Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει, είχα κάνει πριν χρόνια επέμβαση κοπης χαλινού, ο γιατρός έκανε ένα περίεργο "κόψιμο" στο πετσάκι σαν σταυρός και το μάζεψε με ρα΄φή γύρω από τον κορμό του λούτσου δεν κατάλαβα ποτέ την εξήγησή του και -θεωρητικά- δεν είναι του παρόντος (νομίζω). Τώρα αυτό το δέρμα έχει κάνειένα στενό δακτύλιο και ενοχλεί δεν κατεβαίνει έυκολα το πετσάκι για να ανοίξει και όταν το ζόρισα έκανε μικρά σκισιματάκια που τσούζουν. Είχα και κανένα 5 μηνο να έχω σεξουαλική δραστηριότητα λόγω δουλειάς-απουσίας-οικονομικής στενότητας και τώρα προσπαθώ με μασάζ συνέχεια να το κάνω πιο ελαστικό και βλέπω λίγη ανακούφιση. Έχει κανείς άποψη αν κάποια μαλακτική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το βοηθήσω σε εκείνο το σημείο? Ευχαριστώ πολύ παίδες και καλό 3ήμερο!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
"Ψευτο"-φίμωση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα koulalex
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8
- Εμφανίσεις 2K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
vyzoilwtas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 26
- Like
- 273
- Πόντοι
- 290
ΕPITHELIALE A.H (κρεμα με βρωμη)
ΕPITHELIALE A.H (κρεμα με βρωμη)
Την έψαξα λίγο πρέπει να είναι πολύ καλή. Ευχαριστώ πολύ!
Δεν πας σε κανα γιατρό;;;
Μάλλον η καλύτερη άποψη που θα διαβάσεις εδω μέσα.....
Παίδες ευχαριστώ μάλλον για γιατρό με βλέπω γιατί το συζήτησα με ένα συναγωνιστή ο οποίος και αυτός με προέτρεψε να πάω να το δει ένας γιατρός. Ευχαριστώ και πάλι! Αν μπορεί να κλειδωθεί το θέμα για να μην απασχολεί τζάμπα το φόρουμ... Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται...
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.820
- Πόντοι
- 22.785
,,Π.Μ.Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει, είχα κάνει πριν χρόνια επέμβαση κοπης χαλινού, ο γιατρός έκανε ένα περίεργο "κόψιμο" στο πετσάκι σαν σταυρός και το μάζεψε με ρα΄φή γύρω από τον κορμό του λούτσου δεν κατάλαβα ποτέ την εξήγησή του και -θεωρητικά- δεν είναι του παρόντος (νομίζω). Τώρα αυτό το δέρμα έχει κάνειένα στενό δακτύλιο και ενοχλεί δεν κατεβαίνει έυκολα το πετσάκι για να ανοίξει και όταν το ζόρισα έκανε μικρά σκισιματάκια που τσούζουν. Είχα και κανένα 5 μηνο να έχω σεξουαλική δραστηριότητα λόγω δουλειάς-απουσίας-οικονομικής στενότητας και τώρα προσπαθώ με μασάζ συνέχεια να το κάνω πιο ελαστικό και βλέπω λίγη ανακούφιση. Έχει κανείς άποψη αν κάποια μαλακτική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το βοηθήσω σε εκείνο το σημείο? Ευχαριστώ πολύ παίδες και καλό 3ήμερο!