Νέα

RAPIDSHARE !! Ντροπή σου ...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Ψωριάρης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Εδώ και μερικές μέρες  όταν δοκιμάζεις να κατεβάσεις ενα αρχείο από το Rapidshare , το πιο πιθανό είναι να δεις το ακόλουθο μήνυμα  :    File owner's public traffic exhausted.

Γιατί συμβαίνει αυτό ?  Απλούστατα γιατί το Rapidshare επέβαλε νέα πολιτική στο κατέβασμα ...  έχουμε δηλ.,
1gb για free users / day
30gb για paid users / day

Με λίγα λόγια , όταν  κατεβάζεις ενα αρχείο , ο όγκος του αφαιρείται από το διαθέσιμο traffic που έχει αυτός που ανέβασε το αρχείο ... δηλ. με το που κοινοποιείται κάποιο link τότε σχεδόν σε δευτερόλεπτα  έχει "φαγωθεί" όλο το διαθέσιμο όριο .
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις με το ντουφέκι ώστε να είσαι ο πρώτος που θα κατεβάσει ή να περιμένεις πότε θα γίνει reset ώστε να ξαναπροσπαθήσεις .  Προφανώς ανεδαφικά και τα δυο .
Η ουσία είναι πως πλέον το Rapidshare  διώχνει τους όποιους πελάτες έχουν απομείνει ... εδώ και δυο χρόνια περίπου υπήρχαν σωρηδόν αποχωρήσεις πελατών  από την εταιρεία και στροφή σε άλλους παρόχους  , προσωπικά για δικούς μου λόγους είχα παραμείνει . Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θα μας διώξουν όλους .
Κρίμα -  είμαι συνδρομητής πολλά χρόνια αλλά πλέον ξεχείλισε το ποτήρι , το Rapidshare προσκύνησε την RIAA και την MPAA  οπότε το μόνο που μπορούμε να τους ευχηθούμε είναι ένα :

ΚΑΛΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
κλεισε το ρουτερ και δοκιμασε με αλλη ip

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
Δεν περίμενα αλλαγή πολιτικής από το rapidshare. Κρίμα. Πλέον μόνο torrents.

Warkas

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2007
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
6
οι περισσότεροι κατεβάζουν από torrents. κάποιοι χρησιμοποιούν και το easybytez που είναι παρόμοιο με rapidshare αλλά πληρώνεις.

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Για να βάζουμε και πρόσωπο στο κείμενο , αυτή εδώ είναι η πρόεδρος του Rapid που σκαρφίστηκε αυτή την ιδέα ....

image-338989-galleryV9-hjch.jpg

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
ωραια φατσα μπες greek-best.com!

Δεν σε πιάνω , να μπω στο site να κάνω τι ? 
Το πρόβλημα είναι πως  θα κάνουμε  downloading και όχι  sites για να βρίσκουμε links.

Ο συνάδελφος Warkas μίλησε για torrents .
Αλλη πρόταση ?

?Ainigma?

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2010
Κριτικές
12
Like
91
Πόντοι
606
Τέρμα αντιεμπορική φάτσα η πρόεδρος.
Εγώ μετά από 2 έτη συνδρομής την παράτησα την rapidshare πριν 2 χρόνια, όταν δηλαδή άρχισε να μας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Καιρός να το κάνουν και άλλοι.

Bamboletta

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Δεν σε πιάνω , να μπω στο site να κάνω τι ? 
Το πρόβλημα είναι πως  θα κάνουμε  downloading και όχι  sites για να βρίσκουμε links.

Ο συνάδελφος Warkas μίλησε για torrents .
Αλλη πρόταση ?
εγω μπαινω εκει εαν θες ακουσε με.

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Τέρμα αντιεμπορική φάτσα η πρόεδρος.
Εγώ μετά από 2 έτη συνδρομής την παράτησα την rapidshare πριν 2 χρόνια, όταν δηλαδή άρχισε να μας κοροϊδεύει κατάμουτρα. Καιρός να το κάνουν και άλλοι.

Χρησιμοποιείς κάποια άλλη εταιρεία ?

seducer

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
78
Like
741
Πόντοι
6.135
Φίλε διαφωνώ με τον τίτλο.
Γιατί ντροπή;!; Ναρκωτικά πούλαγε ή παιδική πορνογραφία;
Αποφάσισε σαν εταιρεία να έχει μια συγκεκριμένη πολιτική για δικούς της λόγους.
Δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο χαζός που να πιστεύει ότι η συμπαθητική κυρία είπε:
"Εϊ, τι ωραία μέρα για χρεωκοπία! Ας ξεκινήσω διώχνοντας τους πελάτες μας!".

Όσο για εσένα, τόσα χρόνια έκανες την δουλειά σου άρα πήρες αυτό για το οποίο πλήρωσες (αφού λες ότι είσαι συνδρομητής και μπορούσες να μην ανανεώσεις την συνδρομή σου όπως είπες).
Επιπλέον, σου χάρισε και κάτι παραπάνω αφού σίγουρα (στην αρχή τουλάχιστον) θα χρησιμοποίησες και την ΤΣΑΜΠΕ υπηρεσία.

Εγώ προσωπικά τόσα χρονάκια (μαζί με εκατομύρια άλλους) έκανα την δουλίτσα μου ανεβάζοντας και κατεβάζοντας αρχεία ΤΣΑΜΠΑ!
Και σε όποιον μου ΧΑΡΙΣΕΙ κάτι, άμα το πάρω έχω μάθει να λέω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Φιλικά,
---
S

zorbas the greek

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2010
Like
119
Πόντοι
6
Εδώ και μερικές μέρες  όταν δοκιμάζεις να κατεβάσεις ενα αρχείο από το Rapidshare , το πιο πιθανό είναι να δεις το ακόλουθο μήνυμα  :     File owner's public traffic exhausted.

Γιατί συμβαίνει αυτό ?  Απλούστατα γιατί το Rapidshare επέβαλε νέα πολιτική στο κατέβασμα ...  έχουμε δηλ.,
1gb για free users / day
30gb για paid users / day

Με λίγα λόγια , όταν  κατεβάζεις ενα αρχείο , ο όγκος του αφαιρείται από το διαθέσιμο traffic που έχει αυτός που ανέβασε το αρχείο ... δηλ. με το που κοινοποιείται κάποιο link τότε σχεδόν σε δευτερόλεπτα  έχει "φαγωθεί" όλο το διαθέσιμο όριο .
Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να περιμένεις με το ντουφέκι ώστε να είσαι ο πρώτος που θα κατεβάσει ή να περιμένεις πότε θα γίνει reset ώστε να ξαναπροσπαθήσεις .  Προφανώς ανεδαφικά και τα δυο .
Η ουσία είναι πως πλέον το Rapidshare  διώχνει τους όποιους πελάτες έχουν απομείνει ... εδώ και δυο χρόνια περίπου υπήρχαν σωρηδόν αποχωρήσεις πελατών  από την εταιρεία και στροφή σε άλλους παρόχους  , προσωπικά για δικούς μου λόγους είχα παραμείνει . Οι τελευταίες εξελίξεις όμως θα μας διώξουν όλους .
Κρίμα -  είμαι συνδρομητής πολλά χρόνια αλλά πλέον ξεχείλισε το ποτήρι , το Rapidshare προσκύνησε την RIAA και την MPAA  οπότε το μόνο που μπορούμε να τους ευχηθούμε είναι ένα :

ΚΑΛΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ .
Παιδιά πρέπει πια όλοι να κατανοήσουμε ότι οι πολυεθνικές εταιρείες παραγωγής έχουν εξαπολύσει ολοκληρωτικό πόλεμο.Η MPAA που αναφέρει ο φίλος-ΜΡΑΑ=οι 6 μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής(στούντιο)του Χόλυγουντ-είναι η αιχμή του δόρατος.
                      Μελλοντικά βλέπω τώρα με τα μνημόνια να δοθεί τεχνογνωσία απ'έξω στην ελληνική κυβέρνηση και με το που θα κατεβάζεις κάτι θα σου'ρχεται το ραβασάκι στο σπίτι.Αυτό βέβαια θα βαπτιστεί προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων.Ρωτήστε Έλληνα ομογενή που ζει στη Γερμανία να σας πει τα σχετικά! :helpplea:

OP
OP
Ψωριάρης

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Φίλε διαφωνώ με τον τίτλο.
Γιατί ντροπή;!; Ναρκωτικά πούλαγε ή παιδική πορνογραφία;
Αποφάσισε σαν εταιρεία να έχει μια συγκεκριμένη πολιτική για δικούς της λόγους.
Δεν νομίζω να είναι κανείς τόσο χαζός που να πιστεύει ότι η συμπαθητική κυρία είπε:
"Εϊ, τι ωραία μέρα για χρεωκοπία! Ας ξεκινήσω διώχνοντας τους πελάτες μας!".
Όσο για εσένα, τόσα χρόνια έκανες την δουλειά σου άρα πήρες αυτό για το οποίο πλήρωσες (αφού λες ότι είσαι συνδρομητής και μπορούσες να μην ανανεώσεις την συνδρομή σου όπως είπες).
Επιπλέον, σου χάρισε και κάτι παραπάνω αφού σίγουρα (στην αρχή τουλάχιστον) θα χρησιμοποίησες και την ΤΣΑΜΠΕ υπηρεσία.
Εγώ προσωπικά τόσα χρονάκια (μαζί με εκατομύρια άλλους) έκανα την δουλίτσα μου ανεβάζοντας και κατεβάζοντας αρχεία ΤΣΑΜΠΑ!
Και σε όποιον μου ΧΑΡΙΣΕΙ κάτι, άμα το πάρω έχω μάθει να λέω: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Φιλικά,
---
S

Δεν μου λέει κάτι το ποστ σου ... να τους πω "ευχαριστώ" γιατί ?  Χρησιμοποιούσα την υπηρεσία τους καταβάλλοντας την συνδρομή μου , τζαμπέ  δεν ήμουν ποτέ γιατί βαριόμουν να κατεβάζω με kbs .
Για ότι  μου πρόσφεραν  είδαν τον οβολό μου .
Αντίο Rapidshare , περάσαμε όμορφα μαζί .
(Η "ΝΤΡΟΠΗ"  για σένα αφορά μόνο σε ναρκωτικά και παιδεραστία ? Δεν είναι , ας πούμε , μεσούσης της συνδρομής μου να αλλάζουν τους όρους ? )

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Παιδιά και εγώ είμαι πελάτης rapidshare εδώ και πολλά χρόνια. Καλώς η κακώς συμφωνώ και εγώ πως πλέον πάει για φούντο. Εκεί που διαφωνώ είναι στο ποιος ευθύνεται για αυτήν την αλλαγή. Το rapidshare πριν μερικά χρόνια ήταν ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης στο κατέβασμα αρχείων. Η επιτυχία αυτή προφανώς και τράβηξε τα μάτια των υπεύθυνων για τα δικαιώματα μουσικών και κινηματογραφικών εταιριών με αποτέλεσμα να αρχίσει ένα ανελέητο κυνηγητό στα links που έδινε, συνεχής μηνύσεις κλπ κλπ. To rapidshare άντεξε όλα αυτά τα χρόνια αλλάζοντας κάθε φορά την πολιτική κατεβάσματος προσπαθώντας να γίνουν πιο ασφαλή τα λινκ ενώ παράλληλα έγινε πιο ευαίσθητη για καταγγελίες για καταπάτηση πνευματικών δικαιωμάτων με αποτέλεσμα πολλά links να κατεβαίνουν και να δυσκολεύονται όλο και πιο πολύ οι συνδρομητές του. Προφανέστατα αν δεν είχε θέματα με τις μουσικές-κινηματογραφικές πολυεθνικές δεν θα άλλαζε και τίποτα αφού η συνταγή που ακολουθούσε ήταν κάτι παραπάνω από επιτυχημένη. Μην γελιέστε, αργά ή γρήγορα αυτή είναι η τύχη όλων αυτών των εταιριών. Είδαμε τι έγινε και με το megauload. Όποια εταιρία αποκτά κυριαρχική θέση σε αυτήν την 'αγορά', αμέσως τραβά τα 'φώτα της δημοσιότητας' και αρχίζει ο πόλεμος.
Για μένα είναι αχαριστία να βρίζουμε το rapidshare και το κάθε rapidshare. Δεν μας έφαγε ποτέ λεφτά, πλήρωνες 60 ευρώ για ένα χρόνο συνδρομή και μπορούσες να κατεβάζεις ότι γουστάρεις κάνοντας απόσβεση των λεφτών σου ακόμα και μέσα σε μία μέρα. Όλοι εμείς που ουσιαστικά κάνουμε παράνομο κατέβασμα, θα πρέπει να αντιλαμβανόμαστε τον πόλεμο που δέχονται οι εταιρίες που μας εξυπηρετούν και να είμαστε ευγνώμονες για όλες αυτές τις ταινίες και τις μουσικές που έχουμε απολαύσει τσάμπα.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
όταν υπάρχει mediafire και torrents ποια η χρησιμότητα του rapidshare pleon ?

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
όταν υπάρχει mediafire και torrents ποια η χρησιμότητα του rapidshare pleon ?

Στα τόρρεντ φίλε εκτός του ότι είναι γενικά επηρεάζει την ταχύτητα του υπολογιστή όταν κατεβάζεις αρχεία, η ταχύτητα που πιάνεις είναι ανάλογη με το πόσοι έχουν αυτό το αρχείο, πόσοι από αυτούς είναι online, πόσοι το κατεβάζουν και κάτι τέτοια που δεν τα πολυξέρω. Με το rapidshare και όλες αυτές τις εταιρίες, αν βρεις τα λινκς που θες, τα κατεβάζεις άμεσα σε φουλ ταχύτητα χωρίς να επιρρεάζεσαι από τίποτα από τα παραπάνω.

το mediafire είναι τύπου rapidshare? δεν το ξέρω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom