Νέα

Πρόβλημε με Install παιχνιδιού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimmits
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
καησπερα...νοικιασα σημερα απο videoclub το left 4 dead 1 κ μου χει σπασει τα @******κυριολεκτικα για το install.... :headbang: :headbang:περα απο το γεγονος οτι για να το κανω install πρεπει να ειμαι on line (τι μαλακια ειναι αυτη?),κατα την διαδικασια του install μου ζηταει να φτιαξω account δινωντας email k password...(εκανα αναγκαστικα)...εγω μονο σαν single player θελω να το παιξω,δεν με ενδιαφερει ουτε το on line game,ουτε να κατεβασω τον server..(το κανα κ αυτο κ παλι δεν μπορω να παιξω το παιχνιδι....).καμμια βοηθεια??δωστε τα φωτα σας παρακαλω... :think: :think:

OP
OP
dimmits

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
A! κ κατα την διαρκεια του install βαζωντας το serial number μου εγραφε οτι αυτο χρησιμοποιειται απο αλλον χρηστη... :jerking: :jerking:

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Θα σε βοηθησω εγω που ξερω απ'αυτα.

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Μήπως μπορείς φίλε να μας πείς τα τεχνικά χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου ?

Τι κάρτα γραφικών έχεις? Μήπως βγάζει 2 εικονίδια το παιχνίδι, ένα για online game και ένα για single player? Αν θυμάμαι καλά το Medal Of Honor έβγαζε 2 εικονίδια.

Το serial σου λέει ότι χρισημοποιείτε, επειδή και κάποιος άλλος γράφτηκε βάζοντας το ίδιο serial.

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6
Λοιπον καταλαβες τι θα κανεις?

OP
OP
dimmits

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι πολυ πιο πανω απο αυτα που απαιτει το παιχνιδι,σε ολα,ακομη κ στην καρτα γραφικων..το παιχνιδι το νοικιασα απο το βιντεοκλαμπ,οποτε μονο αυτον το serial number μπορω να χρησιμοποιησω...ναι οντως βγαινουν δυο icon στην επιφανεια εργασιας,ενα το steam (ετσι λεγεται)κ το αλλο το left 4 dead...χτυπωντας το δευτερο εικονιδιο δεν βγαζει καν επιλογη play..θα βοηθουσε αν καποιος χρηστης εδω μεσα το χει ηδη παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι..

φιλαρακο makis ωραιο το χιουμουρ,απλα θα πρεπει να ξερεις κ ποτε να το κανεις σωστα-εννοω- χρονικα... :jerking:

george234

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2008
Like
1
Πόντοι
16
απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειμαι πολυ πιο πανω απο αυτα που απαιτει το παιχνιδι,σε ολα,ακομη κ στην καρτα γραφικων..το παιχνιδι το νοικιασα απο το βιντεοκλαμπ,οποτε μονο αυτον το serial number μπορω να χρησιμοποιησω...ναι οντως βγαινουν δυο icon στην επιφανεια εργασιας,ενα το steam (ετσι λεγεται)κ το αλλο το left 4 dead...χτυπωντας το δευτερο εικονιδιο δεν βγαζει καν επιλογη play..θα βοηθουσε αν καποιος χρηστης εδω μεσα το χει ηδη παιξει το συγκεκριμενο παιχνιδι..

φιλαρακο makis ωραιο το χιουμουρ,απλα θα πρεπει να ξερεις κ ποτε να το κανεις σωστα-εννοω- χρονικα... :jerking:
Παιζει να εχει online activation? Και αν εχει το πιο πιθανο να εχουν εξαντληθει οι εγγραφες απο αυτους που νοικιασαν πριν απο σενα. Αν ημουν στην θεση σου ή θα κατεβαζα crack απο το ιντερνετ ή το πιθανοτερο θα το γυρναγα πισω (Δεν παιζει μωρη καριολα, βαλτο στον κωλο σου)

OP
OP
dimmits

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
μαλλον εχουν εξαντληθει οι εγγραφες κ γω κατι τετοιο καταλαβα,,,,,θα παω να της το χωσω στα μουτρα,μαλακες βιντεοκλαμπ νοικιαζουν οτι ναναι...θενκς παλικαρι...

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
Παιζει να εχει online activation? Και αν εχει το πιο πιθανο να εχουν εξαντληθει οι εγγραφες απο αυτους που νοικιασαν πριν απο σενα. Αν ημουν στην θεση σου ή θα κατεβαζα crack απο το ιντερνετ ή το πιθανοτερο θα το γυρναγα πισω (Δεν παιζει μωρη καριολα, βαλτο στον κωλο σου)
σορρυ παιδια που χωνομαι αν και δεν ξερω πολλα απο τετοιου ειδους παιχνιδια μια γνωμη θα πω, δεν νομιζω να εξαντλουνται οι εγγραφες και να μην μπορεις να παιξεις. δηλαδη αν το ειχες αγορασει το παιχνιδι τι θα εκανες? δεν θα μπορουσες να παιξεις και θα το ετρωγες?

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
To Steam είναι για να κατέβει το παιχνίδι απο το internet σε περίπτωση που είναι σε cd, αν είναι το dvd  δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις, γενικά πολλύς κόσμος έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και την εγκατάσταση του.

Δοκίμασε αυτό δεν ξέρω αν δουλέψει (είναι οι επίσημες οδηγίες της εταιρίας που κάνει το παιχνίδι) γιατί δυστηχώς οι υπολογίστες είναι σαν τις γκόμενες απαιτητικοί και αλλοπρόσαλοι  :pipa1: :

Λοιπόν καλή τύχη

Using Steam launch options to install retail games from disc

1.Log in to Steam and click on Library.

2.Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.

3.Insert the first disc into your computer.

4.Close Steam (Steam > Exit).

5.Press Windows Key + R to open Run
In the Run window type:

"C:Program FilesSteamSteam.exe" -install E:

Replace E: with the CD/DVD drive you are installing from if is not correct.
Replace C:Program FilesSteam if your Steam installation is not in the default location.

7.Press OK.  Steam will launch and ask you to sign in if you do not have your password saved.  Your installation should continue from the disc.

Αν δεν δουλέψει προτείνω crack

OP
OP
dimmits

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
σορρυ παιδια που χωνομαι αν και δεν ξερω πολλα απο τετοιου ειδους παιχνιδια μια γνωμη θα πω, δεν νομιζω να εξαντλουνται οι εγγραφες και να μην μπορεις να παιξεις. δηλαδη αν το ειχες αγορασει το παιχνιδι τι θα εκανες? δεν θα μπορουσες να παιξεις και θα το ετρωγες?
ουτε εγω μπανιζω πολλα,αλλα στην περιπτωση αυτη το παιχνιδι ειναι ενοικιαζομενο,για καθε χρηστη μαλλον αντιστοιχει ενας περιορισμενος αριθμος εγγραφων με ενα συγκεκριμενο activation key..

OP
OP
dimmits

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.259
Πόντοι
8.535
To Steam είναι για να κατέβει το παιχνίδι απο το internet σε περίπτωση που είναι σε cd, αν είναι το dvd  δεν χρειάζεται να το κατεβάσεις, γενικά πολλύς κόσμος έχει πρόβλημα με το συγκεκριμένο παιχνίδι και την εγκατάσταση του.

Δοκίμασε αυτό δεν ξέρω αν δουλέψει (είναι οι επίσημες οδηγίες της εταιρίας που κάνει το παιχνίδι) γιατί δυστηχώς οι υπολογίστες είναι σαν τις γκόμενες απαιτητικοί και αλλοπρόσαλοι  :pipa1: :

Λοιπόν καλή τύχη

Using Steam launch options to install retail games from disc

1.Log in to Steam and click on Library.

2.Right-click on the game, select Delete local content, and confirm.

3.Insert the first disc into your computer.

4.Close Steam (Steam > Exit).

5.Press Windows Key + R to open Run
In the Run window type:

"C:Program FilesSteamSteam.exe" -install E:

Replace C:Program FilesSteam if your Steam installation is not in the default location.

7.Press OK.  Steam will launch and ask you to sign in if you do not have your password saved.  Your installation should continue from the disc.

Αν δεν δουλέψει προτείνω crack
ok θα το παλεψω ετσι μπας κ τα καταφερω...

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Like
1
Πόντοι
0
Μόνο δώσε βάση σε αυτά

Μπορεί ο Driver σου να έχει για παράδειγμα το γράμμα F: αντί για E: η ο σκληρός σου να είναι D: οπότε η εντολή αλλάζει και γίνεται "D:Program FilesSteamSteam.exe" -install F:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom