Νέα

Ψευτοπρωταθλητής ο Ολυμπιακός

• Μέλος που άνοιξε το νήμα athens25
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 216
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Ριβάλντο: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.

Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά.

Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Είπα κι εγώ να παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα, όμως είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω στα πλέι οφ για να τιμήσω τη φανέλα και εσάς τους συμπαίκτες μου".

Ο δουρειος ιππος του ολυμπιακου για να κλεβει τα πρωταθληματα απο παναθηναικο και αεκ , δηλαδη Η ΕΠΟ ,και ο Γκαγκατσης θα κανει μηνυση στο ντεμη νικολαιδη...

πηγη.

mpoufos

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2005
Like
18
Πόντοι
1
Ριβάλντο: "Αισθάνομαι πολύ άσχημα, είμαι αηδιασμένος. Θεωρώ ότι είμαστε πρωταθλητές, γιατί εμείς πήραμε τους περισσότερους βαθμούς μέσα στο γήπεδο και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Εχω κατακτήσει 3 πρωταθλήματα με τον Ολυμπιακό.Oσα δε φτανει η αλεπου .....

Οταν δούλευα εκεί άκουγα τι συνέβαινε αλλά δεν ήξερα. Τώρα που είμαι σε άλλη ομάδα βλέπω όλα όσα γίνονται εκτός αγωνιστικών χώρων. Άκουγα ότι πολλοί υπάλληλοι της ομοσπονδίας δούλευαν για τον Ολυμπιακό. Αγαπώ πολύ το ποδόσφαιρο αλλά πλέον αμφιβάλω και για τα τρία πρωταθλήματα που πήρα στον Πειραιά.

Αυτό που ξέρω είναι ότι εμείς πολεμήσαμε έντιμα και με αξιοπρέπεια και είμαστε οι αληθινοί πρωταθλητές, δεν είναι αυτοί. Είπα κι εγώ να παίξουμε με τη δεύτερη ομάδα, όμως είναι η τελευταία μου χρονιά στην ΑΕΚ και θα παίξω στα πλέι οφ για να τιμήσω τη φανέλα και εσάς τους συμπαίκτες μου".

Ο δουρειος ιππος του ολυμπιακου για να κλεβει τα πρωταθληματα απο παναθηναικο και αεκ , δηλαδη Η ΕΠΟ ,και ο Γκαγκατσης θα κανει μηνυση στο ντεμη νικολαιδη...

πηγη.

OP
OP
A

athens25

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
απο τα 10 σερι πρωταθληματα του θρηνου, αντε 1 ,max 2 να τα πηρε με την αξια του.
ολα τα υπολοιπα τα αγορασε ο θειος κοκκαλης για τους υπαλληλους του...το ειπε και ο ριβαλντο που επαιζε 3 χρονια στο θρηνο της ελλαδας και θρυλο των αποτυχιων στο τσαμπιονσ λινγκ

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
να τα χαίρονται τα κάλπικα..

orabbp0.jpg

alexis82

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2005
Κριτικές
8
Like
98
Πόντοι
1
ποναει ακομα που νομιζε οτι θα ναι αναντικαταστατος...

spartakos2000

Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
αυτό έγραψε....

εσείς  εμείς και το ταμπλό...
ribo40.jpg

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ριβάλντο:

Τι άλλο να πει κανείς? ;)

Τα είπε ΟΛΑ.  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Δεν ήταν εκεί και στα άλλα 7 κάλπικα. ΑΝ ήταν, θα μίλασε για 10 πέτσινα, όχι για 3.

Το φετεινό ΔΕΝ είναι πέτσινο. Είναι ΧΑΡΤΙΝΟ.  ;) :sunglasses:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
6
και γω αν με στειλει μαι γκομενα θα αρχισω να τη θαβω στον κοσμο και ν α λεω ολο μαλακιες!!περαστικα πελατες τριτοδευτεροι.οποιος δεν θελει να παιζει με κανονες ας φτιαξει δικο του πρωταθλημα!!

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
και γω αν με στειλει μαι γκομενα θα αρχισω να τη θαβω στον κοσμο και ν α λεω ολο μαλακιες!!περαστικα πελατες τριτοδευτεροι.οποιος δεν θελει να παιζει με κανονες ας φτιαξει δικο του πρωταθλημα!!
ΕΠΟ RULES..
Γκα Γκα τσης
ο παλαιος δικηγόρος του ολυμπιακού και νυν προεδρος της επο, βασιλης γκα γκα τσης
Γελαει ολη η ελλαδα με τον ολυμπιακο

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
και κλαμα τα χανουμοβαζελακια ειδικα τα χανουμακια  δεν πειραζει του χρονου θα παρουμε 5 ματς στα χαρτια και θα παρουμε το 13

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
κλαψτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..
εσυ κλαψε που δεν εχεις παρει τα τελευταια χρονια, ενα καθαρο πρωταθλημα..
στην ιταλια , η ιταλικη δικαιοσύνη θα σε είχε ρίξει στην Γ εθνική , με τους στημενους διαιτητές και τα χαρτινα πρωταθληματα που παιρνεις

η αποδειξη , οτι δεν εχεις παρει καθαρο πρωταθλημα , ειναι οτι ισε ο ΠΕΡΙΓΕΛΟΣ του τσαμπιονς λιγνγκ, εκτος των αλλων (κασναφερης, ευθυμιαδης, δουρος κλπ κλπ)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Σε όλο τον κόσμο για να κερδίσεις πρωτάθλημα θέλει guts...στην Ελλάδα θέλει Γκαγκατς!
:2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom