Νέα

Ρε μόνο η χανούμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 117K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

SANIM

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2006
Κριτικές
10
Like
1.397
Πόντοι
2.537
απο τον μαντουκα.....για αρχη

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
Καθε υγιεις φιλαθλος ηταν με την ΑΕΚ εχθες....
Αφου ανεκαθεν, καθε ηττα του Ολυμπιακου ειναι μια ανασα του Ελληνικου ποδοσφαιρου
θα αργησει πολυ να ανασανει το ελληνικο ποδοσφαιρο....με αντισφυξιογονες μασκες θα κυμλοφορουν οι υγιεις φιλαθλοι στα συλαλητηρια για να φυγει ο τσιγκερ και να ρθει ο βγενο,η για να μπουνε οι ομαδες τους στα αρθρα 44 45 46
τουλαχιστον γλιτωσαμε απο τα μαυρα φιδια της κρητης.....

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Καθε υγιεις φιλαθλος ηταν με την ΑΕΚ εχθες....
Αφου ανεκαθεν, καθε ηττα του Ολυμπιακου ειναι μια ανασα του Ελληνικου ποδοσφαιρου
Ας μιλάμε καλύτερα για πουτάνες που τα πορνοένστικτά μας συμφωνούν, γιατί θα διαφωνήσουμε  :2funny:

spiderdom

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
240
Πόντοι
5.175
και η μπαλα πουτανα ειναι :cheesy: :cheesy: :cheesy: μακαρι το σαιτ να ηταν μονο για τον αγοραιο ερωτα και να γραφανε μονο οσοι ειχαν το ιδιο χομπι,ανεξαρτητα με τι ομαδα ειναι ο καθενας πρεπει μεσα στο σαιτ να περιορισουμε τις κοντρες για αλλο λογο ειμαστε εδω.ΑΤΙΜΗ ALEXA.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τωρα που περασε η υπερενταση.....για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του πριγκιπα θα πουμε τιποτα?
Έκανε λάθη αλλά όταν νικάς 3-2 στο 90φεύγα δεν χρειάζεσαι τον προπονητή για να καταλάβεις ότι πρέπει να κρύψεις την μπάλα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.314
Πόντοι
22.785
καλημερα λατρεμενα χανουμια......................
το χθες ητανε χθες......εφυγε και μαζι και τα λαθη.

εμπρος της ΑΕΚ παληκαρια................

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
δεν βλεπω τπτ ερημια... :grin:

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Α ρε αεκ μονο πικρα ποτιζεις τον κοσμο σου... μα ουτε ενα λεπτο δεν μπορουσαν να κρατησουν  :headbang:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ο Νικολακόπουλος στον Σούπερ Σωκράτης Φμ χτυπιέται για την διαιτησία στο χθεσινό ματς!
Η αρρώστεια σε όλο της το μεγαλείο... :jerking:

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ο Νικολακόπουλος στον Σούπερ Σωκράτης Φμ χτυπιέται για την διαιτησία στο χθεσινό ματς!
Η αρρώστεια σε όλο της το μεγαλείο... :jerking:

Tον πειραζε που κρατησε 15 δευτερολεπτα παραπανω στο 1ο ημιχρονο της παρατασης. Ξεχασε να μας πει ομως ποσα λεπτα ειχε δειξει στο 2ο ημιχρονο, γιατι ο γαυρος εκανε το 3-3 στο 96!!
Ειχε δειξει 6??

pipinomaniac

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Like
144
Πόντοι
16
Δηλωση Κυριακου

«Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα νου να κατακτήσουμε το κύπελο. Ένα τρόπαιο που θέλαμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς, ο νέος τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να παλέψω για αυτό μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για μένα, η ένταση και η δραματική εξέλιξη του αγώνα μετά την αποχώρησή μου με επηρέασε ώστε να ξεπεράσω τα όρια που έχω ορίσει για τον εαυτό μου και που δε συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου στο μέλλον να παρασυρθεί από τέτοιου είδους καταστάσεις».

Ευτυχως,εστω και τη τελευταια στιγμη,καταλαβε οτι τετοιες ΕΜΕΤΙΚΕΣ συμπεριφορες ΔΕΝ ταιριαζουν σε ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται "Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες".
Γιατι ολες οι συμπεριφορες εχουν και ενα οριο....
Βεβαια τις 5 αγωνιστικες τιμωρια δεν τις γλυτωνει,αλλα τουλαχιστον ευχομαι να "εβαλε μυαλο" και να μη μεινει μονο "στα λογια" της δηλωσης του...

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Tον πειραζε που κρατησε 15 δευτερολεπτα παραπανω στο 1ο ημιχρονο της παρατασης. Ξεχασε να μας πει ομως ποσα λεπτα ειχε δειξει στο 2ο ημιχρονο, γιατι ο γαυρος εκανε το 3-3 στο 96!!
Ειχε δειξει 6??
Επίσης ξέχασε ότι δεν κράτησε καθόλου καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!Αλλά έτσι είναι όταν είσαι υπάλληλος δεν μπορείς να χαρείς ούτε τις επιτυχίες της ομάδας σου...

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Δηλωση Κυριακου

«Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα νου να κατακτήσουμε το κύπελο. Ένα τρόπαιο που θέλαμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς, ο νέος τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να παλέψω για αυτό μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για μένα, η ένταση και η δραματική εξέλιξη του αγώνα μετά την αποχώρησή μου με επηρέασε ώστε να ξεπεράσω τα όρια που έχω ορίσει για τον εαυτό μου και που δε συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου στο μέλλον να παρασυρθεί από τέτοιου είδους καταστάσεις».

Ευτυχως,εστω και τη τελευταια στιγμη,καταλαβε οτι τετοιες ΕΜΕΤΙΚΕΣ συμπεριφορες ΔΕΝ ταιριαζουν σε ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται "Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες".
Γιατι ολες οι συμπεριφορες εχουν και ενα οριο....
Βεβαια τις 5 αγωνιστικες τιμωρια δεν τις γλυτωνει,αλλα τουλαχιστον ευχομαι να "εβαλε μυαλο" και να μη μεινει μονο "στα λογια" της δηλωσης του...

Αντε να δουμε με το  Γκαλετι με τα βαρια αρχιδια, τι 8α γινει.......

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Επίσης ξέχασε ότι δεν κράτησε καθόλου καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!Αλλά έτσι είναι όταν είσαι υπάλληλος δεν μπορείς να χαρείς ούτε τις επιτυχίες της ομάδας σου...

Πλακα ειχε οταν ειπε οτι ο Κυριακος πηγε στο ντιογο και πανω στο κραξιμο που του εριχναν ο Καρπετ με τον Πανουτσο, πεταει ατακα ο Καρπετ " Ασε ρε Κωστα, σε λιγο θα μας πεις οτι σηκωσε το χερι για να δειξει τη μασχαλη του?"  :2funny: :2funny: :2funny:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.426
Πόντοι
366
και ο κηπουρος εκανε καποιες χειρονομιες προς το πεταλο των αεκτζηδων αφου σημειωσε το νικηφορο πεναλντι

Tavros21

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1

Στο 2-2 δε τον ειδες που πανυριζε χοροπηδωντας δειχνοντας οτι τα εχει βαρια? Στην τηλεοραση τον εχει σε σουπερ κοντινο πλανο...
Το παιζει μαγκας το ξωγαμο του λεμονη   :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom