Νέα

Ψάχνω για κάποια που να γουστάρει αυτό που κάνει!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Butlover
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Butlover

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
91
Πόντοι
1
Ψάχνω για τύπισσα που να γουστάρει να γαμιέται!!! Ας μην είναι μοντέλο αλλά να γουστάρει να γαμιέται και να το δείχνει. Να κάνει πολλά κόλπα. Βαριέμαι αφόρητα αυτές που κάνουν αγγαρεία ή προσποιούνται ότι τις γαμάς όπως δεν τις έχει ξαναγαμήσει κανείς. (Τα Oscar δόθηκαν οπότε δεν υπάρχει λόγος).

Κάθε πρόταση είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!!!

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Ψάχνω για τύπισσα που να γουστάρει να γαμιέται!!! Ας μην είναι μοντέλο αλλά να γουστάρει να γαμιέται και να το δείχνει. Να κάνει πολλά κόλπα. Βαριέμαι αφόρητα αυτές που κάνουν αγγαρεία ή προσποιούνται ότι τις γαμάς όπως δεν τις έχει ξαναγαμήσει κανείς. (Τα Oscar δόθηκαν οπότε δεν υπάρχει λόγος).

Ευχαριστώ!!!
Τυπισσα που να γουσταρη να γαμιετε και να στο διχνη θα βρης στα CT πολλες και καλες

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
ντενισα απο ρεμουνδου 21... τα παντα ολα

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
και σε πιο μπαζε Βικυ,διδυμου

Επισκέπτης

Ευχαριστώ!!!

όλοι αυτό ψάχνουμε! :2funny: :2funny: :2funny:

MotorcycleBoy

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω υπάρχουν αρκετές που ειναι φύσει "γαμιόλες" θέλει ψάξιμο εγω εχω βρεί τη Τζέσικα (Σ.Πάτση) που της βγάινει πολύ φυσιολογικά αυτό που κάνει

barozo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
32
Like
0
Πόντοι
601
Νομίζω υπάρχουν αρκετές που ειναι φύσει "γαμιόλες" θέλει ψάξιμο εγω εχω βρεί τη Τζέσικα (Σ.Πάτση) που της βγάινει πολύ φυσιολογικά αυτό που κάνει

εσυ δεν βαζεις μυαλο ε?  :2funny:

ποστ 896

αλλαξε nick, παει τοκαψες αυτο :2funny:

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1

Ευχαριστώ!!!
Να γουστάρει και να το δείχνει....ΕΣΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΟΧΙ ΠΟΥΤΑΝΑ :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom