Είμαι 18 χρονών κ ακόμα δεν έχω κάνει sex!Αυτή την περίοδο παίζει κάτι με μια γκόμενα η οποία όμως δεν είναι παρθένα!Βλέπω πως σε λίγο καιρό θα καταλήξουμε στο κρεβάτι!Έχω αρχίσει να ανυσηχώ γιατί δεν έχω εμπειρίες!Φοαβάμαι πως αμα δεν είμαι καλός, πως θα την χάσω κ πραγματικά δεν θέλω γιατί είναι πολύ μουνάρα!
Πρέπει να πάω σε μια πουτάνα, δε συμφωνείτε? Το έχω πάρει απόφαση!Σε ποιο μέρος να πάω?Που θα με μάθουν τα μυστικά?Δεν ξέρω τίποτα απο μπουρδέλα κ στούντιο!Βοηθήστε με!Όσο πιο γρήγορα μπορείτε!Ότι είναι να γίνει πρέπει να γίνει σύντομα!
edit panosmpos: To μήνυμά σου στο τροποποίησα εγώ απο greeklish σε μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες.Απο δω και πέρα όμως θα γράφεις με μικρούς ελληνικούς χαρακτήρες σύμφωνα με τους κανόνες του forum.
θα σου πω ένα ανέκδοτο.
μια φορά ήταν ένας πρωτάρης σαν εσένα και ζήτησε την βοήθεια ενός φίλου του.
αυτός τον πάει σε ένα μπουρδέλο και εξηγεί στην πουτάνα το πρόβλημα του φίλου του,
οκ του λέει αυτή θα σου τον κάνω ξεφτέρι, τον παίρνει μέσα στο δωμάτιο και του βγάζει τα ρούχα ξαπλώνει αυτή και πάνω στο ένα μπούτι της βάζει μια δεκάρα και του λέει θα ακουμπάς κάθε 5 δευτερόλεπτα την δεκάρα και θα λες κάθε φορά δεκαρούλα δεκαρούλα έτσι και έγινε για 10 λεπτά και του λέει σήμερα τέλειωσε το πρώτο μάθημα αύριο πάλι πάει την επόμενη ημέρα και στο 2ο μάθημα έβαλε μια δεκάρα στο ένα μπούτι και μια στο άλλο και θα ακουμπάς μια στο ένα μια στο άλλο και θα λες πάλι το δεκαρούλα δεκαρούλα.σε 10 λεπτά τέλος το 2ο μάθημα αύριο το άλλο.
την άλλη μέρα το ίδιο σκηνικό με την διαφορά ότι έβαλε στο μουνί της ένα τάλιρο και θα ακουμπάς μια στην μια δεκάρα μετά στην άλλη και μετά θα την βάζεις μέσα στο μουνί μου και θα λές τάλιρο.
αρχίζει ο μικρός δεκ.. δεκ.. τάλιρο δεκ.. δεκ.. τάλιρο σε λίγο αρχίζει ο μικρός και το βάζει και βγάζει στο μουνί και έλεγε τάλιρο τάλιρο τάλιρο..................
έεεεε του λέει η πουτάνα τι κάνεις και της απαντά ο πιτσιρικάς έλα κοπέλα μου με τα ψιλά θα ασχολούμαστε στα χοντρά είναι το ζουμί.
έτσι και εσύ