Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (6 μέλη και 36 επισκέπτες)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ακου ναυαρχούκο...τ'αρχίδια μου μεγάλος είσαι... :thefinge:

Το γαμημένο το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου μ'έχει κηνυγήσει όσο καμία άλλη ομάδα και μ'εριξε με το στανιό στη Β' για να σώσει κουμπάρους και παραμάγαζα(βλέπε ΟΦΗ,Ιωνικο)επειδή δεν γίναμε ποτέ μαγαζάκι κανενός...και γι'αυτό είμαι 2 φορές περήφανος!!!

Την κλάψα που ρίχνετε εσείς και τα βαζέλια όμως γι'αυτό το κατεστημένο δεν την έχουμε ρίξει ποτέ εμείς οι παγουράδες...

Και αφού είσαι τόσο μεγάλος έλα στο Γιαννενάκι ρίξε 3 μπαλάκια και πάρε τους 3 βαθμούς...προς το παρών "μεγάλε" βολέψου με τ'αρχίδια μου και συνέχισε να κλαίς... :piss:
μενδρινος,ελευθεροπουλος τα γιαννενα ειναι γεματα γαυρους σου δωσαμε παιχνιδι στο καραισκακη στο κυπελλο,σκυλιαζεις μια ζωη με αεκ,παο ενω εμεις περναμε αερα
οντως εχεις δικιο δεν ειστε μαγαζακι το σουπερ μαρκετ μας ειστε

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Ακου ναυαρχούκο...τ'αρχίδια μου μεγάλος είσαι... :thefinge:
[size=18pt]Το γαμημένο το κατεστημένο[/size]
του ελληνικού ποδοσφαίρου μ'έχει κηνυγήσει όσο καμία άλλη ομάδα και μ'εριξε με το στανιό στη Β' για να σώσει κουμπάρους και παραμάγαζα(βλέπε ΟΦΗ,Ιωνικο)επειδή δεν γίναμε ποτέ μαγαζάκι κανενός...και γι'αυτό είμαι 2 φορές περήφανος!!!

Την κλάψα που ρίχνετε εσείς και τα βαζέλια όμως γι'αυτό το κατεστημένο δεν την έχουμε ρίξει ποτέ εμείς οι παγουράδες...

Και αφού είσαι τόσο μεγάλος έλα στο Γιαννενάκι ρίξε 3 μπαλάκια και πάρε τους 3 βαθμούς...προς το παρών "μεγάλε" βολέψου με τ'αρχίδια μου και συνέχισε να κλαίς... :piss:

Κλάααααααψεεεεεεεεε!!!!Χααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!!Καίλααααααααααααα!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
μενδρινος,ελευθεροπουλος τα γιαννενα ειναι γεματα γαυρους σου δωσαμε παιχνιδι στο καραισκακη στο κυπελλο,σκυλιαζεις μια ζωη με αεκ,παο ενω εμεις περναμε αερα
οντως εχεις δικιο δεν ειστε μαγαζακι το σουπερ μαρκετ μας ειστε
Η ΑΕΚ που έχει πάρει τον μισό Ολυμπιακό δηλ. τι είναι??? :uglystupid:

FACTORY OUTLET??? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Κλάααααααψεεεεεεεεε!!!!Χααχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!!![size=20pt]Καίλααααααααααααα[/size]!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Eίπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα... :2funny: :2funny: :2funny:

Που είναι οι υπόλοιποι B.Brothers να διαβάσουν τη μαλακία που έγραψες να σ'αρχίσουν τα καντήλια :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Επισκέπτης
την λαρισα..
βενετιδης-νταμπιζας-γιαννακοπουλος..

Επισκέπτης
απο φετος αρχισαμε να δινουμε τα σκουπιδια μας & στην ποα..

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Eίπε ο γαϊδαρος τον πετεινό κεφάλα... :2funny: :2funny: :2funny:

Που είναι οι υπόλοιποι B.Brothers να διαβάσουν τη μαλακία που έγραψες να σ'αρχίσουν τα καντήλια :thefinge: :thefinge: :thefinge:
Ουστ προδότη μας παρατησες.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Καλημέρα αδέλφια μου.
Καλημέρα ΑΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΚΚΚΚΚΚΚΚΚΑΑΑΑΑΡΡΡΡΡΡΡΡΡΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

Πάμε για το δύο στα δύο στα 2 επερχόμενα ντέρμπι,αρχής γενομένης από αύριο. :dancing:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Εγω απεχω απο την κουβεντα γιατι θα μου πεις παλι οτι εμφανιζομε στα τσιμπουκια

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ανακοίνωση

"Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τα εξής:
Ο Βασίλης Δημητριάδης αναλαμβάνει τη θέση του Γενικού Αρχηγού του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Ο Βασίλης Μπορμπόκης θα είναι ο υπεύθυνος για την παρακολούθηση των αντιπάλων της ομάδας.
Ο Ντίνος Παπαποστόλου θα εκτελεί καθήκοντα Αθλητικού Διευθυντή.
Η Αγγελική Αρκάδη αναλαμβάνει τη Διεύθυνση Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων.
Τέλος, ο Οικονομικός Διευθυντής Μιχάλης Δημαράκης αναλαμβάνει επιπλέον διοικητικές αρμοδιότητες".

:rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom