Ωχ ...ανοιξε παλι το κουτακι με τις υπεροπτικες ανδρομανίες του!
Αυτος και κανα δυο τρεις αλλοι κλωνοι του, που σκοπο εχουν λυσσαξει να κανουν στη ζωη τους να αποτρεψουν εναν ανθρωπο να κανει φυσιολογικη σχεση και να τον πεισουν οτι προκειται να κανει ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΛΑΘΟΣ στη ζωη του...
ρε φιλε εαν εχεις εσυ ψυχολογικα ΜΗΝ κανεις ΕΣΥ σχεση. Εαν ΔΕΝ εχεις , βρες μια κοπελλα που να ταιριαζεις (οπως τηνε θες, χωρις ψυχολογικα) και ζησε το. Εαν παλι, ΔΕΝ ΘΕΣ σχεση, μεγεια σου μεχαρα σου, ΜΗΝ ΓΕΝΙΚΕΥΕΙΣ απο την μικρη σου τρυπα για το πως ειναι ο κοσμος ολος και κυριως μην ΜΠΟΛΙΑΖΕΙΣ αρνητισμο ΚΑΙ ΓΡΟΥΣΟΥΖΕΥΕΙΣ καθε μα καθε φορα που θα κανεις τον κοπο να ασχοληθεις σε ενα θρεντ. Ο λαος τολεγε σεμνα, αδολα, αθώα, πλην ομως σοφα, "μπα που να φας την γλωσσα σου!"
Σε καθε περιπτωση θα χαιρομουν να ΜΗΝ ξαναδιαβαζα δακρυβρεχτες αποψεις σου για καταπα(η)τημενους αρσενικους απο ψυχολογοτραμπαλιζουσες θηλυκες. Καθολα προβλεπομενος, βαρετος και κουραστικος. Αλλά ποιος ειμαι εγω να σου πω τι να κανεις?
Κι επειδη δεν βλεπω να εχεις κατι καλυτερο να κανεις στη ζωη σου, το μονο που θα ελεγα φτιαξε τουλάχιστο εναν καινουριο χαρακτηρα-κλωνο και απο το νεο σου μετεριζι παρτο αλλιως και ελα να συμμετεχεις με πιο ευχαριστα θεματα στο φορουμ.
Αλλιως εδω θα ειμαι να σου θυμιζω τι τραγικη -και γραφικη- φιγουρα του σαιτ βγαζεις.