Ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ειναι ενα θεμα που με βασανιζει τα τελευτεα 3 χρονια. Χωρις κανενα ιστορικο βαρυκοηας η κοφωσης στην οικογενεια μου ξαφνικα πριν 3 χρονια στα 23 μου αρχησα να κουφενομαι σταδιακα μαζι με ολα τα συμπτωματα οπως ιλλιγκος ναυτια, δυνατες εμβοες και ασταθεια.Ευτυχος αυτα υποχορησαν νωρις πλην της ασταθειας που εχω ακομα σε καποιο βαθμο ειδικα στο σκοταδι και το βουητο που ειναι ανηποφορο και σε τρελενει. Εχω παει σε παρα πολλους διακεκριμενους γιατρους σε ελλαδα ευρωπη και αμερικη αλλα λυση στο προβλημα μου δεν εχω βρει. Επισης δεν εχω παρει μια σαφη η εμπεριστατομενη διαγνωση. Εχω δοκιμασει αμετρηρα φαρμακα αλλα κανενα δεν φανηκε να βοηθησε την κατασταση. Το περιεργο μεσα απο ολα αυτα ειναι οτι η ακοη μου κανει σκαμπανεβασματα δηλαδη υπαρχουν περιοδοι που ακουω καπως καλα και δεν χρειαζομαι βοηθηματα και υπαρχουν περιοδοι που δεν ακουω σχεδον τπτ. Αυτο φενετε και απο τα δεκαδες ακοογραματα που εχω κανει. Πλεον απο αριστερα δεν ακουω σχεδον τπτ και απο δεξια εχω χασει περιπου το 50%. Εχω αγορασει ακουστικο και ετσι προσπαθω να ανταπεξελθω στην νεα ζωη μου και τις δυσκολιες της.
Αυτη η κατασταση μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα στην ζωη μου και με εχει αλλαξει σαν ανθρωπο πολυ. Επισης δεν ξερω τι μου επιφθλασει το μελλον μου και πιο απλα δεν ξερω τι σκατα μου συμβενει???
Προσπαθω να ειμαι αυτος που ημουνα και δεν το βαζω κατω ευκολα αλλα η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλητε μαζι με διαθεση μου για περετερψω ερευνα και χασιμο χρονου χρηματων σε γιατρους θεραπειες και φαρμακα.
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η εμπειρια γνωση επι του θεματος ?
Αυτη η κατασταση μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα στην ζωη μου και με εχει αλλαξει σαν ανθρωπο πολυ. Επισης δεν ξερω τι μου επιφθλασει το μελλον μου και πιο απλα δεν ξερω τι σκατα μου συμβενει???
Προσπαθω να ειμαι αυτος που ημουνα και δεν το βαζω κατω ευκολα αλλα η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλητε μαζι με διαθεση μου για περετερψω ερευνα και χασιμο χρονου χρηματων σε γιατρους θεραπειες και φαρμακα.
Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η εμπειρια γνωση επι του θεματος ?