Νέα

Radio CD Pioneer μετατροπή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Αγαπητοί συναγωνιστές θέλω τη βοήθεια σας, γιατί την πάτησα σαν αρχάριος. Αγόρασα από το E-BAY ένα ράδιο CD Pioneer από τις ΗΠΑ αλλά σαν μ@@@@ας ξέχασα ότι εκεί οι Αμερικάνοι έχουν απαγορεύσει την πρόσβαση σε όλη την μπάντα των FM με αποτέλεσμα το ραδιο να πιάνει μόνο σταθμούς με μονές καταλήξεις πχ 89,1-89,3- κλπ. Υπάρχει τρόπος να το παρακάμψω αυτό?

nikolito

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ναι πειράζοντας το firmware αλλά χάνεις την εγγύηση αν έχει

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
Δεν μου το κάνεις λίγο πιο λιανά?Και όσο για την εγγύηση σιγά το πράγμα, εγώ θέλω να ακούω ραδιόφωνο σαν άνθρωπος όχι σαν τους μ@@@@ες τους Αμερικάνους...

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
kalis παιχταρα μου μολις χτες πηρα απο το ebay pioneer για το αμαξι 250ε και εδω εχει 700ε.
Εχω να σου πω το πιο απλο αφου σ' ενδιαφερει να ακους ραδιο πες στο τεχνικο που θα σου κανει εγκατασταση να βγαλει ενα καρφακι line in απο πισω και συνδεσε εκει ενα μικρο φορητο mp3 player που εχει επανω και ραδιο, μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου! Επειδη εχω μιλησει με τεχνικους της pioneer, δεν σε συμφερει να αλλαξεις firmware διοτι 1.μπορει να μην πετυχει η εγκατασταση και να γαμηθει το ραδιο 2.θα δωσεις χαλαρα 250ε.
μπορει η λυση που προτεινω να ειναι μπακαλικη αλλα ειναι η πιο οικονομικη...

καλα ρε φιλε στο ραδιο τι ακους?βαλε ενα mp3 κ τελος

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Ξαναπούλα το ebay ;)

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
kalis παιχταρα μου μολις χτες πηρα απο το ebay pioneer για το αμαξι 250ε και εδω εχει 700ε.εχω να σου πω το πιο απλο.αν σε ενδιαφερει να ακους ραδιο πες στο τεχνικο που θα σου κανει εγκατασταση να βγαλει ενα καρφακι line in απο πισω και συνδεσε εκει ενα μικρο φορητο mp3 player που εχει επανω και ραδιο.μια χαρα θα κανεις τη δουλεια σου.επειδη εχω μιλησει με τεχνικους της pioneer δεν σε συμφερει να αλλαξεις firmware διοτι 1.μπορει να μην πετυχει η εγκατασταση και να γαμηθει το ραδιο 2.θα δωσεις χαλαρα 250ε.
μπορει η λυση που προτεινω να ειναι μπακαλικη αλλα ειναι η πιο οικονομικη..

καλα ρε φιλε στο ραδιο τι ακους?βαλε ενα mp3 κ τελος

To pioneraki που πήρα,για mp3,wma,mp4 κλπ το πήρα, αλλά το γ@@@@@@νο θέλω να ακούω και κανένα αθλητικό σταθμό και είναι και οι δύο σε ζυγή κατάληξη. Πάντως το extra ράδιο αν δεν έχω άλλη λύση είναι εφικτό. Τhanks φίλε..

Y.Γ. Γεια σου SONY αδελφοχάνουμο!!!

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Λογικά δεν πρέπει να υποστηρίζει ούτε RDS μια και το σύστημα αυτό είναι Ευρωπαικό. Οπότε είναι σχεδόν άχρηστο. Το ίδιο είχε πάθει και ένας φίλος πού είχε αγοράσει ένα DVDplayer. 'Επαιζε δισκάκια περιοχής 1.  :boobies:

OP
OP
ADMIRAL GR

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.021
Πόντοι
1.486
ʼΑλλη μία απορία μου λύθηκε, γιατί δεν έχει RDS. :headbang: :headbang: :headbang:Τέλος πάντων θα βολεύομαι με δισκάκια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom