Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Απλά επειδή θέσανε το θέμα της εξάρας είπα να τα θυμηθούμε όλα! :grin:
παλι γαργαρα αυτα που γραφω,οκ γατε σε καταλαβαινω
υγ.γιατι δεν πηγες μωρη κοτα στα γιαννενα,φοβηθηκες τον βλαχο? :2funny: :2funny:  :zfuck:

Επισκέπτης
Και μιας και μιλάμε για τον Ποντίκη ορίστε και μια συνέντευξη που είχε δώσει σχετικά με την παράγκα κτλ:

www.sport-fm.gr/article/151696]http://www.sport-fm.gr/article/151696[/url]
& τι λεει ο τρυπας???
«Δεν σου έλεγε κανείς ότι πρέπει να βοηθήσεις κάποια ομάδα, αλλά ήξερες την περιρέουσα ατμόσφαιρα.>>
τα λοιπα ειναι προφασεις εν αμαρτιαις..
πες μας τωρα & για το χαρτινο..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Και μιας και μιλάμε για τον Ποντίκη ορίστε και μια συνέντευξη που είχε δώσει σχετικά με την παράγκα κτλ:

www.sport-fm.gr/article/151696]http://www.sport-fm.gr/article/151696[/url]
Ενα από τα παιχνίδια που έμεινε στην ιστορία είναι ο αγώνας κυπέλλου ΑΕΚ - Ολυμπιακού που έγινε στις 10/1/2001 και δεν τελείωσε ποτέ. Υπήρξε εισβολή οπαδών και η ΑΕΚ είχε μείνει με έξι παίκτες. Διαιτητής της συνάντησης, ο Δημήτρης Ποντίκης.... Τι είχε γίνει τότε;

- Τελείωσα το ημίχρονο με δύο κίτρινες κάρτες στον Πουρσανίδη και στο Ζήκο. Θα μπορούσα να τους έχω δείξει και δεύτερη κίτρινη. Βάζει το γκολ η ΑΕΚ στο 48' και μετά ο Ζήκος κάνει τάκλιν. Τότε υπήρχε η ατμόσφαιρα ότι όλοι παίζουν για τον Ολυμπιακό, ότι η ΑΕΚ έχει αδικηθεί στους αγώνες με τον Ολυμπιακό και μέσα στη Νέα Φιλαδέλφεια και δεν ήθελα να του βγάλω κάρτα παρότι το είδα. Τελικά έβγαλα κάρτα για διαμαρτυρία στον Ζε Ελίας. Μετά από δέκα λεπτά με τον ίδιο τρόπο μου διαμαρτυρήθηκε ο Ζήκος οπότε εκ των πραγμάτων ήμουν αναγκασμένος να του βγάλω δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και τότε ήρθε ο Νικολαΐδης και είπε ό,τι είπε και έγινε ό,τι έγινε...

- Ο Ντέμης τοποθετήθηκε μετά λέγοντας ότι σου είπε "γ... το σπίτι μου"...

- Δεν μου είπε αυτό. Μου είπε "γ... το σπίτι σου αν έχεις αρχ.... βγάλε μου κόκκινη κάρτα". Το έγραψα στο φύλλο αγώνα.

- Μένει η ΑΕΚ με εννέα και ο Ολυμπιακός με 11. Μετά τι γίνεται;

- Ισοφαρίζει ο Ολυμπιακός και στο 81' αρχίζουν οι παίκτες της ΑΕΚ να πέφτουν κάτω σαν τραυματίες.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Μόνο μας ευνόησε?! :2funny: Αφού ήταν δικός μας ο διαιτητής.Και ο Μητρόπουλος όταν έλεγε ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάει και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν,μπερδεύτηκε και αντί για την ΑΕΚ ανέφερε τον θρύλο.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Μόνο μας ευνόησε?! :2funny: Αφού ήταν δικός μας ο διαιτητής.Και ο Μητρόπουλος όταν έλεγε ο Ολυμπιακός και το Αιγάλεω να νικάει και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν,μπερδεύτηκε και αντί για την ΑΕΚ ανέφερε τον θρύλο.
διαβασε ρε παρλαπιπα τι λεει ο ποντικης για το συγκεκριμενο ματς

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ξέχασες και το κομμάτι που έλεγε δωρητή ότι μετά ένιωθε σαν να τίναξε το παιχνίδι στον αέρα.Για τις φάσεις του παιχνιδιού δεν θυμάμαι για να σου απαντήσω.Αν έχεις κάποιο λινκ να μου στείλεις για να τις δω οκ.Έχουν περασει και 10 χρόνια και φυσικό είναι να μην τις θυμάμαι.Πλέζουρ για το χάρτινο τι θες να ακούσεις?Τα έχεις ξανασυζητήσει με άλλους συναγωνιστές.Αν είναι να μου λες κλάψε και τέτοια συνέχεια και να μου ποστάρεις φωτος του Ριβάλντο που κλαίει με μαύρο δάκρυ να μου λείπει.Το παρλαπίπα τώρα το ειδα σπερματοδωρητή και στο επιστρέφω.Διάβασες επιλεκτικά ότι γούσταρες και μας το ποστάρεις.

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
παμε για νικη την τεταρτη να αναστρέψουμε το κλίμα  :rockon:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ξέχασες και το κομμάτι που έλεγε δωρητή ότι μετά ένιωθε σαν να τίναξε το παιχνίδι στον αέρα.Για τις φάσεις του παιχνιδιού δεν θυμάμαι για να σου απαντήσω.Αν έχεις κάποιο λινκ να μου στείλεις για να τις δω οκ.Έχουν περασει και 10 χρόνια και φυσικό είναι να μην τις θυμάμαι.Πλέζουρ για το χάρτινο τι θες να ακούσεις?Τα έχεις ξανασυζητήσει με άλλους συναγωνιστές.Αν είναι να μου λες κλάψε και τέτοια συνέχεια και να μου ποστάρεις φωτος του Ριβάλντο που κλαίει με μαύρο δάκρυ να μου λείπει.Το παρλαπίπα τώρα το ειδα σπερματοδωρητή και στο επιστρέφω.Διάβασες επιλεκτικά ότι γούσταρες και μας το ποστάρεις.
δες το βιντεο που εχει μπει και σχολιασα πριν

Επισκέπτης
να μας πεις οτι εισαι ηθικος πρωταθλητης..
καυλωνω οταν κλαιγοσαστε..
εισαστε το βιαγκρα μου..

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
ο νικολαιδης επεφτε χωρις επαφη?
ο ζηκος εκανε τακλιν με τα δυο ποδια?
ο βαιος  2funny 2funny 2funny εκανε φαουλ για κοκκινη?
το γκολ σας ηταν οφσαιντ?

Το είδα το βιντεάκι που σχολίασες.1)Για τον Νικολαίδη δεν μπορώ να πω ότι έπεφτε και σαν τον Καραγκούνη(χωρίς επαφή όπως λες)2)Κρατάω την φράση του σπίκερ που λέει ότι ο ζήκος κρίθηκε πολύ αυστηρά για τις δύο κίτρινες κάρτες.Και που έλεγε ότι πρώτα πήγε για μπάλα.3)Του Καραγιάννη το φάουλ ήταν για κόκκινη.Αν δεν κάνω λάθος ήταν μετά τις δύο κόκκινες σερί οπότε σκέψουν πόσοι διαιτητές θα έβγαζαν και 3η απευθείας.Δεν τον δικαιολογώ γιατί δεν την έδωσε.Ας του την έδινε και ας μην έδειχνε κόκκινη στον Ζήκο(και κατά συνέπεια στον Νικολαίδη).4)Το γκολ μας πιθανότατα ήταν οφσάιντ.

Για τον Ποντίκη δες και τα υπόλοιπα που λέει που εμμέσως παραδέχεται ότι ήταν μέρος της κλίκας(άρα μπήκε προκατειλλημένος στο γήπεδο)Αυτά και αρκετά σκαλίσαμε ένα ματς δεκαετίας.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Αν περιμένεις από μένα να κλαφτώ θα περιμένεις για πολύ ακόμα.Δες τον Τάκαρο που είσαι φαν του πως ήταν σαν κλαμμένο μουνί μετά από κάθε ήττα σας.Με σένα σοβαρά δεν πρόκειται να συζητήσω γιατί δεν ξέρεις και να πεις τίποτα εκτός από τις παπαριές σου που ποστάρεις κάθε μέρα.Να καυλώσεις με τις πορνοφωτογραφίες που ποστάρεις σε άλλα θρεντ(εκεί μάλιστα, σου βγάζω το καπέλο).Για το βιάγκρα αν σου σηκώνεται με εμάς που κλαιγόμαστε και όχι με κανά μουνάκι έχεις πρόβλημα.Καληνύχτα παιδιά και χάρηκα που τα είπαμε.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Το είδα το βιντεάκι που σχολίασες.1)Για τον Νικολαίδη δεν μπορώ να πω ότι έπεφτε και σαν τον Καραγκούνη(χωρίς επαφή όπως λες)2)Κρατάω την φράση του σπίκερ που λέει ότι ο ζήκος κρίθηκε πολύ αυστηρά για τις δύο κίτρινες κάρτες.Και που έλεγε ότι πρώτα πήγε για μπάλα.3)Του Καραγιάννη το φάουλ ήταν για κόκκινη.Αν δεν κάνω λάθος ήταν μετά τις δύο κόκκινες σερί οπότε σκέψουν πόσοι διαιτητές θα έβγαζαν και 3η απευθείας.Δεν τον δικαιολογώ γιατί δεν την έδωσε.Ας του την έδινε και ας μην έδειχνε κόκκινη στον Ζήκο(και κατά συνέπεια στον Νικολαίδη).4)Το γκολ μας πιθανότατα ήταν οφσάιντ.

Για τον Ποντίκη δες και τα υπόλοιπα που λέει που εμμέσως παραδέχεται ότι ήταν μέρος της κλίκας(άρα μπήκε προκατειλλημένος στο γήπεδο)Αυτά και αρκετά σκαλίσαμε ένα ματς δεκαετίας.
λεει οτι ο ζηκος επρεπε να φαει κοκκινη πιο νωρις και δεν την εδωσε γιατι υπηρχε ατμοσφαιρα περι αδικιας της αεκ και θα τιναζε το ματς στον αερα
του ντεμη ηταν απευθειας κοκκινη με αυτα που ειπε
συμφωνω για το σκαλισμα και το αφηνω

Επισκέπτης
Αν περιμένεις από μένα να κλαφτώ θα περιμένεις για πολύ ακόμα.Δες τον Τάκαρο που είσαι φαν του πως ήταν σαν κλαμμένο μουνί μετά από κάθε ήττα σας.Με σένα σοβαρά δεν πρόκειται να συζητήσω γιατί δεν ξέρεις και να πεις τίποτα εκτός από τις παπαριές σου που ποστάρεις κάθε μέρα.Να καυλώσεις με τις πορνοφωτογραφίες που ποστάρεις σε άλλα θρεντ(εκεί μάλιστα, σου βγάζω το καπέλο).Για το βιάγκρα αν σου σηκώνεται με εμάς που κλαιγόμαστε και όχι με κανά μουνάκι έχεις πρόβλημα.Καληνύχτα παιδιά και χάρηκα που τα είπαμε.
εχω προβλημα αλλα μου το λυνετε εσεις,οποτε ολα οκ..

gastez

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
8
Πόντοι
1.290
αμα ο γαυρος ειναι ξυπνιος και παιξει με 2 επιθετικούς θα μας ξεπατώσει.τα σεντερ μπακ μας κουτουλανε μεταξι τους.αρε κυργιακο...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
υγ.γιατι δεν πηγες μωρη κοτα στα γιαννενα,φοβηθηκες τον βλαχο? :2funny: :2funny:  :zfuck:
Δυστυχώς χάλασε για σοβαρό λόγο!
Τώρα που το ξανασκέφτομαι όμως...καλύτερα που δεν ανέβηκα...αν μου έλεγε face to face ότι ήταν άτυχος δεν θα άντεχα!  :s&m_1:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ μετά το τέλος του αγώνα έλεγε για την φάση του 1-1 στους συμπαίκτες του «Του φώναξα του Αρτσε ότι είμαι πίσω του για να διώξω την μπάλα. Επρεπε να με ακούσει και να με αφήσει. Ημουν σε καλύτερη θέση από αυτόν».
Από την άλλη, ο Αρτσε προσπαθούσε να εξηγήσει (στους συμπατριώτες του κυρίως) ότι δεν έβλεπε πίσω του τον συμπαίκτη του και πίστευε ότι θα διώξει σωστά την μπάλα... Κάτι που δεν έγινε τελικά και η ΑΕΚ δέχθηκε ένα αστείο τέρμα από τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Αυτά παθαίνεις όταν κάνεις μεταγραφές στις 31 Αυγούστου και οι αμυντικοί σου δεν έχουν ξαναπαίξει μαζί...

alexandros1976

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Ο Πριγκηψ του Ποδονιφτη...
Σωτηρ της Αδεκαρας....
barbaro2782full.jpg

neretva1.png