Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.372
Πόντοι
8.355
Καλά και εσύ όταν έγραψες τη πιθανή 11άδα έγραψες πως η ομάδα θα φάει πολλά γκολ. Και οι 2 στις δύο άκρες. Ο ένας τρελλά αισιόδοξος ο άλλος τρελλά πεσιμιστής. Το παιχνίδι δε το είδα. Από ότι διάβασα και είδα από κάποιες φάσεις η Ντιναμό δεν έκανε φάση. Αντίθετα η ΑΕΚ είχε 2-3 καλές ευκαιρίες. Φυσικά και δεν είναι πολλές. Έχει γραφτει πως το 4-2-3-1 δε μπορεί να το παίξει η ΑΕΚ με αυτούς τους παίκτες που έχει. Βασικά μόνο το 4-4-2 σε ευθεία μπορεί να παίξει και αυτό με προβλήματα. Τέλος πάντων αυτό που διάβασα και είδα από τις φάσεις είναι πως ουσιαστικά το πρώτο ημίχρονο δεν υπήρχε γενικά. Στο δεύτερο ήμασταν καλύτεροι. Το 1-0 ΔΕΝ είναι σκορ ασφαλείας. Ας δουν οι παίκτες μας τι έπαθε ο βάζελος στο Ισραήλ...Από ότι έχω καταλάβει είναι πως η ΑΕΚ θα είναι μια ομάδα που θα κάνει ευκαιρίες με το σταγονόμετρο αλλά θα της κάνουν και λίγες ευκαιρίες.

Υ.Γ Ο μόνος σοβαρός και πιο εύστοχος από όλες τις ομάδες ήταν ο ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟ Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Ο-Σ
και καλα εκανες που δεν το ειδες...γλυτωσες την στενοχωρια! :'(

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα ΑΕΚαρες! :rockon: Η ομαδα ξεκινισε με το δεξι (εστω και δυσκολα) τα επισημα ματς...
Μπαλαρα χτες στο ΟΑΚΑ δεν ειδαμε σε καμια περιπτωση αλλα τα θετικα που κρατησα εγω ειναι τα εξης: ψυχη,παθος και μαχητικοτητα μεχρι το 90' απο ολους,καλη αμυντικη λειτουργια,παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα (καρλος,καλα) και ενας μπελεκ ο οποιος αν βελτιωθει λιγο και στις πασες θα ειναι μια χαρα... στα αρνητικα τωρα πιστευω οτι ο γκουντγιονσεν χαραμιζετε ως αριστερο (και δεξι) εξτρεμ και το μονο που μπορει να κανει απο αυτη τη θεση ειναι να βασανιζει (και να βασανιζεται) τους αμυντικους και φυσικα η ελειψη ενος ενδεκαδατου αμυντικου μεσου ειναι φανερη... Αν ο εποπτης δεν ακυρωνε το 2ο γκολ θα ειμασταν κομπλε παντως... Στα μεγαλα συν το ρεσιταλ που εδωσε το πεταλο χτες,χωρις βρισιες κτλ 90' λεπτα τραγουδι,μονο τετοια θελουμε... οπως και να εχει παντως μια σοβαρη αεκ δεν θα εχει προβλημα να παρει την νικη και μεσα στην Γεωργια...

Συνημμένα

• AEK_Dinamo2011.jpg
    AEK_Dinamo2011.jpg
    80,8 KB · Εμφανίσεις: 17

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
και καλα εκανες που δεν το ειδες...γλυτωσες την στενοχωρια! :'(
Δε το είδα γιατί είμαι Κίνα και το παιχνίδι ξεκινούσε 2 ώρα το πρωί ώρα κίνας και δε γινόταν για πρακτικούς λόγους. Πάντως από ότι μου είπε ο αδερφός μου (που είναι ΟΣΦΠ) στο πρώτο ημίχρονο όταν η τετράδα ήταν Μπέλεκ, Λύμπε, Γκούντι και Κάρλος απλά η ομάδα δεν ήξερε τι να κάνει όταν ήταν στην επίθεση. Επίσης ο Καφές ήταν σα να μην υπήρχε και ο Μάκος έτρεχε σαν τον παλαβό αριστερά και δεξιά, πάνω και κάτω. Όταν μπήκε ο Λεό και ο Κάρλος πήγε πίσω από τον επιθετικό τα πράγματα έστρωσαν. Για τον Μπέλεκ. Παίδες είναι 19χρόνων παιδί και ουιαστηκά παίζει για πρώτη φορά σε ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο οπότε είναι λογικό να κάνεις λάθος επιλογές (εδώ κάνουν μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι παίκτες). Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως ο Μπέλεκ ΔΕΝ κάνει για ΒΑΣΙΚΟΣ φουνταριστός. Για αλλαγή ή να δίνει ανάσες στον βασικό στα λεγόμενα εύκολα (αν και για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν εύκολα ματς) είναι μια χαρά. Εδώ ο γαύρος πάει για φορ που έχει Παντελιτς, Τζεμπούρ ΚΑΙ ΜΙΡΑΛΛΑΣ!!!
Για τον επαναληπτικο. ΛΟΓΙΚΑ ο Δέλλας χάνει τον επαναληπτικό και αυτό είναι απώλεια, αλλά πάλι ο αδερφός μου μου είπε πως ο Καλλά έπαιξε μια χαρά. Μου είπε βέβαια πως αυτός ο Μανωλάς το ψιλογάμησε και πως έπρεπε να φάει κόκκινη για ένα μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος γιατί το σκορ δεν είναι σκορ ασφαλείας. Αλλά πιστεύω πως αν παίξει σοβαρά και ο Χιμένεθ αποφασίσει να βάζει τον Κάρλος στη φυσική του θέση (πισω από τον επιθετικό) και να μην τον γαμήσει και αυτόν όπως έκαναν στον Σκόκο και βρει μια λύση για τα εξτρέμ (αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει μόλις 2 που είναι η φυσική τους θέση Λεό και Μπέρνς -που είναι στην πόρτα της εξόδου) τότε πιστεύω πως θα μπορέσει να περάσει σχετικά άνετα.
Συνεχίζω να πιστεύω πως το ΟΑΚΑ ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ επιλογή. Στη Ριζούπολη με 12χιλιάδες κόσμο ο αντίπαλος θα ένοιωθε πως παίζει σε αντίπαλη έδρα. Μακάρι να βγώ λάθος και να αρχίσουν να μαζεύονται 30 και 40χιλιάδες κόσμο σε κάθε αγώνα εντός έδρας, αλλά πιστεύω πως με δυσκολία θα περάσουμε τα 10χιλιάδες κατά μέσο όρο.

Α! Κάπου διάβασα πως οι Άραβες ενδιαφέρονται για Γκερέιρο. ΑΝ αληθεύει τότε ο Αδαμίδης θα πρέπει να έχει χεστεί από τη χαρά του. Μιλάμε για σχεδόν ένα μύριο (συμβόλαιο και εφορία) ξαλάφρωμα. Βέβαια θα πρέπει να τρέξει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ομάδας (2 χαφ ΣΙΓΟΥΡΑ και αν μπορούμε και έναν επιθετικό περιοχής)..

Υ.Γ Μετά από όσα διάβασα, είδα και μου είπαν, συνεχχίζω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα η οποία θα αποτελέσει τον ΒΑΣΙΚΟ αντίπαλο του ΟΣΦΠ. Δε ξέρω αν θα πάρουν επιθετικό, αλλά ΑΝ τελικά αποκτήσουν και είναι καλός  (καλύτερος από τον Μούσλι) τότε ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει την (έτσι και αλλιώς κατά 90% δικιά του) 2η θέση και θα περιμένει στραβωπατήματα του ΟΣΦΠ (που φέτος θα έχει και Ευρώπη) μήπως κάνει και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη. ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άρης απλά θα παλέψουν για τις θέσεις 2-5 χωρίς να αποκλείω και καμιά ομάδα έκπληξη.

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.372
Πόντοι
8.355
χθες ειμασταν για γελια :grin: ή για κλαματα :'( , οπως θελει ας το πει ο καθενας!
πραγματικα απογοητευτηκα! :-
εχουμε να παθουμε μεγαλα στραπατσα φετος...μακαρι να βγω λαθος!
μαλλον περασαμε στους ομιλους μετα το χθεσινο, οχι κρινοντας απο αυτο που εμεις ειμαστε (απο αυτη την ΑΕΚ δεν θα μου φαινοταν απιθανο να χασουμε την προκριση στην Γεωργια) αλλα απο το ποσο τσοπανιδες φανηκαν οι αλλοι...
βλεπω την ΑΕΚ απο το 1986...δεν θυμαμαι να εχω δει κατι χειροτερο απο την ομαδα μας...ειμασταν χειροτεροι και απο την χειροτερη περσινη ΑΕΚ...που θα φτασουμε ρε πουστη μου...τι αλλο θα δουν τα ματια μας!

οσο κι αν προσπαθω να σκεφτω κατι καλο που ειδα χθες, κατι αξιο λογου...αδυνατω να βρω!
η ομαδα αδουλευτη
οχι σωστα στημενη απο τον Ισπανο (αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την αποδοση των παιχτων, ας μην ψαχνουμε να πιαστουμε απο καπου!)
οι παλιοι παιχτες κουρασμενοι και ανημποροι (αντε να εξαιρεσω τον Δελλα που βγηκε νωρις, αλλα ακομα και αυτο κατι δειχνει, δυστυχως λιγα τα ψωμια για το παλικαρι...βαρυ κορμι και σε αυτη την ηλικια... :( , μακαρι να ειναι υγιης να βγαλει τη χρονια...
οι νεοι παιχτες ξενο σωμα και επιεικως αμπαλοι...ο Ισλανδος παλτο (απαραδεκτος) ενταξει να μην εχει φρεσκαδα, αλλα ουτε καν λιγη ωριμοτητα στο παιχνιδι του :headbang: , ο Μπελεκ  :headbang:...θα παραθεσω το σχολιο του δημοσιογραφου Τσακιρη "Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Μπέλεκ που έκανε ένα πολύ καλό ματς. Πάντα άλλωστε γράφω για τα πρόσωπα που μου έκαναν καλή εντύπωση έπειτα από μία αναμέτρηση της ΑΕΚ. Ο 19χρονος φορ για μένα ήταν σούπερ και ο κορυφαίος του αγώνα με την Ντιναμό. Του έλειψε το καθαρό μυαλό στη φάση του 78ου λεπτού, αλλά σ’ όλο το ματς έπαιζε μόνος του την αντίπαλη άμυνα και μπράβο του." καλα ρε αλλο παιχνιδι βλεπαμε εμεις! το παλικαρι φανηκε οτι δεν μπορει...ουτε οταν ειχε την μπαλα καπου κοντα στον ασβεστη ουτε οταν εφευγε σε ανοιχτο χωρο! :'(  απορω ρε Τσακιρη ή δεν εχεις ιδεα απο μπαλα ή μας θεωρεις μαλακες! anyway σαμπως εσυ εισαι το προβλημα...

καλο κουραγιο ΑΕΚτζηδες!
ο Θεος να βαλει το χερι του φετος... :priest:

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
πολι ορεα μπαλα πεζουν η ελινικεσ ομαδεσ, θα εχουμε μεγαλο προταθλιμα φετοσ

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.372
Πόντοι
8.355
Καλημερα ΑΕΚαρες! :rockon: Η ομαδα ξεκινισε με το δεξι (εστω και δυσκολα) τα επισημα ματς...
Μπαλαρα χτες στο ΟΑΚΑ δεν ειδαμε σε καμια περιπτωση αλλα τα θετικα που κρατησα εγω ειναι τα εξης: ψυχη,παθος και μαχητικοτητα μεχρι το 90' απο ολους,καλη αμυντικη λειτουργια,παιχτες που μπορουν να κανουν την διαφορα (καρλος,καλα) και ενας μπελεκ ο οποιος αν βελτιωθει λιγο και στις πασες θα ειναι μια χαρα... στα αρνητικα τωρα πιστευω οτι ο γκουντγιονσεν χαραμιζετε ως αριστερο (και δεξι) εξτρεμ και το μονο που μπορει να κανει απο αυτη τη θεση ειναι να βασανιζει (και να βασανιζεται) τους αμυντικους και φυσικα η ελειψη ενος ενδεκαδατου αμυντικου μεσου ειναι φανερη... Αν ο εποπτης δεν ακυρωνε το 2ο γκολ θα ειμασταν κομπλε παντως... Στα μεγαλα συν το ρεσιταλ που εδωσε το πεταλο χτες,χωρις βρισιες κτλ 90' λεπτα τραγουδι,μονο τετοια θελουμε... οπως και να εχει παντως μια σοβαρη αεκ δεν θα εχει προβλημα να παρει την νικη και μεσα στην Γεωργια...
αυτο ηταν οντως στα θετικα!

matrix21

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Φεβ 2008
Κριτικές
27
Like
2.372
Πόντοι
8.355
Δε το είδα γιατί είμαι Κίνα και το παιχνίδι ξεκινούσε 2 ώρα το πρωί ώρα κίνας και δε γινόταν για πρακτικούς λόγους. Πάντως από ότι μου είπε ο αδερφός μου (που είναι ΟΣΦΠ) στο πρώτο ημίχρονο όταν η τετράδα ήταν Μπέλεκ, Λύμπε, Γκούντι και Κάρλος απλά η ομάδα δεν ήξερε τι να κάνει όταν ήταν στην επίθεση. σωστα στα ειπε Επίσης ο Καφές ήταν σα να μην υπήρχευπηρχε? :idiot: και ο Μάκος έτρεχε σαν τον παλαβό αριστερά και δεξιά, πάνω και κάτω. συμφωνω ετρεχε αλλα χωρις ουσια και νοημα Όταν μπήκε ο Λεό και ο Κάρλος πήγε πίσω από τον επιθετικό τα πράγματα έστρωσαν. οντως εστρωσαν καναμε 2 "ευκαιριες" Για τον Μπέλεκ. Παίδες είναι 19χρόνων παιδί και ουιαστηκά παίζει για πρώτη φορά σε ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο οπότε είναι λογικό να κάνεις λάθος επιλογές (εδώ κάνουν μεγαλύτεροι και πιο έμπειροι παίκτες). Πάντως συνεχίζω να πιστεύω πως ο Μπέλεκ ΔΕΝ κάνει για ΒΑΣΙΚΟΣ φουνταριστός. Για αλλαγή ή να δίνει ανάσες στον βασικό στα λεγόμενα εύκολα (αν και για την ΑΕΚ δεν υπάρχουν εύκολα ματς) είναι μια χαρά. Εδώ ο γαύρος πάει για φορ που έχει Παντελιτς, Τζεμπούρ ΚΑΙ ΜΙΡΑΛΛΑΣ!!!
Για τον επαναληπτικο. ΛΟΓΙΚΑ ο Δέλλας χάνει τον επαναληπτικό και αυτό είναι απώλεια, αλλά πάλι ο αδερφός μου μου είπε πως ο Καλλά έπαιξε μια χαρά.καλος αλλα με μια σημειωση: οι αλλοι δεν υπηρχαν Μου είπε βέβαια πως αυτός ο Μανωλάς το ψιλογάμησε και πως έπρεπε να φάει κόκκινη για ένα μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Ο επαναληπτικός θα είναι δύσκολος γιατί το σκορ δεν είναι σκορ ασφαλείας. Αλλά πιστεύω πως αν παίξει σοβαρά και ο Χιμένεθ αποφασίσει να βάζει τον Κάρλος στη φυσική του θέση (πισω από τον επιθετικό) και να μην τον γαμήσει και αυτόν όπως έκαναν στον Σκόκο και βρει μια λύση για τα εξτρέμ (αυτή τη στιγμή η ΑΕΚ έχει μόλις 2 που είναι η φυσική τους θέση Λεό και Μπέρνς -που είναι στην πόρτα της εξόδου) τότε πιστεύω πως θα μπορέσει να περάσει σχετικά άνετα.
Συνεχίζω να πιστεύω πως το ΟΑΚΑ ήταν η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ επιλογή. Στη Ριζούπολη με 12χιλιάδες κόσμο ο αντίπαλος θα ένοιωθε πως παίζει σε αντίπαλη έδρα. Μακάρι να βγώ λάθος και να αρχίσουν να μαζεύονται 30 και 40χιλιάδες κόσμο σε κάθε αγώνα εντός έδρας, αλλά πιστεύω πως με δυσκολία θα περάσουμε τα 10χιλιάδες κατά μέσο όρο.

Α! Κάπου διάβασα πως οι Άραβες ενδιαφέρονται για Γκερέιρο. ΑΝ αληθεύει τότε ο Αδαμίδης θα πρέπει να έχει χεστεί από τη χαρά του. Μιλάμε για σχεδόν ένα μύριο (συμβόλαιο και εφορία) ξαλάφρωμα. Βέβαια θα πρέπει να τρέξει για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της ομάδας (2 χαφ ΣΙΓΟΥΡΑ και αν μπορούμε και έναν επιθετικό περιοχής)..

Υ.Γ Μετά από όσα διάβασα, είδα και μου είπαν, συνεχχίζω να πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική Ελληνική ομάδα η οποία θα αποτελέσει τον ΒΑΣΙΚΟ αντίπαλο του ΟΣΦΠ. Δε ξέρω αν θα πάρουν επιθετικό, αλλά ΑΝ τελικά αποκτήσουν και είναι καλός  (καλύτερος από τον Μούσλι) τότε ο ΠΑΟΚ έχει κλείσει την (έτσι και αλλιώς κατά 90% δικιά του) 2η θέση και θα περιμένει στραβωπατήματα του ΟΣΦΠ (που φέτος θα έχει και Ευρώπη) μήπως κάνει και την ΤΕΡΑΣΤΙΑ έκπληξη. ΑΕΚ, ΠΑΟ και Άρης απλά θα παλέψουν για τις θέσεις 2-5 χωρίς να αποκλείω και καμιά ομάδα έκπληξη.
τις καλημερες μου... :think: καλησπερες μου ;)

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
χθες ειμασταν για γελια :grin: ή για κλαματα :'( , οπως θελει ας το πει ο καθενας!
πραγματικα απογοητευτηκα! :-
εχουμε να παθουμε μεγαλα στραπατσα φετος...μακαρι να βγω λαθος!
μαλλον περασαμε στους ομιλους μετα το χθεσινο, οχι κρινοντας απο αυτο που εμεις ειμαστε (απο αυτη την ΑΕΚ δεν θα μου φαινοταν απιθανο να χασουμε την προκριση στην Γεωργια) αλλα απο το ποσο τσοπανιδες φανηκαν οι αλλοι...
βλεπω την ΑΕΚ απο το 1986...δεν θυμαμαι να εχω δει κατι χειροτερο απο την ομαδα μας...ειμασταν χειροτεροι και απο την χειροτερη περσινη ΑΕΚ...που θα φτασουμε ρε πουστη μου...τι αλλο θα δουν τα ματια μας!

οσο κι αν προσπαθω να σκεφτω κατι καλο που ειδα χθες, κατι αξιο λογου...αδυνατω να βρω!
η ομαδα αδουλευτη
οχι σωστα στημενη απο τον Ισπανο (αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για την αποδοση των παιχτων, ας μην ψαχνουμε να πιαστουμε απο καπου!)
οι παλιοι παιχτες κουρασμενοι και ανημποροι (αντε να εξαιρεσω τον Δελλα που βγηκε νωρις, αλλα ακομα και αυτο κατι δειχνει, δυστυχως λιγα τα ψωμια για το παλικαρι...βαρυ κορμι και σε αυτη την ηλικια... :( , μακαρι να ειναι υγιης να βγαλει τη χρονια...
οι νεοι παιχτες ξενο σωμα και επιεικως αμπαλοι...ο Ισλανδος παλτο (απαραδεκτος) ενταξει να μην εχει φρεσκαδα, αλλα ουτε καν λιγη ωριμοτητα στο παιχνιδι του :headbang: , ο Μπελεκ  :headbang:...θα παραθεσω το σχολιο του δημοσιογραφου Τσακιρη "Στο αγωνιστικό κομμάτι θέλω να κάνω ειδική αναφορά στον Μπέλεκ που έκανε ένα πολύ καλό ματς. Πάντα άλλωστε γράφω για τα πρόσωπα που μου έκαναν καλή εντύπωση έπειτα από μία αναμέτρηση της ΑΕΚ. Ο 19χρονος φορ για μένα ήταν σούπερ και ο κορυφαίος του αγώνα με την Ντιναμό. Του έλειψε το καθαρό μυαλό στη φάση του 78ου λεπτού, αλλά σ’ όλο το ματς έπαιζε μόνος του την αντίπαλη άμυνα και μπράβο του." καλα ρε αλλο παιχνιδι βλεπαμε εμεις! το παλικαρι φανηκε οτι δεν μπορει...ουτε οταν ειχε την μπαλα καπου κοντα στον ασβεστη ουτε οταν εφευγε σε ανοιχτο χωρο! :'(  απορω ρε Τσακιρη ή δεν εχεις ιδεα απο μπαλα ή μας θεωρεις μαλακες! anyway σαμπως εσυ εισαι το προβλημα...

καλο κουραγιο ΑΕΚτζηδες!
ο Θεος να βαλει το χερι του φετος... :priest:
Ο Γκουντιονσεν κατά δήλωσή του (και είναι κάτι που έχει επισημανθεί) είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Επίσης ΔΕΝ αποδίδει στα εξτρεμ. Όταν βελτιωθεί φυσικά θα έχει και πιο καθαρό μυαλό, αλλά και πάλι ΔΕ θα αποδίδει αυτά που μπορεί σαν εξτρεμ. Προσωπική άποψη φυσικά. Ο Ισλανδός είναι περιφεριακός επιθετικός και ΑΝ η ΑΕΚ έπαιζε 4-3-1-2 και ήταν ο 2ο επιθετικός και ΑΝ είχε μπροστά του έναν Μπλάνκο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (ξέρω πολλά τα αν). Α! Και ο Κάρλος πιστέυω ότι θα μας αφήσει άφωνους με τις ικανοτητές του με τη μπάλα. Αλλά πολύ στεγνός σα κορμί.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ο Γκουντιονσεν κατά δήλωσή του (και είναι κάτι που έχει επισημανθεί) είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Επίσης ΔΕΝ αποδίδει στα εξτρεμ. Όταν βελτιωθεί φυσικά θα έχει και πιο καθαρό μυαλό, αλλά και πάλι ΔΕ θα αποδίδει αυτά που μπορεί σαν εξτρεμ. Προσωπική άποψη φυσικά. Ο Ισλανδός είναι περιφεριακός επιθετικός και ΑΝ η ΑΕΚ έπαιζε 4-3-1-2 και ήταν ο 2ο επιθετικός και ΑΝ είχε μπροστά του έναν Μπλάνκο θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα (ξέρω πολλά τα αν). Α! Και ο Κάρλος πιστέυω ότι θα μας αφήσει άφωνους με τις ικανοτητές του με τη μπάλα. Αλλά πολύ στεγνός σα κορμί.
φιλε γρηγορη χτες ειμουν στο γηπεδο και για μενα ο καρλος δεν φανηκε και τοσο... ξερει μπαλα,το βλεπουμε οταν την εχει στα ποδια του αλλα δεν ειχε που να την δωσει χτες... ο παιχτης που μου εκανε εντυπωση ηταν ο Καλα,αν δεν ακυρωνε το γκολ ο διαιτητης θα μπορουσε να ηταν ο mvp του αγωνα... τωρα για τον γκουντγιονσεν τι να πω... δεν ηταν εξτρεμ και δεν θα γινει,ο χιμενεθ πρεπει να βρει λυση σε αυτο το θεμα... στην τελικη ας τον βαλει φουνταριστο...

gregory35

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2010
Κριτικές
25
Like
1.435
Πόντοι
966
φιλε γρηγορη χτες ειμουν στο γηπεδο και για μενα ο καρλος δεν φανηκε και τοσο... ξερει μπαλα,το βλεπουμε οταν την εχει στα ποδια του αλλα δεν ειχε που να την δωσει χτες... ο παιχτης που μου εκανε εντυπωση ηταν ο Καλα,αν δεν ακυρωνε το γκολ ο διαιτητης θα μπορουσε να ηταν ο mvp του αγωνα... τωρα για τον γκουντγιονσεν τι να πω... δεν ηταν εξτρεμ και δεν θα γινει,ο χιμενεθ πρεπει να βρει λυση σε αυτο το θεμα... στην τελικη ας τον βαλει φουνταριστο...
Όπως είπα τον αγώνα δεν τον είδα. Ότι γράφω είναι ότι έχω δει από τις φάσεις συν αυτά που εχουν γραφτεί συν το τι μου είπε ο αδερφός μου που είδε το παιχνίδι από τη τηλκεόραση. Και το συμπέρασμα που έβγαλα είναι πως στα άκρα ο παίκτης δεν αποδίδει. Είναι παίκτης άξονα με καλές κάθετες πάσες και καλό σουτ (και καλό κεφάλι). Για τον Καλά, απλά πιστεύω πως δεν τον είδαμε στην προετοιμασία λόγο του προβλήματος που είχε. Όσο για τον γκουντ, τα έχουμε χιλιοπεί.
Πολύ δύσκολα να βρει ο Χιμένεθ λύση στο πρόβλημα. Ο Μπερνς που είναι δεξί εξτρέμ είναι με το ένα πόδι στην έξοδο, ο Σιαλμάς δε ξέρω πόσο καλός είναι γι αυτή τη θέση. Από τ αριστερά τόσο ο Λεό όσο και ο Λαγός μπορούν να παίξουν, αλλά έχουν μεταπτώσεις και ο Χιμένεθ δε τους πολυεμπιστεύεται, συν ότι τον Λαγό τον υπολογίζει πιο πολύ σαν ακραίο αμυντικό.

Υ.Γ Ξέχασα να πω για τον αποκλεισμό του Κοντοέ. Ελπίζω να το πήρε το μύνημα ο παίκτης.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
ηταν ρε μαλακα αλανακι 1 ημιχρονι 1 τελικο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
επιασα ακομα και την ρομα και εχασα 3 κατοσταρικα απο το 1 ημιχρονο της κωλοχανουμας
υγ:ρε μαλακα αν δεν μπορειτε να νικησετε την τυφλιδα με τον ΑΡΗ τι ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ θα κανετε :pipa2: :pipa2: :pipa2:

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ηταν ρε μαλακα αλανακι 1 ημιχρονι 1 τελικο :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
επιασα ακομα και την ρομα και εχασα 3 κατοσταρικα απο το 1 ημιχρονο της κωλοχανουμας
υγ:ρε μαλακα αν δεν μπορειτε να νικησετε την τυφλιδα με τον ΑΡΗ τι ΤΣΙΜΠΟΥΚΑΡΕΣ θα κανετε :pipa2: :pipa2: :pipa2:
οι πιτσες καλες? :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
Επαιξες την ΑΕΚ που ειχε να βαλει γκολ κανενα τριμηνο, Ασο ημιχρονο Ασο τελικο, και σου φταιει το αλανι που βρισκεται μονιμως σε νιρβανα?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
δεν εχω κονεξ
εβλεπα τον μπαοκ
και οι δυο ειστε :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
ανετα φετος 3αδα ο ΑΡΗΣ
υγ:μαλακα ο γκουντιοσεν τι γινετε;
κατα το γεναρη θα βρει την φορμα του η μπα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.462
Πόντοι
266
Επαιξες την ΑΕΚ που ειχε να βαλει γκολ κανενα τριμηνο, Ασο ημιχρονο Ασο τελικο, και σου φταιει το αλανι που βρισκεται μονιμως σε νιρβανα?
ετσι μου πε να παιξω

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
Ποσο ηρθε ο Αρης χτες δεν το ειδα νικησε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.297
Πόντοι
8.006
δεν εχω κονεξ
εβλεπα τον μπαοκ
ανετα φετος 3αδα ο ΑΡΗΣ
κατα το γεναρη θα βρει την φορμα του η μπα;;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το Γεναρη τον βλεπω δανεικό στην Καρδιτσα. Για να ψηθεί.

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
δεν εχω κονεξ
εβλεπα τον μπαοκ
ανετα φετος 3αδα ο ΑΡΗΣ
το τηλ απο το ντελιβερι να κρατησεις γιατι φετος θα εισαι παρεουλα με τα βαζελια αραχτοι καναπε και θα βλεπετε ευρωπαικες δικεφαλες πτησεις... μαλακα η ντιναμο καλυτερα απο τον αρη παιζει τι τριαδες και μαλακιες μας λες,ασε που γεμισανε και ταξι απο γεωργια,εσυ δεν γεμιζεις τρικυκλο απο χαριλαου... κατσε φρονιμα τωρα γιατι θα στειλω δυο χοντρες με κασκολ ασκολι να σε κυνηγανε γυρο γυρο τον λευκο πυργο...

alani30

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
Ποσο ηρθε ο Αρης χτες δεν το ειδα νικησε?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ο αρης νταμπλ ελλαδα,το παραλιμνι νταμπλ κυπρο και η λατσιο νταμπλ ιταλια... μετα ξυπναει ο Γαμαικανο και φτιαχνει καφεδακι σκετο να χωνεψει τις πιτσες που εφαγε :2funny: :2funny: :2funny:

Captain America

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2011
Like
2
Πόντοι
6
δεν εχω κονεξ
εβλεπα τον μπαοκ
ανετα φετος 3αδα ο ΑΡΗΣ
Απο εδω τις παραγγελνετε πιτσες ρε
www.foodland.gr/delivery/2742/Pizza_Kleanthis.html]http://www.foodland.gr/delivery/2742/Pizza_Kleanthis.html[/url]

καλη ορεξη  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom