Νέα

Ψαχνω συνεντευξη Κοκκαλη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 33
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Εβλεπα χτες στον Ευαγγελατο την εμφανιση Βωβου, και κατι μεσα μου με τσιγκλισε οτι ο Κοκκαλης ειχε δωσει, προ αμνημονευτων ετων, τηλεοπτικη συνεντευξη στην Ελλη Σταη (νομιζω ΑΝΤ1). Παρολο που το Youtube δυσκολα υπολειπεται στο οτιδηποτε- τετοιου τυπου- διαπιστωσα πως η συγκεκριμενη συνεντευξη του εχει ξεφύγει.
Επειδη νομιζω πως θα ηταν ενα αρκετα ενδιαφερον αρχειακο υλικο, ας την κανει upload οποιος τυχον την εχει στα χερια του!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εβλεπα χτες στον Ευαγγελατο την εμφανιση Βωβου, και κατι μεσα μου με τσιγκλισε οτι ο Κοκκαλης ειχε δωσει, προ αμνημονευτων ετων, τηλεοπτικη συνεντευξη στην Ελλη Σταη (νομιζω ΑΝΤ1). Παρολο που το Youtube δυσκολα υπολειπεται στο οτιδηποτε- τετοιου τυπου- διαπιστωσα πως η συγκεκριμενη συνεντευξη του εχει ξεφύγει.
Επειδη νομιζω πως θα ηταν ενα αρκετα ενδιαφερον αρχειακο υλικο, ας την κανει upload οποιος τυχον την εχει στα χερια του!
τυπε εχει πεσει λογοκρισια στην συγκεκριμενη συνεντευξη και δεν υπαρχει πουθενα

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
Εγώ ψάχνω μια διαφήμηση (TV) του METAXA, όπου είναι ένας τύπος, βαστάει μια σακούλα σουπερμαρκετ, από τη σακούλα εξέχει ένα μπουκάλι (Μεταξά 5 αστέρων πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά), υπάρχει συνωστισμός, το μπουκάλι ακουμπάει λίγο τον κώλο μιας γκόμενας που στην αρχή θυμώνει (σαν να της έβαλε κάποιος δάχτυλο από πίσω) αλλά μόλις βλέπει ότι είναι Μεταξά καλμάρει και του χαμογελάει.

Δεν την έχω βρει ΠΟΥΘΕΝΑ.

Τη θυμάται κανείς?

Επισκέπτης
Εγώ ψάχνω μια διαφήμηση (TV) του METAXA, όπου είναι ένας τύπος, βαστάει μια σακούλα σουπερμαρκετ, από τη σακούλα εξέχει ένα μπουκάλι (Μεταξά 5 αστέρων πρέπει να είναι αν θυμάμαι καλά), υπάρχει συνωστισμός, το μπουκάλι ακουμπάει λίγο τον κώλο μιας γκόμενας που στην αρχή θυμώνει (σαν να της έβαλε κάποιος δάχτυλο από πίσω) αλλά μόλις βλέπει ότι είναι Μεταξά καλμάρει και του χαμογελάει.

Τη θυμάται κανείς?

:jerking:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475

Ρε πουστη μου, θυμαμαι πως ημουν πολυ μικρος (πρεπει να ειχε παρει ο γαυρος το ευρωπαϊκο του μπασκετ την προηγουμενη σεζον), και ειλικρινα απορω ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ελεγε ο Κοκκαλης! Για τη "διαφανεια" των εργασιων του με το δημοσιο?? Για την καριερα του στα σπορ? Για την πολιτικη? (θυμαμαι τελειως αμυδρα να λεει κατι περι ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ). Ολα μου φαινονται σαν ονειρο...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
220px-Ministerium_f%C3%BCr_Staatssicherheit_(emblem).jpg

:sunglasses:

cgfucker

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2012
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
16
Ρε πουστη μου, θυμαμαι πως ημουν πολυ μικρος (πρεπει να ειχε παρει ο γαυρος το ευρωπαϊκο του μπασκετ την προηγουμενη σεζον), και ειλικρινα απορω ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ελεγε ο Κοκκαλης! Για τη "διαφανεια" των εργασιων του με το δημοσιο?? Για την καριερα του στα σπορ? Για την πολιτικη? (θυμαμαι τελειως αμυδρα να λεει κατι περι ΠΑΣΟΚ κλπ κλπ). Ολα μου φαινονται σαν ονειρο...

Για το βιβλίο που γράφεις, τη θέλεις τη συνέντευξη;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
361
Πόντοι
36
ουτε η συνεντευξη που εδωσε στον καραγιαννιδη στο σουπερ σπορτ υπαρχει νομιζω μιλουσε τοτε για την παραγκα που ειχε βγαλει τις κασετες ο ταρζαν με τον κουγια

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16

Τη θυμάται κανείς?

:2funny:

Εδώ είσαι...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66

Ευχαριστώ, αλλά δεν είναι αυτή.

Αυτή είναι η σάτυρα που έκανε ο Ζουγανέλης ΠΑΝΩ στη διαφήμηση που ψάχνω.
(Σωστός ο Ζουγανέλης, αλλά αν κάποιος ξέρει η έχει, να βρούμε το original).

Όsο για το smiley που έβαλε ο stratego65 ( :jerking: ), τι εννοείς ρε στρατέγκο?  Ότι είσαι μαλάκας?

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36

Είχα παρακολουθήσει την συγκεκριμένη συνέντευξη....απο τις σπάνιες συνεντεύξεις του Κόκκαλη,που τότε ήταν στο απόγειο της κυριαρχίας του,τόσο επιχειρηματικά,όσο και στα αθλητικά....η Στάη πήρε την συνέντευξη,διότι ήταν στενή φίλη με την σύζυγο του Κόκκαλη....δεν τον ζόρισε ιδιαίτερα,είπε αυτά που ήθελε,παρουσίασε τα πράγματα περίπου "ειδυλλιακά".....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
195
Like
12.988
Πόντοι
34.267
Τώρα που "σπάσαν" οι φούσκες, τέτοιου είδους συνεντεύξεις αποτελούν μάθημα διατριβής κι επαγγελματικού (απο)προσανατολισμού.
Με επίτιμο "καθηγητή" τον Mr. Πέτρο Κωστόπουλο..... :uglystupid:

OP
OP
K

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
2.001
Πόντοι
3.475
Πλακα-πλακα κανει πολυ καλες συνεντευξεις ο Κωστοπουλος
Αυτο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι η... αδιακρισια του. Φτανει στα ορια του θρασους (πχ τον Τατσοπουλο τον ρωτουσε γιατι δεν τον λενε Τατσοπουλακη, δεδομενου πως ειναι κρητικος, για να τον αναγκασει να πει οτι ειναι υιοθετημενος...)
Νομιζω οτι θα βγαζει καλα μεροκαματα για πολυ καιρο ακομα, παρα το κλεισιμο των εντυπων του

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
462
Πόντοι
306
Πλακα-πλακα κανει πολυ καλες συνεντευξεις ο Κωστοπουλος
Αυτο που τον κανει να ξεχωριζει ειναι η... αδιακρισια του. Φτανει στα ορια του θρασους (πχ τον Τατσοπουλο τον ρωτουσε γιατι δεν τον λενε Τατσοπουλακη, δεδομενου πως ειναι κρητικος, για να τον αναγκασει να πει οτι ειναι υιοθετημενος...)
Νομιζω οτι θα βγαζει καλα μεροκαματα για πολυ καιρο ακομα, παρα το κλεισιμο των εντυπων του
Πρώτα πόλλα σας εύχομαι να πάει καλλά το βιβλίο σας.
δεύτερον, για μένα ο Π. Κωστόπουλος θα βγάζει για πολλά χρόνια ακόμα λεφτά
που κανείς που σπούδασε δεν θα βγάλει ποτέ στην ζωή του.
άμα έχεις θράσος στην τιβί ,κατ 'εμέ, έχεις επιτυχία.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom