εδώ και τέσσερις μέρες δεν έχω καυλώσει και ούτε νιώθω αυτό το αίσθημα στο πέος που το κάνει να θέλει να δημιουργηθεί τριβή . τσόντες έχω δει .
φοβάμε μήπως γίνομαι gay :S αν συμβαίνει αυτό θα πηδήξω από κάνα παράθυρο
είμαι 19 και δεν έχω κάνει σεξ αλλά τα δύο τελαυτέα χρονιά αυνανίζομε υπερβολικά τολμώ να πω αλλά δεν έχω ξαναφτάσει σε τόσο μεγάλο διάστημα χωρίς στύση
να αρχήσω να ανυσηχώ ;
να φανταστείτε η εικόνα της σάσας μπάστας ολόγυμνη με αφήνει αδιάφορο ενώ πριν έκανα αμάν και αμάν να την δω :'( :'(
γενικώς συχένωμαι να τον παίζω... πιστεύω ότι δεν μου προσφέρει τίποτα... ενώ τσόντες πάρα πολύ σπάνια..
αλλά φροντίζω να γαμάει συχνά.
μια περίοδο -πρόσφατα- είχα πάθει και εγώ ένα τέτοιο... δηλαδή έβγεπα ΞΕΚΩΛΟ στο δρόμο και ούτε που το κοίταγα...
σε μπαρ που ππήγαινα και είχε χορεύτριες με τα βυζιά έξω ... εγώ ήταν σαν να έβλεπα τον νταβέλη να καθαρίζει το όπλο του... τέτοια πάθεια ενώ οι άλλοι φίλοι μου λέγανε πω ρε μλκα τι μουνί είναι αυτό ... μόνο που δεν τον έπαιζαν με τα ρωσιδάκια που χόρευαν.
τεσπα είχα φάει ένα κόλημα... τρελό ...δλδ ήμουν έτοιμος να δώσο το 100% του εγώ μου..
και είχα όρεξη μόνο με εκείνη.
οπότε gay δεν γίνεσαι γιατί και εγώ τώρα που ξε-κόλησα ΔΥΣΤΥΧΩς ή ευτυχώς επανήλθα στις παλιές καφρίλες.
να ανυσηχείς περισσότερο γιατί παίρνεις τα πράγματα πιο σοβαρά γιατί αυτό κάνεις και είσαι σε αυτήν την κατάσταση.
αν δεν είναι μια κοπελιά ο λόγος όπως είπε και ο θρησκευόμενος φίλος Ιεραπόστολος θα είναι κάτι άλλο. όπως πανελλήνιες εξεταστική ακόμη και κάτι ασύμαντο.
τώρα για να γίνεις gay θα πρέπει να βλέπεις αγοράκια και να σου σηκώνεται... και πάνω από όλα δεν ξυπνάς μια μέρα και βλέπεις ότι είσαι gay...εσένα καταρχήν δεν σου αρέσει έτσι όπως το λες. οπότε no problemo.
ούτε γιατρό θες ούτε τσόντες ούτε τίποτα... απλά για αυτήν την περίοδο είσαι υπεράνω αυτών.
take it easy , relax , και μην τον κάνεις λάστιχο
το πολύ πολύ αν το πεις σε καμία σημαθήτριά σου , μπορεί να είναι πρόθυμη να βάλει κανένα χεράκι ή τίποτα άλλο.