Νέα

Πρωτάρης... βοήθεια!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionyshs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 299
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
α να ρωτησω και κατι ακομα, τι διαφορα εχει το "στουντιο" απο το  παλιο καλο γνωστο μπυρδελο?? :huh:

Καλυτερο περιβαλλον, περισσοτερος χρονος στο δωματιο (15-25 λεπτα), γενικα ποιο χαλαρη κατασταση. Για καποιους οι διαφορες ειναι ασημαντες, αλλα για εναν πρωταρη πιστευω οτι ειναι το ζητουμενο. 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.148
Πόντοι
17.085

george041088

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλυτερο περιβαλλον, περισσοτερος χρονος στο δωματιο (15-25 λεπτα), γενικα ποιο χαλαρη κατασταση. Για καποιους οι διαφορες ειναι ασημαντες, αλλα για εναν πρωταρη πιστευω οτι ειναι το ζητουμενο. 

καταλαβα...thx ;)

Nefilim

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
1
Like
37
Πόντοι
6
Εγώ δε θα σου πρότεινα μπουρδέλο ή στούντιο αλλά Call girl.
Βέβαια εκεί είναι το θέμα ότι δε βλέπεις εξαρχής για να κρίνεις αν θα πάρεις ή όχι, όμως νέε μου συναγωνιστή θα είσαι πιο άνετος από άποψη χρόνου. Σε ένα ντέλο μπορεί να πάθεις στραπάτσο, σε ένα στούντιο το ίδιο κι είναι κρίμα να φύγεις με νεύρα.

Δεν έχω να σου προτείνω CG αλλά εδώ μέσα υπάρχουν ειδήμωνες οι οποίοι μπορούν να σε βοηθήσουν με αυτό. Guys...αν έχετε την ευγενή άμιλλα...υποστηρίξτε το λυκόπουλο μας.

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
Αναφερει οτι δινει εως 50Ε. Καλυτερα σε στουντιο. Υπαρχουν πολλα Cash and Dash cg ειδικα με πρωταριδες.

santa

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Vgeorge041088  επειδη αναφερεις την ηλικια σου και λες και καλα μην κωλωσεις αν βρεθεις σε φαση γ.... με μια γκομενα...Ρε συ εισαι πολυ μικρος και πρεπει να το χαρεις αυτο..Δηλαδη αη αλλη τι θα περιμενει απο εσενα να εισαι ο ΡΟκο Σιφρεντι δεν ειναι λογικο..Το λεω γιατι σε αυτες τις ηλικιες στανταρ πριν πεσει η π.. με μια γκομενα της λεμε εχω παει με 3 με 4 και τα λοιπα...Μετα της λες την αληθεια και τελειωσε...Αλλωστε 18 χρονων ποσοι νομιζεις οτι εχοθν γαμησει πανω απο μια γκομενα συνεπως τι εμπειριες να εχουν...Αυτα καμακι και τελος..

Rudy(1)

Νέο Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι 18 χρονών κ ακόμα δεν έχω κάνει sex!Αυτή την περίοδο παίζει κάτι με μια γκόμενα η οποία όμως δεν είναι παρθένα!Βλέπω πως σε λίγο καιρό θα καταλήξουμε στο κρεβάτι!Έχω αρχίσει να ανυσηχώ γιατί δεν έχω εμπειρίες!Φοαβάμαι πως αμα δεν είμαι καλός, πως θα την χάσω κ πραγματικά δεν θέλω γιατί είναι πολύ μουνάρα!
Πρέπει να πάω σε μια πουτάνα, δε συμφωνείτε? Το έχω πάρει απόφαση!Σε ποιο μέρος να πάω?Που θα με μάθουν τα μυστικά?Δεν ξέρω τίποτα απο μπουρδέλα κ στούντιο!Βοηθήστε με!Όσο πιο γρήγορα μπορείτε!Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα!

edit panosmpos: To μήνυμά σου στο τροποποίησα εγώ απο greeklish σε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.Απο δω και πέρα όμως θα γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Τσοντες δεν εχεις δει?
Τυφλοσουρτι ειναι και μην αγχωνεσαι απλα απολαυσετο, δηλ δεν καταλαβα η γκομενα τι ειναι καθηγητρια του σεξ? Χαλαρααααα!!!

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Αν τις εχεις πουλησει παραμυθι οτι εχεις εμπειρια κλπ, θα τα βρεις δυσκολα. Και μη περιμενεις απο μπουρδελα να βρεις τη γνωση.

aarsenikos

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
3
Πόντοι
1
Είμαι 18 χρονών κ ακόμα δεν έχω κάνει sex!Αυτή την περίοδο παίζει κάτι με μια γκόμενα η οποία όμως δεν είναι παρθένα!Βλέπω πως σε λίγο καιρό θα καταλήξουμε στο κρεβάτι!Έχω αρχίσει να ανυσηχώ γιατί δεν έχω εμπειρίες!Φοαβάμαι πως αμα δεν είμαι καλός, πως θα την χάσω κ πραγματικά δεν θέλω γιατί είναι πολύ μουνάρα!
Πρέπει να πάω σε μια πουτάνα, δε συμφωνείτε? Το έχω πάρει απόφαση!Σε ποιο μέρος να πάω?Που θα με μάθουν τα μυστικά?Δεν ξέρω τίποτα απο μπουρδέλα κ στούντιο!Βοηθήστε με!Όσο πιο γρήγορα μπορείτε!Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα!
18χρωνον και δενννννν περιεργο ειναι????????
μιλα καλητερα με την κατερινα69 αυτη θα σε βοιθειση σιγουρα.....κατερινααααααα που εισαι?????????
αλλα και η XRISTINA69

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
901
Πόντοι
96
ΚΑΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ :dancing:

Προσωπικη αποψη, πηγαινε σε κανα studio απο τον καταλογο και δωσε κατι παραπανω για extra περιποιηση (τα cg θελουν χωρο ή ξενοδοχειο και θα κωλωσεις ενω αν μπεις στο στουντιο δεν θα μπορεις να φυγεις). Μην φανταστεις κατι τρομερο αλλα απο τη μαλακια!!!

Παρε και μια τσοντα για τα βασικα (μονο μην τη βρει η γκόμενα)!!

Τελος και να τη χασεις (edit αφου την πηδηξεις εννοειται) τη γκομενα θα βρεις ΑΛΛΗ στα αρχιδια σου 18 εισαι ακόμα!

konet

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
0
Την περιπτωση να γουσταρει τρελα η γκομενα που δεν το εχεις ξανακανει, δεν τη σκεφτεσαι?

Επισκέπτης

edit panosmpos: To μήνυμά σου στο τροποποίησα εγώ απο greeklish σε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.Απο δω και πέρα όμως θα γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
θα σου πω ένα ανέκδοτο.
μια φορά ήταν ένας πρωτάρης σαν εσένα και ζήτησε την βοήθεια ενός φίλου του.
αυτός τον πάει σε ένα μπουρδέλο και εξηγεί στην πουτάνα το πρόβλημα του φίλου του,
οκ του λέει αυτή θα σου τον κάνω ξεφτέρι, τον παίρνει μέσα στο δωμάτιο και του βγάζει τα ρούχα ξαπλώνει αυτή και πάνω στο ένα μπούτι της βάζει μια δεκάρα και του λέει θα ακουμπάς κάθε 5 δευτερόλεπτα την δεκάρα και θα λες κάθε φορά δεκαρούλα δεκαρούλα έτσι και έγινε για 10 λεπτά και του λέει σήμερα τέλειωσε το πρώτο μάθημα αύριο πάλι πάει την επόμενη ημέρα και στο 2ο μάθημα έβαλε μια δεκάρα στο ένα μπούτι και μια στο άλλο και θα ακουμπάς μια στο ένα μια στο άλλο και θα λες πάλι το δεκαρούλα δεκαρούλα.σε 10 λεπτά τέλος το 2ο μάθημα αύριο το άλλο.
την άλλη μέρα το ίδιο σκηνικό με την διαφορά ότι έβαλε στο μουνί της ένα τάλιρο και θα ακουμπάς μια στην μια δεκάρα μετά στην άλλη και μετά θα την βάζεις μέσα στο  μουνί μου και θα λές τάλιρο.
αρχίζει ο μικρός δεκ..  δεκ..  τάλιρο  δεκ.. δεκ.. τάλιρο σε λίγο αρχίζει ο μικρός και το βάζει και βγάζει στο μουνί και έλεγε τάλιρο τάλιρο τάλιρο..................
έεεεε του λέει η πουτάνα τι κάνεις και της απαντά ο πιτσιρικάς έλα κοπέλα μου με τα ψιλά θα ασχολούμαστε στα χοντρά είναι το ζουμί.
έτσι και εσύ

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
18χρωνον και δενννννν περιεργο ειναι????????
μιλα καλητερα με την κατερινα69 αυτη θα σε βοιθειση σιγουρα.....κατερινααααααα που εισαι?????????
αλλα και η XRISTINA69
Εγω???? :think:ιμαι νινι ακομα.... :tooth:

XRISTINA69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
να ανοίξεις ένα ΙΕΚ με την Κατερίνα για πρωτάρηδες και να παίρνεται και επιδότηση από την ΕΕ.
Καλη ιδεα...δεν το ειχα σκεφτει...οταν ερθω αθηνα θα το προτεινω στην Κατερινα...

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
ΙΕΚ λιγο ειναι με τοσες γνωσεις τουλαχιστον ΑΕΙ.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom