Νέα

Προβληματισμός - προτάσεις για ευκολότερη πρόσβαση σε ξενοδοχεία των City-tour

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ge0rge
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Μαγκες οραια τα λετε αλλα να ρωτησω κατι.ποια ειναι τα ξενοδοχεια που συνηθως τα ct του εξωτερικου επισκεφτονται την Αθηνα;;

Ε τωρα ειναι ερωτηση αυτη που κανεις ρε staristo?Βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει... :police:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που το κάνεις αυτό?

Πολλοί λόγοι, με κυριότερο το ότι δεν γουστάρω να παίζω εκτός έδρας.

(κάμερες, παρείσακτοι, σεντόνια, πετσέτες, σταμπαρισμένο δωμάτιο από την δ/νση κλπ κλπ κλπ)

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ξερει κανεις ποια ειναι τα πιο γνωστα ξενοδοχεια που κανονιζονται τα ραντεβου;;με σιτυ ταουρς φυσικα!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια ρωταω μονο για να δω σε ποιο μερος γινεται συνηθως η δουλεια γιατι ειμαι εκτος Αθηνων.Να δω αν με βολευει.τοσο απλα.Τι λεει ο συναδελφος να της φωτογραφησω ναι αλλαη δολεια δεν ειχα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Ρε φιλε μηπως θες να σου πουμε και σε ποιο δωματιο μενουν!

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδια περιοχη ζηταω πως κανετε ετσι κομπλεξ εχετε;που ειναι στην βουλιαγμενη στην παραλιακη που;

pipinolatris12

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Δεκ 2006
Κριτικές
17
Like
12
Πόντοι
1.997
ρε παιδια περιοχη ζηταω πως κανετε ετσι κομπλεξ εχετε;που ειναι στην βουλιαγμενη στην παραλιακη που;

Γιατί δε κλείνεις ραντεβού ?
Να μας πεις και μας που ειναι να πα να πιούμε καφέ.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6

Κλεισε ενα ραντεβου και θα σου πουνε που.Σε διαφορα μερη ειναι.

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
παιδια το κουρασατε ελεος.ωραια συζυτηση γινεται.Πως να κλεισω ραντεβου κ αν μου πουνε παραλιακη πως θα παω με τα ποδια.εμενα με βολευει το κεντρο.Αυτο ρωταω.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
παιδια το κουρασατε ελεος.ωραια συζυτηση γινεται.Πως να κλεισω ραντεβου κ αν μου πουνε παραλιακη πως θα παω με τα ποδια.εμενα με βολευει το κεντρο.Αυτο ρωταω.

Συνηθως προς κεντρο ειναι.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που μένουν οι city-tourίστριες έχουν και bar restaurants στο roof garden... Αν λοιπόν τύχει και σε ρωτήσει κανείς που πας, λες πολύ απλά ότι πας για καφέ-ποτό-φαγητό πάνω... Μπαίνεις στο ασανσέρ και πας στο δωμάτιο...

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που μένουν οι city-tourίστριες έχουν και bar restaurants στο roof garden... Αν λοιπόν τύχει και σε ρωτήσει κανείς που πας, λες πολύ απλά ότι πας για καφέ-ποτό-φαγητό πάνω... Μπαίνεις στο ασανσέρ και πας στο δωμάτιο...

Nα σας πω εγώ την εμπειρία μου (χτεσινή):

Πήγα να δω έναν ξένο φίλο μου που κάνουμε δουλειές μαζί.  Όταν έρχεται, μένει στο Hilton.
Μου είχε πει τον αριθμό του δωματίου του, και του είπα "Έρχομαι εκεί".

Επειδή βρήκα και πάρκαρα στη Μιχαλακοπούλου (από πίσω), ήταν μεγάλος ο κύκλος να πάω να μπω από μπροστά στο ξενοδοχείο (Βασ. Σοφίας).  Μπήκα λοιπόν από την είσοδο του γκαράζ, που είναι πίσω.  Στην κοπέλλα που ήταν στο ταμείο του γκαράζ, είπα: "πάω επάνω, να μην κάνω όλο το γύρο", και είπε "βεβαίως".
Με ένα ασανσέρ ανέβηκα 1-2 ορόφους, όπου άλλαξα ασανσέρ και πήγα μέχρι το 10ο όροφο όπου ήταν το δωμάτιο του φίλου μου.
Κανένας έλεγχος.
Δε ξέρω αν στο Χίλτον έχει CT, αλλά αν έχει, μπαίνεις χωρίς να σε ρωτήσει κανένας τίποτα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Με ένα ασανσέρ ανέβηκα 1-2 ορόφους, όπου άλλαξα ασανσέρ και πήγα μέχρι το 10ο όροφο όπου ήταν το δωμάτιο του φίλου μου.
Κανένας έλεγχος.
Δε ξέρω αν στο Χίλτον έχει CT, αλλά αν έχει, μπαίνεις χωρίς να σε ρωτήσει κανένας τίποτα.

Standard έχει, και όταν πας για να τα δεις, γιατί να μην παρκάρεις και εκεί ώστε να μην ψάχνεις δεξιά αριστερά? Οπότε κομπλέ η φάση.

Στο Hilton άλλωστε, και να σε σταματήσουν (χλωμότατο), λες πάω στο Galaxy, και καθάρισες.

nemo_imn

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μπορειτε να μου λυσετε μια απορια?Το ξενοδοχειο το πληρωνουμε εμεις η το γραφειο?Γιατι αν θελεις ενα δωματιο στο χιλτον για μια νυχτα θα σου παει γυρω στα 200e

Επισκέπτης
Το ξενοδοχειο ειναι πληρωμενο απο την κοπελα ή το πρακτορειο..
Εσυ πληρωνεις μονο την κοπελα και οσα αναγραφει το σαιτ

ALALEON

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
1.230
Το ξενοδοχειο ειναι πληρωμενο απο την κοπελα ή το πρακτορειο..
Εσυ πληρωνεις μονο την κοπελα και οσα αναγραφει το σαιτ
και αν δεν την κανεις κεφι δεν την πληρωνεις ουτε αυτη.... :grin:

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Όταν τα καλά ξενοδοχεία τροποποιήσουν τα ασανσέρ ώστε να λειτουργούν μόνο με τη μαγνητική κάρτα του πελάτη πως θα δουλεύει το σύστημα? Από τις σκάλες!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom