Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (5 μέλη και 16 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αφήστε το αυτό το παιχνίδι γαύροι...θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι που θα θέλατε να ξεχαστεί!!!  ;)

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Πρώτος ο πλέζουρ το έβαλε δωρητή, και μετά ο pain μια χαρά του απάντησε.Παιδιά σε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι με τις απίστευτες πουστιές του γαύρου δεν ήταν διαιτητής ο τρομερός Ποντίκης?Η θυμάμαι λάθος?Φοβερό παιχνίδι.Και στο κύπελο που μας γαμήσατε 6-1 και που το έχουν σημαία οι απανταχού γαύροι για να καταλάβετε το γκολ το έβαλε ο Κωστής για την αεκάρα(μπορεί και να κάνω λάθος πάλι).Το σίγουρο είναι ότι έιχαμε κατεβάσει τα τριτοδεύτερα και εμείς δεν είμαστε Γιουβέντους να σας χύνουμε στην μάπα με 7αρες με του αναπληρωματικούς.

Επισκέπτης
Πρώτος ο πλέζουρ το έβαλε δωρητή, και μετά ο pain μια χαρά του απάντησε.Παιδιά σε εκείνο το αλησμόνητο παιχνίδι με τις απίστευτες πουστιές του γαύρου δεν ήταν διαιτητής ο τρομερός Ποντίκης?Η θυμάμαι λάθος?Φοβερό παιχνίδι.Και στο κύπελο που μας γαμήσατε 6-1 και που το έχουν σημαία οι απανταχού γαύροι για να καταλάβετε το γκολ το έβαλε ο Κωστής για την αεκάρα(μπορεί και να κάνω λάθος πάλι).Το σίγουρο είναι ότι έιχαμε κατεβάσει τα τριτοδεύτερα και εμείς δεν είμαστε Γιουβέντους να σας χύνουμε στην μάπα με 7αρες με του αναπληρωματικούς.
γιατι η πρωτη φορα ηταν που σου εριξα 6 μωρη κατατρεγμενη προσφυγοπουλα???
αντε κλαψτε παρακατω ρε..
την τεταρτη παλι πουτσα θα φατε..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Αφήστε το αυτό το παιχνίδι γαύροι...θα έπρεπε να είστε οι πρώτοι που θα θέλατε να ξεχαστεί!!!  ;)
ο νικολαιδης επεφτε χωρις επαφη?
ο ζηκος εκανε τακλιν με τα δυο ποδια?
ο βαιος  :2funny: :2funny: :2funny: εκανε φαουλ για κοκκινη?
το γκολ σας ηταν οφσαιντ?
φαγατε 6 μετα απο λιγο καιρο για πλακα?
σε γαμησα με 9 το μαιο για το κυπελλο?
απαντησε μου γατε,μηπως επεσα κατω οταν ο κακος με αφηνε με 9 το μαιο και ενω δεν εχει δωσει πεναλτι στον ντερμπισαιρ και κοκκινη στην σωτηρουλα απο το 30?
οχι συνεχισα και σε γαμησα γιατι ημουν καλυτερος

Επισκέπτης
απαντησε μου γατε,μηπως επεσα κατω οταν ο κακος με αφηνε με 9 το μαιο και ενω δεν εχει δωσει πεναλτι στον ντερμπισαιρ και κοκκινη στην σωτηρουλα απο το 30?
ενω χαναμε με 2-0 απο το 8(αν θυμαμαι καλα)..

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Αυτό το παιχνίδι είναι από τις μεγαλύτερες ντροπές του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό βαραίνει αποκλειστικά την ιστορία της ομάδας σου!
6 φάγαμε για πλάκα με τα δευτερότριτα,έτσι?
Δεν με γάμησες ποτέ με 9...κέρδιζες και έφαγες ένα γκολ και πήγαμε στην παράταση!Και καλύτερος δεν ήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ενω χαναμε με 2-0 απο το 8(αν θυμαμαι καλα)..
ξερουν ποσο δικιο εχω σε αυτα που ειπα
γνωστοι μου αεκτζηδες ομολογησαν οτι μετα απο τετοιο ματς δεν προκειται να μας νικησουν ποτε,μια ζωη κλαψα και ηττοπαθεια

Επισκέπτης
Αυτό το παιχνίδι είναι από τις μεγαλύτερες ντροπές του Ελληνικού ποδοσφαίρου και αυτό βαραίνει αποκλειστικά την ιστορία της ομάδας σου!
Δεν με γάμησες ποτέ με 9...κέρδιζες και έφαγες ένα γκολ και πήγαμε στην παράταση!Και καλύτερος δεν ήσουν στο συγκεκριμένο παιχνίδι...
ρεεεεεεεεεε..λιγο ντροπη ρεεεεεεεεε..
εχανα με 2-0 απο το 8'???

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
απαντησε μου ενα ενα  τα πρωτα που εκανες γαργαρα
πες μου ποια ηταν τα δευτεροτριτα σου και ποσα γκολ εφαγες εκεινη τη χρονια στα μεταξυ μας παιχνιδια
στον τελικο ησουν καλυτερος για 10 λεπτα μετα ειχε πουτσα

Επισκέπτης
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεε..
dusan_tencate_sadtimes.jpg

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Ξέρω, κλάμα και πούτσα.Πες και κάτι καινούριο.Μου έριξες 6 και στο πρωτάθλημα του 79-80.Πριν ενάμισι χρόνο φάγατε 4.Και?Όλες οι ομάδες έχουν αρπάξει ψωλές και η δική σου δεν είναι εξαίρεση.Για το ματς της τετάρτης επιφυλάσσομαι.Μπορεί και να την φάμε, μπορεί και να την φάτε.Δεν μιλάω από πριν για νίκη της ΑΕΚάρας.Άμα χάσετε θα πεταχτείς πάλι σαν την πούτσα σε καμιά νίκη της ομαδάρας σου μόνο.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
απαντησε μου ενα ενα  τα πρωτα που εκανες γαργαρα
πες μου ποια ηταν τα δευτεροτριτα σου και ποσα γκολ εφαγες εκεινη τη χρονια στα μεταξυ μας παιχνιδια
στον τελικο ησουν καλυτερος για 10 λεπτα μετα ειχε πουτσα
Ρε αδελφέ μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες σφαγές και έχετε τα μούτρα να το κουβεντιάζετε ακόμα?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Ξέρω, κλάμα και πούτσα.Πες και κάτι καινούριο.Μου έριξες 6 και στο πρωτάθλημα του 79-80.Πριν ενάμισι χρόνο φάγατε 4.Και?Όλες οι ομάδες έχουν αρπάξει ψωλές και η δική σου δεν είναι εξαίρεση.Για το ματς της τετάρτης επιφυλάσσομαι.Μπορεί και να την φάμε, μπορεί και να την φάτε.Δεν μιλάω από πριν για νίκη της ΑΕΚάρας.Άμα χάσετε θα πεταχτείς πάλι σαν την πούτσα σε καμιά νίκη της ομαδάρας σου μόνο.
Και αυτοί έχουνε φάει 6 αλλά το ξεχνάνε...

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Ρε αδελφέ μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες σφαγές και έχετε τα μούτρα να το κουβεντιάζετε ακόμα?
που ηταν η σφαγη ρε γατε?εσυ αν ησουν ο ποντικης και σου εβριζε το σπιτι ο κοντος θα τον απεβαλλες?τον βαιο που ηταν μυρωδιας και επεφτε σαν δρεπανι θα τον απεβαλλες?ο ζηκος δεν εκανε τακλιν με 2 ποδια?
το γκολ σας δεν ηταν οφσαιντ?
πως γινεται να λες για σφαγη οταν εχεις ευννοηθει σε τοσες φασεις?

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Το ξέρω φίλε ότι έχουν αρπάξει και αυτοί 6 αλλά τι νόημα έχει να τα συζητάμε ποιος έριξε 6άρα σε ποιον?Μαλακίες για να βρίζουμε ο ένας τον άλλο είναι.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Το ξέρω φίλε ότι έχουν αρπάξει και αυτοί 6 αλλά τι νόημα έχει να τα συζητάμε ποιος έριξε 6άρα σε ποιον?Μαλακίες για να βρίζουμε ο ένας τον άλλο είναι.
Απλά επειδή θέσανε το θέμα της εξάρας είπα να τα θυμηθούμε όλα! :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom