You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Από που να αρχίσουμε???????
Hello Ναυαρχε !
Εχεις διαθεση να ασχοληθεις με ατομα που χανουν στην πορεια την εννοια "φιλαθλος" ?!?
θα αργησει πολυ να ανασανει το ελληνικο ποδοσφαιρο....με αντισφυξιογονες μασκες θα κυμλοφορουν οι υγιεις φιλαθλοι στα συλαλητηρια για να φυγει ο τσιγκερ και να ρθει ο βγενο,η για να μπουνε οι ομαδες τους στα αρθρα 44 45 46Καθε υγιεις φιλαθλος ηταν με την ΑΕΚ εχθες....
Αφου ανεκαθεν, καθε ηττα του Ολυμπιακου ειναι μια ανασα του Ελληνικου ποδοσφαιρου
τουλαχιστον γλιτωσαμε απο τα μαυρα φιδια της κρητης.....
Πουτανγαμών
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 198
- Like
- 468
- Πόντοι
- 2.950
Ας μιλάμε καλύτερα για πουτάνες που τα πορνοένστικτά μας συμφωνούν, γιατί θα διαφωνήσουμεΚαθε υγιεις φιλαθλος ηταν με την ΑΕΚ εχθες....
Αφου ανεκαθεν, καθε ηττα του Ολυμπιακου ειναι μια ανασα του Ελληνικου ποδοσφαιρου
και η μπαλα πουτανα ειναι μακαρι το σαιτ να ηταν μονο για τον αγοραιο ερωτα και να γραφανε μονο οσοι ειχαν το ιδιο χομπι,ανεξαρτητα με τι ομαδα ειναι ο καθενας πρεπει μεσα στο σαιτ να περιορισουμε τις κοντρες για αλλο λογο ειμαστε εδω.ΑΤΙΜΗ ALEXA.....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Έκανε λάθη αλλά όταν νικάς 3-2 στο 90φεύγα δεν χρειάζεσαι τον προπονητή για να καταλάβεις ότι πρέπει να κρύψεις την μπάλα...τωρα που περασε η υπερενταση.....για τα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ του πριγκιπα θα πουμε τιποτα?
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
καλημεραααα....
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Καλημέρα!καλημεραααα....
Από το βαζελοθρέντ πέρασες...σε περιμένουν κι εκεί!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
δεν βλεπω τπτ ερημια...
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Ο Νικολακόπουλος στον Σούπερ Σωκράτης Φμ χτυπιέται για την διαιτησία στο χθεσινό ματς!
Η αρρώστεια σε όλο της το μεγαλείο...
Tον πειραζε που κρατησε 15 δευτερολεπτα παραπανω στο 1ο ημιχρονο της παρατασης. Ξεχασε να μας πει ομως ποσα λεπτα ειχε δειξει στο 2ο ημιχρονο, γιατι ο γαυρος εκανε το 3-3 στο 96!!
Ειχε δειξει 6??
pipinomaniac
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2005
- Like
- 144
- Πόντοι
- 16
Δηλωση Κυριακου
«Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα νου να κατακτήσουμε το κύπελο. Ένα τρόπαιο που θέλαμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς, ο νέος τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να παλέψω για αυτό μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για μένα, η ένταση και η δραματική εξέλιξη του αγώνα μετά την αποχώρησή μου με επηρέασε ώστε να ξεπεράσω τα όρια που έχω ορίσει για τον εαυτό μου και που δε συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου στο μέλλον να παρασυρθεί από τέτοιου είδους καταστάσεις».
Ευτυχως,εστω και τη τελευταια στιγμη,καταλαβε οτι τετοιες ΕΜΕΤΙΚΕΣ συμπεριφορες ΔΕΝ ταιριαζουν σε ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται "Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες".
Γιατι ολες οι συμπεριφορες εχουν και ενα οριο....
Βεβαια τις 5 αγωνιστικες τιμωρια δεν τις γλυτωνει,αλλα τουλαχιστον ευχομαι να "εβαλε μυαλο" και να μη μεινει μονο "στα λογια" της δηλωσης του...
«Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να βοηθήσω την ομάδα νου να κατακτήσουμε το κύπελο. Ένα τρόπαιο που θέλαμε πολύ για να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς, ο νέος τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να παλέψω για αυτό μέχρι το τέλος. Δυστυχώς για μένα, η ένταση και η δραματική εξέλιξη του αγώνα μετά την αποχώρησή μου με επηρέασε ώστε να ξεπεράσω τα όρια που έχω ορίσει για τον εαυτό μου και που δε συνάδουν με την αθλητική μου παιδεία. Δεν θα επιτρέψω ποτέ ξανά στον εαυτό μου στο μέλλον να παρασυρθεί από τέτοιου είδους καταστάσεις».
Ευτυχως,εστω και τη τελευταια στιγμη,καταλαβε οτι τετοιες ΕΜΕΤΙΚΕΣ συμπεριφορες ΔΕΝ ταιριαζουν σε ανθρωπους που θελουν να αυτοαποκαλουνται "Επαγγελματιες ποδοσφαιριστες".
Βεβαια τις 5 αγωνιστικες τιμωρια δεν τις γλυτωνει,αλλα τουλαχιστον ευχομαι να "εβαλε μυαλο" και να μη μεινει μονο "στα λογια" της δηλωσης του...
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Επίσης ξέχασε ότι δεν κράτησε καθόλου καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!Αλλά έτσι είναι όταν είσαι υπάλληλος δεν μπορείς να χαρείς ούτε τις επιτυχίες της ομάδας σου...Tον πειραζε που κρατησε 15 δευτερολεπτα παραπανω στο 1ο ημιχρονο της παρατασης. Ξεχασε να μας πει ομως ποσα λεπτα ειχε δειξει στο 2ο ημιχρονο, γιατι ο γαυρος εκανε το 3-3 στο 96!!
Ειχε δειξει 6??
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Δηλωση Κυριακου
Αντε να δουμε με το Γκαλετι με τα βαρια αρχιδια, τι 8α γινει.......
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Επίσης ξέχασε ότι δεν κράτησε καθόλου καθυστερήσεις στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης!Αλλά έτσι είναι όταν είσαι υπάλληλος δεν μπορείς να χαρείς ούτε τις επιτυχίες της ομάδας σου...
Πλακα ειχε οταν ειπε οτι ο Κυριακος πηγε στο ντιογο και πανω στο κραξιμο που του εριχναν ο Καρπετ με τον Πανουτσο, πεταει ατακα ο Καρπετ " Ασε ρε Κωστα, σε λιγο θα μας πεις οτι σηκωσε το χερι για να δειξει τη μασχαλη του?"
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
τι εκανε???Αντε να δουμε με το Γκαλετι με τα βαρια αρχιδια, τι 8α γινει.......
Tavros21
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τι εκανε???
Στο 2-2 δε τον ειδες που πανυριζε χοροπηδωντας δειχνοντας οτι τα εχει βαρια? Στην τηλεοραση τον εχει σε σουπερ κοντινο πλανο...
Το παιζει μαγκας το ξωγαμο του λεμονη
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 65