You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρε μόνο η χανούμα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 388 άτομα (0 μέλη και 388 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Mπράβο στην AEK. H ομάδα μου παίζει το πουλί της. Φαίνεται ότι αντί για έναν μαλάκα βουτυρόκωλο πρόεδρο, τώρα έχουμε πολλούς που κάνουν και δηλώσεις AKATAΛΛHΛEΣ για παράγοντες ομάδων. Mε μεγάλη μου χαρά λοιπόν βλέπω την ομάδα μου να παίρνει τα αρχίδια μου.
μάγκες συγχαρητήρια...αξίζατε την νίκη σήμερα.....εμείς είμαστε για τα μπάζα.....και πα΄λι μπράβο...
σλουυυυυυρπ,κλαψμας χρειαζόταν η σφαλιάρα...να κατέβουν απ το καλάμι.....ευτυχώς νωρίς..
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Τι σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι?????μάγκες συγχαρητήρια...αξίζατε την νίκη σήμερα.....εμείς είμαστε για τα μπάζα.....και πα΄λι μπράβο...
Υ.Γ.:Ερημιές στο Κότερο απόψε.......
Επισκέπτης
ΠAΣ MH ΓAYPOΣ EΛΛHNAΣ
Επισκέπτης
Kάτι γαυράκια βλέπω και μου έρχεται αναγούλα...
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
αντικειμενικος executiveMπράβο στην AEK. H ομάδα μου παίζει το πουλί της. Φαίνεται ότι αντί για έναν μαλάκα βουτυρόκωλο πρόεδρο, τώρα έχουμε πολλούς που κάνουν και δηλώσεις AKATAΛΛHΛEΣ για παράγοντες ομάδων. Mε μεγάλη μου χαρά λοιπόν βλέπω την ομάδα μου να παίρνει τα αρχίδια μου.
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
ανόρθωση?....σλουυυυυυρπ,κλαψ
Επισκέπτης
Άμα δεν είσαι αντικειμενικός τη σήμερον ημέρα τρως τις παραμύθες και φωνάζεις σε άδειες κερκίδες (τι λέω ο πούστης)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
έτσι είναι ωραίο...Τι σου έλεγα να κρατάς μικρό καλάθι?????
Υ.Γ.:Ερημιές στο Κότερο απόψε.......
το ποδόσφαιρο έχει ομορφιά επειδή δεν περιμένεις αυτό που βλέπεις.
αλλο εάν ο κρόκους εχει κανει όλη τη ελλάδα να μη βλέπει μπαλλα.
Οι γαύροι θέλουν να κερδίζουν χωρίς να κατεβαίνουν γήπεδο και οι λοιποί θέλουν να χάνει ο γαύρος ακόμα και εάν είναι 10 κλάσεις καλύτερος.
πρασινισες βλεπωΆμα δεν είσαι αντικειμενικός τη σήμερον ημέρα τρως τις παραμύθες και φωνάζεις σε άδειες κερκίδες (τι λέω ο πούστης)
dfwk
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 406
- Πόντοι
- 316
Τελικά μπήκαμε με το δεξί στο πρωτάθλημα. Δείξαμε σοβαρότητα, πειθαρχία και έναν τσαμπουκά που δεν τον είχαμε στα 2 παιχνίδια του uefa.
Κορυφαίοι ήταν όλοι η ομάδα αλλά πιστεύω ξεχώρισε η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητα του Μπλιάτσικα, Μπράβο στο παιδί.
Και φυσικά μπράβο στον Κόσμο μας....
Κορυφαίοι ήταν όλοι η ομάδα αλλά πιστεύω ξεχώρισε η αποφασιστικότητα και η δυναμικότητα του Μπλιάτσικα, Μπράβο στο παιδί.
Και φυσικά μπράβο στον Κόσμο μας....
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
ηπιες τιποτα και ηρεμησες?Δεν εισαι εριστικος/εμπρηστικος σημερα.Άμα δεν είσαι αντικειμενικός τη σήμερον ημέρα τρως τις παραμύθες και φωνάζεις σε άδειες κερκίδες (τι λέω ο πούστης)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για λόγο που δεν έχει σχέση με οπαδικά ρε κούνια μπέλα......πρασινισες βλεπω
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 67