Νέα

Προβλημα με το disclaimer σε netbook

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ROMANTIC
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ROMANTIC

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχω ενα τεχνικο προβλημα με το disclaimer του site Πολλες φορες μπαινω στο site με το netbook που εχει αναλυση 1024x600 και κατα την εισοδο στο site εμφανιζεται το disclaimer και πρεπει φυσικα να πατησεις το εικονικο πληκρο << ειμαι πανω απο 18 ετων κ.λ.π.>> το οποιο πληκτρο βρισκεται ομως στο κατω μερος της οθονης και δεν φαινεται λογω αναλυσης 1024x600 οπως ειπα πιο πανω και αυτο δεν αλλαζει Οταν προσπαθησω να τσουλησω το disclaimer προς τα πανω με το ροδακι του ποντικιου το disclaimer αυτοματα ρολαρει προς τα κατω και ματαια προσπαθω να προλαβω να πατησω το εικονικο πληκτρο χρησιμοποιωντας και το tab Μερκες φορες το καταφερνω αλλα πολυ δυσκολα Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα αλλαζοντας το μεγεθος του disclaimer η μεταφερνοντας το εικονικο πληκτρο πιο πανω Ας μου απαντησει καποιος administrator η οποιος ξερει κατι

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Πατα tab και enter μερικες φορες, και θα φυγει ;)

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.911
Πόντοι
9.275
Ή πατάς F11 για fullscreen και κάνεις την δουλειά σου (toggle on/off) ;)
Το θέμα έχει ξανασυζητηθεί...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Πατας F 11 και ανεβενη η σελιδα προς τα πανω μετα πατας ανω των 18 και ξανα F 11 οπου ερχεται η σελιδα και παλι κανονικα

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616
Εχω ενα τεχνικο προβλημα με το disclaimer του site Πολλες φορες μπαινω στο site με το netbook που εχει αναλυση 1024x600 και κατα την εισοδο στο site εμφανιζεται το disclaimer και πρεπει φυσικα να πατησεις το εικονικο πληκρο << ειμαι πανω απο 18 ετων κ.λ.π.>> το οποιο πληκτρο βρισκεται ομως στο κατω μερος της οθονης και δεν φαινεται λογω αναλυσης 1024x600 οπως ειπα πιο πανω και αυτο δεν αλλαζει Οταν προσπαθησω να τσουλησω το disclaimer προς τα πανω με το ροδακι του ποντικιου το disclaimer αυτοματα ρολαρει προς τα κατω και ματαια προσπαθω να προλαβω να πατησω το εικονικο πληκτρο χρησιμοποιωντας και το tab Μερκες φορες το καταφερνω αλλα πολυ δυσκολα Υπαρχει τροπος να λυθει το προβλημα αλλαζοντας το μεγεθος του disclaimer η μεταφερνοντας το εικονικο πληκτρο πιο πανω Ας μου απαντησει καποιος administrator η οποιος ξερει κατι

Κάτι τέτοιες μαλακίες μου έκανε το netbook και το ξεφορτώθηκα  :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Τι ειναι το ΝΕΤΒΟΟΚ???