Νέα

queen athina vs anna

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikolaou639
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
συναδελφοι βοηθεια σε λιγες μερες θα ανεβουν προς την περιοχη μου τα δυο αυτα τεμαχια,,

ειμαι λοιπον σε διλημα με την αθηνα εχω βρεθει στο παρελθον,,την αννα δεν τη γνωριζω,
παρακαλω οποιος γνοριζει η ,μπορει να συγκρινει ας μου πει ,,θα ηθελα και με τις 2 αλλα οικονομικη στενοτης βλεπετε,,,

Glykomoutsounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Like
2.544
Πόντοι
456
ρε φίλε πρωτα απ ολα η μια ειναι Αθήνα και η άλλη στη Βόρεια Ελλάδα.. τι σύγκριση ειναι αυτη;; την Αννα ουτε εγω τη γνωριζω, αλλα δεν υπάρχουν και πολλές με τις υπηρεσίες της Αθηνάς..(και το εργαλείο της) για μερικούς βέβαια είναι ακριβή.. αλλά στη περίπτωση αυτή ισχύει και το ότι πληρώνεις παίρνεις..

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Καλημέρα.Την Άννα την έχω επισκεφτεί μία φορά στη Θεσσαλονίκη.Είναι από Δράμα αλλά έρχεται συχνα και στην πόλη μας.Το πρώτο και μοναδικό αρνητικό όταν την είδα είναι ότι είναι αρκετά σπασμένη στο πρόσωπο.Απ ότι βλέπεις στις φωτο βάλε 7-8 χρόνια πάνω.Κορμί αρκετά καλό όπως στις φωτο και στο πρόγραμμα πολύ θερμή.Παίζει με γλωσσόφιλα,γλειψίματα παντού και τη συνιστώ.Αν δεν σε χαλάει λοιπόν η μεγαλύτερης ηλικίας εμφάνιση τότε ειναι μία πολύ καλή και τίμια επιλογή.Ελπίζω να σε βοήθησα

OP
OP
nikolaou639

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
ρε φίλε πρωτα απ ολα η μια ειναι Αθήνα και η άλλη στη Βόρεια Ελλάδα.. τι σύγκριση ειναι αυτη;; την Αννα ουτε εγω τη γνωριζω, αλλα δεν υπάρχουν και πολλές με τις υπηρεσίες της Αθηνάς..(και το εργαλείο της) για μερικούς βέβαια είναι ακριβή.. αλλά στη περίπτωση αυτή ισχύει και το ότι πληρώνεις παίρνεις..

φιλε μου αυτο λεω και εγω την αλλη εβδομαδα θα ειναι και οι 2 στα μερη μου,,

OP
OP
nikolaou639

nikolaou639

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Κριτικές
14
Like
551
Πόντοι
291
Καλημέρα.Την Άννα την έχω επισκεφτεί μία φορά στη Θεσσαλονίκη.Είναι από Δράμα αλλά έρχεται συχνα και στην πόλη μας.Το πρώτο και μοναδικό αρνητικό όταν την είδα είναι ότι είναι αρκετά σπασμένη στο πρόσωπο.Απ ότι βλέπεις στις φωτο βάλε 7-8 χρόνια πάνω.Κορμί αρκετά καλό όπως στις φωτο και στο πρόγραμμα πολύ θερμή.Παίζει με γλωσσόφιλα,γλειψίματα παντού και τη συνιστώ.Αν δεν σε χαλάει λοιπόν η μεγαλύτερης ηλικίας εμφάνιση τότε ειναι μία πολύ καλή και τίμια επιλογή.Ελπίζω να σε βοήθησα

εννοειται φιλε πως βοηθησες ευχαριστω πολυ,,παιζει και ενεργητικα?

papartouas

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2013
Like
2
Πόντοι
1
Nαι εννοείται.Αλλά όχι όπως η Αθηνά.Βέβαια άλλα τα μεγέθη...

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Μπορείς να μας δώσεις περισσότερες πληροφορίες συνάδελφε;;Γλύφει παντού τι εννοείς;;Γουστάρει να κάνει και γλυφοκόλι ας πούμε;; :think: Προτιμάει να είναι ενεργητική η παθητική;;

Trelosss331

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2014
Κριτικές
2
Like
33
Πόντοι
0
Εσύ φίλε nikolaou για πες για τη συνάντηση με queen!!καλή;;έχεις κάνει κάπου κριτικη;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom