Νέα

Προτάσεις για σελίδες γνωριμιών

• Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
Πολλές ερασιτέχνες, ψωνίζονται από Badoo. Πολύ λίγες από αυτές, αν μπανίσουν ομοϊδεάτη ή/και παίδαρο, κάνουν φάση και χωρίς "εισητήριο", αλλά σπάνια. Tο Badoo χάλασε πριν λίγο καιρό, με τις νέες ρυθμίσεις απορρήτου (δεν εμφανίζονται προφίλ σε δημόσια προβολή, εάν δεν το επιθυμούν) και με κάτι επιπλοκές στο τσατ (σπανίως μπορείς να μιλάς σε κάποιο άτομο κι ας έχεις υπερδυνάμεις, παλιά ήταν πολύ πιο εύκολο αυτό). Έκανες νέο προφίλ με καινούριο email, ζητούσες διαγραφή, σε δωροδοκούσε με 3 μέρες υπερδυνάμεις για να παραμείνεις κτλ. Waplog μέσα είχε επίσης πράμα, από τη Σία και τη Σόνια (τα γνωστά μιλφ), ως την αναρχικιά κομμώτρια βιζιτού (βασ.) που τώρα έχει γκαλερί στην Αθήνα και κάτι δασκάλες που ζητάνε καρτούλα για να δείξουν γυμνό στην κάμερα. Okcupid κάτι ψιλά, δεν αξίζει τον κόπο και δεν προβάλει μπόλικα αποτελέσματα. Από Tinder ποτέ δεν κατάφερα να κάνω κάτι. Αν κάποιος ξέρει τσάμπα εφαρμογή που πλοηγείται κι από υπολογιστή, με ελεύθερο τσατ, το λέει (όχι για να κάνω κάτι γιατί δύσκολα βγαίνει άκρη από αυτά, αλλά για να σκοτώσω την ώρα μου σε τσατ).
Για τα υπόλοιπα που γράφεις δεν ξέρω. Μόνο το τιντερ χρησιμοποιώ, χωρίς να πληρώνω. Απλά βάλε real φωτογραφίες σου.

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.218
Πόντοι
2.356
αμα εισαι εμφανισιμος δε χρειαζεται να τα ακουμπησεις πουθενα...
αν εισαι Β οσα και να ακουμπησεις θα βγεις με κανα μπαζο η καμια ερασιτεχνη gold digger.

το παιχνιδι γινεται στο insta και εκει πλεον ηδη ξεφουσκωνει αφου ο οχετος απειρων μηνυματων απο πεφτουλες δεν αφηνει περιθωριο να παρεις "σειρα" διαλογου με "νορμαλ" κοριτσια. για αυτο καποιες εφαρμογες επι πληρωμη αρχικα ειχα επιτυχια ωστε οι τσαμπατζηδες λιγουρηδες να μην πρηζουν ασκοπα και να μπορεις να μιλας εσυ με την ησυχια σου αλλα τελικα απο τη στιγμη που πλεον στα μισα σαητ οι "γυναικες" πληρωνονται απο τα κερδη που ξοδευει ο αντρας που τους μιλα μπηκαν μεσα ΒΟΤ και ανδρες υποκρινομενοι γυναικες με σκοπο το κερδος (βλεπε lunona)

kachaplias

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2017
Κριτικές
1
Like
6.218
Πόντοι
2.356
το δευτερο που εχω να προσθεσω ειναι οτι η γιναικα δε χρειαζεται dating site και αυτο διοτι πολυ ευκολα σε φβ και ινστα την ακολουθουν και την ζαλιζουν αγνωστοι! ποιος ο λογος λοιπον?

το dating του facebook το χρησιμοποιει κανεις??????? (ειναι κρυφο μεσα στην εφαρμογη και βγαζει μη φιλους σου σε στυλ τιντερ)

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εγώ στο zoo.gr , μιλάμε για 2009-2012 , είχα 100% επιτυχία σε όσες συνάντησα.

3 συνάντησα / 2 γάμησα και την 3η που δεν γάμησα την έδιωξα γιατί δεν προλάβαινα ν ασχοληθώ μαζί της εκείνη την αποχή.

Τώρα δεν ξέρω τί παίζει...γενικότερα.

Tremere

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2020
Like
279
Πόντοι
21
αμα εισαι εμφανισιμος δε χρειαζεται να τα ακουμπησεις πουθενα...
αν εισαι Β οσα και να ακουμπησεις θα βγεις με κανα μπαζο η καμια ερασιτεχνη gold digger.

το παιχνιδι γινεται στο insta και εκει πλεον ηδη ξεφουσκωνει αφου ο οχετος απειρων μηνυματων απο πεφτουλες δεν αφηνει περιθωριο να παρεις "σειρα" διαλογου με "νορμαλ" κοριτσια. για αυτο καποιες εφαρμογες επι πληρωμη αρχικα ειχα επιτυχια ωστε οι τσαμπατζηδες λιγουρηδες να μην πρηζουν ασκοπα και να μπορεις να μιλας εσυ με την ησυχια σου αλλα τελικα απο τη στιγμη που πλεον στα μισα σαητ οι "γυναικες" πληρωνονται απο τα κερδη που ξοδευει ο αντρας που τους μιλα μπηκαν μεσα ΒΟΤ και ανδρες υποκρινομενοι γυναικες με σκοπο το κερδος (βλεπε lunona)
Εμένα δεν θα με πείραζε το μπάζο, γιατί έχω άλλες προτεραιότητες, δεν κρίνω τα πάντα από εμφάνιση και κιλά (σε λογικά πλαίσια πάντα)... Όμως όταν βγήκα με μπάζα, ήταν κωλοχαρακτήρες και ψάχνονταν μόνο για να κάτσουν μαλακία στον τύπο που θα ενδιαφερόταν (μια χοντρή με έκανε ρεζίλι στο μαγαζί που σύχναζα και την έβγαλα, άλλη έκανε τρολλιές και ηλίθια/προσβλητικά "αστεία" κτλ). Τα μπάζα πιο ξιπασμένα κι απ' τις καλές είναι, στις μέρες μας και στα μέρη μας. Instagram όντως δουλεύει πολύ, αλλά εκτός περιβάλλοντος εφαρμογής, δεν έχεις ολοκληρωμένη πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά του δυστυχώς!

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Xαχαχαχαχαχα αυτό πρέπει να έχει πολύ ενδιαφέρον!!! :tooth:

Δεν έχω πέσει πάνω σε γνωστή μέχρι τώρα πάντως.
έχω πέσει σε γνωστή μου ...και ήταν αδερφή παιδικής μου φίλης που ήθελε σχέση...με γυναίκες....Τόλμησα και τις μίλησα..Πριν κανα χρόνο...Από τις καλύτερες στιγμές μου σεξουαλικά...Η τύπισσα απλά ήθελα την ηδονή με κάθε τρόπο....Σουπερ περάσαμε

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Oπως ειπε και ο φιλος παραπανω, παλια ειχαμε τα badoo, zoo, datingclub, parea και γινοταν καλο παιχνιδι, ειχα γνωρισει πολλες παντρεμενες (και εγω τα ιδια!) με μεγαλο ποσοστο καλης καταληξης (μη ρωτησει κανενας τι εννοω!).
Τωρα πια εκτος απο tinder (που δεν θελω να ασχοληθω) τι παιζει ? Υπαρχουν sites η και σε σελιδες στο fb για γνωριμιες ?
Γα δωστε τα φωτα σας νεοι μου.
Φίλε μου όντως. Ειδικά στο parea.gr είχα πολύ καλές εμπειρίες. Κρίμα που έκλεισε. Όσες έμπαιναν εκεί ήξεραν πολύ καλά τι ήθελαν.

Μπαρμπαπήδουλας

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Ιαν 2011
Κριτικές
78
Like
8.405
Πόντοι
2.786
έχω πέσει σε γνωστή μου ...και ήταν αδερφή παιδικής μου φίλης που ήθελε σχέση...με γυναίκες....Τόλμησα και τις μίλησα..Πριν κανα χρόνο...Από τις καλύτερες στιγμές μου σεξουαλικά...Η τύπισσα απλά ήθελα την ηδονή με κάθε τρόπο....Σουπερ περάσαμε
Εγώ δεν έχω πέσει, αλλά εάν πέσω και μου αρέσει τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα της το πω, χωρίς καμία αναστολή. Εξάλλου που είναι το κακό? Μισή ντροπή δική σου και μισή δική της, αφού κι οι δυο δεν είστε στο Tinder? :wink:

Και να, είδες ότι τελικά σου βγήκε σε πολύ καλό που της μίλησες!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
το δευτερο που εχω να προσθεσω ειναι οτι η γιναικα δε χρειαζεται dating site και αυτο διοτι πολυ ευκολα σε φβ και ινστα την ακολουθουν και την ζαλιζουν αγνωστοι! ποιος ο λογος λοιπον?

το dating του facebook το χρησιμοποιει κανεις??????? (ειναι κρυφο μεσα στην εφαρμογη και βγαζει μη φιλους σου σε στυλ τιντερ)

Την εχω δοκιμασει αρκετες φορες.Μια μαλακια και μιση ειναι.Ενω μου εχει βγαλει 4-5 που και καλα μου εκαναν like και εκανα και εγω,δεν ειδα να γινει κατι.Στο Tinder οντως πριν 1-2 χρονια κατι γινοταν αλλα για να βγεις με μια πολυ μετρια κοπελα,επρεπε να εισαι ο Μπραντ Πιτ.Ενω ειμαι σχετικα εμφανισημος και 35αρης,ακομα και κοπελες που δεν ηταν καθολου ομορφες,το επαιζαν δυσκολες.Μιλαμε τωρα για χοντρες ή μερικες που απο φατσα ηταν λες και τις πατησε τρενο.Το badoo πριν τον ανωμαλο στην Κυπρο δουλευε καλα.Μετα εβαλαν να πληρωνεις και το γαμησαν.Απο εφαρμογες οποιος περιμενει να βρει να πηδηξει σημερα,χανει τον χρονο του.Παλια οντως γινοταν παιχνιδι καλο,τωρα τιποτα.Το πολυ πολυ να βρεις καμια να σου δειχνει τον κωλο της με καρτα paysafe.Στο kanesex αν εχεις υπομονη κατι κινειται,απλα ειναι η μαλακια με την απαγορευση κυκλοφοριας και κανει τα πραγματα λιγο δυσκολα.

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.710
Πόντοι
1.706
Παίζει το ενδεχόμενο να γίνεται διαλογή προφίλ από τα dating sites, ώστε τα καλά να εμφανίζονται μόνο αν πληρώνεις;
Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε feedback από όσους πληρώνουν.

Μονσελας

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2020
Like
945
Πόντοι
86
Παίζει το ενδεχόμενο να γίνεται διαλογή προφίλ από τα dating sites, ώστε τα καλά να εμφανίζονται μόνο αν πληρώνεις;
Θα ήταν ενδιαφέρον να είχαμε feedback από όσους πληρώνουν.
Σε ταϊζω πουτσα καθε μερα μωρη σουφρα
Τι κωλοτριβεσαι οπου σου λαχει?
Συμορφωσου

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Εγω εκανα bumble πριν κανα μηνα και το διεγραψα.Στο συγκεκριμενο dating site κανουν τα μουνια πρωτα κινηση....ειχα αρκετη περαση μπορω να πω(αν και δεν το περιμενα),ομως τα μουνια ηταν σε γενικες γραμμες κατω του μετριου.ΜΙλαμε τωρα για τρελα ναυαγια :zombie::zombie::zombie:

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Δ

Διαγραμμένο μέλος 205621

Επισκέπτης
Ρε παιδια ξέρετε κανα σάιτ γνωριμιών που να κάνεις εγγραφή και να είναι free; μπήκα στα γνωστά ( badoo erodate tinder αλλά και κάτι άλλα) και ενώ κάνεις εγγραφή μετά ζητάνε λεφτά ητε για να στηλεις μνμ η να δεις φωτογραφία του άλλου και τέτοια. Υπάρχει κάποιο που να μη πληρωνουμε;

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Ρε παιδια ξέρετε κανα σάιτ γνωριμιών που να κάνεις εγγραφή και να είναι free; μπήκα στα γνωστά ( badoo erodate tinder αλλά και κάτι άλλα) και ενώ κάνεις εγγραφή μετά ζητάνε λεφτά ητε για να στηλεις μνμ η να δεις φωτογραφία του άλλου και τέτοια. Υπάρχει κάποιο που να μη πληρωνουμε;
Kanesex

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom