hitman21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 13
- Πόντοι
- 166
γαμα μας ρε μαλακα...17 αυγουστου με ενα κωλοχανιο στη σκωτια...200 ατομα εκδρομη ρε πουθεναδες???
20..γαμα μας ρε μαλακα...17 αυγουστου με ενα κωλοχανιο στη σκωτια...
με τους εβραιους ποσοι ησασταν?
μιλας κ εσυ?![]()
![]()
![]()
εισαι αδικημενος εσυ..διαχρονικα...
ελα ρε μαλακα...
ρε ολοκληρο γηπεσο σου χτισανε...μιλας κ εσυ?
αρθρα απο δω
αρθρα απο κει κ παλι χρωστας τα υπερτετραπλασια που χρωσταω εγω κ δεν μιλαει κανενας
20..
ειμαστε υπερ των παλαιστινιων..
αααααααααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
θες να σου πω κ αλλα χαμουτζη μου?τι λεει η μπουγατσα?
αντε στον περιφερειακο να πεταξεις καμια πετρα ρε
το εχουμε στο καθαριστηριοπες μου κιαλλα να γελασω
πες μου πρωτα τι εγινε με το παπλωμα που θα κουναγατε φετος
να τα πλυνετε με ajaxτο εχουμε στο καθαριστηριο
Άσε ρε... Ο Βαγγέλης έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Βαλβίδα και στους Φούστερ του
Μπράβο στην ομάδα που πήρε την νίκη και τους βαθμούς απέναντι σε μια σαφώς κατώτερη ομάδα. Στα θετικά η αμυντική απόδοση της ομάδας, μετά και την αποχώρηση του Μαίστρο, που κατάφερε να κρατήσει το μηδέν. Καλή απόδοση είχε ο Λαγός από τα αριστερά.
Καλή αρχή και ευχόμαστε ακόμα καλύτερη συνέχεια!!!!!!
Υ.Γ. Όποιος έχει τα φράγκα που απαιτούνται για τις πωλήσεις των σκόκο και τζιμπούρ ας κοπιάσει...ευπρόσδεκτος![]()
![]()
ετσι οπως τα γραφει ειναι & ακομη χειροτερα..Για τους γαύρους, ο Η. Μπαζίνας έχει γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο σήμερα στον Φίλαθλο.
εγκλημα θα ειναι να φυγει οποιοσδηποτε βασικος παιχτης αυτην τη στιγμη..οσο δεν το ξεκοβει,τοσο θα κυριαρχει μιζερια.Για τους γαύρους, ο Η. Μπαζίνας έχει γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο σήμερα στον Φίλαθλο.
Αν πουληθεί ο Αργεντίνος τώρα θα είναι μεγάλο λάθος. Ο Αδαμίδης γλίτωσε τα 800 χιλ./έτος από το συμβόλαιο του Μαϊστόροβιτς και τώρα προσπαθεί να πάρει σέντερ μπακ με τα μίσα. Έτσι θα κάνει και με τους άλλους. Για κάθε έναν που θα πουλάει, θα ψάχνει αντικαταστάτη με τα μισά.
Για τους γαύρους, ο Η. Μπαζίνας έχει γράψει ένα πολύ ωραίο άρθρο σήμερα στον Φίλαθλο.
ο επονομαζόμενος Μπαζίνανονγκράτα.Είναι ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος στον πλανήτη μαζί με τον Περσόνα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/size]
Γιατί στο εξωτερικό η κατάσταση είναι καλύτερη ρε παντογνώστη Μπαζίνα;;;;
Ο Μεγαλέξανδρος σταματάει τη μπάλα και τον αντικαθιστά ο Ντιέγκο, στη Μάντστεστερ μετά τον Γκιγγς το χάος, στην εθνική βραζιλίας μετά τους τιτανομέγιστους Ρομάριο-Ρονάλντο είναι βασικός ο Φαμπιάνο!! Ποιος, ο Φαμπιάνο που αν έπαιζε μπάσκετ θα του σφυράγανε βήματα με την Ακτή Ελεφαντοστού!!
Και σε όλες τις ομάδες υπάρχουν αντίστοιχες περιπτώσεις.
[size=14pt]Αυτός ο Μπαζίνας πρέπει να ξέρει τα πάντα μου φαίνεται.
Είναι ο πιο ολοκληρωμένος άνθρωπος στον πλανήτη μαζί με τον Περσόνα!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[/size]