Επισκέπτης
Μαγκες οραια τα λετε αλλα να ρωτησω κατι.ποια ειναι τα ξενοδοχεια που συνηθως τα ct του εξωτερικου επισκεφτονται την Αθηνα;;
Ε τωρα ειναι ερωτηση αυτη που κανεις ρε staristo?Βαλε λιγο το μυαλο σου να σκεφτει...
Μαγκες οραια τα λετε αλλα να ρωτησω κατι.ποια ειναι τα ξενοδοχεια που συνηθως τα ct του εξωτερικου επισκεφτονται την Αθηνα;;
Έχεις κάποιο συγκεκριμένο λόγο που το κάνεις αυτό?
ρε παιδια περιοχη ζηταω πως κανετε ετσι κομπλεξ εχετε;που ειναι στην βουλιαγμενη στην παραλιακη που;
ρε παιδια περιοχη ζηταω πως κανετε ετσι κομπλεξ εχετε;που ειναι στην βουλιαγμενη στην παραλιακη που;
παιδια το κουρασατε ελεος.ωραια συζυτηση γινεται.Πως να κλεισω ραντεβου κ αν μου πουνε παραλιακη πως θα παω με τα ποδια.εμενα με βολευει το κεντρο.Αυτο ρωταω.
Συνηθως προς κεντρο ειναι.
Τα περισσότερα από τα ξενοδοχεία που μένουν οι city-tourίστριες έχουν και bar restaurants στο roof garden... Αν λοιπόν τύχει και σε ρωτήσει κανείς που πας, λες πολύ απλά ότι πας για καφέ-ποτό-φαγητό πάνω... Μπαίνεις στο ασανσέρ και πας στο δωμάτιο...
Δε ξέρω αν στο Χίλτον έχει CT, αλλά αν έχει, μπαίνεις χωρίς να σε ρωτήσει κανένας τίποτα.
Με ένα ασανσέρ ανέβηκα 1-2 ορόφους, όπου άλλαξα ασανσέρ και πήγα μέχρι το 10ο όροφο όπου ήταν το δωμάτιο του φίλου μου.
Κανένας έλεγχος.
Δε ξέρω αν στο Χίλτον έχει CT, αλλά αν έχει, μπαίνεις χωρίς να σε ρωτήσει κανένας τίποτα.
Στο Hilton άλλωστε, και να σε σταματήσουν (χλωμότατο), λες πάω στο Galaxy, και καθάρισες.
και αν δεν την κανεις κεφι δεν την πληρωνεις ουτε αυτη....Το ξενοδοχειο ειναι πληρωμενο απο την κοπελα ή το πρακτορειο..
Εσυ πληρωνεις μονο την κοπελα και οσα αναγραφει το σαιτ