Νέα

Πρόσβαση μέσω wap από το κινητό;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nikos33xr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
Βασικά πολύ μου αρέσει να διαβάζω το φόρουμ από το κινητό. Με έκπλξη όμως ανακάλυψα ότι ενώ μπαίνει κανονικά μέσω σύνδεσης ιντερνετ, δε μπορω να μπω μεσω wap και συγκεκριμένα μεσω wind plus Που είναι και πάμφθηνο.

Μήπως οι υπεύθυνοι του φορουμ μπορούν να κάνουν κατι έτσι ώστε να διαβάζω το φορουμ με την ησυχία μου ??

Ασε που κάθε φορά που μπαίνω αυτός ο γλόμπος στα αριστερά κάνει μπαμ και φοβάμαι μη με πιάσουν στα πράσα !

νικ.

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.765
Πόντοι
6.255
Βασικά πολύ μου αρέσει να διαβάζω το φόρουμ από το κινητό. Με έκπλξη όμως ανακάλυψα ότι ενώ μπαίνει κανονικά μέσω σύνδεσης ιντερνετ, δε μπορω να μπω μεσω wap και συγκεκριμένα μεσω wind plus Που είναι και πάμφθηνο.

Μήπως οι υπεύθυνοι του φορουμ μπορούν να κάνουν κατι έτσι ώστε να διαβάζω το φορουμ με την ησυχία μου ??

Ασε που κάθε φορά που μπαίνω αυτός ο γλόμπος στα αριστερά κάνει μπαμ και φοβάμαι μη με πιάσουν στα πράσα !

νικ.
  κατέβασε ΣTO KINHTO σου το πρόγραμμα opera mini από το wind plus  και μπες Στις ρυθμίσεις στό κινητό να μπαίνεις στό ίντερνετ με java μέσω wind plus ΟΤΑ αν περισσότερες λεπτομέριες στειλε μου πμ

OP
OP
N

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
πολυ καλυτερα τωρα, ευχαριστω...!

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα,

Προσπάθησα προχθές να μπω στο bourdela.com από το Ν95 μου μέσω Wind Plus. Ανοίγει η σελίδα, όμως προτού προλάβω να συμπληρώσω το username και το password μου για να κάνω login, εμφανίζεται το disclaimer, όπου δε μπορώ να κάνω κλικ στο ότι είμαι στην επιτρεπόμενη ηλικία για να μπω στο site.

Μπορείτε να αντικαταστήσετε το disclaimer αντί να εμφανίζεται με τον τρόπου που εμφανίζεται να εμφανίζεται μία κανονική σελίδα, όπου θα κάνουμε κλικ σε ένα link "yes" που θα μπαίνουμε στο site και ένα link "όχι" σε περίπτωση που κάποιος είναι κάτω από την επιτρεπόμενη ηλικία (λέμε τώρα) που θα βγαίνει απ΄το σάιτ.

old_admin

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2005
Like
33
Πόντοι
16
Γνωρίζω το πρόβλημα.

Είναι πρόβλημα του browser του N95. Έχω δοκιμάσει και άλλα κινητά και λειτουργεί μιά χαρά το disclaimer (όπως πρέπει δηλαδή).
Το browser του N95 για κάποιο λόγο συμπεριφέρεται αλλιώς.

Θα σου πρότεινα να βάλεις άλλο browser. Νομίζω υπάρχει ο Opera για το N95.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Γνωρίζω το πρόβλημα.

Είναι πρόβλημα του browser του N95. Έχω δοκιμάσει και άλλα κινητά και λειτουργεί μιά χαρά το disclaimer (όπως πρέπει δηλαδή).

και σε opera browser σε linux γίνεται το ίδιο.
μια λύση είναι να πατήσεις κλικ στο πεδίο με το όνομα να συμπληρώσεις το όνομα.. κάποια στιγμή θα πεταχτεί η μλκία μπροστά.. αλλά δεν πειράζει.. μετά πατάς TAB πηγαίνεις στο πεδίο με τον κωδικό ... τον βάζεις και αυτό , πατάς έντερ και μπήκες. τώρα για το Ν95 δεν ξέρω τι παίζει με πληκτρολόγιο αλλά στο λαπτοπ μου το βγάζει το πρόβλημα και κάνω αυτό που μόλις είπα.

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Γνωρίζω το πρόβλημα.

Για πρόσβαση στο internet μέσω Wind Plus δε μπορώ να χρησιμοποιήσω τον Opera :-(

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Κανενα καινούριο κόλπο για να μπαίνουμε απο υπολογιστή μέσω κινητού και Wind-Plus ξέρουμε?

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
και σε opera browser σε linux γίνεται το ίδιο.
μια λύση είναι να πατήσεις κλικ στο πεδίο με το όνομα να συμπληρώσεις το όνομα.. κάποια στιγμή θα πεταχτεί η μλκία μπροστά.. αλλά δεν πειράζει.. μετά πατάς TAB πηγαίνεις στο πεδίο με τον κωδικό ... τον βάζεις και αυτό , πατάς έντερ και μπήκες. τώρα για το Ν95 δεν ξέρω τι παίζει με πληκτρολόγιο αλλά στο λαπτοπ μου το βγάζει το πρόβλημα και κάνω αυτό που μόλις είπα.

Σε opera και linux μια χαρα δουλευει, δεν υπαρχει κανενα προβλημα.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Κανενα καινούριο κόλπο για να μπαίνουμε απο υπολογιστή μέσω κινητού και Wind-Plus ξέρουμε?

Τι εννοείς "καινούργιο κόλπο" ???

Οι ρυθμίσεις υπάρχουν για κάθε τύπο τηλεφώνου... κ οποισδήποτε χρήστης Wind με μηνιαίο κόστος 3,5 ε μπορεί να έχει ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ πρόσβαση στο ιντνερνετ από το κινητό του (το χρησιμοποιώ χωρίς κανένα πρόβλημα σ' ένα σωρό συσκευές) :rockon:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Τι εννοείς "καινούργιο κόλπο" ???

Όταν βγήκε το wind-plus μπορούσες με κατάλληλες ρυθμίσεις στον υπολογιστή σου να μπαίνεις (από τον υπολογιστή) μέσω του κινητού στο  internet. Μετά από κάποιους μήνες το πήρε χαμπάρι η TIM και αυτές οι ρυθμίσεις δεν λειτουργούσαν. Ουσιαστικά πήγαινες στις ρυθμίσεις του modem του κινητού (το modem που αναγνωρίζει ο υπολογιστής όταν συνδέεις μαζί του το κινητό ) και βάζεις τις ρυθμίσεις του WAP.  Μήπως έχει βγει κάτι καινούριο που να ξεγελάει την Wind και να μπαίνεις πάλι μέσω υπολογιστή?   

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Μήπως έχει βγει κάτι καινούριο που να ξεγελάει την Wind και να μπαίνεις πάλι μέσω υπολογιστή?   

ΟΧΙ! Αλλά το ερώτημά σου δεν έχει σχέση με την πρόσβαση στο site μέσω κινητού... αλλά για να χρησιμοποιηθεί το κινητό σαν modem για το pc/laptop...

ΔΕΣ και τις σχετικές συζητήσεις στα εξειδικευμένα Fora... π.χ. myphone.gr

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Οκ, thanks.Sorry αν σας μπέρδεψα αλλα πήρα αφορμή για να ρωτήσω τα δικά μου.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
92
Πόντοι
66
Οκ, thanks.Sorry αν σας μπέρδεψα αλλα πήρα αφορμή για να ρωτήσω τα δικά μου.

Κανένα πρόβλημα! Απλώς το ερώτημα είναι ΠΟΛΥ εξειδικευμένο κ σε άλλα (τεχνικά) Fora πιστεύω θα βοηθηθείς περισσότερο...

OP
OP
N

nikos33xr

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2006
Like
1
Πόντοι
1
με opera και wind plus μπαινω κανονικα....

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Απαντήσεις
115
Εμφανίσεις
14K

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom