Νέα

Ψαχνω φιλτρο προστασιας για τα ματια για τα Night Vision GEN 1

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλημερα. Ξερει κανενας απο εσας αγαπητοι φιλοι μου που μπορω  να βρω φιλτρο προστασιας για τα ματια οταν χρησιμοποιω μια νυχτερινη οραση Night  Vision GEN 1 .Οπως ξερετε η Night Vision GEN 1 δεν εχει φιλτρο προστασιας για τα ματια οταν κοιταζω μεσα απο την συσκευη το βραδυ. Ενω αντιθετα οι συσκευες Night Vision GEN 2 , Super GEN 2 , GEN 3 , Super Gen 3 , GEN 4 and GEN WPT εχουν φιλτρο προστασιας για τα ματια και ο παρατηρητης μπορει για αρκετες ωρες να παρατηρει μεσα απο την συσκευη ακομη και ολη την νυχτα. Μια νυχτερινη οραση Night Vision GEN 2 ξεκιναει η τιμη της απο τα $1000 .

Ενω αντιθετα στις νυχτερινες ορασεις Night Vision GEN 1 ο παρατηρητης δεν μπορει να παρατηρησει πανω απο 2-3 λεπτα λογου του αφιλτρου φως ( ακτινιβολια ) με αποτελεσμα τον αμεσο ερεθισμο στα ματια , ζαλαδα, αντιδρασεις στα οπτικα νευρα πισω στα ματια .

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Τι την χρειάζεσαι την νυχτερινή όραση τυπε ?

up-load-boy

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Όποιος νύχτα περπατη λάσπες και σκα...τα πατεί....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για την εργασια μου κυριως , και για χομπυ στον ελευθερο χρονο μου.
Τι εργασια ειναι αυτη που χρειαζεται νυχτερινη οραση ?
Μπας και εισαι "μπουκαδορος" τυπε ?  :grin: :sunglasses: :rolleyes:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ισχύει ότι βγήκε καινούργιος νόμος και τώρα πρέπει να κάνετε όλοι 105 ώρες μαθήματα και να δώσετε στο τέλος εξετάσεις ?    :think:
Προσεχε εσυ γιατι αν σε δει ετσι στολισμενο η ΓΚΛΟΥΓΚΛΟΥ θα θολωσει το ματι της και θα σε συρει στο τσαντιρι της για πριβε σερβις  :zfuck:

Τα γυαλακια σου πανε με τρελα και κορδελα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εσυ και ο Ελτον λεμε  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Προσεχε εσυ γιατι αν σε δει ετσι στολισμενο η ΓΚΛΟΥΓΚΛΟΥ θα θολωσει το ματι της και θα σε συρει στο τσαντιρι της για πριβε σερβις  :zfuck:

λες να έχουμε ανήθικες προτάσεις για ραντεβού στο στάβλο ?  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ήταν τόσο που σε φίσταρα ;) ωραίες εποχές σου μοίραζα πόνο :zfuck:
Μπρρρρρρ τωρα ανατριχιασα ρε αλάνι  :birdman:

Παρε και την κρεμουλα σου τωρα μην φυγεις με παραπονο μιας και ησουν αλανι και καταλληξες κουραμπιες  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66

Παρε και την κρεμουλα σου τωρα μην φυγεις με παραπονο μιας και ησουν αλανι και καταλληξες κουραμπιες  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα  :2funny:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

θα πάρω νυχτερινή όραση να κάνω μια βόλτα στον κώλο σου πρέπει να 'χει πέσει το ρολόι μου κάπου εκεί :birdman:

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
θα πάρω νυχτερινή όραση να κάνω μια βόλτα στον κώλο σου πρέπει να 'χει πέσει το ρολόι μου κάπου εκεί :birdman:

μπορείς να μην γαμάς τα θρέντ των άλλων ανθρώπων με τις τρολιές σου  ?  :birdman:
το θέμα μας είναι το night vision  :birdman:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μηπως σου εφυγε την ωρα που αυτοικανοποιοσουν με φιστινγκ στο πατουρι σου ?

Για ψαξε πρωτα εκει και μετα πηγαινε στο τσαντιρι της ΓΚΛΟΥΓΚΛΟΥΣ και ψαξε τα αιγοπροβατα που ξεσκιζες πρωην αλανι
Μην ξεχασεις να ριξεις και μια ματια στο πατουρι της ιδιας .... Ποτε δεν ξερεις τι μπορει να βρεις σε ενα τετοιο βουκολικο πατουρι  :grin:

Στον κωλο μου το μονο που θα βρεις ειναι οι φρεσκες κουραδες που θα σου ριξω στην μουρη  :birdman:

Υπηρξα αλανι λεει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πρεπει να το σκεφτοσουν χρονια αυτο ε ?
ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΥΡΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ  :sunglasses:

Παρόμοια θέματα

?
Απαντήσεις
5
Εμφανίσεις
1K
?

Stories

Νέο!

Stories