Προφανώς φίλε μου είσαι άπειρος γενικά με τα Ντέιτιν σάιτ. Κάτι τέτοιο καταλαβαίνει κάποιος όταν αναφέρεις ότι το waplog είναι καλύτερο από το φεις. Ούτως ή άλλως το φεις δεν είναι ντειτιν ασχέτως αν χρησιμοποιείται από αρκετούς σήμερα για κάτι τέτοιο.
Θα σου έλεγα να είσαι προσεκτικός πρώτα πριν βγεις ραντεβού για να μην βρεθεις ότι εκπλήξεως.
Να ζητάς φεισμπουκ και κινητό γουατσαπ, βαιμπερ ή σκαιπ για να διαπιστωσεις με φωνή ή βίντεο αν η κοπέλα έχει προφίλ με φωτό φίλων, να την πιέσεις να πει την πραγματική ηλικία. Συνήθως αυτές που είναι ανήλικες στο λένε κάποια στιγμή. Φυσικά απέφευγε να βγεις με τέτοια γιατί μπορεί να βρεθεις σε νομικούς μπελάδες.
Καλά έκανες πάντως και ποσταρες για να ενημερωθείς. Το waplog έιχε αρκετά φεικ προφίλ όταν το χρησιμοποιουσα εγώ και μάλιστα πίσω από αυτά κρυβονταν απατεώνες που ζητούσαν πεισειφ κάρτες ή γκει. Δεν ξέρω αν ισχύει το ίδιο σήμερα γιατί δεν την χρησιμοποιώ την εφαρμογή.
Προτιμότερο πάντως να βάλεις στο κινητό σου Τιντερ, μπαντου, τζαουμο και Μαμπα, luxy για σουγκαρ μπειμπιζ. Στο τελευταίο που είναι στην αγγλική το μενού θα βρεις κυρίως ξένες πλούσιες ή μη, πολλά μοντέλα και απλές όμορφες γυναίκες που μένουν στην Ελλάδα κάποιες και οι περισσότερες στις γύρω χώρες και Αμερική, που ψάχνουν σουγκαρ Νταντί ή σύντροφο για γαμο.