Νέα

Ψάχνω πουτάνα που να κάνει deepthroat/gag

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leopold_00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 56
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
πρωτα πρωτα καινουργιος σχετικα στο φορυμ...bravo παντος οτι πληροφοριες χρειαστει καποιος τις παρεχετε βλεπω!  :)

επειδη εχω παει μολις 2 φορες στην ζωη μου σε οικο ανοχης θα ηθελα μια βοηθεια.. βασικα αυτο που ψαχνω ειναι μια γκομενα που να κανει deepthroat/gag χερια κτλ...πιστευω οι περισσοτεροι ξερουν τι ειναι.. οταν το προσπαθησα με την κοπελια μου με το ζορι γλυτωσα την πτσαμ!!! μονο που δεν μου την εκοψε...ασε που μολις της ειπα ξενερωσε τοσο που με το ζορι μιλαμε τωρα...στα @@ βασικα αλλα εχω και εγω ενα βιτσιο βρε αδερφε και θελω καπου να ξεδωσο...οποτε η ερωτηση μου ειναι αν ξερει κανεις καποιο οικο που να μπορω να βγαλω το αχτι μου και εγω! απο περιοχες, φυλης μονο ξερω οποτε αν υπαρχει τιπτ εκει παρακαλω πειτε μου...ευχαριστω!!

edit_antisthenis: άλλαξα τον τίτλο του thread για να είναι σαφέστερος.

AntifitCondom

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Νοε 2005
Κριτικές
118
Like
2.097
Πόντοι
8.360
Αν ρωτούσες πριν ενάμιση χρόνο θα σου λεγα να πας στο Κατερινάκι που έκανε ντιπ θρόουτ και έδινε και κολαράκι

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Το Σοφάκι στην Φυλής 54 (δεν είμαι και πολύ σίγουρος για το νούμερο)- απογευματινή βάρδια.

OP
OP
L

leopold_00

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
96
Πόντοι
1
λιεπον...η σοφια που μου ειπε το παλικαρι...μαλτα γιοκ...δεν την βρηκα...για παμε να βλεπω και αλλα ονοματα πλσ!!! αλλιως με βλεπω παλι πλυντηριο στο χερι κ τελικως να μου μενει το αχτι φορεβερ!! ευχαριστω!

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
παντως εγω ξερω σε μασαζ κοπελα να κανει deep  αν σε ενδιαφερει 100€ το μαλλι!!

Επισκέπτης
Όπως είπαν και κάποιοι συνάδελφοι, Φυλής 54 (στο κάτω) τις απογευματινές ώρες θα βρεις το Σοφάκι, ένα ξανθούλι, κοντούλι, αδυνατούλι το οποίο δεν σου γεμίζει το μάτι ότι μπορεί να κάνει DT αλλά... θα σου εξαφανίσει το καβλί μέσα στο στόμα της!!!! Trust me ;)

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Αδελφέ, για δώσε τα φώτα σου.
Ευχαριστώ

παντως εγω ξερω σε μασαζ κοπελα να κανει deep  αν σε ενδιαφερει 100€ το μαλλι!!

hooligan

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
27
Like
23
Πόντοι
2.945
Φραντζή 4 είχε παλιά μια Γεωργιανή (δε θυμάμαι όνομα) καταπληκτική ενώ στην ίδια διεύθυνση παίζει αρκετά καλά και η Ουκρανή Ζάνα. Βέβαια οι τιμές είναι άλλες από αυτές της Φυλής (80 ευρώ για μισή ώρα max). Ακόμα καλύτερο (τέλειο δηλαδή) και πολύ ακριβότερο βέβαια είναι ένα date με bibi(citytours 300/ώρα).

prigkhpas

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
11
λοιπον ακου τωρα γιααυτο που θελεις φραντζη 47 η νταρια .αυτη το κανει .τελος

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα καινουργιος σχετικα στο φορυμ...bravo παντος οτι πληροφοριες χρειαστει καποιος τις παρεχετε βλεπω!  :)
επειδη εχω παει μολις 2 φορες στην ζωη μου σε οικο ανοχης θα ηθελα μια βοηθεια.. βασικα αυτο που ψαχνω ειναι μια γκομενα που να κανει deepthroat/gag χερια κτλ...πιστευω οι περισσοτεροι ξερουν τι ειναι.. οταν το προσπαθησα με την κοπελια μου με το ζορι γλυτωσα την πτσαμ!!! μονο που δεν μου την εκοψε...ασε που μολις της ειπα ξενερωσε τοσο που με το ζορι μιλαμε τωρα...στα @@ βασικα αλλα εχω και εγω ενα βιτσιο βρε αδερφε και θελω καπου να ξεδωσο...οποτε η ερωτηση μου ειναι αν ξερει κανεις καποιο οικο που να μπορω να βγαλω το αχτι μου και εγω! απο περιοχες, φυλης μονο ξερω οποτε αν υπαρχει τιπτ εκει παρακαλω πειτε μου...ευχαριστω!!
Μαρίνα...(ψάξε forum)....50 € για 3 ώρες και όσες φορές θέλεις....τζάμπα πράγμα..... :rockon: :rockon: :rockon:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Αν ρωτούσες πριν ενάμιση χρόνο θα σου λεγα να πας στο Κατερινάκι που έκανε ντιπ θρόουτ και έδινε και κολαράκι

Αν εννοείς την Κατερίνα στην Κολωνού 30Α,
κάνει ωραίο deerthroat!!!

Επισκέπτης
δεν εννοει αυτη,αλλα ακου τον χυλ,ξερει τι λεει!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αν εννοείς την Κατερίνα στην Κολωνού 30Α,
κάνει ωραίο deerthroat!!!

Το κατερινακι στην Κολοκυνθους 38 λεει ο συναγωνιστης... στον εβαζε μεσα και τον εχανες, μετα τον εβαζες και στην κωλαθρα και ηταν λες και πηγαινες τζαμαικα με το εξπρες

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Ποιο Σαβαλα λες? Ο πρωτος διδαξας ηταν ο  ANAL HUNTER

moi

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
Την Κατερίνα στην Κολοκυνθούς 38 που την θυμηθήκατε? Ανακάλυψη του μέγιστου savalas  :rockon: κανονικό dt και μετά καρφί στην κουλούρα της. Η Ιννέτα στην Κεφαληνίας έκανε επίσης dt και της έκλεινες μάλιστα και την μύτη  :rockon: .Η Ντάρια απο την εποχή Πιπίνου 118 και μετά άρχισε να κάνει dt και το κάνει μέχρι τώρα πάρα πολύ καλά  :rockon: . Η Μαρία η Ελληνίδα που είναι τώρα Βριλησσού 36 όταν ήταν στην Φωκαίας έκανε dt τώρα i don't know  :huh: .Ακόμα δεν τσέκαρα για dt την Μιλένα στη Φυλής 71 γιατί γράφτηκαν τόσα και τόσα.Την επόμενη θα της πω να το βάλει όλο μέσα στο έκφυλο στόμα της  :rockon: :rockon:
ρε αρχοντα σκεφτηκες να γραψεις κανα βιβλιο με πουτανες? απιστευτες γνωσεις και για πολοστη φορα respect απο μενα

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Gobr και ο Σαβ και Anal είναι κωλολάτρες.Ο Σαβάλας όμως εξαφανίστηκε απο την παρέα μας  :'( οπότε δόξα και τιμή στον Άναλ  :rockon:

Δοξα και τιμη στον σαβαλα  :rockon:

Και σε ολους οσους παραμενουν πιστοι στην αναζητηση και ευρεση του ιδεατου κωλαρακιου για να ικανοποιησει το τριτο μας ποδι!  :rockon:

Επισκέπτης
A, κι επίσης ΚΑΛΗ προσπάθεια DT κάνει και η Φωτεινούλα της Ιάσωνος. Αν και δεν το κατέχει βέβαια το άθλημα ακόμα, οι προσπάθειές της είναι αρκετά φιλόδοξες και πολλές!

Όσο για την Κατερίνα από Κολοκυνθούς... τι μου θυμίσατε τώρα... αυτή πρέπει να έχει σταματήσει (δυστυχώς) :headbang: Ο συνδιασμός όχι μόνο να της το καρφώνεις στον φάρυγγα αλλά και να την "βιδώνεις" από τον κώλο ήταν μοναδικός. Highlight ήταν βέβαια που αφού τις έσκιζες τον κώλο μετά τον έπαιρνε στο στόμα ass-to-mouth και σε ξεζούμιζε... :rockon:

stergio

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαΐ 2007
Κριτικές
13
Like
16
Πόντοι
4.165
Podolagnos που μπορούμε να πετύχουμε τη Μαρίνα για την οποία αναφέρθηκες?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom