Νέα

Queen Maxima (royal class milf)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα power-petran
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Σιγά το Royal Class! Μια Ολλανδέζα μουτρού "φοράδα", που απλά φοράει τιάρα κι ακριβά φορέματα βλέπω εγώ.

Στα νιάτα μου θυμάμαι είχα "χτυπήσει" μια τέτοια, και σε μικρότερη ηλικία, σε ένα Κρουαζιερόπλοιο και την πήδησα κανάνα δίωρο, αλλά η ρουφιάνα δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν θα της έφτανα μάλλον, θα έπρεπε να είμαστε ακόμα κάνα δύο για να πάρει μπρος.
Ακόμα το θυμάμαι, εδώ και 25 χρόνια...

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Σιγά το Royal Class! Μια Ολλανδέζα μουτρού "φοράδα", που απλά φοράει τιάρα κι ακριβά φορέματα βλέπω εγώ.

Στα νιάτα μου θυμάμαι είχα "χτυπήσει" μια τέτοια, και σε μικρότερη ηλικία, σε ένα Κρουαζιερόπλοιο και την πήδησα κανάνα δίωρο, αλλά η ρουφιάνα δεν καταλάβαινε τίποτα! Δεν θα της έφτανα μάλλον, θα έπρεπε να είμαστε ακόμα κάνα δύο για να πάρει μπρος.

Μπορει αυτεs με τιs τιαρεs να βογκανε  αλλοιωτικα  :grin: :grin:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
τυποι οταν τον παιρνει,θα φοραει και το στεμμα;   :cum: :cum: :cum:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66

δεν είναι ολλανδέζα , είναι αρτζεντίνιαν αγαπητέ ,ο δε πατέρας δεν παρέστει ούτε στον γάμο ούτε στην στέψη καθότι κατηγορήται για το παρελθόν του ως φασίστας και φίλος δικτακτόρων  ;)

kostas8000

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2011
Like
181
Πόντοι
16
και η ρυτιδα παει συννεφο λεμε  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom