Ελπίζω να τρολλάρεις. Αν πραγματικά τα πιστεύεις αυτά έχεις μεγάλο πρόβλημα και στο λέω με μεγάλο σεβασμό στο πρόσωπο σου.
Οι γυναίκες γιατροί όλων των ειδικοτήτων είναι υποχρεωμένες να εξυπηρετούν όλον τον πληθυσμό και τον αντρικό και τον γυναικείο. Είναι εκεί για να λύνουν τα όσα προβλήματα. Είναι μαθημένες για αυτό, έχουν εκπαιδευτεί για αυτό. Καμία γυναίκα γιατρός , ψυχολόγος δεν μπορεί να σε ειρωνευτεί και να σου κάνει το οτιδήποτε , παρά μόνο να σε βοηθήσει, για αυτό είναι εκεί. Έχει δει πάρα πολλές περιπτώσεις, χειρότερες απο την δική σου, έχει μεγάλη πείρα, έχει κάνει πρακτική , οπότε δεν είναι καμια γυναικούλα απλή που θα σου συμπεριφερθεί όπως λες. Αν το κάνει αυτό ,μπορεί να της πάρουν και την άδεια . Οπότε να προσέχουμε τι λέμε. Εγώ προσωπικά έχω πάει σε γιατρό γυναίκα και χρειάστηκε να βγάλω τα ρούχα μου για να με εξετάσει( πρόβλημα με στομάχι). Δεν αντιλήφθηκα στο ελάχιστο το παραμικρό γελάκι, παρά μόνο σοβαρότητα και προσπάθεια να με κάνει να αισθανθώ άνετα.
ΥΓ. Οπότε εσύ που έγραψες το θέμα , να πας χωρίς να σκέφτεσαι τέτοιες χαζομάρες.