Νέα

Προτείνεται μου κάποια δοκιμασμένη VPN για το Αμερικάνικο Netflix

• Μέλος που άνοιξε το νήμα grant1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 22
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Για παρακολούθηση σε Smart Tv

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Cyberghost. Το έχω και δουλεύει. Δεν βλέπω όμως συνέχεια.

galanis90

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2020
Like
8
Πόντοι
0
Όλα καλά είναι απλά βρες ένα φθηνό για να κάνεις την δουλειά σου αδερφέ

OP
OP
grant1

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Ευχαριστώ παίδες :hi:

tsoukou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2005
Κριτικές
4
Like
1.498
Πόντοι
206

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
Με ποιο προγραμμα γινεται η δουλεια; Οχι το vpn. Για το netflix λεω. Με kodi;

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Με ποιο προγραμμα γινεται η δουλεια; Οχι το vpn. Για το netflix λεω. Με kodi;

Το Kodi είναι λίγο δύσκολο αν αρχίζεις τώρα. Καλύτερα να μαζευτείτε 2 ή 4 νοικοκυριά και να φτιάξετε μια συνδρομή στο netflix. 3 ευρώ το μήνα θα σας βγεί και χωρίς γεωγραφικούς περιορισμούς.

OP
OP
grant1

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Προτίμησα το Private Internet Access γιατί το βρήκα ποιό φθηνό,το έχω εγκαταστησει στην Smart Tv αλλα εγώ δεν βλέπω κανάλια.Τί κάνω λάθος ?? Χρειάζεται ρύθμιση και το ρουτερ και πώς ακριβώς ???

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.772
Πόντοι
1.106
Τυπε έχω την υποψία πως ή μας τρολαρεις ή έχεις μπλέξει τ αυγά με τα πασχάλια
VPN σημαίνει χοντρά χοντρά πως δεν αναγνωρίζεται η "ελληνική" διεύθυνση του υπολογιστή σου και ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ.
Αν θες τζάμπα κανάλια τότε χοντρά χοντρά θες kodi που αποκλείεται να βγάλεις άκρη μόνος σου όπως υποψιάζομαι
Αγόρασε ένα box "έτοιμο" αλλιώς ξέχνα το

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Προτίμησα το Private Internet Access γιατί το βρήκα ποιό φθηνό,το έχω εγκαταστησει στην Smart Tv αλλα εγώ δεν βλέπω κανάλια.Τί κάνω λάθος ?? Χρειάζεται ρύθμιση και το ρουτερ και πώς ακριβώς ???

Εχεις λογαριασμο στο Netflix? Πληρωνεις συνδρομη καθε μηνα? Το VPN το θες για να βλεπεις σειρες του Αμερικανικου netflix που δεν ειναι διαθεσιμος στο ελληνικο ή για να βλεπεις δωρεαν netflix? Εξηγησε μας για να σε καθοδηγησουμε αναλογως

OP
OP
grant1

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6

Εχεις λογαριασμο στο Netflix? Πληρωνεις συνδρομη καθε μηνα? Το VPN το θες για να βλεπεις σειρες του Αμερικανικου netflix που δεν ειναι διαθεσιμος στο ελληνικο ή για να βλεπεις δωρεαν netflix? Εξηγησε μας για να σε καθοδηγησουμε αναλογως

OP
OP
grant1

grant1

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2014
Like
6
Πόντοι
6
Εχω λογαριασμό στο Netflix και πληρώνω κανονικά το μήνα,και αυτό που θέλω είναι να μπορω να βλέπω και το Αμερικάνικο,γιατί έχει περισσότερη ποικιλία.Το θέμα είναι ότι δέν γνωρίζω πως λειτουργεί το VPN

Εγγρ.
25 Δεκ 2014
Like
192
Πόντοι
6
Εχω λογαριασμό στο Netflix και πληρώνω κανονικά το μήνα,και αυτό που θέλω είναι να μπορω να βλέπω και το Αμερικάνικο,γιατί έχει περισσότερη ποικιλία.Το θέμα είναι ότι δέν γνωρίζω πως λειτουργεί το VPN

Απλα το βαζεις και λειτουργει επιλεγοντας τον καταλληλο server. Δεν γνωριζω αν τα VPN που εβαλες μπορουν να μπουν στο Netflix

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.772
Πόντοι
1.106
Αν υποθέσουμε πως δεν τρολαρεις τότε όντως έχεις μπερδέψει τα αυγά με τα πασχάλια.
Για να δεις αμερικανικό νετφλιξ πρέπει να κάνεις αμερικανική συνδρομή νετφλιξ με αμερικανική κάρτα (ή φαινομενικά αμερικανική κάρτα) ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΣΥΝΔΈΕΣΑΙ με VPN)
Η ελληνική συνδρομή είναι φυσικά άσχετη
Αμερικανική κάρτα προφανώς δεν θα έχεις οπότε θα πρέπει να παρακάμψεις και αυτόν τον σκοπελο έμμεσα με μέσο πληρωμής "φορτωμένο" από κάποιο προπληρωμένο κουπόνι κτλ οπότε έχεις φτάσει ήδη στο κάνα 40ρι το μήνα να δεις τι;
Αν και ασφαλώς είναι πιο πλούσιο πρέπει να σκεφτείς αν βλέπεις τόσο πολύ ωστε να αξίζει η δαπάνη.

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Τυπε ολα τα πληρωμενα βπν κανουν αυτο που θελεις και σου δινουν και ειδικες ιπ και πορτ ειδικα για το νετφλιξ και για να βλεπεις χωρις κανενα περιορισμο, το νετφλιξ, μιας και παιζει και σε φορητες συσκευες ειναι αδιαφορο για το αν εκανες ελληνικη γερμανικη ιταλικη αμερικανικη αλβανικη κλπ, συνδρομη, ΑΛΛΟ ειναι το θεμα σου, η σματ τβ που εχεις, δεν ειπες ουτε μαρκα ουτε μοντελο, αν ειναι ψιλοπαλια η και "καινουρια" που δεν παιρνει εφαρμογες στο λειτουργικο της θα πρεπει να περασεις χειροκινητα την ip που θα σου δωσει ο βπν στιε ρυθμισεις συνδεσιμοτητας της τηλεορασης που εχεις ....

Γνωριζεις φανταζομαι οτι δεν θα σου βγαινουν ελληνικοι υποτιτλοι σε κατι τετοιο

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Αν υποθέσουμε πως δεν τρολαρεις τότε όντως έχεις μπερδέψει τα αυγά με τα πασχάλια.
Για να δεις αμερικανικό νετφλιξ πρέπει να κάνεις αμερικανική συνδρομή νετφλιξ με αμερικανική κάρτα (ή φαινομενικά αμερικανική κάρτα) ΚΑΙ ΜΕΤΆ ΝΑ ΣΥΝΔΈΕΣΑΙ με VPN)
Αμερικανική κάρτα προφανώς δεν θα έχεις οπότε θα πρέπει να παρακάμψεις και αυτόν τον σκοπελο έμμεσα με μέσο πληρωμής "φορτωμένο" από κάποιο προπληρωμένο κουπόνι κτλ οπότε έχεις φτάσει ήδη στο κάνα 40ρι το μήνα να δεις τι;
Αν και ασφαλώς είναι πιο πλούσιο πρέπει να σκεφτείς αν βλέπεις τόσο πολύ ωστε να αξίζει η δαπάνη.

Τυπε συγνωμη αλλα εσυ μπερδεψες την πουτσα με την βουρτσα,:jerking2: που ακουσες τετοιες μαλακιες και τις προωθεις κιολας :think:

Εσυ τυπε μπορεις να παρεις Αμερικανικη καρτα...

Ρε τι θυματα υπαρχουν :2funny::2funny::2funny:

DimitrisOOO(1)

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2018
Like
99
Πόντοι
6
Για τους μυστες υπαρχει και το
ΟΠΕΝ VPN

ΤΖΑΜΠΑ

Α?

Συμμετεχω στην αναπτυξη του εδω 4 χρονια

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96

Όχι αν έχεις vpn και συνδεθείς με USA βλέπεις κανονικά το αμερικανικό netflix. Αυτό θέλει να κάνει.

Reporter

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2006
Κριτικές
1
Like
106
Πόντοι
1
Τυπε ολα τα πληρωμενα βπν κανουν αυτο που θελεις και σου δινουν και ειδικες ιπ και πορτ ειδικα για το νετφλιξ και για να βλεπεις χωρις κανενα περιορισμο, το νετφλιξ, μιας και παιζει και σε φορητες συσκευες ειναι αδιαφορο για το αν εκανες ελληνικη γερμανικη ιταλικη αμερικανικη αλβανικη κλπ, συνδρομη, ΑΛΛΟ ειναι το θεμα σου, η σματ τβ που εχεις, δεν ειπες ουτε μαρκα ουτε μοντελο, αν ειναι ψιλοπαλια η και "καινουρια" που δεν παιρνει εφαρμογες στο λειτουργικο της θα πρεπει να περασεις χειροκινητα την ip που θα σου δωσει ο βπν στιε ρυθμισεις συνδεσιμοτητας της τηλεορασης που εχεις ....

Γνωριζεις φανταζομαι οτι δεν θα σου βγαινουν ελληνικοι υποτιτλοι σε κατι τετοιο

Αυτό με τους υπότιτλους είναι που με αποτρέπει κι εμένα. Οκ. Ξέρω αγγλικά αλλά χάνεις πολλά στη μετάφραση και δεν λέει.

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Κριτικές
1
Like
6.219
Πόντοι
2.356
Σε PC δουλεύει μια χαρά το VPN. Εγκαθιστάς την εφαρμογή, διαλέγεις πρωτόκολλα, πόρτες, double hops... έχει ευελιξία.

Στη Smart TV, πως θα γίνουνε όλα αυτά οεο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom