Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 361 άτομα (0 μέλη και 361 επισκέπτες)

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Μπέρδεψες τα κίτρινα ταυρί μου :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

(που είναι ο γάτος? πήγε να την πέσει στο Ντούσαν?)
Καλά τα είδαμε και τα δικά σας τα κίτρινα... :pipa1:

Ο γάτος τώρα καθαρίζει το ΑΚ-47 και ετοιμάζεται για Θρακομακεδόνες :grin:

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Ρε αλλάξτε τον τίτλο σε "Ήταν κάποτε μια μεγάλη ομάδα, που τη λέγαν ΑΕΚ".

Για εμάς δεν ξέρω τι ταιριάζει, μου άρεσε πάντως το "Καρπα-Ζίκο" στα χθεσινά πρωτοσέλιδα.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Σε ουδέτερο όμως. Τι λες για Βόλο?  :birdman:
Πάτρα...καλύτερα!!! :sunglasses:

Αμέσως τα αρηπαοκτσάκια...μόλις είδαν οτι αποκλείστηκε ο γαύρος και άεκ κάνουν όνειρα για τελικό...

εμείς γιατί να μην κάνουμε δηλαδίς???εμάς δεν μας γέννησε μανούλα???? :2funny:

Γιατί ρε? 4 ρίξαμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny:

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Πάτρα...καλύτερα!!! :sunglasses:

Αμέσως τα αρηπαοκτσάκια...μόλις είδαν οτι αποκλείστηκε ο γαύρος και άεκ κάνουν όνειρα για τελικό...

εμείς γιατί να μην κάνουμε δηλαδίς???εμάς δεν μας γέννησε μανούλα???? :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny:

Λάθος... Τι Βόλο λέω? ΛΑΡΙΣΑ εννοούσα  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδές? Ειδικά τα Αριανά... 40 χρόνια χωρίς κούπα είναι πολλά. Α ρε Ταρατσα που χρειάζεστε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Όχι ρε γαμώτο, το Contra άλλαξε το άρθρο που είχε γράψει. :tickedoff:

Το αρχικό ήταν όλα τα λεφτά!!! :2funny: :2funny:
Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την κρίσιμη ώρα (και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση φαίνεται ανεξέλεγκτη)
είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν θα παραιτηθεί [size=14pt](σε ποιον άλλωστε; )[/size]από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ.

Και μετά το στρογγύλεψαν σημαντικά...
Η αίσθηση που υπάρχει αυτή την κρίσιμη ώρα (και παρά το γεγονός ότι η κατάσταση φαίνεται ανεξέλεγκτη) είναι ότι ο Μπάγεβιτς δεν θα παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ - πολύ περισσότερο εν μέσω διαπραγματεύσεων για την αγοραπωλησία της ΠΑΕ.

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Λάθος... Τι Βόλο λέω? ΛΑΡΙΣΑ εννοούσα  :2funny:  :2funny: :2funny: :2funny:

Ειδές? Ειδικά τα Αριανά... 40 χρόνια χωρίς κούπα είναι πολλά. Α ρε Ταρατσα που χρειάζεστε.
Ανιστόρητε...είσαι και οπαδός του ιστορικού μη χέσω... :uglystupid: :2funny:

Η αλήθεια είναι ότι και μένα μου λείπει ο χοντρός :'(

nacho_scocco

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2009
Κριτικές
3
Like
192
Πόντοι
16
Όχι ρε γαμώτο, το Contra άλλαξε το άρθρο που είχε γράψει. :tickedoff:

Το αρχικό ήταν όλα τα λεφτά!!! :2funny: :2funny:
Και μετά το στρογγύλεψαν σημαντικά...
Κυρ Νίκο άσε την ΑΕΚ στην ησυχία της....άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις από το να ειρωνεύεσαι τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ?

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Κυρ Νίκο άσε την ΑΕΚ στην ησυχία της....άλλη δουλειά δεν έχεις να κάνεις από το να ειρωνεύεσαι τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ?
Δε με λένε Νίκο κατ' αρχήν...
Και προφανώς εννοείς "από το να ειρωνεύεσαι ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα όσα συμβαίνουν στην ΑΕΚ?"  :grin:
Έκραξα και τον Καρπα-Ζίκο χθες και σήμερα λίγο.

Λοιπόν, σας βρήκα νέο -μη προκλητικό- τίτλο:
[size=14pt]"Ρε μόνο στη Χανούμα αυτά!!!!" :2funny: :2funny: :2funny:[/size]

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
καλα κανει.

οσο θα ειναι αυτος δεν θα παιζουν 5 παιχτες. γιατι ειναι απαραδεκτοι.ακους εκει να γελανε στο πουλμαν μετα

απο ρεζιλικι της ομαδας.

ο μπαγεβιτς ειναι ο μονος που κραταει την αεκ αυτη τη στιγμη.

γιατι αυτη ομαδα θελει πολυ ψυχαναλυτες. ;)
φίλε μου ο μπάγιεβιτς τα έχει χάσει. Πρέπει να φύγει όσο είναι καιρός ώστε να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν εμπνέει τους παίκτες ,δεν το βλέπεις? και τις δύο φορές που έχει γυρίσει στην ΑΕΚ πήγαμε άπατοι. Το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν από το 86'87. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής να ήταν ακόμα και ο μουρίνιο θα είχε εκδιωχθεί. Ελεος πια. Δεν μπορεί!!!! 

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στον Sentra FM μίλησε ο εκπρόσωπος του Χαράλαμπου Κοζώνη, Χρήστος Παπαδημητρίου και ξεκαθάρισε πως ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας είναι έτοιμος να βάλει 20 με 22 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου της ΑΕΚ και άλλα 20εκατ. ευρώ με τον Ιούνιο για μεταγραφές για να γίνει και η Ένωση το... «τρίτο βουνό», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

«Η ΑΕΚ δεν διαπραγματεύεται, είναι ιδέα και ανήκει στον κόσμο. Η εταιρία διαπραγματεύεται. Όλα πηγαίνουν καλά, είμαστε στο στάδιο της ενημέρωσης του κ. Κοζώνη από τους μετόχους για όλα τα θέματα που αφορούν την εταιρία, για τα οικονομικά, το προπονητικό κέντρο, το αγωνιστικό και για τα θέματα που αφορούν την Ερασιτεχνική» ήταν τα πρώτα λόγια του και συνέχισε: «Ο κ.Κοζώνης γνωρίζει πολύ καλά τα νούμερα και τι πρέπει να κάνει. Η ΑΕΚ χρειάζεται άμεσα 20 με 22εκατ. ευρώ τα οποία ο κ.Κοζώνης είναι έτοιμος να τα βάλει για να αποπληρώσει κάποιες υποχρεώσεις αυτό θα γίνει με το καλημέρα. Από εκεί και πέρα δεν είναι μόνο αυτό και το γνωρίζει ο κ.Κοζώνης. Η ΑΕΚ χρειάζεται μεταγραφές όλα αυτά τα ξέρουμε. Είναι λοιπόν έτοιμος ο κ.Κοζώνης να βάλει μέχρι το Ιούνιο 40εκατ. ευρώ. Είναι ενήμερος για όλα. Σκοπός είναι να κάνει 10 μεταγραφές γιατί αυτή η ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι ανταγωνιστική στην Ελλάδα. Θέλει μεγάλη ενίσχυση. Η ΑΕΚ έχει μικρύνει αγωνιστικά, όχι στις καρδιές μας. Για να πάει μπροστά θέλει μεταγραφές, χωρίς μεταγραφές δεν υπάρχει μεγάλη ΑΕΚ»

«Είναι ΑΕΚ. Θέλει γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια»
Ο κ.Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε ότι ο Χαράλαμπος Κοζώνης θέλει την ΑΕΚ γιατί είναι οπαδός της. «Ο κ. Κοζώνης είναι 65 ετών. Πιστεύετε ότι δεν θέλει να αφήσει κάτι πίσω του ώστε τα εγγόνια και τα δισέγγονά του να λένε ότι έκανε κάτι; Η υστεροφημία του ανθρώπου είναι ο μεγαλύτερος πλούτος που μπορεί να πάρει στη μετά θάνατον ζωή. Αυτό μόνο μπορεί να πάρει, όχι λεφτά. Τόσα χρόνια στην ΑΕΚ λέμε να βρούμε τον κροίσο που θα βάλει τα χρήματα. Πιστεύετε ότι πρέπει να έχει το οικονομικό μέγεθος ή τη διάθεση να τα διαθέσει στην ΑΕΚ. Πιστεύω ότι περισσότερο πρέπει να έχει τη διάθεση. Ο τελευταίος ανιδιοτελής άνθρωπος που έχει βάλει τα λεφτά του ήταν ο Λουκάς (σ.σ. Μπάρλος). Επειδή και εγώ είμαι ένας από τους καχύποπτους, ο κ. Κοζώνης είναι 65 ετών, είναι στις ΗΠΑ από 11 χρόνων. Αν δεν έχεις ζήσει μετανάστης, δεν καταλαβαίνεις τη μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και την ΑΕΚ. Το θέμα του δεν ξεκίνησε τώρα, εδώ και καιρό έχει σκεφθεί να μπει στην ΑΕΚ. Η αγάπη για την ΑΕΚ και το επιχειρηματικό πλάνο που θα παρουσιάσει στον κόσμο αν έρθει και αναλάβει, είναι αυτό που τον κάνει να θέλει να αναλάβει την ΑΕΚ». Όσο αφορά το γήπεδο ανέφερε ότι επιθυμία του είναι να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Δεν υπάρχει επιχειρηματίας που δεν θα έβλεπε στο βάθος γήπεδο και προπονητικό. Αυτή τη στιγμή ενημερώνεται μόνο για τη Νέα Φιλαδέλφεια, για κανένα άλλο πρότζεκτ. Επιθυμία του είναι το γήπεδο να γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια. Αν δεν μπορεί να γίνει εκεί, μαζί με Ερασιτεχνική θα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια. Εχει πει ο κ. Κοζώνης στους μετόχους πως ό,τι πήρε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός από το κράτος, δικαιούται και η ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια».

Το... τρίτο βουνό και η πίστη στον Μπάγεβιτς
Όσο για το πόσο μπορεί να αλλάξει την ΑΕΚ ο Ελληνοαμερικάνος επιχειρηματίας, ο εκπρόσωπος του τόνισε: «Πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα είναι ανταγωνιστική απέναντι στα δύο βουνά που υπάρχουν τώρα. Θα γίνει ένα τρίτο βουνό, ίσως μεγαλύτερο και πλέον θα είναι πολύ δύσκολο να αδικήσουν την ΑΕΚ». Για το αν ο Μπάγεβιτς ήθελε να φύγουν 5 παίκτες, ο κ. Κοζώνης θα τους έδιωχνε ή θα έδιωχνε τον Μπάγεβιτς ανέφερε: «Ο κ. Κοζώνης πιστεύει ότι δεν φταίει ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για αυτή την κατάσταση τώρα. με τα κατάλληλα εργαλεία θα αποδείξει την αξία. Έχει δείξει ότι είναι καλός. Ο κ,. Κοζώνης πιστεύει ότι με τα κατάλληλα εργαλεία ο κ. Μπάγεβτς μπορεί να κάνει την ΑΕΚ πρώτη».

«Μόνιμα στην Ελλάδα, αφοσιωμένος στην ΑΕΚ»

Ο κ.Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι ο Χαράλαμπος Κοζώνης έχει σκοπό να έρθει μόνιμα στην Ελλάδα: «Αυτό είναι το μυστικό. Ο κ. Κοζώνης αποφάσισε κάποια στιγμή να ζήσει μόνιμα στην Ελλάδα. Μία ασχολία του είναι η ΑΕΚ. Καμία άλλη δραστηριότητα δεν έχει κατά νου. Ούτε δημόσια έργα, ούτε κρατικές προμήθειες. Θέλει να αφοσιωθεί στην ΑΕΚ με επιχειρηματικό σχέδιο. Αν αναλάβει, θα είναι μόνιμα στην Ελλάδα και θα αναλάβει πρόεδρος. Μόνο για λίγο διάστημα θα μείνει στις ΗΠΑ για να διευθετήσει προσωπικά του ζητήματα». Όσο για το τι άνθρωπος είναι ο Χαράλαμπος Κοζώνης και τι  σχέση έχει ο ίδιος μαζί του ανέφερε: «Δεν έχω καμία επαγγελματική σχέση μαζί του. Ούτε είχα ούτε θα έχω. Εχουμε οικογενειακή σχέση. Πρόκειται για πολύ σοβαρό και αξιόλογο άνθρωπο, οι ηθικές αξίες και η αγάπη του για την Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι ο μεγάλος του πλούτος».

Αισιοδοξία για την επίτευξη της συμφωνίας
Για την επίτευξη της συμφωνίας ο κ.Παπαδημητρίου παρουσιάστηκε πολύ αισιόδοξος. «Θέλουν να γίνει η συμφωνία και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτές οι διαδικασίες παίρνουν πολύ χρόνο. Είναι μια μεγάλη συμφωνία που πρέπει και οι δύο πλευρές να είναι πολύ σίγουρες και κυρίως ο κ. Κοζώνης και έχει την ηθική υποχρέωση να κοιτάξει και την Ερασιτεχνική. Οι επαφές απαιτούν χρόνο, αλλά δεν θα πάρει πολύ, δεν μπορεί να μεγαλώσει ο χρόνος για την ΑΕΚ. Πρέπει να τελειώσουν σύντομα. Πάνε πάρα πολύ καλά τα πράγματα στη Νεα Υόρκη, δεν υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ενας λόγος που πήγε ο κ. Κοζώνης εκεί ήταν ότι στο Σικάγο διαπίστωσε ότι υπάρχει οικονομική στενότητα για να λειτουργήσει η ΑΕΚ. Πρότεινε να διευκολύνει την ΑΕΚ με ένα ποσό των 5 εκατ. ευρώ και να δοθούν από την πλευρά των μετόχων κάποιες εγγυήσεις. Όμως, αυτό το ποσό δεν μπορεί να το βάλει μόνος του στην ΠΑΕ, πρέπει να το δώσει στους μετόχους να το βάλουν σαν ταμειακή διευκόλυνση. Ο όρος του είναι ότι αν οι μέτοχοι δεν του παραδώσουν την ΠΑΕ, τότε ποσό θα επιστραφεί πλην 300.000 ευρώ που χρωστά η ΠΑΕ στην Ερασιτεχνική. Αυτά θα πάνε σαν δώρο. Από την πλευρά των μετόχων υπάρχει ο όρος ότι αν ο κ. Κοζώνης δεν πάρει την ΑΕΚ για όχι σοβαρούς λόγους θα κρατηθεί το ποσό να μείνει στην εταιρία. Οι μέτοχοι περιμένουν απάντηση για να στείλουν την εγγυητική και να μπει το ποσό στα ταμεία. Δεν μπορώ να δώσω ποσοστά. Οι συζητήσεις πάνε πολύ καλά. Το μοναδικό εμπόδιο που μπορεί να υπάρξει είναι να μην ανταποκρίνονται αυτά για τα οποία ενημερώνεται ο κ. Κοζώνης με την πραγματικότητα. Όμως εγώ το αποκλείω. Όταν γίνουν οι έλεγχοι, που δεν έχουν αρχίσει ακόμα, να μην ανταποκρίνονται τα στοιχεία με την πραγματικότητα. Αλλά ξαναλέω αυτό το αποκλείω. Ο κ. Νοτιάς είμαι πεπεισμένος ότι θέλει να γίνει η συμφωνία, τον έχω γνωρίσει προσωπικά. Τους άλλους ενεργούς μετόχους δεν τους έχω γνωρίσει, παρά μόνο κατ' όψιν από τις εφημερίδες και το γήπεδο. Ο κ. Νοτιάς έχει καταλάβει πως ο κ. Κοζώνης μπορεί να σηκώσει το βάρος της ΑΕΚ και να την κάνει μεγάλη όπως στο παρελθόν».

Το ιστορικό...

Ο εκπρόσωπος του κ.Κοζώνη μίλησε και για το ιστορικό του ενδιαφέροντος για την Ένωση: «Αυτό είναι μια πονεμένη ιστορία, ξεκινά εδώ και 5 μήνες από 3 ανθρώπους. Δεν απευθυνθήκαμε στο κατάλληλο άτομο για να ξεκινήσει τις συζητήσεις. Σε κάποιον συγκεκριμένο μέτοχο απευθύνθηκα μαζί με το δικηγόρο του κ. Κοζώνη. Καταθέσαμε πρόταση χωρίς να του πούμε όνομα, του είπαμε να μας φέρει σε επαφή με τη διοίκηση με τους μετόχους. Αυτό το θέμα καθυστέρησε πάρα πολύ. Είναι από τους ανενεργούς μετόχους. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει ανενεργός; Εχω μια επιχείρηση που πρέπει να χρηματοδοτήσω. Τι είναι η ΑΕΚ, ένα παιχνιδάκι που παίζουν 3-4 μήνες και μετά το πετάνε; Οι επαφές άρχισαν τέλος Μαϊου, για 2 μήνες δεν γινόταν τίποτα, ως 18 Αυγούστου δεν είχαμε επαφή. Μετά μάς είπε ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι και στη συνέχεια αφέθηκε η ΑΕΚ να μιλά με Κύπριους. Εγώ έκανα επαφή στις 18 Αυγούστου με τον κ. Νοτιά στο ΟΑΚΑ σε ένα φιλικό, τον πλησίασα και μου είπε να τελειώσει πρώτα το άλλο θέμα. Με τον μέτοχο τον Νάσο Θανόπουλο, που δεν τον ξέρω προσωπικά, άρχισα πριν από 10 μέρες να συζητάμε. Αν δεν είχε υπάρξει η καθυστέρηση από το Μάιο, θα είχε λυθεί σήμερα το θέμα».

Ο αποκλεισμός και ο Νοτιάς
Κλείνοντας ο κ.Παπαδημητρίου αποκάλυψε ότι μιλούσε όλο το βράδυ με τον κ.Κοζώνη για τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, δεν θέλησε να μιλήσει για τον λόγο αποχώρησης του Νίκου Νοτιά ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα μετέχει στο Δ.Σ. της ΑΕΚ. «Δεν θα μετέχω στο διοικητικό σχήμα. Θέλω να βρίσκομαι εκεί που βρίσκομαι για την ΑΕΚ και να κάνω την κριτική μου» ανέφερε.

geon1

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
φίλε μου ο μπάγιεβιτς τα έχει χάσει. Πρέπει να φύγει όσο είναι καιρός ώστε να ηρεμήσει η ομάδα. Δεν εμπνέει τους παίκτες ,δεν το βλέπεις? και τις δύο φορές που έχει γυρίσει στην ΑΕΚ πήγαμε άπατοι. Το χειρότερο ξεκίνημα σεζόν από το 86'87. Οποιοσδήποτε άλλος προπονητής να ήταν ακόμα και ο μουρίνιο θα είχε εκδιωχθεί. Ελεος πια. Δεν μπορεί!!!! 
Ευθύνες και ασφαλώς έχει ο προπονητής της ΑΕΚ αλλά δε είναι μόνο αυτός το πρόβλημα. αυτή τη στιγμή στη περίπτωση της ΑΕΚ δεν ταιριάζει, ''αφού δε μπορούμε να διώξουμε όλους τους παίχτες διώχνουμε τον προπονητή'' .το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη διοίκηση ..εκεί πιστεύω πρέπει να ξυπνήσουν και όχι ο βάτραχος από τον πάγκο!

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
Ευθύνες και ασφαλώς έχει ο προπονητής της ΑΕΚ αλλά δε είναι μόνο αυτός το πρόβλημα. αυτή τη στιγμή στη περίπτωση της ΑΕΚ δεν ταιριάζει, ''αφού δε μπορούμε να διώξουμε όλους τους παίχτες διώχνουμε τον προπονητή'' .το μεγαλύτερο βάρος πέφτει στη διοίκηση ..εκεί πιστεύω πρέπει να ξυπνήσουν και όχι ο βάτραχος από τον πάγκο!
φίλε το θέμα είναι βαθύτερο. Ο Μπάγιεβιτς στην ΑΕΚ θέλει να είναι προπονητής- πρόεδρος-γραφείο τύπου.... Πρέπει να καταλάβει ότι ποτέ δεν πρόκειται να είναι στην ΑΕΚ όπως ήταν προ '96 και αυτό τον ενοχλεί.
Συμφωνώ ότι δεν υπάρχει Διοίκηση, αλλά εάν υπήρχε σοβαρή διοίκηση, θα είχε ήδη φύγει εδώ και καιρό. Δεν μπορεί να αγοράζει παίκτες μόνο από έναν μάνατζερ που είναι και κουμπάρος του. Δεν γίνεται, πως να το κάνουμε!!!

Επισκέπτης
να απελαθει παραυτα απο την ελλαδα ο σιχαμενος κωλοπουστας..
εχτες για αλλη μια φορα απεδειξε ποσο σκατοψυχος πουτανας γιος ειναι..
ποιος σοβαρος μανατζερ,σε ποια σοβαρη εταιρεια,βγαινει & κατηγορει τους υφισταμενους του???
σκατα στον ταφο του..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο κουάξ έχει ξεφύγει!Τώρα θυμήθηκε ότι του φταίνε 5 παίχτες!!!Ας τους έδιωχνε το καλοκαίρι  ο  ανεύθυνος!
Αυτός κουβάλησε Λεονάρντο ,Μάκο που δεν μπορούνε να διακριθούν ούτε με τον Θρασύβουλο! Εντάξει δεν του δώσανε 100εκ. μπάτζετ αλλά με τον Θρασύβουλο έπαιζες ρε κακομοίρη!Είναι ομάδα αυτό το πράγμα?
Πούλο και ο Σέρβος και πολλά από τα σαπάκια...αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται ιδιοκτήτης που θα ασχολείται πραγματικά!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom