Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)
OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
πες την αλήθεια μωρή αδέρφω,ταχα μου σου κοκορευόμουν στο τηλ. :birdman:
'ελα κι εσύ και ο ταλος να μου κλασετε τον τσόκο... :pipa1:

Μέτριο ματς και από τις 2 ομάδες με πολλά λάθη εκατέρωθεν...
Ξεκόλα κ. Παράσχο μ'αυτό τον ανεκδιήγητο Μπακαγιόκο που θέλει 10 φάσεις για να βάλει ένα γκολ και αν το βάλει :jerking:

Ας είναι καλά ο Βαγγέλαρος που το παστέλωσε σε ανύποπτο χρόνο κι ενώ μόλις είχαμε μείνει με 10 (ελέω Ντιμπαλά :jerking:) και σώσαμε τα προσχήματα...

Οσο άτυχοι ήμασταν στο 1ο τόσο τυχεροί ήμασταν στο 2ο ημίχρονο...

ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΠΑΚΑΓΙΟΚΟ :headbang:
Δε λες κι ευχαριστώ που σ'εσωσε το ΑΜΠΑΛΟ ΠΑΛΤΟ ΑΡΣΕ βγάζεις γλώσσα κι απο πάνω???????Όλο λόγια λόγια και μετα σου φταίει ο Μπακαγιόκο και το μπαγιόκο!!!Αντε να σε δω πώς θα ανοίξεις τα μπουτακια σου στους άλλους δυο....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Εγω να ρωτήσω κάτι,ο προπονηταράς μας είχε το Μπλάνκο ενα ημίχρονο έξω?Και στο καπάκι βγάζει το σκόρερ και δημιουργό τόσων ασιστ Νέμεθ??Για να βάλει ποιον?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Εγω να ρωτήσω κάτι,ο προπονηταράς μας είχε το Μπλάνκο ενα ημίχρονο έξω?Και στο καπάκι βγάζει το σκόρερ και δημιουργό τόσων ασιστ Νέμεθ??Για να βάλει ποιον?? :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
αυτο σε πειραξε το οτι εχει καθαρισει τον τζιμπουρ που του εχει κανει πολεμο νευρο αν και στην προετοιμασια ηταν απο τους καλυτερους και ελεγε οτι ψαχνουμε να τον δωσουμε αυτο δε λεει τιποτα. και μετα φταιει το κωλοπαιδο ο τζιμπουρ :jerking: :jerking:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Οσο άτυχοι ήμασταν στο 1ο τόσο τυχεροί ήμασταν στο 2ο ημίχρονο...
Που ήσουν άτυχος ρε τσοπάνη στο πρώτο ημίχρονο?  :idiot:
Πες ένα ευχαριστώ στα γίδια μας που κουτουλίσανε , ένα ευχαριστώ στα δοκάρια σου , ένα ευχαριστώ στον βάτραχο για τα πειράματα που έκανε...και παρακάλα να μείνεις στην κατηγορία! :birdman:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
αυτο σε πειραξε το οτι εχει καθαρισει τον τζιμπουρ που του εχει κανει πολεμο νευρο αν και στην προετοιμασια ηταν απο τους καλυτερους και ελεγε οτι ψαχνουμε να τον δωσουμε αυτο δε λεει τιποτα. και μετα φταιει το κωλοπαιδο ο τζιμπουρ :jerking: :jerking:
Στον ξαναδίνουμε και τσαμπα  αν θες....

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Που ήσουν άτυχος ρε τσοπάνη στο πρώτο ημίχρονο?  :idiot:
Πες ένα ευχαριστώ στα γίδια μας που κουτουλίσανε , ένα ευχαριστώ στα δοκάρια σου , ένα ευχαριστώ στον βάτραχο για τα πειράματα που έκανε...και παρακάλα να μείνεις στην κατηγορία! :birdman:
Ετσι ειναι ρε γατε δεν το ξερεις?Σηκωθηκανε τα ραπανακια και βαρανε το μαναβη!!!!ΧΟΥ ΡΕ ΠΑΓΟΥΡΙΑ!! :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Επισκέπτης
Δεν εχω.Αλλά ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ δεν θέλω...Είναι το μόνο που συμφωνώ με το βάτραχο....
αφου αυτο σας εχουν περασει και το τρωτε!!!!! ειναι τυχαιο που που που ο πριγκηπας δεν θελει παιχτες προσωπικοτητες και που του λενε και καμια κουβεντα!!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
33
Πόντοι
366
Δεν εχω.Αλλά ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ δεν θέλω...Είναι το μόνο που συμφωνώ με το βάτραχο....
Έτσι είναι...εγώ δυστυχώς το φώναζα πριν καν έρθει στην ΑΕΚ!Ας βρούνε τουλάχιστον μια ομάδα να τον δώσουμε δανεικό μήπως και μετριάσουμε την οικονομική χασούρα!

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
αφου αυτο σας εχουν περασει και το τρωτε!!!!! ειναι τυχαιο που που που ο πριγκηπας δεν θελει παιχτες προσωπικοτητες και που του λενε και καμια κουβεντα!!!!!!
Απο μπαλλα ξερεις?Παρακολουθείς ποδοσφαιρο να σου αναφερω ονοματα που λογω χαρακτηρα πατώσανε και παιζανε Γ και Δ κατηγορίες?Τι να κανουμε μαλακας ξε-μαλακας,τον εχουμε προπονητή και αυτος ειναι το αφεντικό.Όχι το καθε καυλοραπανο που την ειδε Μεσι..

Επισκέπτης
Απο μπαλλα ξερεις?Παρακολουθείς ποδοσφαιρο να σου αναφερω ονοματα που λογω χαρακτηρα πατώσανε και παιζανε Γ και Δ κατηγορίες?Τι να κανουμε μαλακας ξε-μαλακας,τον εχουμε προπονητή και αυτος ειναι το αφεντικό.Όχι το καθε καυλοραπανο που την ειδε Μεσι..
περιμενω να μαθω τωρα. αλλα αν καποιοι δωσανε 3εκ για αυτο το καυλοραπανο τοτε εχετε προβλημα. αλλα ακομα και αν δεν τον ηθελε γιατι δεν το πουλαγε το καλοκαιρι και τον εβαζε και επαιζε και ηταν και ο καλυτερος και ο μονος που σκοραρε. και ξαφνικα θυμηθηκε τελη αυγουστου οτι δεν τον θελει!!!!!! εσυ αν ησουν παιχτης πως θα αντιδρουσες;

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
περιμενω να μαθω τωρα. αλλα αν καποιοι δωσανε 3εκ για αυτο το καυλοραπανο τοτε εχετε προβλημα. αλλα ακομα και αν δεν τον ηθελε γιατι δεν το πουλαγε το καλοκαιρι και τον εβαζε και επαιζε και ηταν και ο καλυτερος και ο μονος που σκοραρε. και ξαφνικα θυμηθηκε τελη αυγουστου οτι δεν τον θελει!!!!!! εσυ αν ησουν παιχτης πως θα αντιδρουσες;
Τι ψαχνεις να βρεις πως τον πήραμε...ΚΟΡΟΙΔΟ μας επιασε ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ακόμα να τα καταλάβεις?Πώς θα αντιδρούσα εγω?Πάντως όχι με τετοιο τρόπο ετσι ωστε να κανω ανω κατω τα αποδυτηρια.Ξέρω απο μεσα τι γινεται,μου τα λεει ο Γιαννακης ο Αραμπατζης.Πίστεψε με,ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕΓΑΛΟ ειναι το τυπακι..

Επισκέπτης
Τι ψαχνεις να βρεις πως τον πήραμε...ΚΟΡΟΙΔΟ μας επιασε ο ΤΣΑΚΙΡΗΣ ακόμα να τα καταλάβεις?Πώς θα αντιδρούσα εγω?Πάντως όχι με τετοιο τρόπο ετσι ωστε να κανω ανω κατω τα αποδυτηρια.Ξέρω απο μεσα τι γινεται,μου τα λεει ο Γιαννακης ο Αραμπατζης.Πίστεψε με,ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ ΜΕΓΑΛΟ ειναι το τυπακι..
τωρα αν φτανουμε να λεμε οτι δεν ειναι καλος παιχτης τη να πω!!! βλεπουμε διαφορετικα τη μπαλα. αλλα αφου τα ξερεις τοσο καλα γιατι δεν λες οτι και ο σερβος τον πολεμαει απο περσι; και αν δεν του εκανε ας τον εδιωχνε τον ιουνιο και οχι να φτανει ο αυγουστος και να του λεει δεν σε θελω. αυτο λεγεται πουστια.

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
τωρα αν φτανουμε να λεμε οτι δεν ειναι καλος παιχτης τη να πω!!! βλεπουμε διαφορετικα τη μπαλα. αλλα αφου τα ξερεις τοσο καλα γιατι δεν λες οτι και ο σερβος τον πολεμαει απο περσι; και αν δεν του εκανε ας τον εδιωχνε τον ιουνιο και οχι να φτανει ο αυγουστος και να του λεει δεν σε θελω. αυτο λεγεται πουστια.
Δεν ειπα ότι δεν ειναι καλός παικτης...Απλά υπερτιμημένος.Και ο βατραχος δεν ειναι κανενας Αγιος,αλλα επαναλαμβάνω ότι εδω εχει δικιο..Κατ'εμέ φυσικα...

Επισκέπτης
Δεν ειπα ότι δεν ειναι καλός παικτης...Απλά υπερτιμημένος.Και ο βατραχος δεν ειναι κανενας Αγιος,αλλα επαναλαμβάνω ότι εδω εχει δικιο..Κατ'εμέ φυσικα...
ουτε ο τζιμπουρ ειναι αγιος αλλα ετσι οπως φερθηκε ο σερβος λογικο ειναι να τα πηρε στο κρανιο. και θα σε ρωτησω και κατι αλλο ξερεις πολλους καλυτερους επιθετικους να παιζουν στην ελλαδα τουλαχιστον;

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
ειναι βεβαια γνωστο ποσο εκτιμαει ο ακατονομαστος οσους ξερουν 2 δραμια τοπι παραπανω απο τους υπολοιπους...επομενος ο σκοκο....ιδανικοι παιχτες για αυτον ειναι ο μαντουκα(ισως ο μοναδικος βραζιλιανος που δεν κατεχει το τοπι) ο αμπονσα(που τον κουβαλαγε σε οποια ομαδα πηγαινε) και νεος αμπονσα....ο γιαχιτς.....και βεβαια το ινδαλμα των νεοκοπων αεκτζηδων...Μπλανκο....οσοι ειστε πανω απο τα 40 εχεται δει πιο ΑΜΠΑΛΟ φορ στην ΑΕΚ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom