Νέα

Πρόβλημα με browsers

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bobas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 940
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Help μαγκες, κατι παει στραβα. Με Firefox τραβαω γερα κολληματα, σε πολλα site δεν μπορω να μπω καν. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το γεγονος οτι κατεβασα την yahoo εκδοχη του τελευταια, για ευκολια στην προσβαση σε mail και υπηρεσιες yahoo γενικοτερα; Ομως...ελαφρως καλυτερα τα πραγματα με google chrome, μπαινει σε ολα τα site αλλα συχνα σταματα χωρις να βγει η σελιδα, με refresh 1-2 φορες εμφανιζεται κανονικα. Απ την αλλη, ο I.E. 7 που εχω (αν κ δεν τον προτιμω) δουλευει κανονικα! Τι φταιει; Ειμαι σε περιβαλλον XP

SID VICIOUS(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε εγω εχω ιε8 και ολα ειναι κομπλε
ελπιζω να βοηθησα

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δοκιμασες να τον αφαιρεσεις και να τον ξαναπερασεις;

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
μια και πειραματιζεσαι ετσι κι αλλιως, δοκίμασε Opera που είναι σήμερα οτι πιο γρήγορο και αξιοπιστο υπάρχει.

ο ΙΕ, δουλεύει δε δουλεύει είναι για τα μπάζα. Κράτα το τελευταίο στι λίστα για καμιά ώρα ανάγκης, μακριά απο μας

OP
OP
bobas

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Αφαιρεσα και εβαλα ξανα μονο τον Mozilla (Chrome δεν ξαναβαζω..) και κολλαει σταθερα σε 2-3 σελιδες, μεταξυ αυτων και το παρον site! Να φταιει το firewall? θα δοκιμασω και Opera, o IE παντως τα παει ολα καλα..! Ευχαριστω για τη βοηθεια

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
χμ... το σαιτ ειναι κάπως bulky και οι υπολοιποι browsers πριν του ΙΕ που είναι μπάτε σκύλοι αλλέστε ενδεχομένος να χρειάζονται κάποια ελάχιστη παραμετροποίηση στα security settings ή ίσως κάποιο add-on.

Κρίνοντας οτι σε μένα παίζει ΟΚ με όλους του browsers και σε όλα τα περιβάλοντα (OSX, Linux, XP) το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι οτι οι αγαπητοί administrators του site έχουν κάνει το δικό τους καθήκον και επομένος κάτι συγκεκριμένο με το δικό σου set up δεν σε αφήνει να χαρείς το σαιτ.

έχεις κατ'ελάχιστο δοκιμάσει να κάνεις στο firefox τα:
- content tab -> java script enabled
- privacy tab -> never remember history (προσωρινά μόνο μέχρι να βρεθεί το πρόβλημα και με την ευκαιρία κανε και clear all current history)

SID VICIOUS(1)

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
φιλε ισως βοηθησει ενα σκαν με το ccleaner

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
επίσης, ναι να δοκιμάσεις opera. Η διαφορά σε ταχύτητα είναι ασύλυπτη και στις περισσοτερες φορες εμφανής με το μάτι. Happy browsing

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Επίσης, μετά το clear all current history κάνε μια επανεκινιση του firefox και μετά δοκίμασε ξανά

NickGeek

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
6
Like
669
Πόντοι
96
Το ότι είσαι σε περιβάλλον XP.
Βάλε Ubuntu να σωθείς κ'εσύ.

Αυτό είναι η μοναδική λύση που δουλεύει 100% αλλά από τους περισσότερους υπάρχει natural resistance.

Είχα εναν Άγγλο συνεργάτη που όποτε κάποιος έλεγε οτι είχε πρόβλημα με κάτι σε περιβάλλον windows του απαντούσε get an operating system

Κατά βάση είναι απόλυτα σωστός μια και τα windows μόνο όταν τρέχανε πάνω από λειτουργικό σύστημα (DOS) τρέχανε σωστά, δηλαδή τα τελευταία full proof windows ήταν τα 3.11

Το δικό μου συμπερασμα μετά από 2 δεκαετιές στην πληροφορική είναι οτι όταν το linux αποκτήσει GUI επιπέδου (π.χ. OSX) τότε μπορεί και τα windows να γίνουν λειτουργικό

OP
OP
bobas

bobas

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ευχαριστω, προς το παρον εβαλα τον Οpera και ειμαι ανετος, μακροπροθεσμα θα τσεκαρω και ubuntu!

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Το flock και το safari ειναι και τα δυο γαμαουα  :rockon:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Help μαγκες, κατι παει στραβα. Με Firefox τραβαω γερα κολληματα, σε πολλα site δεν μπορω να μπω καν. Υπαρχει περιπτωση να φταιει το γεγονος οτι κατεβασα την yahoo εκδοχη του τελευταια, για ευκολια στην προσβαση σε mail και υπηρεσιες yahoo γενικοτερα; Ομως...ελαφρως καλυτερα τα πραγματα με google chrome, μπαινει σε ολα τα site αλλα συχνα σταματα χωρις να βγει η σελιδα, με refresh 1-2 φορες εμφανιζεται κανονικα. Απ την αλλη, ο I.E. 7 που εχω (αν κ δεν τον προτιμω) δουλευει κανονικα! Τι φταιει; Ειμαι σε περιβαλλον XP

κανε απεγκατάσταση και μετα ξανα εγκατάσταση

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
Ρε παλικάρια αυτός ο firefox γαμιέται μου φαίνεται.
Κάποτε ήταν ο πιο γρήγορος (υποτίθεται) φυλλομετρητής και τωρα κάθε τρεις και λίγο κολλάει.
Αυτό που κολλάει πιο συχνά είναι το flash....
Μαζί με όλα τ' αλλα σήμερα που έκανα αναβάθμιση μου έβγαλε αυτή την οθόνη....
Ε όχi ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Persona...
παντού έχεις χώσει την ουρά σου????

Συνημμένα

• 2110.jpg
    2110.jpg
    103,3 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Μαζί με όλα τ' αλλα σήμερα που έκανα αναβάθμιση μου έβγαλε αυτή την οθόνη....
Ε όχi ρε ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ Persona...
παντού έχεις χώσει την ουρά σου????

Έχουμε κανένα γραφίστα να φτιάξει ένα skin/persona με τα avatar που έχει χρησιμοποιήσει ο Περσόνας κατά καιρούς;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom