Νέα

Πρόβλημα με τον Explorer 7

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neo123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Εγκατέστησα τον καινούριο Explorer 7 και έχω προβλήματα στη λειτουργία του site. Στο κεντρικό Μενού οι επιλογές εμφανίζονται μισές και όχι κάτω αλλά κάτω δεξιά από την επιλογή που κάνεις δυσκολεύοντας την επιλογή. Ακόμη δεν μπορώ να δω τις κριτικές από τα μπουρδέλα (πατάω το ctrl για να επιτρέπω τα pops up  αλλά τίποτε). Έχει κάποιος άλλος παρόμοια προβλήματα με τον Explorer 7 ?. Καμία συμβουλή?

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Εγκατέστησα τον καινούριο Explorer 7 και έχω προβλήματα στη λειτουργία του site. Στο κεντρικό Μενού οι επιλογές εμφανίζονται μισές και όχι κάτω αλλά κάτω δεξιά από την επιλογή που κάνεις δυσκολεύοντας την επιλογή. Ακόμη δεν μπορώ να δω τις κριτικές από τα μπουρδέλα (πατάω το ctrl για να επιτρέπω τα pops up  αλλά τίποτε). Έχει κάποιος άλλος παρόμοια προβλήματα με τον Explorer 7 ?. Καμία συμβουλή?

Πήγαινε στα options και προσπάθησε να το παραμετροποιήσεις. Πάντως κακώς που βάζεις IE αλλά επιλογή σου. Μην με ρωτήσεις τι και πως. Δεν δουλεύω ΙΕ7. Τον θέλω τον υπολογιστή μου

leone72

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
Γεια σου ρε φιλε συναγωνιστη.Εγω εχω βαλει τον FIREFOX ο οποιος ειναι πολυ καλυτερος και εμπιστος απο ιους κ.λ.π. και καθε τοσο απο μονος του κανει up date!Για κοιταξε το!!Ειναι καλη λυση

OP
OP
N

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ευχαριστώ Παιδιά.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
neo123, τα προβλήματα αυτά όντως υπάρχουν στον IE7, αλλά δεν τα λαμβάνουμε υπ' όψην μας ακόμα, γιατί είναι ακόμα beta

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
IE explorer: Αυτό είναι ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ! Όχι μαλακίες!
Βάλτε συναγωνιστές firefox ή opera να βρείτε την υγεία σας!
Τα πολλαπλά παράθυρα και η επανεκκίνηση από το σημείο που ήσουν φτάνουν από μόνα τους για να τα επιλέξετε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom