Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (4 μέλη και 36 επισκέπτες)

LIAKOSS

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
16
ΚΟΥΑΞ!
http://[URL unfurl="true"]www.richard-seaman.com/USA/States/Illinois/VoloBog/GrayTreeFrogOnBranch.jpg[/img[/URL]]
...με τον κώλο (μην ξεχνιόμαστε!)
[/quote]
Εσύ ποιον έχεις? Τον παιτέρη ή τον Χατζηχρήστο? Βγάλατε και γλώσσα!!!

21 Grams

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Ντούσαν, τι σου φταίμε γαμώ την πουτάνα μου και παίζεις με τα νεύρα μας!!! Την πέμπτη δεν τον βάζεις καθόλου και εχθές είναι ο καλύτερος παίκτης και τον βγάζεις στο 70΄. η ΑΕΚ πίεζε και πας να κρατήσεις το αποτέλεσμα από το 70'.
Ξύπνα Ντούσαν και γάμα τους γαύρους την Τετάρτη και τους Βάζελους.

Ρε, με τον Ηρακλή την προηγούμενη Κυριακή έπαιζε για μισή ώρα χωρίς επιθετικό. Με τον Ηρακλή μέσα στο ΟΑΚΑ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
-αντε ρε ντουσαν,το ακουπο αεκακι θα παει φανταρος
-ΦΦΦΦΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
:2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Καλημέρα βρεεεεεε!!!Τι κακια λύσσα ειναι αυτή Δευτεριάτικα και ασχολείστε με μας?Μεγάλη νίκη στο 90'ο ενας,ολική ανατροπή ελέω ΑΜΠΡΕΟΥ-ΗΜΑΡΤΟΝ ΑΜΠΑΛΕΕΕ!!-και Ντάκου ο άλλος,τι σκ@@τά θέλετε και μας τσιγκλάτε δεν μπορω να καταλάβω...Μήπως φοβάστε το ξυπνημα του Θηρίου?Μπαα,μέχρι να μαθουν τα σεντερ μπακ μας ο ενας τον άλλον,θα έχουμε πολλά ζειμπέκικα ακόμα!Α και ο βάτραχος να μαθει να κανει μια αλλαγη της προκοπής και να αφήσει το ροτέισον.Και μεσα σε όλα βγαίνει και το ΠΑΓΟΥΡΙ και κανει υψηλή ανάλυση του χθεσινού του αγώνα,αντι να πάει να φαει κανενα βατραχοπόδαρο!ΧΟΥ ΡΕ που θές και νίκες με τους Μεγάλους.Αντε ,μην αρχίσω τα καντηλια πρωί πρωί... :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Ανατρίχιασα ρε Ιοτά που θα ρίξεις και καντήλια... :badair:

Ολες κι όλες 3 φορές έχεις πάρει διπλό στα Γιάννενα... :piss: :piss:

Με τους Μεγάλους που λες,δεν έπαιξα ακόμα με'σένα έπαιζα κακομοίρογλου :thefinge: :thefinge: :thefinge:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Γιατί πόσες χρονιές έχεις παίξει στην Α΄Εθνική?  :2funny:
16

1-6-75:   ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-0
23-5-76: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-0
5-12-76: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1
27-11-77: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-0
28-1-79: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-1
11-11-79: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 3-2
14-12-80: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 3-1
23-5-82: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-2
6-2-83: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-1
15-1-84: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-0
3-11-85: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1
8-2-87: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-0
14-4-91: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 1-1
19-3-01: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 2-2
2-2-03: ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-2.

Ρούφα το καυλέτο του Κοντογουλίδη και κλάψε τώρα :thefinge: :thefinge: :thefinge: :piss: :piss: :piss:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ! :2funny:
Σου έχω πει να μην μεγαλοπιάνεσαι...εσύ θα πρέπει να ασχολείσαι με Εργοτέλη , Λεβαδειακό , Ατρόμητο κλπ που έχετε παρόμοιους στόχους! ;)
Ενώ εσύ έχεις γαμηθεί να σηκώνεις κούπες...  :jerking: :jerking: :jerking:

Σε ποια τάξη του δημοτικού πήγαινες όταν είδες τελευταία φορά πρωτάθλημα είπαμε??? :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Έχεις σπάσει όλα τα ρεκόρ! :2funny:
Σου έχω πει να μην μεγαλοπιάνεσαι...εσύ θα πρέπει να ασχολείσαι με Εργοτέλη , Λεβαδειακό , Ατρόμητο κλπ που έχετε παρόμοιους στόχους! ;)
Μην του μιλάς μωρε!!Μεγαλοπιάνεται και θα κακομάθει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παγουρακοοοοοοοο ΧΟΥΟΥΟΥΟΥ  ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Όλη τη βδομαδα βγαζεις γλώσσα,σωνεσαι απο τα παλτά μας και το βατραχο και κανεις και ..αναλυση του ματς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μην του μιλάς μωρε!!Μεγαλοπιάνεται και θα κακομάθει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παγουρακοοοοοοοο ΧΟΥΟΥΟΥΟΥ   ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Όλη τη βδομαδα βγαζεις γλώσσα,σωνεσαι απο τα παλτά μας και το βατραχο και κανεις και ..αναλυση του ματς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
εδω ρε ναυαρχε εσεις βγαζετε γλωσσα μετα τον περσινο τελικο οι βαγερος σε πειραξαν?
εχει μικρυνει και αλλο το αεκακι

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Μην του μιλάς μωρε!!Μεγαλοπιάνεται και θα κακομάθει!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παγουρακοοοοοοοο ΧΟΥΟΥΟΥΟΥ   ΡΕΕΕΕΕΕ!!!!! Όλη τη βδομαδα βγαζεις γλώσσα,σωνεσαι απο τα παλτά μας και το βατραχο και κανεις και ..αναλυση του ματς!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny::fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Όπως βλέπεις σταμάτησα...για το καλό του το κάνω...να μην εκτίθεται άλλο! :grin:

pain21

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
καλα εισαι τοσο βλακας?εβαλες το βιντεακι με το γκολ οφσαιντ και τις κωλοτουμπες του ατιτλου ντεμη να μας πεις οτι αδικηθηκες?
εγω με 9 σε γαμησα το μαιο ρε πουστρακι
Ρε συ φιλε. Με ποιο δικαιωμα με βριζεις προσωπικα? Αναφερθηκα εγω στο iq σου ή στον ανδρισμο σου καθολου? Τι πουστικη συμπεριφορα ειναι αυτη να με χαρακτηριζεις ετσι πισω απο ενα pc? Συνεχεια προκαλεις,βριζεις και προσβαλεις ανθρωπους. Το να σου τραβηξω και εγω μπινελικια απο δω μεσα ξερω και εγω. Αν εχεις κατι προσωπικο, αν ειπα κατι για σενα και σε ενοχλησε καποια στιγμη, στειλε μου pm να τα βρουμε. Οταν γραφω οποιαδηποτε προσωπικη μου αποψη εδω μεσα,μπορει να διαφωνεις αλλα δεν ανεχομαι να με βριζεις. Δε ξερω τι ψαχνεις,επιβεβαιωση ή τσαμπουκαδες,αλλα ηρεμησε μεγαλε,εδω μπαινουμε για το χαβαλε μας και μονο. Και μην υποτιμας και χαρακτηριζεις ποτε καποιον που δεν εχεις δει. Δε ξερεις τι υπαρχει πισω απο ενα nickname και ενα pc.
Δεν εισαι ο μοναδικος γαμαω εδω μεσα, αν με καταλαβαινεις...

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
εδω ρε ναυαρχε εσεις βγαζετε γλωσσα μετα τον περσινο τελικο οι βαγερος σε πειραξαν?
εχει μικρυνει και αλλο το αεκακι
Η ΑΕΚΑΡΑ φίλε δεν μικραίνει στις συνειδήσεις μας,αλλά τη μικραίνουν τα διάφορα λαμόγια στα ματια σας.Εμεις ειμαστε ισότιμοι σας-τα τελευταια χρονια,γιατι παλιότερα μας βλέπατε με το κυάλι!!-.Ο παγουράς από που κι ως που νταραβερίζεται με τους Μεγάλους δεν καταλαβαίνω.Του είπε κανείς ότι άμα βάλει ψηλοτάκουνα θα παρει και στην πραγματικότητα υψος????? :think: :think: :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Η ΑΕΚΑΡΑ φίλε δεν μικραίνει στις συνειδήσεις μας,αλλά τη μικραίνουν τα διάφορα λαμόγια στα ματια σας.Εμεις ειμαστε ισότιμοι σας-τα τελευταια χρονια,γιατι παλιότερα μας βλέπατε με το κυάλι!!-.Ο παγουράς από που κι ως που νταραβερίζεται με τους Μεγάλους δεν καταλαβαίνω.Του είπε κανείς ότι άμα βάλει ψηλοτάκουνα θα παρει και στην πραγματικότητα υψος????? :think: :think: :think:
Ένα τακούνι έχει σίγουρα ο πρώην πρόεδρος του!  :2funny:

Συνημμένα

• kougias1.jpg
    kougias1.jpg
    18,6 KB · Εμφανίσεις: 20

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε συ φιλε. Με ποιο δικαιωμα με βριζεις προσωπικα? Αναφερθηκα εγω στο iq σου ή στον ανδρισμο σου καθολου? Τι πουστικη συμπεριφορα ειναι αυτη να με χαρακτηριζεις ετσι πισω απο ενα pc? Συνεχεια προκαλεις,βριζεις και προσβαλεις ανθρωπους. Το να σου τραβηξω και εγω μπινελικια απο δω μεσα ξερω και εγω. Αν εχεις κατι προσωπικο, αν ειπα κατι για σενα και σε ενοχλησε καποια στιγμη, στειλε μου pm να τα βρουμε. Οταν γραφω οποιαδηποτε προσωπικη μου αποψη εδω μεσα,μπορει να διαφωνεις αλλα δεν ανεχομαι να με βριζεις. Δε ξερω τι ψαχνεις,επιβεβαιωση ή τσαμπουκαδες,αλλα ηρεμησε μεγαλε,εδω μπαινουμε για το χαβαλε μας και μονο. Και μην υποτιμας και χαρακτηριζεις ποτε καποιον που δεν εχεις δει. Δε ξερεις τι υπαρχει πισω απο ενα nickname και ενα pc.
νομιζα οτι ειχες ποσταρει εσυ το βιντεο
εχεις δικιο τα περνω πισω

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Είναι ξηγημένος ο Δωρητής,στο λέω εγώ αυτό... :thumbsup:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
4
Πόντοι
66
Ακου ναυαρχούκο...τ'αρχίδια μου μεγάλος είσαι... :thefinge:

Το γαμημένο το κατεστημένο του ελληνικού ποδοσφαίρου μ'έχει κηνυγήσει όσο καμία άλλη ομάδα και μ'εριξε με το στανιό στη Β' για να σώσει κουμπάρους και παραμάγαζα(βλέπε ΟΦΗ,Ιωνικο)επειδή δεν γίναμε ποτέ μαγαζάκι κανενός...και γι'αυτό είμαι 2 φορές περήφανος!!!

Την κλάψα που ρίχνετε εσείς και τα βαζέλια όμως γι'αυτό το κατεστημένο δεν την έχουμε ρίξει ποτέ εμείς οι παγουράδες...

Και αφού είσαι τόσο μεγάλος έλα στο Γιαννενάκι ρίξε 3 μπαλάκια και πάρε τους 3 βαθμούς...προς το παρών "μεγάλε" βολέψου με τ'αρχίδια μου και συνέχισε να κλαίς... :piss:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom