Νέα

Ραντεβού στα τυφλά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα stam_90
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 31
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Είπα και εγω να βάλω μια αγγελια για πλακα να δω ποσοι γκει θα με παρουν και σήμερα με πειρε υποθετω μια γυναικα! Και δεν ξερω καν αν είναι γυναικα! Περιεργη φωνη ,αυτη με βεβεωσε πως κοιμοταν γιαυτο μιλαγε ετσι,και μου ζητησε να βρεθούμε να την  :fuck2: :fuck2: μου πε οτι είναι παντρεμένη 30αρα ελλεεινιδα και οτι ψαχνει καποιον να περασει ομορφα! Μου πε και να κοιμηθω μαζι της κλπ! Αλλα στο ιντερνετ κυκλοφορουν τοσα ζωα ,της ζητησα φωτο και μου λεει ειναι παντρεμενη δεν μπορει,και λεω μηπως,ΜΗΠΩΣ,ειναι κανα τραβελι,η κανας πουστης? Καμια πουτανα που θα την  :zfuck: και μετα θα βαλει νταβατζη να μου ζητησει λεφτα? 2 φορες εχουμε μηλησει και με περνει με αποκρυψη ουτε μυνηματα στελνει τπτ! Οι φιλοι λενε να το αποφυγω ,μην μου γινει η κολοτρυπα καιαδας :rockon: ! Εσεις τι λετε συνγαμιαριδες??

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Μαλακεια τελικα να δηνεις τον αριθμο σου απο δω και απο κει  :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Δωσε της ραντεβου στο Κορυδαλλο εξω απο τις φυλακες ή στο Σχιστό στο Νεκροταφείο απ εξω..Πες της οτι γουσταρεις φαση Κατσουλα , Μαργιετη , JIM KALLI ;)

Επισκέπτης
Το καλυτερο εινα ιαυτο να βρεθεις με ενα μπαλωμα στα οπισθια και το χειροτερο να βρεθεις χωρος νεφρα πλευρα παιδια συκωτια εντερα και να τα πουλανε στη Βαρβακειο για ... χαβιαρη - καβλιαρηηηηηηηηη

tal2

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
0
Πόντοι
11
δωσε ραντεβου σε ανοικτο χωρο με κοσμο κ τσεκαρε την απο μακρια....αν ειναι καλη  :fuck1:...αν παλι ερθει τπτ περιεργο  :crazy: :piss:...στα @@ρια σου...κοπανα την... :knuppel: :knuppel:

CIVIL111

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
19
Πόντοι
5.775
Δωσε της ραντεβου στο Κορυδαλλο εξω απο τις φυλακες ή στο Σχιστό στο Νεκροταφείο απ εξω..Πες της οτι γουσταρεις φαση Κατσουλα , Μαργιετη , JIM KALLI ;)

φωναξτε και κανα ιατροδικαστη...

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
δωσε ραντεβου σε ανοικτο χωρο με κοσμο κ τσεκαρε την απο μακρια....αν ειναι καλη  :fuck1:...αν παλι ερθει τπτ περιεργο  :crazy: :piss:...στα @@ρια σου...κοπανα την... :knuppel: :knuppel:
Αυτο σκεφτωμαι ρε αλλα στο κρεβατι αμα της κατεβασω το εσωρουχο και δω κανα πουτσο?

Επισκέπτης
Ρε δεν μπορεις να ξερεις γιατι μπορει να ερθει και ο Βενεδικτος και να εχει απο πισω του κονε με Μαφια και δεν συμμαζευεται...Οποτε καλυτερα αν πας , παρε και κανα φιλο σου για παρεα και εννοω στην αρχικη γνωριμια οχι στο κρεβατι

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
Αυτο σκεφτωμαι ρε αλλα στο κρεβατι αμα της κατεβασω το εσωρουχο και δω κανα πουτσο?
και αμα ειναι κανενα μιλφοειδες παντρεμενο που θελει :knockinb: :knockinb:;αφου εκανες την αρχη πηγαινε

OP
OP
stam_90

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και αμα ειναι κανενα μιλφοειδες παντρεμενο που θελει :knockinb: :knockinb:;αφου εκανες την αρχη πηγαινε
Μαν στο ιντερνετ της πουτανας γινεται αλλο στο φεισμπουκ που βλεπεις φωτο και αλλο απο μσν που βλεπεις απο καμερα,αφτη δεν την εχω δει καθλου

Επισκέπτης
Εξαλλου οπως λεει και το γνωστο ανεκδοτο ελα μωρεεεε ελα μωρε τωρα κουταμαρες , το ενα το αλλο μα με μια φορα δεν γινεσαι πουστης , γινεσαι πουστης με ενα πηδηγμα ?????? μπουκαλα rulez

Επισκέπτης
Σταμ ουλη  κανονισε ραντεωου στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ concordia sq εξω απο το ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ BACK-ΑΚΟΥ.....ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ , ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ???

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
813
Πόντοι
96
Είπα και εγω να βάλω μια αγγελια για πλακα να δω ποσοι γκει θα με παρουν και σήμερα με πειρε υποθετω μια γυναικα! Και δεν ξερω καν αν είναι γυναικα! Περιεργη φωνη ,αυτη με βεβεωσε πως κοιμοταν γιαυτο μιλαγε ετσι,και μου ζητησε να βρεθούμε να την  :fuck2: :fuck2: μου πε οτι είναι παντρεμένη 30αρα ελλεεινιδα και οτι ψαχνει καποιον να περασει ομορφα! Μου πε και να κοιμηθω μαζι της κλπ! Αλλα στο ιντερνετ κυκλοφορουν τοσα ζωα ,της ζητησα φωτο και μου λεει ειναι παντρεμενη δεν μπορει,και λεω μηπως,ΜΗΠΩΣ,ειναι κανα τραβελι,η κανας πουστης? Καμια πουτανα που θα την  :zfuck: και μετα θα βαλει νταβατζη να μου ζητησει λεφτα? 2 φορες εχουμε μηλησει και με περνει με αποκρυψη ουτε μυνηματα στελνει τπτ! Οι φιλοι λενε να το αποφυγω ,μην μου γινει η κολοτρυπα καιαδας :rockon: ! Εσεις τι λετε συνγαμιαριδες??
φιλαρακο, πριν βγεις μαζι της, αφου σε παιρνει και με αποκρυψη, αγορασε κανενα στεφανι, καλού κακού

Συνημμένα

• 1201.jpg
    1201.jpg
    41,4 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
δε στειτζ ιζ γιορς οπως και ο ποπουδακος σου σταμουλη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom