Νέα

Προβλήματα ακοής που παρουσιάζονται ξαφνικά σε νέους ανθρώπους

• Μέλος που άνοιξε το νήμα leon23
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ειναι ενα θεμα που με βασανιζει τα τελευτεα 3 χρονια. Χωρις κανενα ιστορικο βαρυκοηας η κοφωσης  στην οικογενεια μου ξαφνικα πριν 3 χρονια στα 23 μου αρχησα να κουφενομαι σταδιακα μαζι με ολα τα συμπτωματα οπως ιλλιγκος ναυτια, δυνατες εμβοες και ασταθεια.Ευτυχος αυτα υποχορησαν νωρις  πλην της ασταθειας  που εχω ακομα σε καποιο βαθμο ειδικα στο σκοταδι και το βουητο που ειναι ανηποφορο και σε τρελενει. Εχω παει σε παρα πολλους διακεκριμενους γιατρους σε ελλαδα ευρωπη και αμερικη αλλα λυση στο προβλημα μου δεν εχω βρει. Επισης δεν εχω παρει μια σαφη η εμπεριστατομενη διαγνωση. Εχω δοκιμασει αμετρηρα φαρμακα  αλλα κανενα δεν φανηκε να βοηθησε την κατασταση.  Το περιεργο μεσα απο ολα αυτα ειναι οτι η ακοη μου κανει σκαμπανεβασματα δηλαδη υπαρχουν περιοδοι που ακουω καπως καλα και δεν χρειαζομαι βοηθηματα και υπαρχουν περιοδοι που δεν ακουω σχεδον τπτ. Αυτο φενετε και απο τα δεκαδες ακοογραματα που εχω κανει. Πλεον απο αριστερα δεν ακουω σχεδον τπτ και απο δεξια εχω χασει περιπου το 50%. Εχω αγορασει ακουστικο και ετσι προσπαθω να ανταπεξελθω στην νεα ζωη μου και τις δυσκολιες της.

Αυτη η κατασταση μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα στην ζωη μου και με εχει αλλαξει σαν ανθρωπο πολυ. Επισης δεν ξερω τι μου επιφθλασει το μελλον μου και πιο απλα δεν ξερω τι σκατα μου συμβενει???

Προσπαθω να ειμαι αυτος που ημουνα και δεν το βαζω κατω ευκολα αλλα η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλητε μαζι με διαθεση μου για περετερψω ερευνα και χασιμο χρονου χρηματων σε γιατρους θεραπειες και φαρμακα.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η εμπειρια γνωση επι του θεματος ?

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
φιλε μου  επειδη η περιπτωση σου φαινεται αρκετα περιπλοκη μονο οι γιατροι θα σου δωσουν βοηθεια

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Για δες εδώ σχετικά με το βουητό. Δυστυχώς πλήρη ίαση δεν υπάρχει.

Κοίτα μήπως φταίει και κάτι άλλο στον οργανισμό σου. Πχ υπέρταση. Από φίλο που είχε παρόμοια προβλήματα είδε εν μέρει αποτελέσματα στα εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου χωρίς ταλαιπωρία, αναμονές και κυρίως χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

:sunglasses:

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
Ανοιγω αυτο το θρεντ γιατι ειναι ενα θεμα που με βασανιζει τα τελευτεα 3 χρονια. Χωρις κανενα ιστορικο βαρυκοηας η κοφωσης  στην οικογενεια μου ξαφνικα πριν 3 χρονια στα 23 μου αρχησα να κουφενομαι σταδιακα μαζι με ολα τα συμπτωματα οπως ιλλιγκος ναυτια, δυνατες εμβοες και ασταθεια.Ευτυχος αυτα υποχορησαν νωρις  πλην της ασταθειας  που εχω ακομα σε καποιο βαθμο ειδικα στο σκοταδι και το βουητο που ειναι ανηποφορο και σε τρελενει. Εχω παει σε παρα πολλους διακεκριμενους γιατρους σε ελλαδα ευρωπη και αμερικη αλλα λυση στο προβλημα μου δεν εχω βρει. Επισης δεν εχω παρει μια σαφη η εμπεριστατομενη διαγνωση. Εχω δοκιμασει αμετρηρα φαρμακα  αλλα κανενα δεν φανηκε να βοηθησε την κατασταση.  Το περιεργο μεσα απο ολα αυτα ειναι οτι η ακοη μου κανει σκαμπανεβασματα δηλαδη υπαρχουν περιοδοι που ακουω καπως καλα και δεν χρειαζομαι βοηθηματα και υπαρχουν περιοδοι που δεν ακουω σχεδον τπτ. Αυτο φενετε και απο τα δεκαδες ακοογραματα που εχω κανει. Πλεον απο αριστερα δεν ακουω σχεδον τπτ και απο δεξια εχω χασει περιπου το 50%. Εχω αγορασει ακουστικο και ετσι προσπαθω να ανταπεξελθω στην νεα ζωη μου και τις δυσκολιες της.

Αυτη η κατασταση μου εχει δημιουργησει πολλα προβληματα στην ζωη μου και με εχει αλλαξει σαν ανθρωπο πολυ. Επισης δεν ξερω τι μου επιφθλασει το μελλον μου και πιο απλα δεν ξερω τι σκατα μου συμβενει???

Προσπαθω να ειμαι αυτος που ημουνα και δεν το βαζω κατω ευκολα αλλα η υπομονη μου εχει αρχισει να εξαντλητε μαζι με διαθεση μου για περετερψω ερευνα και χασιμο χρονου χρηματων σε γιατρους θεραπειες και φαρμακα.

Εχει κανεις το ιδιο προβλημα η εμπειρια γνωση επι του θεματος ?

Φίλε μου σου ευχομαι ολόψυχα περαστηκά.
Ενά μεγάλο ΕΥΓΕ ΣΟΥ που κοινοποιείς το πρόβλημα υγείας σου εδω μέσα, δείχνει ότι δεν "μασας" και επιπλέον ότι αισθάνεσε οτι ειμαστε αόρατοι φίλοι σου ( περα από τις όποιες διαφονείες μας)
Επιδή το διαδίκτιο ειναι ένα πολύ καλό μέσο ενημέροσης (αν ξέρεις να το χειρίζεσει σωστά) νομίζω ότι θα βοηθήσει η κοινοποιηση του προβλήματος σου.
Δεν ειμαι γιατρός να σου δωσω συμβουλές, το περίεργο για μένα ειναι ότι δεν έχουνε κανει διάγνωση άρα δεν μπορούν να κάνουνε την θεραπεία.
Στο Νοσοκομειο της Αεροπορείας πήγες;; δίπλα στο 401 στην Κατεχάκι;;

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Για δες εδώ σχετικά με το βουητό. Δυστυχώς πλήρη ίαση δεν υπάρχει.

Κοίτα μήπως φταίει και κάτι άλλο στον οργανισμό σου. Πχ υπέρταση. Από φίλο που είχε παρόμοια προβλήματα είδε εν μέρει αποτελέσματα στα εξωτερικά ιατρεία του Λαϊκού Νοσοκομείου χωρίς ταλαιπωρία, αναμονές και κυρίως χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

:sunglasses:

Φιλε σε ευχαρηστω πολυ αλλα αυτα τα εχω διαβασει σε πολυ προιμο σταδιο. Εχω φτασει μεχρι σε σημειο να διαβαζω επιστημονικα αρθρα επι του θεματος απο το πανεπηστημιο μου. Μπορεις να μου περιγραψεις λιγο την περιπτωση του φιλου σου και αν  ξερεις να μου πεις τι τον βοηθησε τελικα ?

Οπως τα λες δεν υπαρχει ιαση και επισης οσοι το παθενουν αυτο ενα μικρο ποσοστο του 15% βρισκει απο τι ειναι ολοι οι αλλοι ψαχνονται...

arcans

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε λεον23 ειλικρινα με εχει συγκινησει το να βρεις το θαρρος να ανακοινωσεις το προβλημα σου απο εδω μεσα.αυτο σημαινει πολλα για εμενα,αλλα πιστευω και για πολλους εδω μεσα αλλους.τωρα οσο για το προβλημα σου,μια θεια μου εκανε εγχειρηση στο τυμπανο της στο διαλβακανικο στη θεσσαλονικη πριν κανενα μηνα.υπαρχει ενας γιατρος εκει καλος,αλλα το ιατρειο του ειναι στη πολη τις Δραμας γιατι εκει πηγαινε μετα το χειρουργειο για να την παρακαλουθη πως παει μετα.θα μαθω απο την θεια μου ονομα τηλ και διευθηνση του γιατρου,και θα σου τα στειλω πολυ συντομα με πμ.ειληκρινα σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να γινεις συντομα καλα.

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Φίλε μου σου ευχομαι ολόψυχα περαστηκά.
Ενά μεγάλο ΕΥΓΕ ΣΟΥ που κοινοποιείς το πρόβλημα υγείας σου εδω μέσα, δείχνει ότι δεν "μασας" και επιπλέον ότι αισθάνεσε οτι ειμαστε αόρατοι φίλοι σου ( περα από τις όποιες διαφονείες μας)
Επιδή το διαδίκτιο ειναι ένα πολύ καλό μέσο ενημέροσης (αν ξέρεις να το χειρίζεσει σωστά) νομίζω ότι θα βοηθήσει η κοινοποιηση του προβλήματος σου.
Δεν ειμαι γιατρός να σου δωσω συμβουλές, το περίεργο για μένα ειναι ότι δεν έχουνε κανει διάγνωση άρα δεν μπορούν να κάνουνε την θεραπεία.
Στο Νοσοκομειο της Αεροπορείας πήγες;; δίπλα στο 401 στην Κατεχάκι;;

επειδη μεσα σε ολα αυτα μου ηρθε και το χαρτι για να παω φανταρος εχω παει τρεις φορες στο διπλανο στο 201 νομιζω που με  εξετασαν και απλος μου δινουν αναβολες.
Επειδη πηγα που πηγα ειπα να παρω και τις γνωμες αυτων των γιατρων που πιστευω βλεπουν πολλες περιπτωσεις αλλα δεν μου προσθεσανε κατι η μου ειπαν κατι καινουργιο. Επισης διαγνωσεις εχω παρει αλλα καμια δεν ειναι νταφακτο η πως να στο πω δεν βαζουν και το χερι τους στην φωτια.

FidoDiLdo

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Like
5
Πόντοι
6
Μαγνητικη εγκεφαλου εχεις κανει?

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Μαγνητικη εγκεφαλου εχεις κανει?
τρεις οχι μια και λεμφοειδων αδενων και μια αξονικη. Επισης εχω κανει αμετρητες εξετασεις αιματος και ουρων και οτι μπορεις να φανταστεις εχω κανει.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
επειδη μεσα σε ολα αυτα μου ηρθε και το χαρτι για να παω φανταρος εχω παει τρεις φορες στο διπλανο στο 201 νομιζω που με  εξετασαν και απλος μου δινουν αναβολες.
Επειδη πηγα που πηγα ειπα να παρω και τις γνωμες αυτων των γιατρων που πιστευω βλεπουν πολλες περιπτωσεις αλλα δεν μου προσθεσανε κατι η μου ειπαν κατι καινουργιο. Επισης διαγνωσεις εχω παρει αλλα καμια δεν ειναι νταφακτο η πως να στο πω δεν βαζουν και το χερι τους στην φωτια.

Σου ειπα για το Νοσοκομείο της αεροπορίας γιατι φαντάστικά ότι οι ΩΡΛ εκει θα έχουν ασχολιθεί περισσότερο.
Πάντως ακομα μου κανει εντυποση ότι δεν έχουνε βγάλει τελικη γνωμάτευση :think:
Δυστηχώς δεν εχω να σου γραψω κατι άλλο, απο καρδιας περαστικά σου

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Απώλεια ακοής πότε από το ένα αυτί πότε από το άλλο, εμβοές ανυπόφορες. Επαναφορά ακοής και μείωση του βουητού κυρίως όταν είναι ξεκούραστος. Αυτό που μου είχε πει είναι ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ένα γερό κρυολόγημα. Τα κρυολόγημα έφυγε αλλά τα προβλήματα της ακοής παρέμειναν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ένα περίεργο που μου είπε είναι " Ότι με την συμπεριφορά των αυτιών του όταν ξυπνάει το πρωί ξέρει αν θα πάει καλά η ημέρα."  Τώρα στο Λαικό δεν γνωρίζω τι έγινε και πως βοηθήκε. Η ιστορία αυτή είναι πολλά χρόνια περισσότερα από δέκα. Το Λαϊκό νοσοκομείο το αναφέρω καθώς είχε πάει σε πολλούς γιατρούς  και είχε επιβαρυνθεί οικονομικά πολύ και τελικά την καλύτερη αντιμετώπιση την είχε εκεί. Θα επανέλθω στο θέμα όταν τον συναντήσω και αν το φέρει η κουβέντα καθώς δεν θέλω να το συζητήσω ξεκάρφωτα.

:)

OP
OP
L

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Ακριβώς όπως τα περιγράφεις. Απώλεια ακοής πότε από το ένα αυτί πότε από το άλλο, εμβοές ανυπόφορες. Επαναφορά ακοής και μείωση του βουητού κυρίως όταν είναι ξεκούραστος. Αυτό που μου είχε πει είναι ότι όλα ξεκίνησαν μετά από ένα γερό κρυολόγημα. Τα κρυολόγημα έφυγε αλλά τα προβλήματα της ακοής παρέμειναν και συνεχίζονται μέχρι σήμερα. Ένα περίεργο που μου είπε είναι " Ότι με την συμπεριφορά των αυτιών του όταν ξυπνάει το πρωί ξέρει αν θα πάει καλά η ημέρα."  Τώρα στο Λαικό δεν γνωρίζω τι έγινε και πως βοηθήκε. Η ιστορία αυτή είναι πολλά χρόνια περισσότερα από δέκα. Το Λαϊκό νοσοκομείο το αναφέρω καθώς είχε πάει σε πολλούς γιατρούς  και είχε επιβαρυνθεί οικονομικά πολύ και τελικά την καλύτερη αντιμετώπιση την είχε εκεί. Θα επανέλθω στο θέμα όταν τον συναντήσω και αν το φέρει η κουβέντα καθώς δεν θέλω να το συζητήσω ξεκάρφωτα.

:)

ΠΟΠΟ  φιλε ταιριαζουν απολυτα αυτα που μου περιεγραψες επισης επηρεαζει πολυ το ανχος. Αυτο με το ξυπνημα το εχω και εγω αλλα μερικες φορες αλλαζει και στην πορεια της ημερας. φιλε αν μπορεις να με φερεις σε επαφη με τον φιλο σου θα εισαι διαμαντι.

ErMaC

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
ακριβώς τα ίδια συμπτώματα τα είχε και ένας φίλος μου, δεν θυμάμαι πως ακριβώς μου είπε οτι το λενε.
Πάντως αυτό που θυμάμαι ειναι πως είναι δύσκολη περίπτωση και πολυ δυσκολη διαγνωση γιατι ειναι πολυ σπανιο και λιγοι γιατροι το γνωριζουν το μικροβιο που προκαλει αυτη την ασθενεια.
αυτος παντως δεν ειχε αναρρωσει με φαρμακα.
Άν ενδιαφέρεσαι για περισσότερες πληροφορίες στειλε μου πμ και τον ρωτάω οποτε τον βρω.
περαστικα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom