MAD MAX(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 9
- Like
- 367
- Πόντοι
- 26
Aυτοκινητου,ΚVT-725DVD-B K δεκτης τηλεορασης σε αριστη κατασταση,400 ευρω..
Μαλιστα,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ τα post σου σπαμμαρουν τις αγγελιες?τοσα σου λυπουν
ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥ?
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΕΙΧΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕΣ ΕΤΣΙ....
στο πρωτο εχεις δικιο φιλε μου ελα ντε τι την εβαλα,ΣΒΗΣΤΕ ΤΗΝ ετσι αλλιως εδω μεσα δε χωρανε σοβαρα πραγματα..
Το μηχανημα εχει τα παντα ωστε να συνδεθει στο αυτοκινητο,τις φυσσες του (ISO)ωστε να συνδεθει στην εργοστασιακη καλωδιωση του αυτοκινητου,τις καλωδιωσεις το hideaway unit, αυτο που αναφερεις σαν ενισχυτη.δεν μου λες εχεις μαζι και τους ενισχυτες του?και τα φυσακια που συνδεοντε στην κονσολα? σετι αμαξι το ειχες?
ρε φιλε τρελαθηκες με τοσα το περνω καινουριο τωρα εσενα σου πιασανε τον κολο και ψαχνεισ μαλακα απο εδω μεσα δεν νομιζω να βρεισ μαλακα να σου δωσει 400€ κανα 200€ και πολλα ειναιAυτοκινητου,ΚVT-725DVD-B K δεκτης τηλεορασης σε αριστη κατασταση,400 ευρω..
299 Ευρο κανει αυτη τη στιγμη μονο το kvt-300 απο ιντερνετ shop k ειναι 2 εβδομαδωνρε φιλε τρελαθηκες με τοσα το περνω καινουριο τωρα εσενα σου πιασανε τον κολο και ψαχνεισ μαλακα απο εδω μεσα δεν νομιζω να βρεισ μαλακα να σου δωσει 400€ κανα 200€ και πολλα ειναι
φιλε αν δεν δημοσιευσει ερευνα αγορας ο mclein εγω δεν πιστευω τιποτα..
δε θυμαμαι ρε συ. ολο γυρω-γυρω μεσα στη γυάλα ξεχναω ευκολα..συγγνώμη κύριε...ποιός είστε ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχα
δε θυμαμαι ρε συ. ολο γυρω-γυρω μεσα στη γυάλα ξεχναω ευκολα..
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....να μην τρως απ'την τροφή που σου βάζουν...είναι προμήθεια απ'τον πλέζουρα....
χαχαχαχα
αααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα....
νομιζα κανει μονο χοντρικη ο μαλακας..
δωρητης..λιανική
κουλαρε μιχαλακη μην φας τιποτε μαπιδια απο εκει που δεν το περιμενεις..
Υ.Γ τι απειλεις ρε ταραμα???
δινεις & e-mail..
αν καποιος παρμενος σου κλεισει ραντεβου για να αγορασει & καλα τις μπουρουχες που πουλας,αλλα σου σκασουν 5 γεωργιανα μπαουλοντιβανα τι θα κανεις???
πω πωωωωωωωωωωωωω ρε μαλακα.. πού τα θυμηθηκες τα μπαουλοντίβανα ????κουλαρε μιχαλακη μην φας τιποτε μαπιδια απο εκει που δεν το περιμενεις..
Υ.Γ τι απειλεις ρε ταραμα???
δινεις & e-mail..
αν καποιος παρμενος σου κλεισει ραντεβου για να αγορασει & καλα τις μπουρουχες που πουλας,αλλα σου σκασουν 5 γεωργιανα μπαουλοντιβανα τι θα κανεις???
ο Kenwood..κατούρα ρε μάγκα του πληκτρολογίου...
εσείς ποιός είστε κύριε ?
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα