Νέα

Πρωτάρης Βοήθεια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giorgos1617
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 20
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Giorgos1617

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά ειμαι 18 χρονών και ψάχνω να βρω ενα καλο μπουρδελο για πρωταριδες παρακαλώ βοηθηστε με.
ευχαριστω

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166
:hmm: δεν ξέρω κανένα μπουρδέλο με ειδίκευση σε πρωτάριδες

OP
OP
G

Giorgos1617

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
μηπως τουλαχιστον ξέρεις καποιο καλο για εμενα ως 18χρονο????
ανοικτο κατα τις 9 το βραδακι???

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Παιδιά ειμαι 18 χρονών και ψάχνω να βρω ενα καλο μπουρδελο για πρωταριδες παρακαλώ βοηθηστε με.
ευχαριστω
Καλως ηρθες στην πορνοπαρεα μας καυλιαρη
ελα απο εδω οπου θα μπορης να μιλησεις με την αφεντικινα του studio

OP
OP
G

Giorgos1617

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
εσυ φιλε μου ξερεις κανενα να μου προτεινεις ??

nixermanie

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Χωρις να θελω να σε προσβαλλω ή να σε θιξω...το θεματακι ειναι πολυπαιγμενο και χιλιοειπωμενο! Ψαξε λιγο το φορουμ! Μπορεις να δεις απο παροποια thread(αν οχι και ακριβως το ιδιο) εως τις ποιο προσφατες κριτικες για μπουρδελα - κοπελες, βαρδιες κτλ!

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
studio filis 104

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
κάνε μια βόλτα και όποια σου γεμίζει το μάτι χώσου! Αλλά πρώτα δες τα αντίστοιχα θέματα για να αποφύγεις τα ψυγεία

nektariakos666

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Φιλαρακο τι να σου πω...αν δεν εχεις ξανα κανει σεξ ειναι χαζομαρα να πας την πρωτη σου φορα με πουτανα...εγω σου λεω βρες ενα κοριτσακι για αρχη,ειναι καλυτερα...θα εχεις και καλυτερες αναμνησεις..χαχαχα!!!
παντως και εγω στην ηλικια σου ειμαι..σου λεω περιμενε λιγο δεν σε πηραν και τα χρονια...
και μετα πας και ξεσκιζεις ολες τις πουτανες της Αθηνας.....οπως εγω!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Που το ξεθαψατε το θεμα

Tmachot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια ειμαι 16 ετων και εχω μια εμπειρια με κοπελα , και επισης εχω παει μια φορα σε μπουρδελο με παρεα... ημουν λιγο διστακτικος με την ιεροδουλη οσο αφορα το θεμα υγειας ... αλλα εχουμε ξανακανονισει να παμε μια μεγαλη παρεα...για το 69 και για φιλια οσο αφορα την υγεια τη εχετε να μου πειτε ?

Ευχαριστω..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Παιδια ειμαι 16 ετων και εχω μια εμπειρια με κοπελα , και επισης εχω παει μια φορα σε μπουρδελο με παρεα... ημουν λιγο διστακτικος με την ιεροδουλη οσο αφορα το θεμα υγειας ... αλλα εχουμε ξανακανονισει να παμε μια μεγαλη παρεα...για το 69 και για φιλια οσο αφορα την υγεια τη εχετε να μου πειτε ?

Ευχαριστω..
οτι πρεπει να εισαι 18 για να μπαινεις στο site

Makis89

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Like
3
Πόντοι
6

Ευχαριστω..
Μα με τι πουτανα δεν θα δωσεις φιλια που ξερεις ποσους εχει τσιμπουκωσει ακαποτα πριν και ουτε και θα της γλειψεις τη μουναρα απλο γαμησακι λεμε...
Αααα σε εκανα και ρεπορτ διοτι εισαι 16  :birdman:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Ευχαριστω..
με τοση κρεμα που θα φας τυπε δεν θα ζησει κανενα μικροβιο :2funny: :2funny:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Παιδια ειμαι 30 χρονων και εχω 500 εμπειρίες με πουτάνες . εχετε να μου προτείνετε καμμια γκόμενα για σχε΄ση?Μήπως κολλησω τίποτα από την γκόμενα, αν την φιλήσω ή αν με πιπώσει.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια καλησπερα ειμαι 25 χρονων και ειχα αρκετες εμπειριες με πουτανες ως τωρα , εχετε να μου προτεινετε καμια παρθενα για να πηδηξω? Μηπως κολλησω τιποτα που το εχει απο γενετης? Μηπως κολλησω πνευμονικη καντιντιαση?

Tmachot

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Eυχαριστω για την φιλοξενια παιδια  :)

Stories

Νέο!

Stories