Νέα

"Ψευτο"-φίμωση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα koulalex
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 8
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει, είχα κάνει πριν χρόνια επέμβαση κοπης χαλινού, ο γιατρός έκανε ένα περίεργο "κόψιμο" στο πετσάκι σαν σταυρός και το μάζεψε με ρα΄φή γύρω από τον κορμό του λούτσου δεν κατάλαβα ποτέ την εξήγησή του και -θεωρητικά- δεν είναι του παρόντος (νομίζω). Τώρα αυτό το δέρμα έχει κάνειένα στενό δακτύλιο και ενοχλεί δεν κατεβαίνει έυκολα το πετσάκι για να ανοίξει και όταν το ζόρισα έκανε μικρά σκισιματάκια που τσούζουν. Είχα και κανένα 5 μηνο να έχω σεξουαλική δραστηριότητα λόγω δουλειάς-απουσίας-οικονομικής στενότητας και τώρα προσπαθώ με μασάζ συνέχεια να το κάνω πιο ελαστικό και βλέπω λίγη ανακούφιση. Έχει κανείς άποψη αν κάποια μαλακτική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το βοηθήσω σε εκείνο το σημείο? Ευχαριστώ πολύ παίδες και καλό 3ήμερο!

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
ΕPITHELIALE A.H (κρεμα με βρωμη)

The Dick

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2006
Κριτικές
3
Like
197
Πόντοι
1
Δεν πας σε κανα γιατρό;;;

OP
OP
K

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Παίδες ευχαριστώ μάλλον για γιατρό με βλέπω γιατί το συζήτησα με ένα συναγωνιστή ο οποίος και αυτός με προέτρεψε να πάω να το δει ένας γιατρός. Ευχαριστώ και πάλι! Αν μπορεί να κλειδωθεί το θέμα για να μην απασχολεί τζάμπα το φόρουμ... Δεν ξέρω βέβαια αν γίνεται...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.820
Πόντοι
22.785
Καλησπέρα σε όλους, να ρωτήσω κάτι μήπως κάποιος γνωρίζει, είχα κάνει πριν χρόνια επέμβαση κοπης χαλινού, ο γιατρός έκανε ένα περίεργο "κόψιμο" στο πετσάκι σαν σταυρός και το μάζεψε με ρα΄φή γύρω από τον κορμό του λούτσου δεν κατάλαβα ποτέ την εξήγησή του και -θεωρητικά- δεν είναι του παρόντος (νομίζω). Τώρα αυτό το δέρμα έχει κάνειένα στενό δακτύλιο και ενοχλεί δεν κατεβαίνει έυκολα το πετσάκι για να ανοίξει και όταν το ζόρισα έκανε μικρά σκισιματάκια που τσούζουν. Είχα και κανένα 5 μηνο να έχω σεξουαλική δραστηριότητα λόγω δουλειάς-απουσίας-οικονομικής στενότητας και τώρα προσπαθώ με μασάζ συνέχεια να το κάνω πιο ελαστικό και βλέπω λίγη ανακούφιση. Έχει κανείς άποψη αν κάποια μαλακτική κρέμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να το βοηθήσω σε εκείνο το σημείο? Ευχαριστώ πολύ παίδες και καλό 3ήμερο!
,,Π.Μ.

OP
OP
K

koulalex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2008
Like
38
Πόντοι
0
Ευχαριστώ και επισήμως :-)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.815
Πόντοι
2.356
Για θέματα υγείας πάντα πρέπει κανείς να απευθύνεται στους ιατρούς. Όχι συζητήσεις επι συζητήσεων εδώ κι εκεί. Γιατρούς και μόνο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom