Νέα

Ψηφοφορία για συλλεκτικό €

• Μέλος που άνοιξε το νήμα OXIA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 811
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μπορείτε να ψηφίσετε το € της αρεσκείας σας στο link
www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=el]http://www.eurodesigncontest.eu/index.cfm?lang=el[/url]

Δέκατη επέτειος της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης!Λάβετε μέρος και ψηφίστε το σχέδιο που προτιμάτε
XΟι καμπύλες που οδηγούν στην ευρωζώνη συμβολίζουν το ημικύκλιο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, όπου εκπροσωπούνται όλοι οι λαοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Οι λέξεις «issuing country» (εκδότρια χώρα) που εμφανίζονται στις εικόνες των κερμάτων θα αντικαταστασθούν, στα πραγματικά κέρματα, από το όνομα (ή τη συντομογραφία του) κάθε εκδότριας χώρας, στη γλώσσα ή τις γλώσσες της. Επίσης, η συντομογραφία «EMU» (ΟΝΕ) θα αντικατασταθεί, όπου χρειάζεται, από την αντίστοιχη συντομογραφία στη(ις) συγκεκριμένη(ες) γλώσσα(ες).

XΤο ευρώ είναι αποτέλεσμα της μακραίωνης ιστορίας των εμπορικών συναλλαγών του ανθρώπου, που ξεκίνησαν προϊστορικά ως συναλλαγές σε είδος (αυτό εκφράζει η "πρωτόγονη" τεχνοτροπία του σχεδίου) για να φτάσουμε στη σημερινή Οικονομική και Νομισματική Ένωση.

Οι λέξεις «issuing country» (εκδότρια χώρα) που εμφανίζονται στις εικόνες των κερμάτων θα αντικαταστασθούν, στα πραγματικά κέρματα, από το όνομα (ή τη συντομογραφία του) κάθε εκδότριας χώρας, στη γλώσσα ή τις γλώσσες της. Επίσης, η συντομογραφία «EMU» (ΟΝΕ) θα αντικατασταθεί, όπου χρειάζεται, από την αντίστοιχη συντομογραφία στη(ις) συγκεκριμένη(ες) γλώσσα(ες).

XΟ λατινικός αριθμός X δίπλα στο σύμβολο του ευρώ συμβολίζει τα 10 χρόνια της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και εκφράζει την ιδέα ότι η Ευρώπη αποτελεί σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών. Ο έλικας συμβολίζει την οικονομική ανάπτυξη.

XΟ λατινικός αριθμός X δίπλα στο σύμβολο του ευρώ συμβολίζει τα 10 χρόνια της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης και εκφράζει την ιδέα ότι η Ευρώπη αποτελεί σταυροδρόμι λαών και πολιτισμών.

XΟ έλικας με τα δέκα αστέρια - ή τους δέκα πολίτες πιασμένους χέρι-χέρι - δείχνει ότι στα δέκα χρόνια της Οικονομικής και Νομισματικής Ένωσης το ευρώ έγινε ένα ισχυρό νόμισμα και ότι, από το 1999 που καθιερώθηκε, γίνεται ολοένα ισχυρότερο.

Επισκέπτης
δεν ξερω για σενα ,εγω προτιμω να μου δωσουν καμμια δεκαρια εκατομμυρια κι ας γραφουν οτι θελουν πανω...

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
δεν ξερω για σενα ,εγω προτιμω να μου δωσουν καμμια δεκαρια εκατομμυρια κι ας γραφουν οτι θελουν πανω...

Δε μ ενδιαφέρει, να σου πω τη μαύρη αλήθεια μου.
Απλώς το έβαλα για όποιον μπορεί να ενδιαφέρεται.

siasia

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Καλά έκανες ΟΧΙΑ, υπάρχουν και μερικοί που ενδιαφέρονται :) Ευχαριστούμε!

OP
OP
OXIA

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ειπα κι εγω...μη υλιστες σε αυτη την κοινωνια,περιεργο

Οι μη-υλιστές σ αυτή την κοινωνία, με την έννοια που το εννοείς εσύ καταλήγουν σαν το γάιδαρο του Χότζα: πάνω που συνήθισε να μην τρώει, ψόφησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom