Νέα

Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα NITRO
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 688
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.843
Πόντοι
37.127
Επειδή τελευταία όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά που μέλη που έχω συστήσει σε "ανεξάρτητες" να μου παραπονιούνται για το πως διέρρευσαν τα προσωπικά τους στοιχεία  ή οι σελίδες τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις κοπέλες ,δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να το ψάξω περαιτέρω ...
Για το λόγο αυτό απλά επισυνάπτω το παρακάτω λινκ ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και των δύο πλευρών ώστε αν προκύπτει κάτι που τους αφορά ας απευθυνθούν στους αρμόδιους ...

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Τί εννοείς νίτρο?
Ότι κάποια κοπέλα μαθαίνει ότι πχ ο τάδε πελάτης της είναι ο Μπάμπης ο Παπαδόπουλος με αυτό το Facebook???
Δεν νομίζω ότι αυτό αποτελεί κάποιο αδίκημα.
Το πιο πιθανό μάλιστα είναι ότι οι ίδιοι το έδωσαν στις κοπέλες,για να κρατήσουν κάποια στενή επαφή.

Αντίθετα,εγώ έχω δει το άλλο.
Χρήστες του σάιτ με τους οποίους γνωρίστηκα προσωπικά,να με "έδωσαν" σε κοπέλες και μαγαζάτορες(μασάζ),ώστε να ξέρουν ποιος είμαι και τί κριτικές γράφω για αυτούς.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Επειδή τελευταία όλο και πληθαίνουν τα περιστατικά που μέλη που έχω συστήσει σε "ανεξάρτητες" να μου παραπονιούνται για το πως διέρρευσαν τα προσωπικά τους στοιχεία  ή οι σελίδες τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης στις κοπέλες ,δεν έχω ούτε το χρόνο ούτε την διάθεση να το ψάξω περαιτέρω ...
Για το λόγο αυτό απλά επισυνάπτω το παρακάτω λινκ ώστε να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι και των δύο πλευρών ώστε αν προκύπτει κάτι που τους αφορά ας απευθυνθούν στους αρμόδιους ...

να τους πεις οτι αυτες οι δουλειες γινονται αθορυβα και ανωνυμα τυπε
να προσεχουν

Εγγρ.
30 Αυγ 2014
Κριτικές
2
Like
745
Πόντοι
96

ωραιος τυπε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom