Νέα

Πρωταθλητής του Bodybuiling σκοτώθηκε πέφτοντας από το παράθυρο οίκου ανοχής

• Μέλος που άνοιξε το νήμα peinasmenos_lukos2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286

Πρωταθλητής bodybuilder σκοτώθηκε μετά την πτώση του από παράθυρο οίκου ανοχής στη Ζυρίχη της Ελβετίας.

Πρόκειται για τον 32χρονο Sandro Hofer που τραυματίστηκε θανάσιμα πέφτοντας στο πεζοδρόμιο, μπροστά στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του.
Η γυναίκα του επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του γράφοντας: «Ο θεός μπορεί να πάρει κι εμένα τώρα, αν θέλει, το κρεβάτι μου είναι άδειο, το σπίτι μου είναι άδειο, η ζωή μου είναι άδεια».
Η αστυνομία της Ζυρίχης διερευνά το εάν ο θάνατός του ήταν ατύχημα, αυτοκτονία ή έγκλημα. Εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Οι δύο Ρουμάνες εργαζόμενες στον οίκο ανοχής κρατήθηκαν, ανακρίθηκαν κι αφέθηκαν ελεύθερες.
Η γυναίκα του ανέφερε πως ο άνδρας της πιθανώς βρισκόταν στον οίκο ανοχής μεταφέροντας ουσίες παρά ως πελάτης και δεν απέκλεισε να χρησιμοποιούσε και ο ίδιος κάποιες ουσίες.
Ανέφερε επίσης πως πριν από δύο εβδομάδες είχε θελήσει να πηδήξει από το παράθυρο. Ο Hofer είχε κερδίσει το 2013 στον διαγωνισμό Arno, που πήρε το όνομά του από τον Arnold Schwarzenegger, και σχεδίαζε να ανοίξει το δικό του fitness centre τον Απρίλιο.

:S :S :S

www.cnn.gr/news/kosmos/story/72136/protathlitis-toy-bodybuiling-skotothike-peftontas-apo-to-parathyro-oikoy-anoxis#/at_pco]http://www.cnn.gr/news/kosmos/story/72136/protathlitis-toy-bodybuiling-skotothike-peftontas-apo-to-parathyro-oikoy-anoxis#/at_pco[/url]

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.143
Πόντοι
6.796
Του είπε η πουτάνα οτι την είχε μικρή και φούνταρε..

SatoshiNakamoto

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.143
Πόντοι
6.796
Ξερετε τι λενε για τους μποντιμπιλντεραδες και το πουλι τους ε?

Θα εβγαλε τα ρουχα του, θα αρχισε να σφιγγετε με ποζες και μολις εβγαλε το σώβρακο η πουτάνα θα έδειχνε το πουλί του και θα την έπιασε νευρικό γέλιο.. 

Φούνταρε, δεν άντεξε τη προσβόλα ο τύπος..  :grin:

yes.i.am

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2016
Like
204
Πόντοι
16
επεσε απο μονος του ή τον πεσανε?  :rolleyes:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.878
Πόντοι
3.656
δεν ξερω τυπε αλλα απο εδω και περα θα πηγαινω μονο σε ισογειους οικους μην δω καμια λαχταρα :S

και ισογειο παλι κυνδυνευεις τυπε  :S :S :S
μπορει να σπασει κανενα σαπιο σανιδι και να πεσει πανω σου ο χυστης του 1ου οροφου  :S :S :S

OP
OP
peinasmenos_lukos2

peinasmenos_lukos2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2016
Κριτικές
6
Like
195
Πόντοι
286
και ισογειο παλι κυνδυνευεις τυπε  :S :S :S
μπορει να σπασει κανενα σαπιο σανιδι και να πεσει πανω σου ο χυστης του 1ου οροφου  :S :S :S

τυπε τωρα μου το χαλας
θα γαμαω και θα κοιταω ταβανι πλεον!

mr.madman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2011
Κριτικές
9
Like
739
Πόντοι
316
και ισογειο παλι κυνδυνευεις τυπε   :S :S :S
μπορει να σπασει κανενα σαπιο σανιδι και να πεσει πανω σου ο χυστης του 1ου οροφου   :S :S :S

Λες εκεί που ¨σπρώχνεις¨ να βρεθείς ¨σπρωγμένος¨  :think: :S

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
63
Πόντοι
166
πολυ βρωμα η δουλεια

το ειπε κ η γυναικα του οτι ηταν ντιλερ ο τυπος

Stories