Νέα

Πρόβλημα δορυφορικής κεραίας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baros
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 926
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.937
Πόντοι
6.035
κοιτα καιρο που χαλασε η νοβα παιδες βοηθεια εχω δοκιμαση τα παντα επειτα απο επισκευη κεραμοσκεπης σταματησε να δουλευει η νοβα,το αρχικο προβλημα ηταν οτι οι τεχνικοι ειχαν βγαλει κατα λαθος το καλωδιο απο το lnb το επανατοποθετησα αλλα και παλι μου βγαζει ενδειξη χαμηλο σημα δοκιμασα ολες τις ρυθμισης αλλα τιποτα σημειοτεον παιζει ελαχιστα απο τα ελευθερα καναλια + οτι ταση ερχεται στο lnb  τι αλλο μπορει να ειναι ξερει κανεις οχι τιποτα αλλο αλλα παιζει και η θρυλαρα μεθαυριο και αυτο ειναι το θεμα μου.

Δημητρηςς

Μέγας
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
12
Like
1.657
Πόντοι
3.575
γιατι δεν φωναζεις τους τεχνικους της νοβα που σου εγκατεστησαν το πιατο ?
τι ποιο απλο ?

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.937
Πόντοι
6.035
γιατι δεν φωναζεις τους τεχνικους της νοβα που σου εγκατεστησαν το πιατο ?
τι ποιο απλο ?
γιατι ρε εγω βλακας ειμαι καποια απλη μαλακια ειναι βασικα αλλα τι και καλα η νοβα ουτε καν τα φρι σεξ τσαννελ δεν πιανει :2funny:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
3.295
κοιτα καιρο που χαλασε η νοβα παιδες βοηθεια εχω δοκιμαση τα παντα επειτα απο επισκευη κεραμοσκεπης σταματησε να δουλευει η νοβα,το αρχικο προβλημα ηταν οτι οι τεχνικοι ειχαν βγαλει κατα λαθος το καλωδιο απο το lnb το επανατοποθετησα αλλα και παλι μου βγαζει ενδειξη χαμηλο σημα δοκιμασα ολες τις ρυθμισης αλλα τιποτα σημειοτεον παιζει ελαχιστα απο τα ελευθερα καναλια + οτι ταση ερχεται στο lnb  τι αλλο μπορει να ειναι ξερει κανεις οχι τιποτα αλλο αλλα παιζει και η θρυλαρα μεθαυριο και αυτο ειναι το θεμα μου.

Έτσι όπως το περιγράφεις, αν δεν έχει αλλάξει θέση το πιάτο, το πιθανότερο είναι να έχει κοπεί το καλώδιο σε κάποιο σημείο, όχι τελείως αλλά μερικά συρματάκια και κάνει το σήμα πιο αδύνατο.... για αρχή δοκίμασε να ξαναφτιάξεις το φις που βιδώνει στην κεραία μήπως είναι εκεί η ζημιά... 

OP
OP
baros

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.937
Πόντοι
6.035
Έτσι όπως το περιγράφεις, αν δεν έχει αλλάξει θέση το πιάτο, το πιθανότερο είναι να έχει κοπεί το καλώδιο σε κάποιο σημείο, όχι τελείως αλλά μερικά συρματάκια και κάνει το σήμα πιο αδύνατο.... για αρχή δοκίμασε να ξαναφτιάξεις το φις που βιδώνει στην κεραία μήπως είναι εκεί η ζημιά... 
το ξαναεφτιαξα γιατι ειχε διαβρωθει λιγακι αλλα ακου οι ενδειξης σηματος ειναι
agc 81 % και ber 0 και κοκκινησμενη η μπαρα
στα ελευθερα που πιανω ειναι παλι agc 82% και ber 30& οσο επαιζε και παλια και πρασηνισμενη η μπαρα οσο να εχει αλλαξει μοιρες το πιατο ειναι δυσκολο γιατι ειναι καλα σφιγμενο και δεν παιρνει ουτε με το χερι που το δοκιμασα γιατι εκει ειχε παει το μυαλο μου

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
3.295
το ξαναεφτιαξα γιατι ειχε διαβρωθει λιγακι αλλα ακου οι ενδειξης σηματος ειναι
agc 81 % και ber 0 και κοκκινησμενη η μπαρα
στα ελευθερα που πιανω ειναι παλι agc 82% και ber 30& οσο επαιζε και παλια και πρασηνισμενη η μπαρα οσο να εχει αλλαξει μοιρες το πιατο ειναι δυσκολο γιατι ειναι καλα σφιγμενο και δεν παιρνει ουτε με το χερι που το δοκιμασα γιατι εκει ειχε παει το μυαλο μου
Η μόνη εξήγηση απ' όσα ξέρω, είναι να σου έχει τσακίσει κάπου το καλώδιο και να έχει μισο-κοπεί...

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
θελει ρυθμιση το πιατο(κεντραρισμα)100% και αυτο δεν μπορεις να το κανεις εσυ γιατι χρειαζεταο πεδιομετρο!

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
28
Πόντοι
2.057
κοιτα καιρο που χαλασε η νοβα παιδες βοηθεια εχω δοκιμαση τα παντα επειτα απο επισκευη κεραμοσκεπης σταματησε να δουλευει η νοβα,το αρχικο προβλημα ηταν οτι οι τεχνικοι ειχαν βγαλει κατα λαθος το καλωδιο απο το lnb το επανατοποθετησα αλλα και παλι μου βγαζει ενδειξη χαμηλο σημα δοκιμασα ολες τις ρυθμισης αλλα τιποτα σημειοτεον παιζει ελαχιστα απο τα ελευθερα καναλια + οτι ταση ερχεται στο lnb  τι αλλο μπορει να ειναι ξερει κανεις οχι τιποτα αλλο αλλα παιζει και η θρυλαρα μεθαυριο και αυτο ειναι το θεμα μου.
Οι σκεπάδες σου κουνησαν το πιάτο.
Μπορεις και μόνος σου. Πάρε το οργανάκι ρύθμισης πιάτου φτηνό είναι και παίξε λίγο μέχρι να κεντράρεις το δορυφόρο.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom