Νέα

Ψυχολόγος και ανάγκη επικοινωνιας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα panagos7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 196
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Φιλε μακριά, ο,τι κ αν ειναι.ο ψυχολόγος είναι ένας τύπος που τον πληρώνεις για να σου πει - επιβεβαιωσει πάνω - κάτω αυτά που ήδη ξέρεις, γι'αυτό που σε απασχολεί.
Θα εξαιρούσα ίσως χοντρά γεγονότα όπως θάνατοι κ τέτοια όπου εκεί μπορεί ναναι χρήσιμος.
είναι και αυτό μια αποψη

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
δεν κανεις λαθος , απλα το 10% των πιο ωραίων, πιο πλουσιων, πιο καλων στο λέγειν γαμανε 100 γκομενες και οι υπολοιποι γαμανε καποιες δεκαδες. Μια γκομενα λοιπον εχει παει με 90 α κλας και 10 αλλους, αντιστοιχα ενας β και γ κλας αντρας εχει παει με 10 α κλας γυναικες και 90 μπαζα και πουτανες. Καπως ετσι ειναι οι μεσοι οροι
νομίζω ότι το κομμάτι της επικοινωνίας είναι πολλυ βασικό και σαφώς και το χρήμα. Γενικά η άποψη ότι ανά γαμησεις το μυαλο μιας γυναίκας θα πάρεις και το κορμί της είναι σωστή. Απλά το θέμα είναι πόσο το έχεις εξασκήσει το λέγειν και τη συμπεριφορά σου για να φτάσεις σε αυτό το επίπεδο σε όλα αυτά τα χρόνια..

Kavouras13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Κριτικές
9
Like
644
Πόντοι
301
Οι γυναικες οι νεες γαμιουνται σαν σκυλες σε οιστρο με πολλους ορθιους πουτσους.
Οι μεγαλυτερες πεφτουν ορμονικα και τους μειωνουν.
Ο μεσος Ελληνας ειναι αγαμητος και δε φανταζεται τι εχει κανει μια γυναικα της ηλικιας του.
Και με ποιον πηδιούνται όλες αυτές οι γυναίκες αν όχι με τον μέσο Έλληνα, με UFO;

Η άποψή σου είναι το ίδιο  αντιφατική με αυτό που λένε οι γυναίκες "εμείς είμαστε πιστές, οι άντρες κερατώνουν"

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Οι περισσοτεροι β και γ κλας αντρες ζουνε σχεδον εναν αιωνα και πεθαινουν χωρις να εχουν παει στη ζωη τους με α κλας γυναικα (κανονικη, οχι πορνη)
Το 10 α κλας ειναι ζητημα αν ειναι μεσος ορος ακομα και στους α κλας αντρες
Κατι κανεις λαθος

Σωστος.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Ωραιες οι σχεσεις... για κανα 6μηνο.
Και επειδη εχω κανει 3-4 και επειδη υπηρξε και το δηθεν δεσιμο και επικοινωνια που τελικα κατεληξε σε σκατα, εκτιμω πλεον πολυ τις πορνες.
Με τις σχεσεις ειχα πολλα προβληματα, μαλλον λογω χαρακτηρα. Με τις πορνες αισθανομαι ωραια και τελος. Εχουν λυθει πολλα θεματα διαθεσης (δεν τα λεω ψυχολογικα).
Βεβαια πλεον χαθηκε η "μαγεια" για τις γκομενες. Χθες στην παραλια κοιταζε ενα πολυ ωραιο μωρακι για τα γουστα μου στη διπλανη ξαπλωστρα αλλα σκεφτομουν οτι ακομα και να εκανα κατι ποιος ο λογος? Ποιο το οφελος για μενα? Δεν εχει να μου πει πλεον τιποτα, εχω ακουσει ολες τις "ψαγμενες" μαλακιες τους, εχουμε παει διακοπες και δεν περνουσα καλα κλπ. Οπως λεω μερικες φορες τις γκομενες τις πληρωνω για να ΜΗΝ μιλαμε.

Σωστα μιλας. Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα εν ετη 2019 να μπει σε μια σχεση, κανενας απολυτως. Μονο χαμενος βγαινεις, ποτε δεν εχεις να κερδισεις κατι.

Αυτα περι συντροφικοτητας, παρεας κτλπ τα εχουν αναγκη αντρες που δεν εχουν στοχους να πετυχουν στη ζωη τους και που απλα εχουν μια δουλεια-μισθο και εως εκει ηταν τα θελω τους και οι φιλοδοξιες τους. Για αντρες που εχουν στοχους και θελουν να βαδισουν πανω σε μονοπατι που οδηγει σε αυτους, δεν εχει καμια γυναικα θεση στη ζωη τους με την εννοια σχεση-ερωτες κτλπ.

Σαφως και ως αντρας θα βγεις, θα περασεις καλα, θα γαμας, μεχρι εκει. Αν θελει το κατι παραπανω, εχει χιλιαδες βηταδες που θα τη προσκυνησουν, ας παει σε αυτους και εσυ απλα συνεχιζεις το δρομο σου προς τους στοχους σου και στοχος σου δεν μπορει να ειναι μια γυναικα και τα ψυχολογικα που σερνει μαζι της, σου φτανουν τα δικα σου ψυχολογικα, δεν θες εξτρα δοσεις.

netsome

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
528
Πόντοι
36
Ωχ ...ανοιξε παλι το κουτακι με τις υπεροπτικες ανδρομανίες του!

Αυτος και κανα δυο τρεις αλλοι κλωνοι του, που σκοπο εχουν λυσσαξει να κανουν στη ζωη τους να αποτρεψουν εναν ανθρωπο να κανει φυσιολογικη σχεση και να τον πεισουν οτι προκειται να κανει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ στη ζωη του...

ρε φιλε εαν εχεις εσυ ψυχολογικα ΜΗΝ κανεις ΕΣΥ σχεση. Εαν ΔΕΝ εχεις , βρες μια κοπελλα που να ταιριαζεις (οπως τηνε θες, χωρις ψυχολογικα) και ζησε το. Εαν παλι, ΔΕΝ ΘΕΣ σχεση, μεγεια σου μεχαρα σου, ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ απο την μικρη σου τρυπα για το πως ειναι ο κοσμος ολος και κυριως μην ΜΠΟΛΙΑΖΕΙΣ αρνητισμο ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΙΣ καθε μα καθε φορα που θα κανεις τον κοπο να ασχοληθεις σε ενα θρεντ. Ο λαος τολεγε σεμνα, αδολα, αθώα, πλην ομως σοφα, "μπα που να φας την γλωσσα σου!"

Σε καθε περιπτωση θα χαιρομουν να ΜΗΝ ξαναδιαβαζα δακρυβρεχτες αποψεις σου για καταπα(η)τημενους αρσενικους απο ψυχολογοτραμπαλιζουσες θηλυκες. Καθολα προβλεπομενος, βαρετος και κουραστικος. Αλλά ποιος ειμαι εγω να σου πω τι να κανεις?
Κι επειδη δεν βλεπω να εχεις κατι καλυτερο να κανεις στη ζωη σου, το μονο που θα ελεγα φτιαξε τουλάχιστο εναν καινουριο χαρακτηρα-κλωνο και απο το νεο σου μετεριζι παρτο αλλιως και ελα να συμμετεχεις με πιο ευχαριστα θεματα στο φορουμ.

Αλλιως εδω θα ειμαι να σου θυμιζω τι τραγικη -και γραφικη- φιγουρα του σαιτ βγαζεις.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
Οι ψυχολογοι δεν ειναι για τους αντρες,χανεις τον χρονο σου. Αν φτασεις σε σημειο να χρειαστεις ψυχολογο εχεις τελειωσεις στον αντρικο κοσμο. Οι γυναικες εχουν πολυ αρνητικη αποψη για αντρες με παθητικα ψυχολογικα προβληματα. Πχ για αγχωδεις και καταθλιπτικους.
Να πας σε γυναικα τωρα ψυχολογο και να περιγραφεις το ποσο ανικανος εισαι για να στσθεις σαν αντρας στην κοινωνια και αυτη να γελαει απο μεσα της μαζι σου και να νοιωθει ικανοποιημενη που αυτος που την γαμαει ειναι πραγματικος αντρας οχι σαν την γυναικουλα που κλαιγεται απεναντι της.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σωστα μιλας. Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος για εναν αντρα εν ετη 2019 να μπει σε μια σχεση, κανενας απολυτως. Μονο χαμενος βγαινεις, ποτε δεν εχεις να κερδισεις κατι.

Αυτα περι συντροφικοτητας, παρεας κτλπ τα εχουν αναγκη αντρες που δεν εχουν στοχους να πετυχουν στη ζωη τους και που απλα εχουν μια δουλεια-μισθο και εως εκει ηταν τα θελω τους και οι φιλοδοξιες τους. Για αντρες που εχουν στοχους και θελουν να βαδισουν πανω σε μονοπατι που οδηγει σε αυτους, δεν εχει καμια γυναικα θεση στη ζωη τους με την εννοια σχεση-ερωτες κτλπ.

Σαφως και ως αντρας θα βγεις, θα περασεις καλα, θα γαμας, μεχρι εκει. Αν θελει το κατι παραπανω, εχει χιλιαδες βηταδες που θα τη προσκυνησουν, ας παει σε αυτους και εσυ απλα συνεχιζεις το δρομο σου προς τους στοχους σου και στοχος σου δεν μπορει να ειναι μια γυναικα και τα ψυχολογικα που σερνει μαζι της, σου φτανουν τα δικα σου ψυχολογικα, δεν θες εξτρα δοσεις.

Μαλακα πρεπει να εχει φαει χοντρο κλασιμο απο τις γυναικες.
Ελα ανοιξε μας την καρδια σου, πεσμας τι παιχτηκε δασκαλε. Ειμαι σιγουρος οτι θα νοιωσεις καλυτερα. Ειμαστε στο σωστο θεμα, βγαλε τα εσωψυχα σου.

Επισκέπτης
Και με ποιον πηδιούνται όλες αυτές οι γυναίκες αν όχι με τον μέσο Έλληνα, με UFO;

Η άποψή σου είναι το ίδιο  αντιφατική με αυτό που λένε οι γυναίκες "εμείς είμαστε πιστές, οι άντρες κερατώνουν"
με τους λιγους

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606

Πηδιούνται με συμφοιτητές και με όσους έχουν φώτο με γκόμενες/πάρτι/ταξίδια σε fb και ινστα

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
Να πάμε. Να κάνουμε μια ομαδική ψυχοθεραπεία σαν σαιτ?  :think:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.277
Πόντοι
5.006
Ψυχολογοι και μαλακιες...κανα φιλο δεν εχετε ρε γαμημενα ναυαγια να κουβαντιασετε και να πειτε τα προβληματα σας??? :S

Αμα εισαι κανενας αρρωστος ανωμαλαρας, σαϊκο κιλερ και τα σχετικα, τοτε ναι να πας σε ψυχιατρο να σε βοηθησει..αλλα ο ψυχολογος ειναι αχρηστος...

Επισης να προσθεσω οτι ο ψυχολογος μπορει να βοηθησει αμα εχεις συγκεκριμενο προβλημα..πχ πας και του λες "πεθανε ο ταδε και με εχει παρει απο κατω. Πως να το ξεπερασω?"... Αμα πας και του πεις κανα " ειμαι ναυαγιο, δεν γαμαω, εχω καταθλιψη 55χρονια" και λοιπα αοριστα πραγματα, απλα θα τρωει τα λεφτα σου ρε κοροιδο...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ψυχολογοι και μαλακιες...κανα φιλο δεν εχετε ρε γαμημενα ναυαγια να κουβαντιασετε και να πειτε τα προβληματα σας??? :S

Αμα εισαι κανενας αρρωστος ανωμαλαρας, σαϊκο κιλερ και τα σχετικα, τοτε ναι να πας σε ψυχιατρο να σε βοηθησει..αλλα ο ψυχολογος ειναι αχρηστος...

Επισης να προσθεσω οτι ο ψυχολογος μπορει να βοηθησει αμα εχεις συγκεκριμενο προβλημα..πχ πας και του λες "πεθανε ο ταδε και με εχει παρει απο κατω. Πως να το ξεπερασω?"... Αμα πας και του πεις κανα " ειμαι ναυαγιο, δεν γαμαω, εχω καταθλιψη 55χρονια" και λοιπα αοριστα πραγματα, απλα θα τρωει τα λεφτα σου ρε κοροιδο...

τυπε υπαρχουν ναυαγια στο σαιτ?

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.790
Πόντοι
496
είναι και αυτό μια αποψη

φιλε ειναι δεδομενο οτι για θεματα του στυλ δε γαμαω, δεν μου καθεται ουτε ο θηλυκος κουασιμοδος κλπ
η καθε ψυχολογαρα εκει εξω θα τριβει τα χερια της και θα σου ρουφαει το μεδουλι.
φατα στις πουτανες καλυτερα.
Επειδη πηγες στον ψυχολογο δεν θα γαμησεις.
Μονο σε βαριες περιπτωσεις θανατοι, αρρωστιες κλπ το σκεφτεσαι

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.157
Πόντοι
506
Καλησπέρα ανοίγω αυτό το θέμα για να μου πείτε αν έχετε πάει σε ψυχολόγο
φιλε ειναι παραξενο πραγμα η καταθλιψη  ;)

ο foreman μετα τον αγωνα εναντιον του κλει δεν μπορεσε να ξεπερασει την ηττα και επεσε σε βαρια καταθλιψη....
το ´77 κρεμασε τα γαντια του μποξ και εγινε..... παπας!

ξαναεπεστρεψε μετα απο δεκα χρονια και μας χαρισε το 1991 εναν πανεμορφο αγωνα εναντιον του χολιφιλντ στο prime του

CLAY VS FOREMAN
30 October 1974 in Kinshasa, Zaire  

Clay
1.91
98kg
Reach 198cm
Age 32
Fight statistic before the fight: Won 40 / Lost 2 / Draw 0 / Knockouts 31

Foreman
1.92
100kg
Reach 199cm
Age 25
Fight statistic before the fight: Won 40 / Lost 0 / Draw 0 / Knockouts 37

FOREMAN VS HOLYFIELD
19 April 1991 in Atlantic City, New Jersey

Holyfield
1.89
95kg (208 pounds)
Reach: 198cm
Fight statistic before the fight: Wins 25 / Loss 0 / Knockouts 21

Foreman
1.92
117kg (257 pounds)
Reach: 199cm
Fight statistic before the fight: Won 69 / Lost 2 / Draw 0 / Knockouts 65

OP
OP
panagos7

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816

σε άλλες χώρες πχ Αγγλία κτλ που όλοι έχουν ψυχολογικά κτλ τι είναι αυτοι ναυάγια? Θρύλος είναι καλή ψυχολογική ανάταση πλάκα πλάκα

ALEX5555

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2018
Like
1.245
Πόντοι
206
Είχα πάει παλιά σε γυναίκα ψυχολόγο, έκανα 4 συνεδρίες και σταμάτησα επειδή κατάλαβα ότι αν συνέχιζα θα μου γινόταν εθισμός και θα έμπαινα σε ένα τριπάκι από το οποίο δε θα έβγαινα ποτέ, όπως πολύς κόσμος.... Ακούμε από διάφορους 5 χρόνια ψυχανάλυση, 10 χρόνια ψυχανάλυση και αισθάνονται απλά καλύτερα ενώ δεν κάνουν βήμα χωρίς να ρωτήσουν τον ψυχολόγο τους για το ποια απόφαση να πάρουν.... Επίσης η τύπισσα είχε σκοπό να μου φουσκώσει τα προβλήματα για να με κρατήσει το δυνατόν περισσότερο καιρό πελάτη της, ήδη είχε αρχίσει να το κάνει..... Όλα για το χρήμα...

Οι ψυχολόγοι σε κάνουν να συζητάς τα προβλήματά σου κι έτσι "λένε" ότι απαλύνονται.... Όμως στην πραγματικότητα με αυτόν τον τρόπο τα ριζώνεις μέσα σου περισσότερο και τα ζεις από την αρχή ξανά και ξανά...... Ο σκοπός είναι να τα ξεχάσεις και να προχωρήσεις τη ζωή σου.... Προσωπικά τα δικά μου προβλήματα έγιναν πιο έντονα με αυτές τις 4 συνεδρίες και χρειάστηκα αρκετούς μήνες για να έρθω στη φάση που ήμουν πριν πάω στην ψυχολόγο..... Αλλά όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν..... Η γνώμη μου, σε σοβαρά προβλήματα ναι, επιβάλλεται να πας.... Σε χαζομάρες τύπου με άφησε η γκόμενα, δεν έχω δουλειά ή μάλωσα με τον κολλητό μου κλπ, όχι, εκεί είμαι κάθετα αντίθετος....

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Ψυχολόγος, επάγγελμα για αποτυχημένους και προβληματικούς, από ηλίθιους

Stories