Νέα

Πρώτο γαμήσι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mikaelvol
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mikaelvol

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2020
Like
3
Πόντοι
0
Για πειτε ρε μαγκες σε τι ηλικια γαμησατε και πως ηταν η πρωτη σας φορα οσοι πηγατε στις μπουρδελαρες για πρωτη φορα

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.062
Πόντοι
3.556
δημοσιογράφος εισαι τύπε και ετοιμάζεις άρθρο; :confused:

Luka Bazuka

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
6.348
Πόντοι
2.356
Πρωτη φορα στα 14 ,δευτερα γυμνασιου,σ ενα ημιυπογειο οικο πισω απο το Περοκε,ειχαμε παει η παλιοπαρεα 9 το πρωι ,εβριζε η γκομενα λεγοντας ποιος γαμαει πρωινιατικα και μολις βλεπει 5 πιτσιρικαδες με τα καλα τους και καλοχτενισμενους λες και πηγαιναμε επισκεψη στις θειαδες μας,χαμογελασε και ειπε καλως τα πρωτακια!!!Μετρια η γκομενα αλλα τη βλεπαμε σαν θεα,μας ειχε καθοδηγησει ενας πιο" εμπειρος" της παρεας(ειχε παει αλλη μια φορα)μπηκε μεσα και φορουσε ενα αρωμα που μου εμεινε στη μνημη ,εκεινο το Σαββατοκυριακο αφου ειχα γαμησει και για πρωτη φορα,δεν εκανα μπανιο για να μην φυγει το αρωμα της και τον εκανα και λαστιχο!!!

Danky88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2020
Κριτικές
1
Like
1.207
Πόντοι
201
στα 21 μου δυστηχος μια χοντρη ,κοντη και ασχημη που σπουδαζε χημικος , πολυ ασχημη εμπειρια καθος δεν μπορουσα να δω που ειναι το μουνι της και τελος παντων ... γαμησετα.

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ποσα τετοια νηματα εχουν ανοιξει αραγε τα τελευταια 15 χρονια σε τουτο το σάι;

Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
4
Like
511
Πόντοι
300
Στα 14 πήγαμε παρέα στην φυλής, σε ένα που πλέον έχει κλείσει, εδώ και χρονια.Ηταν μια πολύ όμορφη κοπέλα,αδύνατη πετιτ φάση,Μ άρεσε,έδωσα το 2χιλιαρο η 3χιλιαρο και μπήκα,το παιζα άνετος,αλλά η σαστιμαρα δεν κρυβόταν με τίποτα.
Μπαίνει το κορίτσι με βλέπει χαμογέλασε,μου λέει πρώτη φορά; Λέω όχι,το παιζα αντρας? μου λέει λέγε ρε αφού φαίνεσαι,κοκκινησα,γέλασε κι άλλο,με πλησίασε,άρχισε να με χαϊδεύει,μου έδωσε τα βυζιά της να τα γλείψω,με φίλησε,πράγμα που τότε δεν έπαιζε ιδιετερα,μου φέρθηκε άψογα,κυλούσαν όλα πολύ όμορφα,έφυγα χαμογελαστός και πρέπει να τον έκανα οδοντογλυφίδα της επόμενες μέρες,ξαναπήγα μετά από δύο εβδομάδες και είχε αλλάξει,δεν την ξαναβρήκα,αλλά την ευχαριστώ για όπως μου φέρθηκε,να ναι καλά όπου και να είναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom