Νέα

Ψαχνω Αντιδοτο για την αλοιφη Protopic

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Καλησπερα αγαπητοι φιλοι μου θα χρειαστω την απολυτη βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω. Ειχα βγαλει ενα λοιχηνα στο πετσακι γυρο απο το κεφαλακι. Η δερματολογος μου εδωσε να παρω την αλοιφη Protopic η οποια αντι να καλυτερεψει την κατασταση την χειροτερεψε. Εχει μαλακωσει το κεφαλακι δεν ειναι σκληρο επισης ειναι λιγο μουδιασμενο και το κυριοτερο οταν ειναι να χυσω δεν καταλαβαινω τιποτα απο ηδονη δηλαδη την εκτωνοση, ελαχιστη. Ετσι λοιπον αν ξερει καποιο καποια πληροφορια χρησιμη ας με βοηθησει. Αυτη η ταλαιπωρια με ταλαιπωρει εδω 3-4 χρονια.

Επισκέπτης
2 ειναι περιπτωσεις.

1) απο μονο του να βγηκε , απο την πολυ στεναχωρια

2) απο γυναικα να το κολλησα.

steeve

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
1.430
Πόντοι
216

Επισκέπτης
Το ειδα ποιο πριν φιλε μου για τις παρενεργιες του φαρμακου. Τωρα τη κανουμε απο εδω και περα.

emale

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Πήγαινε σε έναν άλλο δερματολόγο φίλε μου για να είσαι σίγουρος, εδώ θα ακούσεις 100 διαφορετικές γνώμες

CRYPTON X

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2015
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
1
2 ειναι περιπτωσεις.

1) απο μονο του να βγηκε , [size=15pt]απο την πολυ στεναχωρια[/size]

τυπε δεν το ηξερα ότι από την πολύ στεναχωρια εμφανίζονται σημαδια στην ψωλη.

vyzoilwtas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
273
Πόντοι
290
Aν ο λειχηνας αυτος που λες ειναι σκληρος-ατροφικος λειχηνας ανηκει στα αυτοανοσα νοσηματα π.χ οπως η λευκη
συνηθως μazi με αλοιφη με κορτιζονη π,χ elocon δεινουν και μια καλυντκη κρεμα η καποιο αλλο σαν αντιδοτο οπως λες και εσυ ας πουμαι π.χ εlidel
Καλυτερα να πας στο συγκρου,να πεσεις σε κανα καλο γιατρο να σου λυσει το προβλημα

Επισκέπτης
Aν ο λειχηνας αυτος που λες ειναι σκληρος-ατροφικος λειχηνας ανηκει στα αυτοανοσα νοσηματα π.χ οπως η λευκη
συνηθως μazi με αλοιφη με κορτιζονη π,χ elocon δεινουν και μια καλυντκη κρεμα η καποιο αλλο σαν αντιδοτο οπως λες και εσυ ας πουμαι π.χ εlidel
Καλυτερα να πας στο συγκρου,να πεσεις σε κανα καλο γιατρο να σου λυσει το προβλημα

Εχεις κανεναν υποψη σου

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.813
Πόντοι
2.356
Προτρέπω τον φίλο με το θέμα που έχει να απευθυνθεί και σε άλλο ιατρό πλην της πρώτης του επιλογής. Δυστυχώς εδώ που φτάσαμε αναγκάζεσαι να πας 3 - 5 για να βγάλεις μέσο όρο στο τέλος...

Όσον αφορά το αν μπορεί κάποιος να βγάλει οπουδήποτε κάτι λόγω στεναχώριας νομίζω ισχύει. Πολλά είναι και ψυχοσωματικά. Βέβαια και πάλι πρέπει να απευθύνεσαι στον ιατρό.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Οταν παθαίνουμε κάποιο δερματικό/αφροδισιακό της προκοπής (βαρβάτο) ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΥΓΓΡΟΥ. Πολλοί γιατροί, χιλιάδες περιπτώσεις ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΔΕΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.

Πολύ το άφησες. Καλά ξεμπερδέματα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αυτη η ταλαιπωρια με ταλαιπωρει εδω 3-4 χρονια.
ελα μαν,έφαγες τον γαιδαρο και κολλάς στην ουρα?  :S
άστο έτσι κανα 2 χρονάκια ακομα και θα γιάνει μονο του
αν ζουσε το @apolyto_arseniko ,θα σου εδινε αμεσα λυση  :rockon: :rockon: :rockon:

Roumanolagnos1313

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2013
Κριτικές
78
Like
128
Πόντοι
146
2 ειναι περιπτωσεις.

1) απο μονο του να βγηκε , απο την πολυ στεναχωρια

από την στεναχώρια, στεναχωρήθηκε κι ο πούτσος σου??

Όχι ρε φίλε, κράτα γερά δεν αξίζει ... :hi:

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Καλησπερα [size=8pt]αγαπητοι φιλοι μου
θα χρειαστω την απολυτη βοηθεια σας σχετικα με ενα προβλημα που εχω. Ειχα βγαλει ενα λοιχηνα στο πετσακι γυρο απο το κεφαλακι.
[/size][size=20pt]Η[/size] [size=14pt]δερματολογος[/size] [size=6pt]μου εδωσε να παρω την αλοιφη Protopic η οποια αντι να καλυτερεψει την κατασταση την χειροτερεψε. Εχει μαλακωσει το κεφαλακι δεν ειναι σκληρο επισης ειναι λιγο μουδιασμενο και το κυριοτερο οταν ειναι να χυσω δεν καταλαβαινω τιποτα απο ηδονη δηλαδη την εκτωνοση, ελαχιστη. Ετσι λοιπον αν ξερει καποιο καποια πληροφορια χρησιμη ας με βοηθησει. Αυτη η ταλαιπωρια με ταλαιπωρει εδω 3-4 χρονια.
[/size]

Αφού είναι [size=14pt]Η[/size] δερματολόγος, πήγαινε βρέσ'την και ρίξ'της ένα πίπα-κω, να καταλάβει τη γλύκα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom