έδωσα. Τον άφησα ελεύθερο γιατί είχε προβλήματα οικογενειακά. ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΡΗΣΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΑ.
3ον Τον Σκόκο τον έδωσα γιατί έπρεπε να ξεφορτωθώ το βαρύ του συμβόλαιο (1.9 ΜΕΙΚΤΑ) που αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μόνο ο Μιραλλάς τα αξίζει και κανένας άλλος, και να μπορέσω να καλύψω οικονομικές τρύπες

Άρα δεν έδωσα κανέναν για να πάρω τον Γκούντι. Τον Γκούντι τον πήρα με τα λεφτά που θα έδινα για τον γεωργιάδη (συμβόλαιο και τα λεφτά στον Πανσεραικό)...Αλλά μη σταματάς να ζωγραφίζεις...
Που είναι ο Φιγερόα;
Που είναι ο Μήτρογλου;
Που είναι ο Λιντς;
Που είναι ο Μάτζιος;
Ξέχασα κανένα;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τεσπα αυτοι που φυγαν δεν αντικατασταθηκαν και εχεις ορατο προβλημα....
μην ανησυχεις ερχεται ο ρεντεριας ο βιαστης

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ο καφές βοηθάει στην χώνεψη; :think: :think: :think:
αν παρακολουθεις τους αντιπαλους σου απο καναπε με πιτσα,μπυρα,το βραδυ ονειρευεσαι νταμπλ και μεταγραφες που ποτε δεν θα γινουν ενας ελληνικος σκετος την επομενη μερα δεν βοηθαει μονο στη χωνεψη αλλα και σε πολλα αλλα...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
δεν τον δινει ο γαυρος γιατι με θεωρει αξιο διεκδικιτη του τιτλου και βασικο αντιπαλο του για το πρωταθλημα φετος
ο παικταρας στην αμυνα εφυγε απο την χιμπερνια γιατι δεν μπορουσε να τον πληρωσει
το καταλαβες...
εθνικη γκανα κτλ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να τα έγραφε ΠΑΟΚτζής θα του έλεγα πως έχει ένα δίκιο, αλλά ο Άρης ΒΑΣΙΚΟΣ αντίπαλος του ΟΣΦΠ και ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!!!! Μαλάκα μου το έχω ήδη αποθηκεύσει και θα το ανεβάσω στο φατσοβιβλίο να γαμηθούν οι φίλοι μου στο γέλιο...Σκορπίζεις το γέλιο ρε συ!!! Κάνεις σταντ απ κόμεντι;;;

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Να τα έγραφε ΠΑΟΚτζής θα του έλεγα πως έχει ένα δίκιο, αλλά ο Άρης ΒΑΣΙΚΟΣ αντίπαλος του ΟΣΦΠ και ΔΙΕΚΔΙΚΙΤΗΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ!!!! Μαλάκα μου το έχω ήδη αποθηκεύσει και θα το ανεβάσω στο φατσοβιβλίο να γαμηθούν οι φίλοι μου στο γέλιο...Σκορπίζεις το γέλιο ρε συ!!! Κάνεις σταντ απ κόμεντι;;;
γρηγορακι αντε να βγεις εξω να πας με καναν αγγλο κουνιστο για τσαγακι

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
τεσπα αυτοι που φυγαν δεν αντικατασταθηκαν και εχεις ορατο προβλημα....
μην ανησυχεις ερχεται ο ρεντεριας ο βιαστης
ξαναλέω πως ο Κάρλος μπορεί άνετα να καλύψει το κενό του Σκόκο και στοιχίζει ΜΟΛΙΣ το 1/6 από αυτά που ήταν να πάρει ο Αργεντινός (1.2 καθαρά έναντι 200χιλιάρικα και αν βάλεις την εφορία μιλάμε για συμβόλαιο 1.9εκ ΤΟ ΧΡΟΝΟ έναντι μόλις 300χιλιάρικων). Όσο για τον ντιοπ και τον Μίτσελ νομίζω πως το φωνάζω εδώ και καιρό πως η ΑΕΚ έπρπε να είχε πάρει ήδη 2χαφ. Αλλά ήμαστε και γκαντέμιδες σε ότι αφορά την υπόθεση Ντίοπ (και η διοίκηση υπόλογη γιατί ενώ ήξερε πως ο Ντίοπ κατά 99% ΔΕ θα έρθει καθόταν και περίμενε χωρίς να κάνει ΚΑΝ διερευνητικές κινήσεις). Όσο για τον Μίτσελ το φωνάζω και θα το φωνάζω μέχρι να με πουν και προμότορα στο τέλος. ΑΝ η διοίκηση πήγαινε στον πανσεραικό και έδινε 300χιλιάρικα για τον ανάκογλου και άλλα 150 στον παίκτη το χρόνο για 3 χρόνια θα είχε πάρει έναν παίχτη πολύ υποσχόμενο (μόλις 20χρονών) ο οποίος αν δουλευτεί σωστά θα μπορούσε να είναι και πολύ καλή επένδυση για την ομάδα. Τώρα στο τέλος δε μπορώ να ξέρω τι ποιότητας παίκτη θα φέρει. Αντιθέτως με σένα δε τα βλέπω ΟΛΑ ρόδινα στην ομάδα μου....
Όσο για τον Ρενταρια, οκ τι να πω...Αν αυτός είναι βιαστής τότε ο Φιγκερόα (που σου είχα πει πως αν τον φέρνατε θα ανεβαίνατε σε άλλο επίπεδο) είναι ο προκρούστης...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
γρηγορακι αντε να βγεις εξω να πας με καναν αγγλο κουνιστο για τσαγακι
Έμαθαν πως έρχεται ο Ρενταριάς ο βιαστής στον Άρη και έκανε χαρά η σούφρα τους και έρχονται Σαλονίκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε καλό βόλι τύπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Έμαθαν πως έρχεται ο Ρενταριάς ο βιαστής στον Άρη και έκανε χαρά η σούφρα τους και έρχονται Σαλονίκη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Άντε καλό βόλι τύπε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εγω εμαθα οτι λυπασαι που εφυγε ο ντιοπ ο γοριλανθρωπος οχι γιατι αποδυναμωθηκε η χανουμα
αλλα γιατι δεν θα κανετε αγκαλιτσες πλεον
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
εγω εμαθα οτι λυπασαι που εφυγε ο ντιοπ ο γοριλανθρωπος οχι γιατι αποδυναμωθηκε η χανουμα
αλλα γιατι δεν θα κανετε αγκαλιτσες πλεον
Δε ξέρεις για τι έφυγε; Ήξερε πως θα έρθει ο Ρενταριάς ο βιαστής...Και φοβόταν πως στο μεταξύ τους παιχνίδι ο ρενταριας θα βίαζε τον Ντίοπ.... με τον κώλο  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άσχετο αλλά γιατί όλο λες και ξαναλες που είναι ο Σκόκο; Κανατε αγκαλίτσες ή σου λείπει ο βιαστής σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Δε ξέρεις για τι έφυγε; Ήξερε πως θα έρθει ο Ρενταριάς ο βιαστής...Και φοβόταν πως στο μεταξύ τους παιχνίδι ο ρενταριας θα βίαζε τον Ντίοπ.... με τον κώλο  :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άσχετο αλλά γιατί όλο λες και ξαναλες που είναι ο Σκόκο; Κανατε αγκαλίτσες ή σου λείπει ο βιαστής σου;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γρηγορη ασχετο αλλα ξες απο αγγλια;
γιατι θελω την συμβουλη σου;

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ο καφές βοηθάει στην χώνεψη; :think: :think: :think:
ο Καφές της ΑΕΚ (πιο παλιά στον ΠΑΟΚ και στον ΟΣΦΠ κάπως τρωγότανε) βοηθάει στην αφόδευση πάντως
γενικά μιλώντας, ο καφές σε βοηθάει να ξυπνήσεις μετά το φαγητό και επομένως να κάνεις καλύτερη χώνεψη

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τι ακριβώς να ξέρω από Αγγλία;

Πάντως αν θες να μάθεις για κουνιστούς και τα σχετικά, ρώτα τον Ρενταριά τον βιαστή  :grin:
σα δε ντρέπεσαι
ο άνθρωπος θέλει να την κάνει για Αγγλία και εσύ τον ειρωνεύεσαι...
κοίτα να δεις κάτι κακκεντρεχείς ρε συ... τς-τς-τς

ξέρεις τι ήταν αυτά τα 300 γιούργια που του έφυγαν στο στοίχημα ρε;; επειδή εσύ είσαι πλούσιος και δεν μπορείς να νιώσεις;

drifter71

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί ρε αμφιβάλετε για την αξία του Ρεντέρια? Στρασβούργο, Μπράγκα, Ατλέτικο Μινέιρο, Όνσε Κάλντας. Πολυβόλο σε τεράστιες ομάδες. Έβαζε 1 γκολ κάθε 4 ματσάκια. Αν το συνεχίσει θα βάλει 7-8 και εδώ. Χρυσό παπούτσι αν όχι διαμαντένιο.
Ή για τον ογκόλιθο Ντίκο. Πέρυσι η ομάδα του ρούφηξε 61 γκολ (χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος) ενώ με Ουτρέχτη ήταν στα 50 μέσο όρο. Δεν περνούσε κουνούπι ακόμη κι όταν έπαιζε beach-soccer στην Ακτή του Κουνουπιού όταν ήταν πιτσιρικάς... Ρε πως γίνεται όσοι ανύπαρκτοι ακούγονται για τον ανύπαρκτο να γίνονται παιχταράδες. Πάλι θα γελάσουμε και φέτος...

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κανείς δεν αμφιβάλλει
ακόμα είναι προετοιμασία
στα επίσημα θα φανούνε τα αντριλίκια του καθενός

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
φτου κακα
ούτε ασπρομάλλης είμαι ούτε κοιλούμπας ούτε μουστάκιας
και κυρίως δεν είμαι ο Λεχ Βαλέσα της φωτό

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
σα δε ντρέπεσαι
ο άνθρωπος θέλει να την κάνει για Αγγλία και εσύ τον ειρωνεύεσαι...
κοίτα να δεις κάτι κακκεντρεχείς ρε συ... τς-τς-τς

ξέρεις τι ήταν αυτά τα 300 γιούργια που του έφυγαν στο στοίχημα ρε;; επειδή εσύ είσαι πλούσιος και δεν μπορείς να νιώσεις;
Αν ήμουν πλούσιος λες να περνούσα τα 3 τελευταία χρόνια της ζωής μου σε Ιαπωνίες Κορέες και Κίνες, και τα τελευταία 10 (βάζω και τα φοιτητικά) με συχνά τααξίδια στο εξωτερικό για δουλεία και εκπαίδευση;;;  :huh:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Αν ήμουν πλούσιος λες να περνούσα τα 3 τελευταία χρόνια της ζωής μου σε Ιαπωνίες Κορέες και Κίνες, και τα τελευταία 10 (βάζω και τα φοιτητικά) με συχνά τααξίδια στο εξωτερικό για δουλεία και εκπαίδευση;;;  :huh:
δεν καταλαβες την πλακίτσα

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φτου κακα
ούτε ασπρομάλλης είμαι ούτε κοιλούμπας ούτε μουστάκιας
και κυρίως δεν είμαι ο Λεχ Βαλέσα της φωτό
τότε μήπως είσαι στη λατρεμένη Πολωνία (το αγαπώ το Ντάσχτ)

δεν καταλαβες την πλακίτσα
Τη κατάλαβα, αλλά όπως στην ΑΕΚ ψάχνουν για ρευστό μπορεί κάποιος να μπει στο μπου να νομίζει πως είμαι λεφτάς και να με αρχίσουν στα πμ :grin: :grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom